gerber de facto / Siyah Erkek Polo Yaka Triko T-Shirt | DeFacto | Polo, Siyah erkek, Tişört

Gerber De Facto

gerber de facto

Gerber Tekin De Facto Av Ve Kamp Bıçağı FACTO

Gerber Tekin De Facto Av Ve Kamp Bıçağı

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Satıcı : tekinhediyelik

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Koleksiyona Ekle

Son 3 ürün

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

88 favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün tekinhediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

Gerber Tekin De Facto Av Ve Kamp Bıçağı

  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

Türkiye Hazır Giyim Sanayinde Devler Buluşması Gerçekleşti

Konfeksiyon Teknoloji > Türkiye Hazır Giyim Sanayinde Devler Buluşması Gerçekleşti


Glengo Lectra Teknoloji’nin ev sahipliğinde, Lectra Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Daniel Harari’nin de katılımı ile Türkiye hazır giyim sanayinin önde gelen liderleri 15 Eylül tarihinde İstanbul’da bir araya geldi.

Yakın zamanda açıklanan özellikle hazır giyim endüstrisindeki teknoloji çözüm ortaklarından dünya devi Lectra ve Gerber markalarının, Türkiye’de “Glengo Lectra Teknoloji” adı altında birleşen operasyonel oluşumuyla artan etkin rolü ve güçlenen yapısı ile sektör paydaşlarının yolculuğuna hız kesmeden eşlik etmeye devam ediyor.
Haziran ayında resmi olarak birleşen iki marka, yeni kimliği Glengo Lectra Teknoloji ünvanı ile ilk kez sanayiciler ve endüstrinin nabzını tutan fikir liderleri ile buluştu. Bu önemli buluşmada firmanın Pazarlama Müdürü Harika Gündem’in açılış konuşmasının ardından Lectra Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Daniel Harari konuşmasını gerçekleştirdi. Harari tüm katılımcıları önce uzun ve deneyimlerle dolu köklü marka geçmişinde yolculuğa çıkartarak, AR-GE’ye yapılan yatırımlarla sağlam temeller üzerine inşa ettikleri stratejilerini paylaştı ve konuşmasına Gerber markasının satın alma süreci ve geleceğe ilişkin hedefleriyle devam etti.

“Türkiye her daim Avrupa’nın dikkatini çeken bir ülke”

Türkiye’yi sektörel perspektifte değerlendiren Harari, “Dinamik ve değişken koşullarda dahi geleceği her koşulda kucaklayan Türkiye, her daim Avrupa'nın dikkatini çeken bir ülke. Türkiye birçok açıdan avantajlarla dolu ve global beklentilere hızlı cevap veren üretim gücüne sahip, bu sebeple Türk hazır giyim sanayine inanmaktan hiç vazgeçmedim” vurgusunda bulundu.
Hazır giyim, mobilya ve otomotiv pazarlarında global pazar lideri olan Lectra’nın sürdürülebilir başarısına değinen Daniel Harari, bu başarının altında hiçbir koşulda taviz vermedikleri AR-GE yatırımları olduğunu dile getirdi. Harari, bu birleşme ile Glengo’nun Türkiye pazarındaki bilinirliği ve deneyimini de bünyesine katarak daha da güçleneceklerini bu sebeple Glengo Lectra Teknoloji’den ve Türkiye’den beklentilerinin çok yüksek olduğunu da sözlerine ekledi.

Glengo ve Lectra birlikteliği sektöre katkı sağlıyor

Glengo Lectra Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Aykut Vural ise Avrupa ülkelerine kıyasla Gerber’in marka değerine, Glengo olarak Türkiye’deki operasyonel başarılarıyla değer katan hizmetlerini, Lectra ile “güçler birleşmesi” yaparak zenginleştirme kararından memnuniyetini belirtti. “Müşteri süreçlerindeki var olan deneyimlerimiz, güçlenen ve artan ürün portföyümüze ek olarak büyüyen uzman ekiplerimizle, endüstrinin güçlenmesinde özellikle de içinde bulunduğumuz yeni normal dönemde aktif rol oynayacağımıza inancım tam” diye vurguladı.
Bu özel buluşmada yer alan, Türkiye Hazır Giyim Sanayicileri Derneği eş başkanı Sanem Dikmen’in katılımcıların ortak noktalarını, endüstrinin paydaşları olarak karşılaşılan benzer zorlukların altına çizerek, yaşanılan ekonomik türbülansların endüstriye olan etkisini, bu tür yenilikçi birleşimlerin bu zorlu süreçleri yönetmede sektöre büyük katkılar sunacağını belirtti.” Ülkemizin ekonomik kalkınması ve şirketlerimizin bu dönemde ayakta kalarak büyümesi, sanayimizin her alanda değişen koşullara uyumlanması ve ihracat gücünü artırmasında birlikte hareket almanın önemi büyük” diye belirtti.
Son olarak TGSD eski başkanlarından Hadi Karasu, özellikle pandemi sonrasında böylesine önemli buluşmaların önemini vurgulayarak, bu tür buluşmaların sektör adına çok değerli olduğunun altını çizdi.
Pandemi süreciyle birlikte, zaruri bir şekilde ara verilen ancak düzenlediği bu etkinlikle yüz yüze iletişim fırsatı sunan, sektörün ulusal ve uluslararası arenadaki önderlerini İstanbul’da ağırlayan Glengo Lectra Teknoloji, varolan paydaş ilişkilerinde sektör buluşmalarının önemini bir kez daha hatırlatarak katılımcılardan tam not aldı.
 
 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası