krl bilgisayar / Krl Bilg. Elk. Mek. Tel. ve Kont. Ltd. Şti. | OSTİM Savunma ve Havacılık Kümelenmesi

Krl Bilgisayar

krl bilgisayar

Krl Bilg. Elk. Mek. Tel. ve Kont. Ltd. Şti.

Sokak No: 14 OSTİM Ankara / T&#;rkiye
81 10       81 14      [email protected], [email protected]      monash.pw

KRL Elektronik Ltd. Şti. yılında kurulmuş olup, başlangıçta elektronik cihazlar üretimi ile başlamıştır. Bunlar arasında Endüstriyel Metal Dedektörleri, Güç Kaynakları, Data Hat Panoları ve Kontrol Cihazları yer almaktadır. yılı itibariyle elektro-mekanik ve metal işleme birimleri firmamız bünyesinde yer almıştır. Elektronik cihaz kutuları ve bunların en başında 19’’ Bilgisayar Kabinetleri ve aksesuarları yer almaktadır.
Firmamız, bilgisayar ve elektronik cihazların güvenlikleri için çeşitli kabinler, cihaz kutuları ve panoları üretmekte ve müşterilerine teknik ve güvenilir çözümler sunmaktadır. Bu çalışmalar numune aşamasından başlayıp seri imalatla sonuçlanmaktadır.
Amacımız, yurt içinde ve yurt dışında belirli bir kalite seviyesine ulaşmak ve bu konuda ülkemizin yetiştirdiği mühendis ve teknik elemanlarla birlikte sektörde yerini almaktır.

&#;r&#;nler

Sertifikaları

ISO
TSE EN

Krl Bilgisayar Elektronik Mek. Kont. Sist. Ltd. Şti.

COMPANY TYPE: It is a Limited Company.
ESTABLISHMENT YEAR:
HISTORY: KRL BİLG. ELECT. MEK. LLC. It was established in with the title of \"KRL SİSTEM TASARIM\" and started with the production of electronic devices at the beginning. These include Industrial Metal Detectors, Power Supplies, Data Line Panels and Control Devices. As of , electro-mechanical and metal processing units have been included in our company. At the top of these are electronic device boxes, 19 \'\' Computer Cabinets and accessories. Our business was incorporated on

Our company manufactures various cabinets, device boxes, panels for the safe use of computers and electronic devices, and offers technical and reliable solutions to its customers. These solutions start from the sample stage and result in mass production.

KRL, specializing in 19 \'\' Computer Cabinets, produces welded, mountable, computer cabinets and accessories as a result of the combination of high performance profiles and quality sheets.

Our aim is to reach a certain level of quality in the country and abroad and to take its place in the sector with the engineers and technical staff trained by our country.

Our facility operates in a m² closed area.

Our company carries out the inspection-test-experiment activities in the following order.
Warehouse entrance test and control (Raw material entrance test and control)
Warehouse exit test and control (Raw material use test and control)
Cutting test and control
Drilling test and control
Bending test and control
Threading test and control
Welding test and control
Spot test and control
Leveling test and control
Grinding test and control
Coating test and control
Paint test and control
Assembly test and control
Packaging and storage operations are carried out within our company.
The shipment is made by us or with the intermediary firm in accordance with the provisions of the customer agreement.
Our company is managed with ISO: Quality Management System as of


Krl Bilgisayar Elektronik monash.pwŞti. Hakkında

KRL SİSTEM TASARIM  unvanı ile yılında kurulmuş olup üretime ilk olarak elektronik cihaz kutuları ile başlamıştır. Endüstriyel metal dedektörleri, güç kaynakları, data hat panoları ve kontrol cihazları üretimiyle sektörde yerini almıştır. yılı itibariyle elektro-mekanik ve metal işleme birimlerini bünyesine dahil etmiştir. Bununla birlikte elektronik cihaz kutuları, 19’’ bilgisayar kabinetleri ve kabin aksesuarları üretmeye başlamıştır.

Firmamız, müşterilerine teknik ve güvenilir çözümler sunarak bilgisayar ve elektronik cihazların güvenli kullanımları için çeşitli kabinler, panolar ve cihaz kutuları üretmektedir. Bu çözümler, numune aşamasından başlayıp seri imalat ile sonuçlanmaktadır.

KRL olarak amacımız, yurt içinde ve yurt dışında belirli bir kalite seviyesine ulaşmak ve bu konuda ülkemizin yetiştirdiği mühendis ve teknik elemanlarla birlikte sektörde yerini almaktır. Bu kapsamda tesisimiz, maksimum üretim kapasitesi ile faaliyet göstermektedir.

Şirketimiz; muayene, test, deney faaliyetlerini tüm üretim aşamalarında uygulamaktadır. TSE ve Uluslararası standartlara uygun üretimleri gerçekleştirmekle beraber, üretimden paketlemeye kadar ki süreçte, depolama, montaj, denetim aşamaları ISO Kalite Yönetim Sistemi ile yönetilmektedir.

  1. Hammadde giriş kalite ve kontrolü
  2. Müşterinin temin ettiği ürün kontrolü
  3. Kesme 
  4. Delme 
  5. Bükme 
  6. Diş açma 
  7. Kaynak 
  8. Punta 
  9. Tesviye 
  10. Taşlama 
  11. Kaplama 
  12. Boyama
  13. Serigrafi
  14. Montaj 
  15. Müşteri isterlerine uygun paketleme

Müşteri isterlerine uygun, kaliteli üretim ile sevkiyat aşamasına kadar geçen süreçte tüm proseslerin kalite kontrol işlemleri yapılmaktadır. Kalite kontrol işlemleri kalite prosedürlerimiz gereğince belgelenmekte, bu belgeler sevkiyat ile müşterilerimize sunulmaktadır. KRL’nin hizmetleriyle ilgili müşteri ve beklentilerine taahhüttü aşağıdakileri içerir:

  • Uygunluk,
  • Bağımlılık,
  • Bulunabilirlik,
  • Teslim,
  • Hizmet sonrası faaliyetler,
  • Fiyat ve maliyetleri,
  • Hizmet güvenliği,
  • Hizmet sorumluluğu ve çevresel etki.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır