pes 2012 türkçe dil yaması / PES 'nin PC yaması geldi

Pes 2012 Türkçe Dil Yaması

pes 2012 türkçe dil yaması

PES Türkçe Yama İndir Türkçe Dil Paketi Dosyası Yükle Download

Pes Turkce Yama 61 1

Spor oyunları tutkunlarının vazgeçilmezi Pro Evolution Soccer serisinin yılında piyasaya sürdüğü oyunu için Türkçe dil paketi.

Konami firmasının her sene ortalığı kasıp kavuran, milyonlar tarafından takip edilen oyunu PES oyunun yılında yayınladığı oyunun için Türkçe dil dosyası. Aslında oyun orijinal hali ile Türkçe desteği ile gelmektedir. Fakat oyunun diğer dillere ait sürümlerini kullanan kullanıcılar için Türkçe dil paketi dosyasıdır. Dosya oyunun orijinalinden alınmış olup, Tükçe olmayan oyun sürümlerini bu eklenti ile Türkçe olarak oynayabilirsiniz.
Yamayı kurmaya başlamadan önce PES oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı PES programını kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak indirdiğiniz Pro Evulation Soccer Türkçe yama dil eklentisi yama içerisindeki dosyaları C:Program Files (x86)KONAMIPro Evolution Soccer img klasörüne kopyalayın. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, yama içerisindeki dosyaları oyunu kurduğunuz dizindeki img klasörü altına kopyalayın.
Eğer oyun Türkçe olarak açılmazsa, oyunu başlatın, sonra menüden > seçeneklerden > dil kısmından TR olarak değiştirin. Bunları yaptıktan sonrada oyun Türkçe olmazsa oyuna girip System-Einstellungen &#;den > Spracheinstellungen gelip ordan Türkçe&#; yi seçin. İyi eğlenceler.
Pes
Ceviridurumu 4
Menü ve Görevler %
Altyazılar %

Aciklamalar 6

Bu yama Konami tarafından hazırlanmıştır. C:Program Files (x86)KONAMIPro Evolution Soccer img yada oyun nereye kurulu ise img klasörünün içine kopyalıyoruz.
Indir
Alternatif indirme linki:
Indir
  • Lisans :Ücretsiz
  • Boyut : MB
  • Versiyon :
  • Dil :Türkçe

PES

PES en iyi futbol oyunlarından biridir. Hatta bazı oyunculara göre en iyisi sayılır. Alanında oldukça başarılı Konami firması tarafından piyasaya çıkarılan oyun benzerlerine göre gelişmiş özellikleri sayesinde ön plana çıkmaktadır. Oyunun orjinal dili İngilizce olduğundan oyuna türkçe spiker ve diğer bazı özellikleri kazandırabileceğiniz yamaları bir arada veriyoruz. Eğlenceli saatler 🙂

Pes indirenlerin ilk karşılarına çıkacak en büyük değişiklik, oyuncularla hakemin yapay zekalarının muhteşem bir şekilde geliştirilmiş olması. Konami firması bu oyundaki yapay zekanın, futbol oyunları tarihinde gelmiş geçmiş en iyisi olduğunu iddia ediyor. Diğer oyunlar bu seviyeden çok uzak ve de yaklaşmaya da pek niyetli değiller.

futbol, oyun, PES, gol

Topun oyunda olduğu sürece sadece topa yakın olan oyuncular değil, tüm oyuncular bu yapay zeka sayesinde oyunun içerisinde yer alacaklar ve de hakem triosu artık daha çok insanlaştırılıp makine mantığından uzaklaştırılmış. Bu da ince ofsaytlarda ve tartışmalı pozisyonlarda yüzde yüz doğru karar verilemeyeceğini gösteriyor. Pes oyunlarında bunun çok daha önceden yapılması gerekiyordu.

Oyundaki pas organizasyonları arttırılarak, ara paslara yenilikler getirilmiş. Tuş kombinasyonları sayesinde pas atacağınız oyuncuları da kontrol edebileceksiniz. Bu da bir oyunda iki futbolcuyu aynı anda kontrol etme seçeneği ilk defa bir futbol oyunununda karşımıza çıkıyor.

Pes Oyuncu-Takım Bütün Yamalar Tek Linkte

Pes süper lig eklenmişfunduszeue.info-Şampiyonlar ligi eklenip lige Galatasaray & Fenerbahçe & Beşiktaş & Trabzonspor eklenmişfunduszeue.info güncel oyuncu transferleri yüz tipleri yaşları ayarlanmıştır.
GP(Para) eklenmişfunduszeue.info oyunlar dileriz.

PES Tüm Yamalar (Yama Arşivi)

Arkadaşlar Yamaları ayrı ayrı aramayın dedim hepsini tek konuda toplamak istedim. En çok kullanılan yamalar:

1. PES TÜRKÇE SPİKER [FULL]

funduszeue.info tarafından hazırlanan türkçe spikerin full versiyonu:

İNDİR

2. PES Türkçe Dil Yaması

Pes ilk çıktığında türkçe dil yoktu bu yama çok popülerdi.

İNDİR

3. PES STSL Yaması

Pes süper lig yaması..

İNDİR

4. PES Sınırsız GP + Kulüp Başkanlığı Yaması

Oyundaki tüm özellikleri görmek için kullanılan yama

İNDİR

En çok kullanılan Paket:

Amblem Logo Paketi

İNDİR

PES Türkçe Yama

PES Türkçe Yama indir Gezginler, PES Türkçe Yama Türkçe son sürüm full indir, PES Türkçe Yama Windows 11 Windows 10 Windows 8, Windows 7 ve XP için bit bit PC için indir.


PES Türkçe Yama Programı Nedir?

% Türkçe Dil Paketi Dosyası Yaması.

PES Türkçe Yama İndir


Kurulum Dosyası Bilgileri:
  • Lisans:  Ücretsiz
  • Arayüz: Türkçe
  • Sistem: Windows
  • Üretici: TR Yama
  • Boyutu: MB



PES Türkçe Yama Özellikleri ve Kullanımı

Piyasada bulabileceğiniz en başarılı ve en kaliteli PES TR yamasını sitemizden indirebilirsiniz.

Bilgisayara kaydettiğiniz dosyayı aşağıdaki klasöre atmanız yeterli olacaktır. Başka bir şey yapmanıza gerek yoktur.

Program Files/Konami/Pro Evolution Soccer /img

Güvenlik notu: İndirmek üzere olduğunuz bu Türkçe dil paketi dosyasını antivirüs testinden geçirdim ve hiçbir zararlı yazılım içermediği kesin olarak kanıtlandı. İsterseniz antivirüs raporuna buradan kendiniz de bakabilirsiniz.

Hemen İndir: PES Türkçe Yama

Pes İndir &#; Full

Pes

Pro Evolution Soccer , KONAMI tarafından hazırlanmış, futbol sezonu için yayınlanan bir futbol oyunudur. PlayStation 3, Xbox , Nintendo Wii, PC platformlarına çıkış yapmıştır. Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Super Kupa, Kupa Libertadores tamamıyla lisanslı olarak oyunda yer alıyor. Ancak maalesef yine takımların ve liglerin çoğunda lisans yok.  Ancak iyi bir haber, Pes de Türkçe dil desteği var. % Türkçe olarak oyunu oynayabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7
  • İşlemci: Intel Pentium IV 2,4 GHz
  • Bellek: 1 GB RAM
  • Ekran Kartı: MB
  • Boyut: 3,26 GB

İndirme Linkleri

Görseller

funduszeue.info (×81)

Kategori: Spor Oyunları

Etiketler: Pes Full PC,Pes Mega İndir,Pes Tek Link,Pes Torrent

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası