resimden birşey silme programı / Fotoğraftan İnsan ve Nesne Silme Uygulamaları - Cepkolik

Resimden Birşey Silme Programı

resimden birşey silme programı

Fotoğraftan İstenmeyen Nesneleri Kaldırmak için 14 Ücretsiz Uygulama

Bazı kusurlardan, gölgelerden veya yanlışlıkla görüntüde görünen bir yabancıdan kurtulmak için fotoğraftaki istenmeyen nesneleri kaldırmak için ücretsiz bir uygulama mı arıyorsunuz?

Her zaman güzel fotoğraflar çekmek imkansız olsa da, sadece birkaç tıklamayla görüntünün genel görünümünü iyileştirebilirsiniz. Bu yazıda, Photoshop örneğindeki gibi, çekimlerinizden gereksiz öğeleri kolayca ve gerçekçi bir şekilde çıkarmanıza yardımcı olacak en iyi 13 uygulamayı anlatacağım.

Resimlerden Nesneleri Kaldırmak için En İyi 14 Uygulama

  1. FixThePhoto - Profesyonel rötuşlar
  2. Adobe Photoshop Fix - Tüm yaratıcı hedefleri gerçekleştirmek için cep Photoshop
  3. Clip Studio Paint - Çizim için tasarlandı
  4. TouchRetouch - Hızlı ve kolay nesnelerin çıkarılması için
  5. inPixio Remove Background - Basit çevrimiçi araç
  6. Clean UP Pictures - Doğru nesne kaldırma
  7. Pixelmator - Hızlı ve güçlü
  8. Enlight - Temel düzenlemeler için mükemmel araç
  9. Inpaint - Nesneleri iz bırakmadan kaldırır
  10. YouCam Perfect - Öğeleri kaldırır ve resimleri geliştirir
  11. Remove Object - Bir görüntüdeki herhangi bir öğeyi ortadan kaldırabilir
  12. TouchRemove - Portreler için mükemmel
  13. Snapseed - Harika fotoğraf editörü
  14. PicsArt - Reklam öğesi kaldırma aracı

Bunlar, Android ve iOS için mevcut olan fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırmak için en iyi ücretsiz uygulamalardır. Resimlerinizdeki gereksiz öğelerden kurtulmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda onları önemli ölçüde geliştirir.

1. FixThePhoto App - Bizim Seçimimiz

Profesyonel rötuşlar

  • Mükemmel hizmet seçimi
  • Ücretsiz deneme
  • Manuel fotoğraf iyileştirme
  • Hızlı geri dönüş

Karar: FixThePhoto app kullanarak, resimlerinizin kalitesini manuel olarak artıracak profesyonel fotoğraf editörlerinden oluşan bir ekiple iletişime geçebilirsiniz. Rötuşlar herhangi bir AI tabanlı araç kullanmadığından, size doğal görünen görüntüler sağlayacaktır.

Bazı nesneleri kaldırmak için sipariş verirken, uzmanların size en doğru sonuçları verebilmeleri için gereksinimlerinizi ve isteklerinizi belirtmeniz gerekir. Burada ücretsiz bir deneme olduğundan da memnun kalacaksınız. Böylece, düzenlenmiş bir resmi ücretsiz olarak alabilir ve kalitelerinin size uygun olup olmadığını görebilirsiniz.

FixThePhoto app, ayrıntılı resim düzenlemeyi tercih eden kullanıcılar için kullanışlıdır. Size özel bir sipariş seçeneği mevcuttur. Arka plan iyileştirme, yüz ve/veya vücut rötuşu ve hatta fotoğraf restorasyonu için yardım isteyebilirsiniz. Sonunda ne elde etmek istediğinizi uzmanlara açıklayın, profesyonel bir ekip size beklentilerinizi aşan bir sonuç sunacaktır.

fixthephoto app istenmeyen nesneleri fotoğraf arayüzünden kaldırmak için

2. Adobe Photoshop Fix

Tüm yaratıcı hedefleri gerçekleştirmek için cep Photoshop

  • Renk ve ışığı ayarlamak için araçlar
  • Profesyonel fotoğraf rötuşu
  • Çok sayıda ek enstrüman
  • Hızlı ve doğru nesne kaldırma
  • iOS cihazlar için değil

Karar: Birçok Android kullanıcısı, Adobe Photoshop Fix en iyi Photoshop uygulama. Ayrıca, fotoğraflardan öğeleri kaldırmak için etkili bir uygulama olarak kullanabilirsiniz.

Nesne kaldırma prosedürü son derece kolaydır. Ekranın altında bulunan Nokta Düzeltme Fırçası aracını kullanmanız gerekir. Fırçanın sertliğini ve boyutunu ayarlamak ve ardından overistediğiniz elemanı çizmek mümkündür. Uygulama nesneyi kaldırdığında, alan çevreleyen görüntü ayrıntılarıyla doldurulacaktır.

Adobe Photoshop Fix ile bir fotoğrafın belirli alanlarına ışık ayarlarını kolayca uygulayabilirsiniz. Ayrıca, daha doğal görünmesini sağlamak için bir görüntüdeki belirli alanları odaktan çıkarmak da mümkündür.

adobe photoshop fix istenmeyen nesneleri fotoğraf arayüzünden kaldırmak için ücretsiz uygulama

3. Clip Studio Paint

Çizim için tasarlandı

  • Vektörleri taşımak ve sabitlemek kolaydır
  • + özel fırça
  • PSD dosyalarını destekler
  • Otomatik AI renklendirici
  • Gelişmiş düzenleme araçlarından yoksun

Karar: Clip Studio Paint kullanarak bir resimden veya animasyondan istenmeyen nesneleri kaldırabilirsiniz. Orijinal fotoğrafa tam olarak uyması için başka bir görüntüden bir arka plan parçası yapıştırmanız veya boyamanız gerekir. Temel fotoğrafın bir bölümünü almak ve onu yeni arka plana eklemek için Klonlama Damgası Aracından da yararlanabilirsiniz.

Bir tarama katmanıyla çalışıyorsanız, seçili alanı veya nesneyi silmek için Düzen > Sil'i seçin. Nesneleri seçemediğiniz katmanlar tamamen silinir. Bir nesneyi kaldırmak için Nesne alt aracını da kullanabilirsiniz.

Vektör katmanlarıyla çalışırken daha da özgürsünüz. Burada hareket edebilir, nesneleri daha kalın/ince yapabilir veya bir kesişme noktasına kadar ayrı fırça darbelerini silebilirsiniz.

clip studio paint istenmeyen nesneleri fotoğraf arayüzünden kaldırmak için ücretsiz uygulama

4. TouchRetouch

Tek tıklamayla istenmeyen öğeleri kaldırın

  • Kullanıcı dostu
  • Profesyonel görünümlü sonuçlar
  • Belgeler ve video eğitimleri ile birlikte gelir
  • Yönü yatay ve dikey arasında değiştirme yeteneği
  • Bazı araçlar gizli

Karar: TouchRetouch bir fotoğraf Editörü Çekimlerinizdeki gereksiz nesne ve insanlardan kurtulmak için etkili araçlar sunan iOS için. Bu uygulama ile kolayca Instagram için çekimlerinizi geliştirin ve onları daha da göz alıcı hale getirin.

Hemen hemen her popüler image editorbenzer bir özelliğe sahiptir, ancak yapabilecekleri maksimum şey yüzdeki sivilceleri ortadan kaldırmaktır. TouchRetouch daha karmaşık görevleri gerçekleştirmenizi sağlar. Nesne Kaldırma, Hızlı Onarım, Satır Kaldırma ve Klon Damgası gibi dört aracı kullanarak bu nesne kaldırma uygulamasından en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

resimlerden nesneleri kaldırmak için uygulama touchretouch arayüzü

5. inPixio Remove Background

Basit çevrimiçi araç

  • Otomatik arka plan kaldırma
  • Kullanıcı dostu
  • iOS cihazlar için ayrı uygulama
  • Web sürümünde sınırlı işlevsellik

Karar: kullanma inPixio Remove Background, dikkat dağıtıcı unsurları kaldırabilir veya bir anda arka planı tamamen değiştirebilirsiniz. Arka planı değiştirmek için sadece bir fotoğraf yüklemeniz gerekiyor, gerisi AI tabanlı araçlar tarafından otomatik olarak gerçekleştirilecek.

'Kaldır' aracının yardımıyla nesnelerden manuel olarak kurtulmak da mümkündür. Silinecek bir görüntünün parçalarının seçilmesine izin verir. Ardından, ön plan nesnesini vurgulamak için 'Tut' aracını seçin. Birkaç çekimi birleştirmek veya renkleri düzeltmek isteyen kullanıcılar, daha gelişmiş bir inPixio mobil uygulamasından yararlanabilirler. Burada ayrıca fotoğraflarınıza metin, çerçeve, efekt ve filtre ekleyebilirsiniz.

fotoğraf arayüzünden istenmeyen nesneleri kaldırmak için inpixio uygulaması

6. Clean UP Pictures

  • Hızlı AI arka plan dolgusu
  • Hassas fırça
  • Kaydırıcı tabanlı ayarlamalar
  • Arka plan kaldırma özelliği
  • Sınırlı ihracat olanakları
temizleme resimleri logo

Clean UP Pictures

Karar: Clean UP Pictures insanlar, turistler veya çizikler, toz, metin vb. gibi diğer öğeler olsun, fotoğraflardan herhangi bir nesneyi hızlı bir şekilde kaldırmanıza olanak tanır. Ayrıca, bu aracı sivilce, leke veya ciltteki kırışıklıkları gidermek için kullanabilirsiniz.

Bir fotoğraftaki filigranı kaldırmak için fırça da kullanabilirsiniz, ancak telif haklarını unutmayın. Kullanıcıların herhangi bir boyuttaki görüntüleri Cleanup Pictures Pro'ya içe ve dışa aktarabilmeleri harika. Ancak, dışa aktarma ücretsiz sürümde piksel ile sınırlıdır.

fotoğraftan istenmeyen nesneleri kaldırmak için resimleri temizleme uygulaması

7. Pixelmator

Tam özellikli fotoğraf düzenleyici

  • Katmanları destekler
  • Sezgisel arayüz
  • Bir dizi özellik ve efekt
  • Çok sayıda dışa aktarma seçeneği
  • Terminoloji yeni başlayanlar için kafa karıştırıcı görünebilir
istenmeyen nesneleri fotoğraf uygulamasından kaldırın pixelmator logo

Pixelmator

Karar: Birçok kullanıcı Pixelmator'yi en iyi olarak kabul eder Photoshop alternatifi iPhone için, çeşitli kullanışlı resim düzenleme özelliklerine sahip olduğundan.

Resimlerden nesneleri kaldırmak için bir uygulama olarak kullanacaksanız, yalnızca dikkat dağıtıcı öğeleri over fırçalamanız gerekir. Klonlama aracı, bir fotoğrafın bölümlerini bir alandan diğerine kopyalamanıza olanak tanır. Pixelmator herhangi bir fotoğrafçı, dijital sanatçı veya grafik tasarımcı için faydalı bir araç olacaktır.

Ayrıca uygulama, fotoğraf renk düzeltme, görüntü rötuşlama, kolaj oluşturma, resim yazısı, çerçeve, metin ve daha fazlasını eklemek için araç setleri sunar. Ayrıca önceden yüklenmiş çok sayıda efekt uygulayarak çekimlerinize sihir getirebilirsiniz. Pixelmator aşağıdaki gibi biçimleri destekler: PSD, JPEG, PNG, PDF, vb.

resimden bir şey kaldırmak için uygulama pixelmator arayüzü

8. Enlight

Sanatsal efektler yaratmak için

  • Diğer uygulamalarda zorlukla bulamayacağınız çok sayıda araç
  • Katmanlarla çalışabilme
  • Birçok yararlı yönerge
fotoğraflardan öğeleri kaldırmak için uygulama enlight logo

Enlight

Karar: Enlight bir ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması yani çok amaçlı kullanılabilir. Bu ürünü yalnızca bir image editor olarak değil, aynı zamanda bir resimden bir şey kaldırmak için bir uygulama olarak da kullanabilirsiniz.

Çekimlerinizin genel görünümünü iyileştirmek için Photoshop benzeri araçlar ve temel filtrelerle birlikte gelir. Enlight iyileştirme aracı iyileştirme gerektirse de, Snapseed tarafından sunulandan daha iyi çalışır.

Enlight, Klonlama Damgası gibi çalışan bir Düzeltme Fırçası ve Yama aracı içerir. overan nesneyi fırçalamanıza izin vermediğinden İyileştirme aracını kullanmak oldukça kafa karıştırıcıdır. Bunun yerine, boyutunu değiştirebileceğiniz ve gerekli nesnenin üzerine yerleştirebileceğiniz bir daire kullanmanız gerekecektir.

Çoğunlukla bir bulanıklık gibi çalışır ve çevredeki alandan öne çıkabilir. Bu, gizlemek istediğiniz öğe küçük olmadığı sürece İyileştirme aracının resminizde iz bırakacağı anlamına gelir.

nesne kaldırma uygulaması enlight arayüzü

9. Inpaint

  • Kullanıcı dostu
  • Farklı nesne türleri ile ilgilenir
  • Uygun fiyatlı ömür boyu lisans
  • Tek numara uygulaması
  • Toplu fotoğraf düzenleme özelliği sunmuyor
fotoğraf düzenleyici nesneleri kaldır inpaintlogo

Inpaint

Karar: Inpaint'nin fotoğraf uygulamasından istenmeyen nesneleri kaldırmanın sıradan bir başkası olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle yanılıyorsunuz. Diğer benzer uygulamalardan farklı olarak, bu, nesne kaldırma için içeriğe duyarlı teknoloji sunar. Boş alanı doldurmak için çevreleyen pikselleri kullanır. Böylece, düzenlenen görüntüler, öğenin kaldırıldığına dair bir renk tonu olmadan doğal bir görünüme sahip olur.

Inpaintoldukça zengin özelliklere sahip bir uygulama olmasına rağmen, son derece kullanıcı dostudur. Karmaşık araçlar sunmuyor. İhtiyacınız olan tek şey, öğeleri seçmek için bir fırça kullanmaktır. Fırça tamamen özelleştirilebilir, böylece boyutu ve şekli kolayca ayarlayabilirsiniz. Inpaint'in tüm özelliklerini keşfetmek için uygulamanın en yeni sürümünü kullandığınızdan emin olun.

resimden bir şey kaldırmak için uygulama inpaintinterface

YouCam Perfect

Olağanüstü özçekimler için

  • Etkili güzelleştirme araçları içerir
  • Yüz şeklini geliştirme yeteneği
  • Akıllı yüz algılama teknolojisi ile birlikte gelir
  • Kolaylaştırılmış gereksiz öğelerin kaldırılması
  • Reklamlardan kurtulmak için ödeme yapmanız gerekiyor
nesne kaldırma uygulaması youcam perfectlogo

YouCam Perfect

Karar: YouCam Perfectbiridir en iyi selfie uygulamaları Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Minimalist arayüzü ile resimlerinizdeki dikkat dağıtıcı unsurlardan kurtulmak çok kolay.

Uygulama her türlü kullanıcı için uygundur. Bununla birlikte, bazı özelliklerle uğraşmak sizin için biraz zorsa, çok sayıda çevrimiçi öğretici kesinlikle kullanışlı olacaktır.

Fotoğraflarınızı bir dizi araçla geliştirebilirsiniz. Görüntüyü döndürmek ve kırpmak, efektler uygulamak, arka planı bulanıklaştırmak ve hatta daha fazlasını yapmak mümkündür. Düzenlemelerinizi bitirdikten sonra, kreatifinizi sergilemek için resmi en popüler sosyal medya sitelerine yükleyebilirsiniz. Instagram fotoğraf fikirleri.

resimlerden nesneleri kaldırmak için uygulama youcam perfectinterface

Remove Object

Profesyonel büyük nesnelerin kaldırılması

  • kullanıcı odaklı
  • Geri alma/yineleme yeteneği
  • Sezgisel arayüz
istenmeyen nesneleri fotoğraf uygulamasından kaldırın remove objectlogo

Remove Object

Karar: Bu ücretsiz uygulama, resimdeki belirli bir alanı gizlemenize ve ona profesyonel bir görünüm kazandırmanıza olanak tanır. İstenilen sonuca ulaşmak için Seçim ve Klonlama araçlarını kullanmanız gerekir. İlki, görüntüdeki belirli bir alanı seçmenize ve kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Klonlama aracı ile bir fotoğrafın belirli bir bölümünü kopyalayabilir ve düzeltmek istediğiniz alanın üzerine bindirebilirsiniz.

Ayrıca, uygulama iyi tasarlanmış bir Fırça aracı sunar. Gereksiz öğeyi Kement aracıyla seçebilir, fırçalayabilir ve vurgulanan alandan kurtulmak için Başlat düğmesini etkinleştirebilirsiniz. Silgi ve Damga araçlarının boyutunu, sertliğini ve opaklığını ayarlamak mümkündür.

Klonlama Damgası aracının yardımıyla fotoğraftaki kusurları ortadan kaldırabilirsiniz. Uygulama ayrıca bir Leke aracı içerir. Kusurları hızlı bir şekilde silmek istiyorsanız kullanın.

fotoğraf düzenleyici nesneleri kaldır arayüzü

TouchRemove

Fotoğrafları en iyi kalitede kaydetme yeteneği

  • kullanıcı odaklı
  • Yüksek kaliteli sonuç
  • Bitmiş resmi hızlı bir şekilde kaydetme yeteneği
  • Ara sıra çökmeler
resimlerden nesneleri kaldırmak için uygulama touchremovelogo

TouchRemove

Karar: Bu uygulama ile dikkat dağıtıcı ve rahatsız edici nesneleri herhangi bir güçlük çekmeden silebilirsiniz. TouchRemoveiçeriğe duyarlı bir doldurma yöntemi kullanır. Böylece maskelenen alan anında çevredeki alanlardan yeni görüntü detayı ile değiştirilecektir.

Bu uygulama, akne ve lekeleri tasvir eden görüntülerden çıkarmak için kullanışlıdır. yaratıcı portre fotoğrafçılığı fikirleri. Ayrıca, istenmeyen öğeleri gizlemek için kullanabilirsiniz. manzara fotoğrafları. Ayrıca, TouchRemove, nesneleri çoğaltmak veya görüntülerdeki ayrıntıları geliştirmek için bir Klonlama Damgası aracı içerir.

nesne kaldırma uygulaması touchremoveinterface

Snapseed

Her görev için tam özellikli düzenleyici

  • Ustalaşması kolay
  • Mükemmel maskeleme fırçası
  • Tam görüntü düzenlemeye izin verir
fotoğraf düzenleyici nesneleri kaldır snapseed logo

Snapseed

Karar: Snapseed, herhangi bir karmaşıklıkta birden çok görüntü işlemesi gerçekleştirmenize olanak tanıyan başka bir tam özellikli image editor'dir. Bu uygulama, resimlerinizden rahatsız edici öğeleri kaldırmak için tasarlanmış amaca yönelik ürünlerin çoğundan önde duruyor.

Bazı özellikleri deneyimli kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılasa da, tamamen yeni başlayanlar bile bu uygulamayı görüntülerin genel görünümünü geliştirmek için kullanabilir.

Snapseed'nin kullanımı son derece kolaydır ve birçok tek hileli uygulamanın yerini alabilir. Ayrıca, bu ürün aşağıdakilerden biri olarak kabul edilir. Android için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları.

istenmeyen nesneleri fotoğraf uygulamasından kaldırın snapseed arayüzü

PicsArt

2 tıklamayla gereksiz öğeleri kaldırın

  • Kullanımı kolay
  • Sanatsal efektler
  • Arka planı hızlı bir şekilde kaldırabilme
resimden bir şey kaldırmak için uygulama picsart logo

PicsArt

Karar: PicsArt yalnızca resimlerden nesneleri kaldırmak için bir uygulama değil, aynı zamanda tüm yaratıcı hedeflerinizi gerçekleştirmenize olanak tanıyan kapsamlı bir araçtır. Bu güçlü programın yardımıyla binden fazla fotoğraf manipülasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

Olağanüstü filtreler, arka planlar ve çeşitli özel efektler uygulayabilirsiniz. Sanat fırçalarıyla çizim yapmak ve görüntü katmanlarıyla çalışmak da mümkündür.

Resimlerinizden bir kolaj oluşturabilir veya bunları yüksek kalitede kaydedebilirsiniz. İstenmeyen nesneleri kaldırmak için Araçlar panelini kullanmanız gerekir. Görüntünün veya belirli bir nesnenin bir bölümünü kesmenin birkaç yolu vardır. Kırp, Serbest Kırp ve Şekil Kırp seçeneklerini kullanabilirsiniz.

fotoğraflardan öğeleri kaldırmak için uygulama picsart arayüzü

Davetsiz bir misafir, aile fotoğrafınıza aniden girdi mi? Merak etmeyin! Bunlar, nesneleri ve insanları fotoğraflarınızdan basitçe kaldırmanıza yardımcı olacak bazı uygulamalardır. Mükemmel bir fotoğraf çekmişsinizdir, ancak çekim anında orada olmamasını istediğiniz bir kişi veya nesne fotoğrafta belirir. Uzun zaman önce bu bir baş ağrısı olurdu, ancak bugün düzeltmek çok kolay.

Mobil uygulamaların ortaya çıkmasıyla, fotoğrafınızdan öğeleri birkaç saniye içinde ve sadece birkaç adımda kaldırmak mümkün. Bu şekilde harika bir fotoğraftan mükemmel bir çekime geçebilirsiniz. Bununla birlikte, herhangi bir zamanda doğrudan cep telefonunuzdan fotoğraflardan nesneleri ve insanları silmek için en iyi uygulamaların bir derlemesini yaptık. Ne olduklarını bilmek istiyorsanız, onları tanımak için okumaya devam edin.

Cep telefonunuzdaki fotoğraflardan nesneleri ve kişileri silmek için en iyi uygulamalar burada sıralanmıştır. Fotoğraflardan nesneleri ücretsiz olarak kaldırmak için bir uygulama arıyorsanız, ideal yere geldiniz. Bir görüntüden istenmeyen öğeleri kaldırmak için mükemmel olan 8 uygulamayı seçtik.

Ayrıca, yalnızca nesneleri silmek için basit bir uygulama değil, aynı zamanda doğrudan cep telefonunuzdan mümkün olan en iyi görüntüyü elde ederek, fotoğraflarınızı düzenlemek, renklendirmek, filtreler uygulamak ve fotoğraflarınızı en üst düzeye çıkarmak için kullanabileceğiniz araçlardır.

Snapseed

Listemizdeki ilk alternatif Snapseed ve daha çok fotoğraflardan nesneleri ücretsiz olarak kaldırmak için kullanılabilecek bir uygulama. Çekimlerinizin kalitesini en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olacak bir dizi araç içerir. Filtreler, dokular uygulayın, görüntüleri üst üste getirin, renkleri düzeltin ve elbette görüntüden öğeleri kaldırın.

Tam olarak, &#;düzeltme&#; aracı, fotoğrafta görünmesini istemediklerinizi kaldırmak için mükemmeldir. Sadece resmi açın, bu seçeneği seçin, böylece parmağınızla ne silmek istediğinizi hassas bir şekilde seçin ve nasıl sihirli bir şekilde kaybolduğunu göreceksiniz. Resminizi düzelttikten sonra, yalnızca dışa aktarmanız yeterlidir. Şüphesiz birçok kişinin favori uygulamalarından biri.

Photo Retouch

Fotoğraf Retouch, görüntüyü rötuşlamak veya düzeltmek gibi nesneleri bir fotoğraftan saniyeler içinde ve komplikasyon olmadan çıkarmak isteyenler için değerli bir uygulamadır. &#;Nesneleri sil&#; seçeneğini seçin, silmek istediğiniz içeriği seçin ve değişiklikleri uygulayın. Bu kadar basit, fotoğrafçılığınızı başka bir seviyeye taşıyabilir ve gösterilmesini istemediğiniz unsurları silebilirsiniz.

Ek olarak, diğerlerinin yanı sıra hızlı onarım, öğeleri klonlama, filigranları kaldırma gibi başka işlevlere de sahiptir. Bu yetmezmiş gibi, fotoğrafları doğrudan uygulamanın kendisinden sosyal ağlarınızda ve diğer platformlarda paylaşmanıza olanak tanır.

Retouch

Retouch, çok benzer araçlara ve ortak işlevlere sahip oldukları için Photo Retouch&#;a çok benzeyen bir uygulamadır. Örneğin, öğeleri klonlama, nesneleri kolayca silme ve görüntünüzdeki kusurları düzeltme seçeneği.

Ancak, bahsetmeye değer oldukça çekici başka bölümleri de var. Bunlardan biri, resimlerinize filtre ve efekt uygulamasını desteklemesi, onu özel bir formata ayarlamak için kesimler yapması ve hatta fotoğraflarınızın arka planını saniyeler içinde değiştirmesidir. Tamamen ücretsiz olması nedeniyle cep telefonunuzda olması gereken uygulamalardan biridir.

Photoshop Express

Fotoğraflardan nesneleri ve kişileri kaldırmak için en iyi uygulamaların bu listesinde, Adobe&#;den iki alternatif bulacaksınız ve bunlardan ilki Photoshop Express. Fotoğraflarınız için inanılmaz sonuçlar sağlayan çok yönlü, kullanışlı bir araç.

Fotoğraflarınızı düzenlemek ve efektler, filtreler uygulamak ve daha da iyi hale getirmek için farklı parametreleri değiştirmek için çok sayıda mükemmel araca sahiptir. Gürültüyü ortadan kaldırın, bulanıklığı kontrol edin, perspektifi düzeltin ve tabii ki çekimlerinizde istenmeyen nesneleri ortadan kaldırın.

Bu yetmezmiş gibi, resimlere, filtrelere, efektlere kenarlıklar ve metinler ekleyebilir, kolajlar oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Tamamen ücretsizdir ve herhangi bir fotoğraf tutkununun cep telefonunun olmazsa olmazlarından biridir.

Remove Object

Adından da anlaşılacağı gibi, bu araç yalnızca bir şey yapar, ancak bunu mükemmel bir şekilde yapar. Remove Object, kişileri doğrudan cep telefonunuzda fotoğraflardan kaldırmak için bir uygulama ararken göz önünde bulundurmanız gereken harika bir seçenektir.

İşlemi çok kolaydır; Tek yapmanız gereken istediğiniz fotoğrafı seçmek, silmek istediğiniz öğeleri kırmızıya boyayarak seçmek, fotoğrafı işlemek ve bu kadar.

Dilerseniz fotoğraflarınızda küçük renk, doku, ten ve daha fazla düzeltme yaparak onları bir sonraki seviyeye taşımak için de mükemmeldir. Denemek isterseniz tamamen ücretsizdir.

YouCam Perfect

YouCam Perfect, yalnızca birkaç adımda fotoğraflarınızı anında geliştirmek ve rötuşlamak için harika bir uygulamadır. Bu araç, diğer işlevlerin yanı sıra görüntüleri düzeltmenize, efektler, filtreler uygulamanıza, kolajlar oluşturmanıza, fotoğrafları kişiselleştirmenize izin vermesiyle karakterize edilir.

Tabii ki, nesnelerin kaldırılması mevcuttur. Kişileri, öğeleri ve hatta görüntünün arka planını bir dokunuşla kaldırabilirsiniz. Tabii ki, bu işlev ücretsiz sürümde sınırlıdır.

Tüm avantajları ve nesneleri sınırsız bir şekilde ortadan kaldırma olanağını elde etmek istiyorsanız, premium sürümü satın almanız gerekecek. Her iki durumda da, ücretsiz seçenek birçok insan için yeterli olabilir.

Adobe Photoshop Fix

Adobe&#;nin sunduğu alternatifleri ele alan Photoshop Fix, bu sefer fotoğrafları basit bir şekilde rötuşlama ve restore etmeye odaklanmış ve doğrudan mobilden dikkat çekici sonuçlar elde etmiş.

Araçları arasında sıvılaştırma, yumuşatma, aydınlatma ve koyulaştırma, renk düzeltme, görüntü boyama, değerleri ayarlama, bulanıklaştırma ve elbette fotoğraflardan nesneleri silme işlevleri bulunur. Çok eksiksiz bir uygulama, tamamen ücretsiz, denemeye değer.

Touch Remove

Fotoğraflardan nesneleri ücretsiz olarak kaldırmak için en son uygulama Touch Retouch. Ekrana dokunarak resimlerinizden nesneleri ve insanları kaldırmanızı sağlayan inanılmaz bir uygulama.

Ek olarak, akıllı telefonunuzdan saniyeler içinde resimleriniz üzerinde ayarlamalar ve düzenlemeler yapabileceksiniz, bu nedenle fotoğraf tutkunuysanız ve çevrenizi çekmeyi seviyorsanız, en önemli arkadaşınız olacak.

iPhone Ekran Görüntüleri

Açıklama

Touch up is the master case for all the photo editing needs.
From removing objects to resizing beautiful overlays, it can help you improve you social media feed.

Here is a list of tools you can find:

- Eraser
Remove any object from your photo.

- Filters
25 well designed filters with more coming in the future.

- Border Tool
Ad white of colored frames to your pictures.

- Recolor Tool
Change the color of your clothes or objects around you.

- Overlays Tool
Add layers of bokeh & sparkles on to your photos.


Save your photo in HD quality and start sharing today.

“Photo Editor Pro” Subscription

Annual subscription: $

These prices are for United States customers. Pricing in other countries may vary and actual charges may be converted to your local currency depending on the country of residence.
Photo Editor Pro subscription gives you unlimited access to all the tools, filters, overlays and borders with an ad-free experience.

Payment will be charged to iTunes Account at confirmation of purchase. Subscriptions automatically renew unless auto-renew is turned off at least hours before the end of the current period. Account will be charged for renewal within hours prior to the end of the current period, and identify the cost of the renewal. Subscriptions may be managed by the user and auto-renewal may be turned off by going to the user's Account Settings after purchase. No cancellation of the current subscription is allowed during active subscription period. Any unused portion of a free trial period will be forfeited when the user purchases a subscription to that publication.


Terms of Use: funduszeue.info
Privacy: funduszeue.info

Oylar ve Yorumlar

.

Mükemmel bayıldım yükleyin cidden siliyoo yani

Bir veriyorum 😡😡😡😡😡

Cihazınızla uyumlu değil diyor

Sakın indirmeyin

Hiç bir işlem yapamıyorsunuz yapmaya kalkınca uygulama atıyor sizi sakın indirmeyin

Face & Body Tune Photo Editor, Societatea cu Raspundere Limitata adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
FACE & BODY TUNE PHOTO EDITOR, SOCIETATEA CU RASPUNDERE LIMITATA

Boyut
,8 MB

Kategori
Fotoğraf ve Video

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© Face & Body Tune Photo Editor, SRL

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Photo Editor Pro₺68,99

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası