instagram ses görüntü uyuşmazlığı / Instagram ses kesilme sorunu nasıl çözülür? Instagram videolarında ses sorunu çözümü

Instagram Ses Görüntü Uyuşmazlığı

instagram ses görüntü uyuşmazlığı

Video-Ses gecikme sorunu

Videoyu kontrol ettim, telefondan p60fps çektim ama bilgisayara aktarınca fps‘e dönüşmüş. Güzel haber, bir şekilde o ses kaymasını önledim.
Şöyle oldu:
Normalde ses dosyasını .wav ya da .mp3 olarak video edit programına atar, videonun sesini ayrıştırıp siler, yerine kaydettiğim ses dosyasını koyardım.
Bu sefer direk videoyu kullandığım DAW&#;a (Logic) attım, bana "Proje 25fps-video fps, 25 mi kalsın &#;ye dönüştürülsün mü" diye bir şey çıktı;
Screenshot at seafoodplus.info


projeyi fps yapıp ses ile videoyu senkronize ettim, sonra birleştirdim;

Screenshot at seafoodplus.info


2dk ve 5dk&#;lık iki videoda denedim bu şekilde, ikisinde de hiç gecikme olmadı valla, yardımlar için çok teşekkürler.

İnstagram video izlerken ses kesilme sorunu İOS ve Android! İnstagram video hikaye ses sorunu!

İnstagram’da video izlerken ses kesilmesi sorunuyla karşı karşıya kalan sosyal medya kullanıcıları yaşanan sorunun sebebini araştırmak istiyor. Özellikle bazı hikaye ve videolar yaşanan ses kesilmelerinin ardından bu soruna çözüm arayan kişiler çözüm için neler yapabileceğini öğrenmek istiyor. Peki, İnstagram video izlerken ses kesilme sorusunu nasıl çözülür. İşte İnstagram video hikaye ses sorunu ve detayları…

İnstagram video izlerken ses kesilme sorusunu İOS ve Android! İnstagram video hikaye ses sorunu!

Ses sorunu nedenleri maddeler halinde sıralayacak olursak;

İlk öncelikle hoparlörün bozuk olup olmadığını kontrol edin Eğer güncelleme yaptıysanız ve ses bundan sonra çıkmıyorsa sorun yazılımsaldır.

Ios için;

Bu alt başlık altında instagram ses sorunu ios, story instagram ses sorunu ios gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Öncelikle instagram uygulamasını kaldırın ve tekrar yükleyin… Uygulamaya giriş yaparken facebook üzerinden bağlanmayınız. Giriş yaptıktan daha sonra uyarı olarak gelen tüm bildirimleri kabul edin.

Ayarlar- Zil sesi ve uyarılar kısmında sesin açık olduğundan emin olun. Ayarlar- Instagram- Buradaki tüm ayarları açın. Instagram video yüklerken sağ üst köşede bulunan ses kısmını açınız. Instagram da dolaşırken izlediğiniz bir video da ses çıkmıyorsa sol alt köşedeki ses butonuna bir kere basınız. Tüm bunlara rağmen ses sorunu devam ediyorsa yardım kısmına “I’m having audio issue while watching Instagram video. I want it resolved as soon as possible.” yazarak destek alabilirsiniz.

Android için;

Bu alt başlık altında story ses sorunu, instagram ses gitme sorunu gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Öncelikle instagram uygulamasını kaldırın ve tekrar yükleyin… Uygulamaya giriş yaparken facebook üzerinden bağlanmayınız. Giriş yaptıktan daha sonra uyarı olarak gelen tüm bildirimleri kabul edin. Google Play-Ayarlar- Hakkında kısmından Google play uygulamasının sertifikalı olup olmadığını kontrol edin. Her telefonda değişebilir Ayarlar- Uygulamalar ve Bildirimler- Uygulamalar-Instagram-İzinler kısmından tüm ayarları izin verin. Instagram video yüklerken sağ üst köşede bulunan ses kısmını açınız. Instagram da dolaşırken izlediğiniz bir video da ses çıkmıyorsa sol alt köşedeki ses butonuna bir kere basınız. Tüm bunlara rağmen sorun devam ediyorsa yardım kısmına “I’m having audio issue while watching Instagram video. I want it resolved as soon as possible.” yazarak destek alabilirsiniz.

#Instagram

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir