iphone 8 plus wifi açılmıyor / iPhone'da WiFi'a bağlanamıyorsanız işte çözümü! - Teknoloji Haberler

Iphone 8 Plus Wifi Açılmıyor

iphone 8 plus wifi açılmıyor

iPhone 8 Plus Wifi Entegresi Tamiri &#; Wifi Sorunu

Açıklama

iPhone 8 plus wifi entegresi tamiri ywifi hiç açılmayan telefonlardawifi entegresi arızası durumunda yapılmaktadır. iPhone 8 plus wifi sorunu yaşanların en temek sorunları sadece modemin yanına yaklaştığında çekmesi ve wifi menüsünün hiç açılmaması ile hiç bir wifi ağına görmemesidir.

iPhone 8 plus sadece modemin yanında wifi çekiyor ise bu arıza genelde wifi anten kablosunun yerinden çıkmasından kaynaklı, soketin veya wifi antenin arızalanmasından kaynaklıdır. Telefonun maruz kaldığı sıvı teması sebebi ile de wifi sorunları yaşanabilmektedir.

iPhone 8 plus wifi menüsü hiç açılmıyor veya hiç bir kablosuz internet ağını görmüyor ise anakartı ile ilgili sorunu vardır. Bu sorunun kaynağı iphone 8 plus wifi entegresi veya iphone x anakart alt bord arızasından kaynaklanmaktadır.

iPhone 8 plus telefonda yaşadığınız wifi sorunlarını çözmek için servislerimize gelebilir veya kargo ile arızalı olan iphone 8 plus telefonu bize gönderebilirsiniz.

iPhone 8 Plus Wifi Sorunu Tamir Fiyatı

iPhone 8 plus wifi sorunu çözümü için öncelikle servisimizde ücretsiz arıza tespiti yapılmaktadır. Ücretsiz arıza tespiti sonrasında telefonun wifi sorununun neyden kaynaklandığına dair bilgi verilmekte ve onay verildiği takdirde onarım işlemine başlanmaktadır. Arıza tespiti sonrasında iphone 8 plus wifi tamir işlemi müşteri tarafından iptal edilir ise hiç bir ücret talep edilmemektedir.

iPhone 8 plus wifi entegresi arızalı olduğunu nasıl anlarız ?

İphone 8 plus wifi entegresi arızalanmaya başladığı zaman wifi ve bluetooth bağlantılarında sürekli kopmalar yaşanmaktadır. Bu arıza biraz daha kendini belli etmeye başladığı zaman 8 plus telefonda Wifi ( kablosuz internetlere bağlanmak için açmaya çalıştığımız tuş)  tuşu hiç bir şekilde aktif duruma gelmez ve sürekli kapalı olarak gözükür. Bu arıza başladğında telefonun arka bölümdenki kameranın altında normalin üzerinde ısınmalar hissedilir.

iPhone 8 plus wifi sorunu çözülebilir mi ?

iPhone 8 plus telefonda ve elekteronik cihazlarda kullandığınız her özellik için bir entegre ve bunu destekleyen diyotlar vardır. Home tuşuna bastığınızı algılayan, kameranın çalışmasını sağlayan, ses seviyesini ayarlamanızı sağlayan ve tabiki kablosuz internete bağlanmanızı sağlan entegreler bulunmaktadır. Bu entegre ve diyotlar telefonda darbe esnasında bozulmaya başlar. Bazı durumlarda kronik arızalarıdan kaynaklı ( üretici firmaların hatalarından kaynaklı ) sorunlarda olabilmektedir. Servisimizde anakart konusunda uzman teksnisyenler tarafından kesin arıza tespiti yapıldıktan sonra iphone 8 plus wifi sorunu kesin  olarak çözümlenmektedir.

iPhone 8 Plus Wifi Anteni Değişim Fiyatı

iPhone 8 plus wifi anteni değişim fiyatı TL’dir. iPhone x wifi anteni değişimi, uzak mesafedeki kablosuz ağları görmediği ve sadece modemin yanında iken kablosuz ağı görüyor ise yapılmalıdır.

Wifi anteni değişimi sonrası telefondaki kablosuz internete ve bluetooth sorunlarına çözüm sağlamış olursunuz.

iPhone 8 Plus Wifi Enteresi Değişimi Fiyatı

iPhone 8 plus wifi entegresi değişim fiyatı TL’dir. iPhone x wifi entegresi değişim işlemi, wifi menüsü hiç açılmadığı veya açık olsa bile hiç bir kablosuz interneti görmediği zaman yapılır.

iPhone 8 plus wifi entegresi anakart üzerindedir ve uzman kişiler tarafından yapılması gerekmektedir.

 

iPhone 8 plus wifi entegresi tamir edildikten sonra garantisi varmı ?

Servisimizde yapılan bütün işlemlerde olduğu gibi iPhone 8 plus wifi entegresi tamirinde de 6 ay garanti vermekteyiz. Bu süre zarfından aynı arızadan  şikayet ile gelen müşterilerimize ücretsiz servis ve hizmet vermekteyiz. İl dışından bize telefonunu gönderen müşterilerimiz için kargo ücretinide biz ödüyoruz.

iPhone 8 Plus Wifi Sorunu İçin Bize Ulaşın

İphone 8 plus telefonda wifi entegresi tamiri için bize ulaşarak sorununuza kesin çözüm sağlayabilirsiniz.
84 53 numaralı WhatsApp destek hattımız ile iletişime geçebilir ya da  54 55 numaralı müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz.

iPhone WiFi bağlanmıyor sorunu birçok faktörden kaynaklanıyor olabilir. Sorunun kaynağı genellikle bir sistem hatasıdır. Sistem hatası internet sağlayıcısı, modem veya iPhone&#;un kendisinde olabilir. Sorun yazılımsal ise sizin tarafınızdan kolayca çözülebilir. Cihazınızda fiziksel bir hasar veya sıvı hasarı olmadığı sürece, bir servise gitmenize gerek yoktur. Bu makalede iPhone 8 Plus WiFi bağlantı sorunları ile ilgili çözüm yollarına yer verdik.

iPhone 8 Plus WiFi Bağlantı Sorunları Nasıl Giderilir?

iPhone&#;unuzu yazılımsal olarak kontrol etmeye geçmeden önce kablosuz modeminizi yeniden başlatın. Bu işlem, modeminizin yazılımsal sorunlarının giderilmesini sağlayacaktır. Ayrıca modeminizde WiFi özelliğinin açık olduğundan emin olun. Bunları yaptıktan sonra iPhone 8 Plus&#;ınız hala WiFi&#;a bağlanmıyorsa aşağıdaki çözüm yollarını denemeye başlayabilirsiniz.

Çözüm 1: iPhone&#;unuzu Yeniden Başlatın

Deneyebileceğiniz en basit çözüm yolu iPhone&#;unuzu yeniden başlatmaktır. Yeniden başlatma işlemi telefonunuzun dahili belleğini temizlemenin yanı sıra, cihazınızın WiFi&#;a bağlanmasını engelleyebilecek küçük yazılım hatalarını ve sorunlarını da giderir. İşlem herhangi bir veri kaybı riski barındırmadığı için cihazınızı yedeklemenize gerek yoktur. iPhone&#;unuzu yeniden başlatmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Kapat simgesi görünene kadar Güç düğmesini basılı tutun.
  2. Telefonunuzu kapatmak için simgeyi sağa doğru kaydırın.
  3. 30 saniye bekleyin ve Apple logosu görünene kadar Güç düğmesine basılı tutun.

Telefonunuz tamamen açılıncaya kadar bekleyin ve kablosuz ağa bağlanıp bağlanmadığını test edin.

Çözüm 2: iPhone&#;unuzdaki Wi-Fi&#;yi devre dışı bırakın ve tekrar etkinleştirin

Bu işlem, WiFi işlevinin yenilenmesini sağlar ve telefonunuzun modemle temiz bir bağlantı kurmasını sağlar. Ayrıca WiFi internet kullanırken cihazınızda meydana gelen küçük ağ sorunlarını da düzeltir. iPhone&#;da kablosuz ağı kapatıp açmanın iki yolu vardır. Denetim Merkezi veya iPhone Ayarlar menüsünü kullanarak yapabilirsiniz.

Denetim Merkezi&#;nden WiFi&#;i Kapatmak ve Açmak

  1. Ekranı aşağıdan yukarı doğru kaydırın.
  2. Kablosuz simgesini bulun ve dokunun.
  3. Simge pasif duruma geldikten sonra birkaç saniye bekleyin ve yeniden dokunarak etkinleştirin.

Ayarlar menüsünden WiFi&#;ı kapatmak ve açmak

  1. Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Wi-Fi&#;ye dokunun.
  3. Wi-Fi seçeneğinin sağ tarafındaki anahtara dokunarak Kapalı (gri) konuma getirin.
  4. Birkaç saniye bekleyin ve Wi-Fi anahtarına dokunarak Açık (yeşil) konuma getirin.

iPhone WiFi açmak ve kapatmak

Çözüm 3: iPhone&#;unuzdaki Wi-Fi ağını unutun ve yeniden bağlanın

Kablosuz ağınızın çökmesi durumunda telefonunuzun bağlanabilmesi için ağa yeniden bağlanmanız gerekir. Ağı unutup yeniden bağlanarak bunu yapabilirsiniz. Bu işlem kablosuz ağı cihazınızdan silecek ve daha sonra tekrar bağlanmanıza olanak tanıyacaktır. Ayrıca kayıtlı Wi-Fi şifreniz de silineceği için şifreyi bir kenara not etmeyi unutmayın. İşlemi yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Ayarlar&#;a dokunun.
  2. Wi-Fi&#;a dokunun.
  3. Listeden Wi-Fi ağınızı bulun.
  4. Wi-Fi ağınızın yanındaki mavi renkli bilgi (i) simgesine dokunun.
  5. Bu Ağı Unut seçeneğine dokunun.
  6. Kablosuz ağınızı unuttuğunuzda, iPhone&#;unuzu yeniden başlatın ve ardından Wi-Fi ağınıza yeniden bağlanın.

iPhone WiFi bu ağı unut

Çözüm 4: iPhone&#;unuzdaki ağ ayarlarını sıfırlayın

Hatalı güncellemeler ve uygulamalar, iPhone&#;unuzun ağ ayarlarında bazı karışıklıklara neden olabilir. Bu durumda sıklıkla ağ sorunları ortaya çıkabilir. Bu sorunu çözmek için iPhone 8 Plus&#;ınızda ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Bu işlem Wi-Fi ağları ve şifreleri, Bluetooth ve sunucu ayarları dahil olmak üzere tüm ağ yapılandırmalarınızı siler. iPhone 8 Plus ağ ayarlarını sıfırlama işlemi için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Ana ekrandan Ayarlar&#;a dokunun.
  2. Genel&#;e dokunun.
  3. Sıfırla&#;ya dokunun.
  4. Ağ ayarlarını sıfırla seçeneğine dokunun.

Ağ ayarları sıfırlandığında, iPhone&#;unuz otomatik olarak yeniden başlatılır. Açılış işlemi bitene kadar bekleyin ve ardından Kablosuz ağınıza yeniden bağlanmayı deneyin.

Çözüm 5: iPhone&#;unuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın

Karmaşık yazılım sorunları sistem sıfırlamaları dahil olmak üzere daha gelişmiş çözümler gerektirir. Geçici çözüm yolları sorunu çözme konusunda yardımcı olmayabilir. Bu durumda deneyebileceğiniz en son olası çözüm yolu, iPhone 8 Plus&#;ınızı fabrika ayarlarına sıfırlamaktır. Bu işlem tüm verilerinizi, kişisel bilgilerinizi, özelleştirilmiş ayarlarınızı, indirdiğiniz dosyaları ve diğer içeriklerinizi iPhone&#;unuzdan silecektir. Bu nedenle sıfırlama işlemini yapmadan önce tüm önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. iPhone 8 Plus fabrika ayarlarına sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Ana ekrandan Ayarlar&#;a dokunun.
  2. Genel&#;e dokunun.
  3. Sıfırla&#;ya dokunun.
  4. Tüm içeriği ve ayarları sil seçeneğine dokunun.
  5. İstenirse cihaz şifrenizi girin.
  6. Onaylamak için iPhone&#;u sıfırla&#;ya dokunun.

Sıfırlama bittiğinde, iPhone&#;unuz yeniden başlatılır. iPhone&#;unuz ilk kurulum ekranından yeniden başlar. Kurulumu tamamladıktan sonra Wi-Fi ağınıza yeniden bağlanmayı deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, kurtarma modundan veya DFU modundan iOS geri yükleme işlemi yapabilirsiniz. Geri yükleme işlemi için, en son iTunes sürümünün yüklü olduğu bir bilgisayara ihtiyacınız olacaktır.

İPhone'umda Wi-Fi Neden Gri Görünüyor? İşte Gerçek Düzeltme!

İPhone'unuz, otomatik olarak bağlanmak için kullandığı Wi-Fi ağlarına bağlanmıyor. Neler olduğunu görmek için Ayarlar -> Wi-Fi'yi açtınız ve Wi-Fi düğmesinin devre dışı olduğunu ve tekrar açamayacağınızı keşfettiniz.







İPhone'unuzdaki Bluetooth, Ayarlar -> Bluetooth'da dönen tekerleği gösteriyorsa ve herhangi bir cihaz algılamıyorsa, bu makaledeki öneriler de bu sorunu çözebilir. Bu yazıda açıklayacağım iPhone'unuzun Wi-Fi'si neden gri görünüyor ve iPhone'unuzdaki Wi-Fi'yi düzeltmek için atabileceğiniz adımlar.



iphone uygulamaları nasıl indirilir

Bu makale, Robert'tan aldığım bir sorudan esinlenmiştir. iPhone Yardım Facebook grubu , okuyucuları iPhone'ları ve diğer teknoloji cihazları hakkında soru sormaya teşvik ettiğim yer. Robert yayınladı,



'Wifi düğmesi gri ve çalışmıyor ve Bluetooth da çalışmıyor (dönen tekerlek) Lütfen yardım edebilir misiniz?'

Robert, kesinlikle öyle olmasını umuyorum: Bu size adanmıştır!





İPhone'umda Wi-Fi Neden Gri Görünüyor?

Deneyimlerime göre, gri renkli bir Wi-Fi düğmesi genellikle iPhone'unuzdaki Wi-Fi anteniyle ilgili bir donanım sorunu olduğunu gösterir. Robert’in bir iPhone 4S modelinde, Wi-Fi anteni doğrudan kulaklık jakının altında çalışır ve çoğu zaman bir miktar kalıntı veya bir damla sıvı kısa devre yapabilir.



Gri renkli bir Wi-Fi düğmesi, iPhone 4, iPhone 5 ve iPhone 6'nın yanı sıra iPhone 7, iPhone 8 veya iPhone X dahil olmak üzere tüm iPhone modellerini etkileyebilir, ancak bu sürümlerin hiçbirinde kulaklık jakı yoktur. .

iphone 6 plus ekran yanıt vermiyor sorunu

İPhone'umun Wi-Fi Anteninin Hasar Gördüğünü Nasıl Anlarım?

Bir el feneri alın ve onu iPhone'unuzdaki kulaklık girişine doğru tutun. Orada herhangi bir kalıntı görürseniz, bir diş fırçası (hiç kullanmadığınız bir fırça) veya anti-statik bir fırça alın ve pisliği nazikçe fırçalayın. İPhone 4 veya 4S'niz varsa, kulaklık jakının altında beyaz bir nokta göreceksiniz.

Bu dairesel etiket, Apple teknolojilerinin iPhone'unuzla sıvının temas edip etmediğini belirlemek için kullandığı sıvı temas göstergelerinden biridir. Suçlama oyununu oynamaya gelmedim, ancak bu beyaz nokta kırmızıya döndüyse, iPhone'unuz bir noktada sıvıyla temas etti ve bu sorunun nedenini açıklayabilir.

Bir yazılım sorununu ortadan kaldırmadan önce, iPhone'unuzdaki Ağ Ayarlarını şu adrese giderek sıfırlamayı deneyin: Ayarlar -> Genel -> Sıfırla -> Ağ Ayarlarını Sıfırla . Ağ ayarlarının sıfırlanması iPhone'unuzun Wi-Fi, Bluetooth ve Sanal özel ağ ve diğer ağ ayarlarının fabrika varsayılanlarına ayarlanması.

Ancak bunu yapmadan önce, Wi-Fi şifrelerinizi bildiğinizden emin olun, çünkü 'Ağ Ayarlarını Sıfırla' onları iPhone'unuzdan silecektir. İPhone'unuz yeniden başlatıldıktan sonra, Ayarlar -> Wi-Fi seçeneğine giderek Wi-Fi ağınıza yeniden bağlanmanız gerekir.

ayarlar uygulamasında iPhone ağ ayarlarını sıfırlayın

'Ağ Ayarlarını Sıfırla' iPhone'umun Wi-Fi Antenini Düzeltmezse Ne Yapmalı?

Deneyimlerim ve içgüdülerim, iPhone'unuz yeniden başlatıldıktan sonra Wi-Fi anteninizin hala gri olacağını ve elimizde bir donanım sorunu olduğunu söylüyor. Apple, iPhone'daki yalnızca bir Wi-Fi antenini onarmaz, bu nedenle grileşmiş bir Wi-Fi anteni, Apple'dan geçerseniz tüm iPhone'unuzu değiştirmeniz gerektiği anlamına gelir. (Garanti altındaysanız, elbette Apple'dan geçin!)

Garanti kapsamında değilseniz, iPhone'u Genius Bar veya AppleCare ile değiştirmek çok perakende fiyatına yeni bir telefon satın almaktan daha ucuzdur, ancak yine de ucuz değildir. Onarım sürecini başlatmak için yerel Apple Store'unuzu arayın ve Genius Bar'dan bir randevu ayarlayın veya adresini ziyaret edin. Apple Destek web sitesi Onarım işlemine çevrimiçi olarak başlamak için.

iphone 7'de otomatik düzeltme nasıl kapatılır

Ya Tamamen Yeni Bir iPhone Almak İstemiyorsam?

Yepyeni bir iPhone almak istemiyorsanız, orada vardır düşünebileceğiniz diğer seçenekler.

İlk önce tavsiye ederim Nabız , iPhone'unuzu tamir edecek (ve bazen Apple Store'da alacağınızdan daha ucuza!) evinize veya ofisinize bir teknisyen gönderen bir onarım şirketi.

Ayrıca, iPhone'unuzu 15 dakika buzdolabına veya 30 dakika boyunca bir lambanın altına yapıştırmak gibi, iPhone'da grileşmiş Wi-Fi için geleneksel olmayan bazı düzeltmeleri de okuduk.

İPhone'da Grileşmiş Wi-Fi'yi Düzeltme Deneyimleriniz

Bu makale tamamlandığında, aşağıdaki yorumlar bölümünde kişisel iPhone'unuzdaki Wi-Fi'yi tamir etme deneyimlerinizi duymak isterim - özellikle iPhone'unuzu buzdolabına veya bir lambanın altına yapıştıracak kadar ileri gittiyseniz . İPhone'unuzdaki gri renkli Wi-Fi sorununu çözmek için birlikte çalışabileceğimize inanıyorum ve ortaya çıkan sorularınızı yanıtlamak için yanımda olacağım.

Herşey gönlünce olsun,
David P.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası