malefiz 2 oyuncuları / Angelina Jolie’nin Malefiz 2 (Maleficent 2) filminin gösterim tarihi belli oldu

Malefiz 2 Oyuncuları

malefiz 2 oyuncuları

kaynağı değiştir]

3 Haziran 'te, ilk filmin yayınlanmasının ardından, Angelina Jolie, Maleficent'in bir devamı olanın bir ihtimal olduğunu ima etti.[11] 15 Haziran 'te Walt Disney Pictures, devam filminin eserlerinde olduğunu ve Linda Woolverton'ın filmin senaryosunu yazmaya geri döneceğini açıkladı. Her ne kadar Jolie'nin devam filmine geri dönüşü kesin olmasa da, senaryo akılda tutulacaktı. Ayrıca, Joe Roth'ın film yapımcısı olarak geri döndüğü bildirildi. 25 Nisan 'da, Disney, Jolie'nin başlık karakteri olarak geri döndüğünü resmen doğruladı. 29 Ağustos 'de Jez Butterworth'un Woolverton'ın senaryosunu tekrar yazacağı, Roth'un yapımcı olarak geri döndüğü bildirildi. Eylül 'de Jolie, "senaryo üzerinde çalıştıklarını ve bunun gerçekten güçlü bir netice olacağını" belirtti. 3 Ekim tarihinde, Deadline, filmin Joachim Rønning tarafından yönetileceğini bildirdi. 'in ilk çeyreğinde filme çekilmeye başlandı.

Rol dağıtımı[değiştir

Malefiz: Kötülüğün Gücü

Film Özeti

Malefiz: Kötülüğün Gücü, Malefiz ile Aurora arasında yaşanan çetrefilli ilişkiler aradan geçen uzun zamana rağmen Maleficent ve Aurora yıllara meydan okumayı başarmışlardır.

Orjinal Adı

Maleficent: Mistress of Evil

Film Yönetmeni

Joachim Rønning

Film Oyuncuları

Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Juno Temple, Ed Skrein

Vizyon Tarihi Ne Zaman ?

18 Ekim

Film Konusu & Özet & Detaylar

Malefiz ile Aurora arasında yaşanan çetrefilli ilişkiler aradan geçen uzun zamana rağmen Maleficent ve Aurora yıllara meydan okumayı başarmışlardır. Kalp kırıklığı ile başlayan aralarındaki bağ, önce bir öç alma sonrasında ise ikili arasında oldukça büyük bir sevgiye dönüşmüştür. İnsanoğlu ve periler arasında birbirlerine karşı kin ve nefret dürtüsü hala devam etmektedir. Aurora, Prens Philip ile evlenecektir ve gerçekleşecek olan bu evlilik sayesinde iki taraf arasında bir birleşme gerçekleştireceğinden Ulstead ve Moors Krallıkları bu evliliği kutlamaya başlamışlardır.

Hiç umulmadık bir karşılaşma yeni ittifakların doğmasını ve bir araya gelmesini sağlar. Ortaya çıkan savaş nedeniyle Aurora ve Malefiz ayrı saflarda yer alacaklardır. Bu durum her ikisinin de bir yandan sadakatlerini test etmeleri diğer taraftan ise bir aile olup olmadıklarını değerlendirmelerine neden olacaktır.