oguz yilmazin cenaze toreni / Oğuz Yılmaz vefatının 1. yıl dönümünde anılıyor! - Magazin Haberleri

Oguz Yilmazin Cenaze Toreni

oguz yilmazin cenaze toreni

Oğuz Yılmaz vefatının 1. yıl dönümünde anılıyor!

Oğuz Yılmaz vefatının 1. yıl dönümünde anılıyor!

Ankaralı türkücü Oğuz Yılmaz vefatının 1. yıl dönümünde sevenleri tarafından anılıyor.

26 yıllık müzik hayatına yüzlerce şarkı sığdıran Oğuz Yılmaz yeni albüm hazırlıklarını sürdürdüğü sırada geçirdiği kalp krizi sonucu geçen yıl 19 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti. Yılmaz vefatının 1. yıl dönümünde anılıyor. 

Oğuz Yılmaz ve cenaze töreni

Oğuz Yılmaz ve cenaze töreni

Bas Bas Paraları Leyla'ya, Uğur Böceğim, Çekirge gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Oğuz Yılmaz, 19 Mayıs 'de öğlen saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadığı evde fenalaşmış, durumu fark eden ailesi sağlık ekiplerine haber vermişti.

Oğuz YılmazİLİŞKİLİ HABEROğuz Yılmaz'ın eşi Aylin Yılmaz yürekleri dağladı: Yaşarken ölmek bu olsa gerek

Oğuz Yılmaz

Oğuz Yılmaz

Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Yılmaz, Ahmet Efendi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığına defnedilmişti.

Oğuz Yılmaz son röportajında pandemiden dolayı zararda olduğunu söyleyip "Ama hiçbir kazanç sağlıktan önemli değildir" demişti.

Ana Sayfa1 milyon Türkiye fotoğrafı

Giriş Yap

Ünlü Şarkıcı Oğuz Yılmaz Hayatını Kaybetti!
« önceki   678   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
cevap yaz

sayfa 6
admszr

2 yıl önce - Prş 20 May ,

Sevilen bir sanatçıydı mekanı cennet olsun, acaba daha önce kalp rahatsızlığı varmıydı

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

HakanYavaş
2 yıl önce - Prş 20 May ,






 mesajı beğendiniz mi?

HakanYavaş
2 yıl önce - Prş 20 May ,








(+)

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

Burhan Alp Halıcı
2 yıl önce - Prş 20 May ,

Oğuz Yılmaz'ın cenazesi, bugün Ankara'da gözyaşları ile toprağa verildi. Törende oğlu Bertan ve diğer yakınları fenalık geçirdi.

Alıntı:
Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz, kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda etti. Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi.

Eşi, çocukları ve sevenleri tabutunun başında gözyaşı döktü. 53 yaşında hayatını kaybeden Ankaralı sanatçı Oğuz Yılmaz için cenaze töreni düzenlendi.


Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz, ailesiyle yaşadığı evde bir anda rahatsızlandı. Yakınları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, hayata veda etti.

Ankara oyun havalarının sevilen sesi Oğuz Yılmaz için Ankara Karşıyaka mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Sevenleri, yakınları Yılmaz'ı son yolculuğuna uğurlamak için oradaydı. Ankaralı sanatçının oğlu Bertan Yılmaz, cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Kılınan cenaze namazının ardından Oğuz Yılmaz toprağa verildi. yılında çıkardığı albümle adından söz ettiren Yılmaz'ın 10'a yakın albümü bulunuyordu. Ankaralı sanatçı, "Bas Bas Paraları Leyla'ya", "Gördün Mü?", "Çekirge" gibi şarkılarla müzik dünyasında adından uzun süre söz ettirdi.


Ölümüyle sevenlerini ve müzik dünyasını yasa boğan Yılmaz'ın vefat etmeden önce de yeni bir albüm için hazırlık yaptığı belirtildi.




Oğuz Yılmaz'ın kızı Sude'nin yarı sıra bir de Bertan diye bir oğlu da varmış. Magazinde pek bilinmeyen Bertan Yılmaz, şarkıcı babası ölünce ortaya çıktı. Videoda fenalık geçiren Bertan'ın dış görünüşüne göre 20 yaşından küçük olduğu kesin. Videoda Bertan, tahminim lise çağında, yaşlarında biri olarak gözüküyor. Videoda ağlayarak Bertan'a sarılan genç kız da muhtemelen Oğuz Yılmaz'ın kızı Sude Yılmaz. O da 20'li yaşlara yakın gözüküyor.

İkisi de maalesef çok genç yaşta baba acısını tattılar. Ne deyim yani kelimeler kiyafetsiz kalıyor. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Umarım kızı veya oğlu merhum efsanemizin kendilerine teslim ettiği şarkıcılık bayrağını alıp taşımaya devam ederler. (Babasının izinden gidip şarkıcı olması)

En son Burhan Alp Halıcı tarafından Prş 20 May , tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

 mesajı beğendiniz mi?

mahmut11

2 yıl önce - Prş 20 May ,

Çok severdim. Allah rahmet eylesin.



 mesajı beğendiniz mi?

Niyaziburak

2 yıl önce - Prş 20 May ,

Allah rahmet eyylesin hep güleryüzlü bir insandı

 mesajı beğendiniz mi?

Orhan kahraman
2 yıl önce - Prş 20 May ,

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

 mesajı beğendiniz mi?

Ergin Yağmuroğlu

2 yıl önce - Prş 20 May ,

Allah'tan rahmet funduszeue.infoçirdiği funduszeue.info krizi olduğunu biliyor muydunuz?

 mesajı beğendiniz mi?

Veli erdem21

2 yıl önce - Prş 20 May ,

Allah rahmet eylesin

 mesajı beğendiniz mi?

bahadır

2 yıl önce - Prş 20 May ,

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 6

cevap yaz

« önceki   678   sonraki »

ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
 

Oğuz Yılmaz'a veda

Ankara'da yaşayan şarkıcı Oğuz Yılmaz, ailesiyle birlikte yaşadığı evde kalp krizi geçirdi. Kentteki özel bir hastanede tedaviye alınan Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Evli ve iki çocuk babası olan Oğuz Yılmaz'ın cenazesi, bugün öğle saatlerinde Karşıyaka Mezarlığı'na getirildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Ahmet Efendi Camii'nde kılınan cenaze namazına, şarkıcının ailesi ve yakınları ile birlikte Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankaralı sanatçılar ve müzisyenler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatçının cenazesi, kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. 26 yıllık müzik hayatına yüzlerce şarkı sığdıran Yılmaz'ın, vefatı öncesi yeni albüm hazırlığında olduğu da ifade edildi.

İHA'da yer alan detaya göre; Cenaze namazı öncesinde Oğuz Yılmaz ile vedalaşan aile yakınları baygınlık geçirdi.

SÖYLEDİĞİ SON ŞARKI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Yılmaz'ın önceki gece son olarak görüştüğü aranjörü ünlü şarkıcı Özgür Koç, yaşadığı üzüntüyü anlatmıştı. Koç, kendisinin yazdığı Yılmaz'ın ise okuduğu şarkıyı da ilk kez dinletmişti. Piyasaya henüz sürülmeyen şarkıyı dinlerken gözyaşlarına tutamayan Koç, şarkının kendisi için çok şey ifade ettiğini ve piyasaya sürüp sürmemek arasında kararsız kaldığını söylemişti.

"VEDALAŞIR GİBİYDİ"

Özgür Koç, sözlerine şu şekilde devam etmişti:

Dün öğleden sonra buluşup, stüdyoda çalışma yapacaktık. Yeni albümünü hazırladım ben. Okuduğu bir sürü şarkısı var, onlar da yakında çıkacak. Saat 5 gibi sanatçı arkadaşımız Veli Erdem Karakülah ile birlikte stüdyoya geldi. Elinde bağlama vardı. 'Bu saz evimde duruyor. Bunun tellerini yap, zaten bana sen çalıyorsun' dedi. 'Bunu sana bırakıyorum' dedi. Sanki vedalaşır, 'Sazım sana emanet' dermiş gibiydi. Beni de şu an en çok üzen o zaten.

"ŞARKILARIM ÖKSÜZ KALDI"

Keşke biraz daha ömrü olsaydı. İçeride müzik stüdyom var. Çok bilinen çoğu şarkısını da orada yapmışızdır. Pazartesi günü okuduğu 'Hıçkırık Tuttu Beni' şarkısının klibini çekecektik. Onu organize ediyorduk ama nasip olmadı. Kendi kısmını okuması nasip oldu. Keşke onların hiçbiri olmasa da o hayatta olsa Son yaptığımız şarkıyı dün eve bırakırken arabada açtık. 'Çok güzel oldu' diyerek sevinmişti. Benim için çok büyük bir kayıp oldu. Benim şarkılarım öksüz kaldı. Benim ona okutacağım bir sürü şarkı vardı. Bende şimdi bir tane emanet sazı kaldı.

OĞUZ YILMAZ HAKKINDA

Oğuz Yılmaz, 25 Ekim 'de Ankara'da dünyaya geldi. Müziğe küçük yıllardan beri merak sardı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği müzik yarışmalarında dikkat çekti. yılında "Duydun mu? - Bi Denem" adında, ilk albümünü yayınladı ve satış rekorları kırdı.

yılında yaptığı anlaşmayla Kazan Plak'la anlaşma yaparak, 10’a yakın albüme imza attı. ' te "Çarşı Çakalı", ’ te "Vurgunum Sana", yılında "Zilli Dilek", yılında "Nazlı'mı Beklerim", yılında "Keriman" gibi albümlere imza attı.

yılında "Usta" albümünü yayınladı. Bu albümünde yer alan parça "Bas Bas Paraları Leyla"ya Türkiye’de ve Avrupa’da büyük ilgi gördü. yılında "Gördün mü?" albümü ile tekrar müzik marketlerdeki yerini aldı.

"Çekirge" ve "Gördün mü?" gibi hit şarkılara imza attı. yılında kendi müzik şirketiyle yoluna devam eden Oğuz Yılmaz "Yılmazlar Plak Şirketi"ni kurdu. Oğuz Yılmaz ayrıca, kızı Sude'yle "Uğur Böceğim" şarkısına düet yaptı. Sanatçı, evli ve iki çocuk babasıydı.

Oğuz Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

Oğuz Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı
Geçtiğimiz gün kalp krizi sonucu 53 yaşında hayata veda eden ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz Ankara’da yapılan cenaze töreninin ardından Karşıyaka mezarlığına defnedildi.

Geçtiğimiz gün kalp krizi sonrası 53 yaşında hayatını kaybeden ve vefatıyla tüm ülkeyi derin bir üzüntü ve yasa sevk eden ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz son yolculuğuna yakınları ve sevenlerinin katılımıyla uğurlandı. Önceki gün öğlen saatlerinde kalp krizi geçiren ve özel bir hastanede tedavi altına alınan Oğuz Yılmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 53 yaşında hayata veda etmişti. Haberin duyulmasıyla pek çok seveni ve takipçisi derin bir üzüntüye girerken ünlü isim için tüm Türkiye de üzüntüye girmişti. Her kesim tarafından sevilen ve sahne hayatı boyunca büyük başarılara imza atan Oğuz Yılmaz özellikle oyun havaları ve özgün parçalarla tanınmış ve sevilmişti. Uzun yıllardır sahnelerde olan ünlü isim özellikle Ankaralı şarkıcılar arasında en çok tanınan ve bilinendi. Ünlü şarkıcının cenaze töreni de bu sebeple yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Eşi ve Oğlu Fenalık Geçirdi

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ünlü Ankaralı şarkıcılardan biri olan Oğuz Yılmaz son yolculuğuna yakınları ve sevenlerinin katılımıyla uğurlandı. Usta ismin cenazesi hastaneden alınarak Ankara Karşıyaka mezarlığına getirildi. Burada Ahmet Efendi Caminde kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verilen ünlü ismin cenaze töreni sırasında eşi ve oğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Bir ara baygınlık geçiren eşi çevresindekiler tarafından teskin edilirken Oğuz Yılmaz’ın oğlu ve kızı ise oldukça üzgün göründüler. Ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın cenazesine yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve Ankaralı şarkıcı ve müzisyenler de katıldı. Bizde bir kez daha 53 yaşında hayata veda eden Oğuz Yılmaz’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine ise sabırlar diliyoruz.

Oğuz Yılmaz Kimdir?

25 Ekim yılında Ankara’da dünyaya gelen Oğuz Yılmaz küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Düğünlerde ve etkinliklerde sahne almaya başlayan oğuz Yılmaz ilk albümünü yılında yapmıştır. Bu albümle büyük bir çıkış yakalayan şarkıcı özellikle Bas Bas Paraları Leylaya ve Gördün mü şarkılarıyla büyük çıkış yapmış ve tüm ülke tarafından sevilmiştir. İlk albümünden itibaren vefatına kadar pek çok albüm yapan Oğuz Yılmaz’ın son albümünün ise hazırlık aşamasında olduğu öğrenildi.

Yazar Hakkında
Yasemin Nisa
yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı..mail

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası