mahkum 20. bölüm fragmanı / Mahkum Bölüm 2. Fragmanı

Mahkum 20. Bölüm Fragmanı

mahkum 20. bölüm fragmanı

Mahkum dizisi bölüm fragmanı izle! FOX TV Mahkum Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Mahkum bölüm FOX TV ekranlarında seyirci ile buluştu. Dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını heyecanla bekliyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mahkum dizisi 28 Nisan Perşembe tarihinde bölüm ile ekranlara geldi.

Mahkum Bölüm Fragmanı İzle

Mahkum bölüm fragmanını izleyebileceğiniz link

Mahkum bölüm fragmanını Youtube'dan izleyebileceğiniz link

Mahkum ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

  • Mahkum dizisi her Perşembe saat 'da yeni bölümü ile Fox TV'de yayınlanıyor.

Mahkum dizisi konusu nedir?

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur.

Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordu.

Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır.

Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

Mahkum dizisi oyuncuları kimdir?

Mahkum bölüm fragmanı: Barış, babası Zahit Bey'i boğdu, Fırat ise hapislerde çürüyecek!

Mahkum bölüm fragmanı: Barış, babası Zahit Bey'i boğdu, Fırat ise hapislerde çürüyecek!

funduszeue.info

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı Fox TV'nin reyting rekortmeni Mahkum dizisi, milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Onur Tuna, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Talat Bulut'un yer aldığı Mahkum dizisi, heyecan dolu her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor.

''Innocent Defendant'' adlı diziden uyarlanan MF Yapım imzalı Mahkum dizisi, 5 Mayıs Perşembe akşamı bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Perşembe akşamlarının galibi olan, sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin bölüm fragmanı yayınlandı.

Fragmanda; Cumhuriyet Başsavcısı Asaf Ömer Gedikli, ''Meslek hayatımda 20 seneyi devirdik. Bu 20 senede inan ol her meslekten suçluya rastladım ama bir katil savcıya ilk defa rastlıyorum.'' dedi.

Asaf Ömer Gedikli'nin sarfettiği bu sözler, Fırat'ın hapisten çıkmasını zorlaştıracağı şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Barış, annesinin öldürülmesini kaldıramazken Zahit Bey, Tomris Hanım için otopsi yapılmasını reddetti.

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Barış ise babası Zahit Bey uyurken odasına girdi ve onu boğarak öldürme ye kalkıştı.

Peki Zahit Bey ölecek mi? Mehmet Ulay dizden ayrılacak mı? İşte Mahkum bölüm fragmanı

Mahkum Bölüm 1. Fragmanı İzle

Mahkum bölüm özeti

Yadigar gerçeğiyle baş başa kalan Fırat için zaman daralmaktadır. Elleri kelepçelenmiş götürülürken zamanla yarışır. Yadigar tehdidi firari arkadaşlarına adım adım yaklaşırken her şeyi göze alacağı bir karar vermelidir.

Cemre cinayetinde şüpheli olmaktan kurtulan Barış, Sinyor’un köstebeği Yadigar’ı öğrenince harekete geçer. Onu yakacak ya da kurtaracak her şey artık Sinyor’un elindedir. Oturduğu pazarlık masasında geleceği önüne serilir. Sinyor’un istediğini verip, Büge ve Can’ı alıp başka bir yerde başka bir hayat kuracaktır.

Kaderi iki adamın pazarlığına kalan Fırat için dönüm noktası gelir. Artık sonsuza kadar ya özgür ya mahkum olacaktır.

FragmananneDizimedyamahkum

Google News ile Takip Et
Mahkum Bölüm Fragmanı izle

Mahkum Bölüm izle

Mahkum Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Haberler

TV

Mahkum Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mahkum bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Fırat yeniden parmaklıklar ardındadır. Kendini aklayamayan Savcı Fırat Bulut, bu sefer de cinayetle suçlanmaktadır. Barış ise annesinin ölümünün ardından Savaş rolünden bir süre de olsa çıkmak ister ve kendi gibi olur. Karısını öldüren Zahit ise bunun ortaya çıkmaması için otopsiyi reddeder. Barış ise beklenmedik bir hamle daha yapar. Peki Mahkum yeni bölümde neler olacak? İşte Mahkum bölüm fragmanı

Mahkum Bölüm 1. Fragmanı

Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

Mahkum Son Bölümde Neler Oldu?

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.