kültür dijital ayna sınav sonuçları / Sanal Güneş Gözlüğü Deneme Şansı | Atasun Optik

Kültür Dijital Ayna Sınav Sonuçları

kültür dijital ayna sınav sonuçları

Sanal Güneş Gözlüğü Deneme

Sanal Deneme sayesinde artık denemek istediğiniz güneş gözlüğünü online olarak yüzünüzde görebileceksiniz. Yalnızca bir bilgisayar veya cep telefonu ve bir adet manyetik kartla kısa bir video çekmeniz yeterli. Güvenliğiniz ve gizliliğiniz bizim için en önemli kısım; çektiğiniz videoyu deneme sonrasında silebilirsiniz, silmek istemezseniz 40 gün içinde otomatik olarak silinir ve bu videolar hiçbir zaman başka bir amaçla kullanılmaz.

Tüm Ürünleri Gör

Sanal Güneş Gözlüğü Deneme Nasıl Kullanılır ?

Şimdi dene butonuna tıklayın ve kameranızın kullanımına izin verin. Yönlendirmede belirtildiği gibi kafanızı yavaşça sağa ve sola çevirin. Bu adımda yüzünüzü en doğru şekilde tanımaya çalışıyoruz.

Bir kredi kartı veya manyetik çizgi bulunan herhangi bir kartı alnınızın ortasına yerleştirin. Bu adım yüzünüzün ölçülerini doğru hesaplamanız için gerekli.

Sanal Deneme ile dilediğiniz gözlüğü seçin ve anında yüzünüzde görün!

Kültür Kurs’ta ölçme ve değerlendirme çalışmaları «Yeni Nesil» bir anlayışla şekillendirilmektedir.

Doğru analiz bilgilerini infografiklerle zenginleştirilmiş raporlarla öğrenci, veli ve öğretmenlerine sunan kurumumuz, öğrencinin 24 saat telefon, tablet ve bilgisayarlarından ulaşabileceği ve kendi yazılımı olan «DİGİTAL AYNA» sistemiyle ölçme – değerlendirme çalışmalarını yürütmektedir.

Kültür Başarıya Destek sınav serisinin paralelinde yürütülen ölçme değerlendirme çalışmaları ile yıl içerisinde girilen bütün sınav türlerine göre özel olarak tasarlanmış BAŞARI İZLEME, KAZANIM AĞACI, GELİŞİM İZLEME karneleri / raporları ile öğrencilerine en hızlı, en güvenilir, en kolay anlaşılan, en doyurucu bilgileri vermektedir.

Kültür Kurs ‘ta ölçme değerlendirme çalışmaları sadece öğrenci ve velilere doğru rapor ve analizleri ulaştırmayı hedeflememektedir.

Aynı zamanda Rehberlik Birimlerimiz, Danışman Öğretmenlerimiz, Branş Öğretmenlerimiz ve şube yönetimlerimiz de kendi sorumluluk alanlarında öğrencilerin tüm detaylı analizlerini gerek sınıf olarak gerekse de bireysel öğrenci olarak alabilmekte ve ilgili bütün çalışmaları bu veriler çerçevesinde gerçekleştirebilmektedir.

Kültür Kurs ölçme ve değerlendirme çalışmaları Türkiye’nin her bölgesinde yer alan 51 şubesi dikkate alınarak binlerce öğrencinin verilerinin değerlendirildiği bir platformla yapıldığı için öğrencilerimizin girmiş olduğu her sınav, tüm Türkiye’deki öğrencilerin başarıları ile kıyaslanacağından en doğru veriyi öğrencilerimize vermiş olacaktır.

BAŞARI İZLEME KARNESİ

Kültür Kurs ‘ta öğrencilerin hangi sınıf düzeyinde olursa olsun başarılarının anlaşılır, kolay okunan, gerekli tüm bilgi / bilgileri içeren bir şekilde izlenebilmesi adına oluşturulan «BAŞARI İZLEME KARNESİ» her sınav sonrasında öğrencilerin 24 saat ulaşabilecekleri «DİGİTAL AYNA» online sistemlerimize yüklenmektedir.

Başarı İzleme Karnesi ile öğrencilerimiz,

  • Sınav genelinde doğru, yanlış, boş ve başarı yüzdesini görebileceği Genel Başarı Grafiğine
  • Branşlara özel doğru, yanlış, boş ve başarı yüzdelerini görebileceği başarı grafiğine
  • Öğrencinin kendi sınav puanı ve 51 şube dikkate alınarak hesaplanan genel sınav puan ortalamasına
  • Sınıf, kurum ve genel katılımların belirtildiği ve bu gruplar içerisinden öğrencinin kendi sıralamasının yer aldığı bilgilere
  • Info alanı ile yanlış yapmış olduğu soruları boş bıraktığında puanının nasıl değişeceğini gösteren bilgilere
  • Karşılaştırma grafiği ile branşlara göre öğrencinin bir önceki sınav, genel sınav ve girmiş olduğu sınav sınavın karşılaştırma bilgilerine
  • Rengometre olarak ve tamamen kurumumuza özgü bir anlayışla oluşturulan alanımızla öğrencinin girmiş olduğu sınav sonucuna göre sınavdaki başarısını gösteren bilgilere
  • Kazanımlar alanı ile öğrencinin sınavda yapmış olduğu soruların konu-kazanımlarına, bunlardan hangisini doğru, yanlış, boş yaptığına ve cevap anahtarlarına ulaşabileceklerdir.

KAZANIM AĞACI

Kültür Kurs Ölçme Değerlendirme çalışmaları kapsamında öğrencilerimizin gerek sınav hazırlık, gerekse de okula takviye programları çerçevesinde kurguladığı ve yıl içerisinde sorumluğu olduğu tüm müfredatı kapsayan ve tam öğrenme modelinin en büyük destekçisi olan raporlama türüdür.

Kazanım Ağacı İle Öğrencilerimiz;

  • Girmiş oldukları tüm sınav türlerinin içerisinden seçmiş olduğu sınav/ sınavların konu ve kazanımlarındaki başarı seviyelerini ve genel sınav başarı seviyelerini
  • Branşlar özelinde girmiş oldukları tüm sınav türleri içinden seçmiş olduğu sınav/sınavların doğru yanlış ve boşlarına göre başarı durumlarını ve genel başarı durumlarını
  • Branşlar özelinde ünite-konu-kazanımlarının başarı durumlarını seçmiş olduğu sınav/sınavlara ait puan ortalamalarını görebileceklerdir.

GELİŞİM İZLEME KARNESİ

Eğitim bir süreçtir, bu süreci sağlıklı verilerle desteklemek ise bu süreci doğru yürütmenin en büyük anahtarıdır. Kültür Kurs Merkezlerimizde eğitim süreçlerinin öğrenci-veli ve öğretmenler tarafından doğru değerlendirilmesi amacı ile «GELİŞİM İZLEME KARNESİ» oluşturulmuştur.

Gelişim İzleme Karnesi ile öğrencilerimiz;

  • Girmiş oldukları sınavlardaki puan ortalamalarına hem bireysel hem de genel olarak ulaşabileceklerdir. Böylelikle 51 şube içerisinde puan durumlarının gelişimlerini takip edebileceklerdir.
  • Branş özelinde girmiş oldukları sınavlardaki gelişimlerini hem bireysel hem de genel olarak takip edebileceklerdir.
  • Girmiş oldukları sınavlardaki genel puan ortalamasını görebilecekler ve bunu genel ortalama ile karşılaştırabileceklerdir.
  • Rengometre alanı sayesinde başarı durumu hakkında bilgi sahibi olabileceklerdir.

Kültür Kurs’ta ölçme değerlendirme çalışmaları sadece öğrenci ve velilere doğru rapor ve analizleri ulaştırmayı hedeflememektedir. Aynı zamanda Rehberlik Birimlerimiz, Danışman Öğretmenlerimiz, Branş Öğretmenlerimiz ve şube yönetimlerimiz de kendi sorumluluk alanlarında öğrencilerin tüm detaylı analizlerini gerek sınıf olarak gerekse de bireysel öğrenci olarak alabilmekte ve ilgili bütün çalışmaları bu veriler çerçevesinde gerçekleştirebilmektedir.

Kültür Kurs ölçme ve değerlendirme çalışmaları Türkiye’nin her bölgesinde yer alan 51 şubesi dikkate alınarak binlerce öğrencinin verilerinin değerlendirildiği bir platformla yapıldığı için öğrencilerimizin girmiş olduğu her sınav, tüm Türkiye’deki öğrencilerin başarıları ile kıyaslanacağından en doğru veriyi öğrencilerimize vermiş olacaktır.

Ekran Görüntüleri

    Açıklama

    Kütür Eğitim Kurumları ve Eğitim Bilimleri için hazırladığımız bu programdan, eğitim kurumu bünyesinde çalışan her yetkideki personel öğrenci ve veliler faydalanabilirler.
    Bu uygulamada diğer kullanıcılarla iletişim kurabilir, iş akışlarını takip edebilir, duyurulardan ve paylaşımlardan haberdar olabilirler.

    DigitalAyna uygulamamızı görüş ve önerileriniz doğrultusunda geliştirmeye devam ediyoruz.

    Oylar ve Yorumlar

    Giris yapilmiyor

    Son guncelleme ile giris hatasi veriyor Tc ile girilmiyor

    Düzeltilmeli

    Düzeltilmeli

    saçma

    uygulamayı giriyorum olmuyor bitin şifreleri giriyorum olmuyor yeter

    TechLife adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

    Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

    Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

    • Kullanıcı İçeriği
    • Arama Geçmişi
    • Kimlik Tanıtıcılar
    • Kullanım Verileri

    Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

    Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

    Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

    Bilgi

    Sağlayıcı
    KULTUR BILGISAYAR BILGI TEKNOLOJILERI SANAYI VE TICARET LTD STI

    Boyut
    31,2 MB

    Kategori
    Eğitim

    Uyumluluk
    iPhone
    iOS veya üst sürümünü gerektirir.
    iPad
    iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
    iPod touch
    iOS veya üst sürümünü gerektirir.
    Mac
    macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.

    Yaş Sınırı
    4+

    Telif Hakkı
    © Techlife Software

    Fiyat
    Ücretsiz

    Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

    Diğer Beğenebilecekleriniz

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası