esuzem giriş / Anasayfa - Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi | Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Esuzem Giriş

esuzem giriş

Neden Uzaktan Eğitim

Uzaktan eğitim ile geleneksel (örgün) eğitim karşılaştırıldığında, uzaktan eğitimin örgün eğitime nazaran sayısız avantajları vardır. Bu avantajlardan bazıları şunlardır;

İnternet tabanlı bağımsız eğitim

İnternet tabanlı (uzaktan eğitim) eğitim metodu sayesinde iş hayatınıza ve kariyerinize ara vermeden eğitiminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz

24 saat kesintisiz ders takibi

Uzaktan eğitimde derslere katılabilmeniz için internet bağlantısı olan bir cihaz yeterlidir. Ders Portalımız 24 saat yayın yapan bir eğitim yönetim sistemini içinde barındırmaktadır.

Az maliyetli kaliteli eğitim

Uzaktan eğitimin en cazip taraflarından biri de yol, ulaşım ya da yemek gibi ihtiyaçların ortadan kalkmasıdır. Bu sayede örgün eğitim alan birinden yarı yarıya daha ekonomik bir okul hayatı sürdürürsünüz.

Zenginleştirilmiş ders içerikleri

Ders içeriklerimizin tamamı içerik geliştirme ekibi ve grafik uzmanlarımız sayesinde daha görsel ve daha eğlenceli hale getirilmektedir.

41

Uzaktan Eğitim Programı

Haftalık Canlı Ders Sayısı

İstanbul Rumeli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi

Tel: 01 01 / 29 17

UZEM Whatsapp : 75 60 (Haftaiçi )

İstanbul Rumeli Üniversitesi Mehmet Balcı Yerleşkesi Silivri / İSTANBUL

Esuzem

Esuzem

ESUZEM Öğrenme Yönetim Sistemi kullanılacaktır.

UZEMÖYS’de dersler hakkında bildirimleri takip etmek için kayıtlı e-posta adresinizi mutlaka güncelleyiniz. Bunu yapmak için, funduszeue.info adresinde giriş yaptıktan sonra sol üst kısımda bulunan “Hesap” butonuna tıklayınız, açılan pencereden “Ayarlar” linkine tıklayarak gelen sayfanın sağ üst kısmında “İletişim Yolları” “E-Posta Adresleri” bölümünden bu düzenlemeyi yapabilirsiniz.

Esuzem giriş esogü

Hakkında: Açık ve uzaktan eğitim alanında evrensel boyutta hizmet verme amacıyla yaşam boyu eğitim ve gelişme sürecine katkıda bulunmaktadır. Üniversite bünyesinde yürütülen önlisans, lisans, yüksek lisans ve yaşam boyu eğitim dahil tüm uzaktan eğitim programları için

Esuzem canvas giriş

GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ · Kullanıcı adı: Sicil No/Öğrenci No

Mami slot

 (GÜZ/BAHAR) giriş için tıklayınız(funduszeue.info):

Esuzem

Canlı dersler için öğretim elemanlarımız UZEMÖYS içerisinde Canlı Ders sistemi ve UZEMÖYS dışındaki platformları (örn. MS Teams, Zoom, vb.) kullanabilmektedir. Canlı derslerinizin yapılacağı platformu ve saatlerini öğrenmek için her ders için UZEMÖYS üzerinden yapılan duyuruları takip edebilir veya dersin öğretim elemanı ile irtibata geçebilirsiniz.

February 28, -

Esuzem

20 Mart , Pazartesi ESUZEM ÖĞRENCİ DUYURUSU

Giriş yapmak için üniversitemizin Ortak Kimlik Doğrulama sisteminde kullanılan Öğrenci No/Sicil No ve Parola (Netyetki girişi) kullanılmaktadır.

Esuzem

September 23, -

Esuzem

Aşağıda linkleri verilen öğrenme yönetim sistemi geçmiş dönemlere aittir ve şu anda kullanılmamaktadır.

Bildirimler için e-posta adresinin güncellenmesi için tıklayınız:

Acolourher

UZEMÖYS'de kayıtlı e-posta adresinizi mutlaka güncelleyiniz!  Bildirimler için e-posta adresinin güncellenmesi için tıklayınız:

Bilyoner aviator

(GÜZ/BAHAR) ve  (GÜZ/BAHAR) giriş için tıklayınız (funduszeue.info):

Esuzem

The Document has moved here

AboutPressCopyrightContact usCreatorsAdvertiseDevelopersImpressumNetzDG TransparenzberichtNetzDG ComplaintsCancel MembershipsTermsPrivacyPolicy & SafetyHow YouTube worksTest new features · © Google LLC

Esuzem

5 days ago -

Şifrenizi mi unuttunuz · Uzaktan Egitim Yönetim Sistemi

Esuzem

February 27, -

Esuzem

October 3, -

Uzaktan yürütülecek dersler ESUZEM OYS üzerinden yapılacaktır. Ayrıca yüz yüze yapılacak dersler için duyurular ve ders notları da aynı sistem üzerinden öğretim elemanlarınca kullanılabilir. Bu nedenle lütfen giriş bilgilerinizi kontrol ederek sisteme giriş yapabildiğinizden emin olunuz. Ayrıca güncel ve anlık bildirim aldığını e-posta adresinizi sistem üzerinden profil sayfanıza girerek güncellemeyi unutmayınız.

Esuzem

  • Amatic (Book of Aztec, Lovely Lady, Book of Fortune);
  • Yggdrasil (MultiFly!, HippoPop, Cazino Cosmos);
  • NetEnt (Space Wars, Dead or Alive 2 Feature Buy, Divine Fortune);
  • Play’n Go (Book of Dead, Legacy of Dead, Rich Wilde and the Tome of Madness);
  • Thunderkick (Midas Golden Touch, Big Fin Bay, Beat the Beast: Griffin’s Gold);
  • Microgaming (The Finer Reels of Life, Immortal Romance, Book of Oz);
  • Red Tiger (Gonzo’s Quest Megaways, What the Fox MegaWays, Wild Hot Chilli Reels);
  • Spinomenal (Majestic King, Book of Guardians, 4 Horsemen);
  • Boongo (Sun of Egypt 2, Book of Sun: Multichance, Hit the Gold!).

Esuzem

Webim funduszeue.info Türk Telekom Webim İle İşyerinizi Dünyaya Açın! 30 Saniyede Kolay Site, 10 Dakikada Profesyonel Site, WordPress, Joomla ya da Kendi Tasarımını Kullan … 2. TTMAIL funduszeue.info Mobil Webmail’e erişmek…

Giriş yapmak için üniversitemizin Ortak Kimlik Doğrulama sisteminde kullanılan Öğrenci No/Sicil No ve Parola (Netyetki girişi) kullanılmaktadır.

Uzemoys giriş

Giriş yapmak için üniversitemizin Ortak Kimlik Doğrulama sisteminde kullanılan Öğrenci No/Sicil No ve Parola (Netyetki girişi) kullanılmaktadır. Ortak Kimlik Doğrulama Sistemi (Netyetki) parolaları Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından tanımlanmaktadır.

Intersportv giriş

ESUZEM – Giriş – ALMS · Safety status. Safe · Server location. Turkey · Latest check. 4 days ago.

Uzemoys giriş

canvas ogu – SEO Specialist – seocu

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası