mineral tuz roll on / Gratis | Türkiye'nin Kişisel Bakım Marketi

Mineral Tuz Roll On

mineral tuz roll on

DeepSea Kristal Doğal Tuz Içeren Roll-on( 120 gr Deodorant) 8680801060094

Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorant, cildinizin sağlığı ve temizliği için kullanabileceğiniz doğal bir bakım ürünüdür. Temiz bir içeriğe sahip olan roll-on; aluminum chlorohydrate, zincorium, chloride ve hydroxybromide gibi cilt sağlığı için zararlı olabilecek kimyasallar içermez. Böylelikle herkes tarafından güvenle kullanılabilir. Ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Yüksek etkili formülü ile kullanıcıları 24 saate kadar ter kokusundan korur. Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorant, kullanımını konforlu hâle getiren özel bir ambalaja sahiptir. Bu paketlene sayesinde seyahatlerde de rahatlıkla ürünü yanınızda taşıyabilirsiniz. Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorantın genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Miktar: 120 g
  • %100 doğal bir içeriğe sahiptir.
  • Kokusuzdur.

Deepsea Kristal Doğal Tuz İçeren Roll-on’un Özellikleri Nelerdir?

Deepsea Kristal Doğal Tuz İçeren Roll-on’un Özellikleri Nelerdir?

Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorant Ter kokusu oluşumunu engellemek için geliştirilmiş doğal bir üründür. Potasyum alum ve doğal kristal tuz içeren bu etkili roll-on, cildin terlemesine engellemeden kötü koku oluşumunu durdurur. Ürün %100 doğal bir yapıya sahiptir. İçerisinde sağlığınız için zararlı olabilecek sentetik ve kimyasal maddeler barındırmaz. Deepsea kristal doğal tuz içeren roll-on deodorant sahip olduğu temiz içerik sayesinde anti alerjik olma özelliğine de sahiptir. Ürün tamamen kokusuzdur. Parfüm ve kokuları hassas olan kişiler tarafından da rahatlıkla tercih edilebilir. Deepsea kristal doğal tuz içeren roll-on, içerisinde kimyasallar bulunmadığı için kıyafetlerde leke oluşumuna da neden olmaz. Böylelikle koyu renk giysilerle bile rahatlıkla kullanılabilir.

Deepsea Kristal Doğal Tuz İçeren Roll-on Ne İşe Yarar?

Deepsea Kristal Doğal Tuz İçeren Roll-on Ne İşe Yarar?

Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorant son derece etkili bir formülasyona sahiptir. Ter kokusu oluşumunu önlemek için tasarlanmış olan bu gelişmiş ürün, koltuk altına uygulanır. Ürünün içerisinde tuz ve potasyum alum gibi mineraller bulunur. Bu doğal maddeler cilt üzerinde bakterilerin gelişimini engeller. Böylelikle olan kullanıldığı yüzeyde tam bir hijyen sağlar. Ürün ayrıca bu özelliği ile ter kokusu oluşumunu da engeller. Normal şartlarda kokusuz olan tel bakterilerle birleştiği zaman rahatsız edici bir koku oluşturur. Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorant antibakteriyel özelliği ile terlemeye engellemeden koku oluşumunu durdurur. Vücudun normal çalışma düzenini de etkilemez.

Deepsea Kristal Doğal Tuz İçeren Roll-on Nasıl Kullanılır?

Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorant son derece pratik bir kullanım şekline sahiptir. Katı bir forma sahip olan ürün su ile temas ettiğinde çözünerek yumuşak bir hâl alır. Bu yumuşak yapı ürünün cilt tarafından rahatlıkla emilebilmesini sağlar. Bu nedenle ürün ıslak cilt üzerine uygulanabilir. Eğer Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorantı cildiniz kuruyken uygulayacaksınız, öncesinde ürünü birkaç damla suyla ıslatabilirsiniz. Uygulama sonrasında ürünün cildiniz tarafından emilmesi için biraz beklemeniz gerekir. Ürünün emildiğinden emin olduktan sonra giyinebilirsiniz. Eğer uygulamayı deodorantı ıslatarak yaptıysanız, roll-onun kapağını kapatmadan önce kuruması için beklemeniz gerekir. Aksi takdirde ürünün ıslak kalan kısmı eriyebilir. Dilerseniz Deepsea kristal doğal tuz içeren 120 g roll-on deodorant yorumlarını inceleyerek satın alanların ürünün kalitesi ve kullanım şekliyle ilgili değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer siz de bu doğal ürüne cilt bakım rutininizde yer vermek istersiniz Deepsea kristal roll-on deodorantı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

Roll On Kokusuz Erkek 50 ml

LaNaturel Kokusuz Erkek Deodorant Roll On 50 ml

LaNaturel sağlığınıza ve çevreye zarar vermeyen, saf ve doğal içerikleriyle kadın ve erkek roll-on deodorantlarını tercihinize sunuyor. Deodorantlar günlük hayatımızın vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Ter kokusuna karşı çözüm olarak başvurduğumuz deodorantların çoğu barındırdığı kimyasal içerikler nedeniyle vücudumuz için risk oluşturmaktadır. Sağlığınızı düşünen LaNaturel, mineral tuzların etkisiyle ter kokusunu önlemede etkin ve tamamen doğal bileşenlerden oluşan deodorantlar sunmaktadır. LaNaturel doğal deodorantları kesinlikle Aluminum Chlorohydrate (Alüminyum Klorohidrat), Aluminum Zirconium (Alüminyum Zirkonyum), paraben, alkol gibi kimyasal maddeleri içermez. Bitki ve çiçeklerin yaprak, gövde ve köklerinden elde edilen doğal sular ise LaNaturel deodorantlarının hoş kokusunun tek kaynağıdır. LaNaturel kokusuz roll-on erkek deodorant ter kokusuna karşı ferah bir önlem sağlarken, saf ve doğal içeriğiyle de cildinize dost bir deodoranttır.

Ter Kokusuna Etkin Çözüm

LaNaturel roll-on’un tek amacı ter kokusunu önlemektir, güzel koku vermek değildir. LaNaturel kokusuz roll-on erkek deodorant içerdiği Potasyum Alum mineral tuzu sayesinde ter kokusuna karşı etkili bir çözüm sunmaktadır. Potasyum Alum mineral tuzu koltuk altında yer alan bakterilerin oluşmasını önleyerek gözenekleri kapatmadan kötü kokunun oluşmasını engeller.

Terlemeye Engel Olmaz

Saf ve doğal içeriklerden oluşan LaNaturel roll-on deodorantlarımızı vücudumuz için doğal bir süreç olan terlemeye engel olmaz. Piyasada görülen deodorantların çoğu antiperspiranttır ve ter bezlerini tıkarlar. Gözenekler kapanınca atılması gereken toksin vücutta kalır. LaNaturel kokusuz roll-on erkek deodorant sürüldüğü bölgedeki bakterileri etkisiz hale getirerek ter kokusunu önler, ter bezlerini tıkamaz. Bunu içeriğinde özenle seçilmiş, tamamen doğal mineral ve bitkiler ile sağlar.

Temiz ve Kuru Cilde Uygulayın

LaNaturel doğal roll-on deodorantlarımızı, hiçbir koruyucu madde içermemesi sebebiyle küflenmeye karşı temiz ve kuru cilde uygulamanız önerilir. Ürünlerimiz etkin ve sağlıklı koruma sağlar, elbiselerde leke bırakmaz, yapışmaz. Vegandır ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Yaşlılar rahatlıkla kullanabilir.

Doğal Deodorant İçeriği

Doğal Deodorant Tamamen Doğal Mineral ve Bitkilerden Üretilmiştir. Zeytin Yaprağı Suyu Palmiye Ağacı Yağı Gliserini Doğal Mineral Tuz Mısır şekeri Sakızı Bitki ve Çiçek Suları Lanaturel deo roll on kokusuz erkek deodorant 50 ml

Doğal Deodorant Üstünlükleri

LaNaturel Doğal Deodorant Doğal İçeriğinden Dolayı Birçok Üstünlüklere Sahiptir. Tende Beyaz Kalıntı Bırakmaz. Elbisede Leke Yapmaz. Yapış Yapış Olmaz. Ter Bezini Tıkamaz. Uzun Süre Güvenli ve Sağlıklı Koruma Sağlar.

İçeriği

Su, zeytin yaprağı suyu, bitkisel gliserin, mineral tuz, mısır şekeri sakızı. Doğal Deodorant Özellikleri : Aluminium Chlorohydrate İÇERMEZ ! Aluminium Zirconium İÇERMEZ ! Hiçbir Sentetik Koku Kimyasali İÇERMEZ ! Hiçbir Renk Verici Kimyasal İÇERMEZ ! Hiçbir Koruyucu İÇERMEZ ! Alkol İÇERMEZ ! Alerjik Bünyelilerin Dostudur. Bayan kokusuz, Gül ve Lavanta kokulu çeşitleri Erkek kokusuz ve Okaliptus kokulu çeşitleri vardır

Paylaş Twetle Pinle

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası