kibrithane giriş ücreti 2020 / Kibrithane Çekim Ücreti ve Düğün Fotoğrafçısı Ücreti • GBTI

Kibrithane Giriş Ücreti 2020

kibrithane giriş ücreti 2020

Müze giriş ücretleri yılı güncel rakamlarını sizlere aktarıyoruz. Topkapı Sarayı giriş ücreti ve Meryem Ana giriş ücreti yılında ne kadar oldu, gelin birlikte inceleyelim.

Müze giriş ücretleri , giriş ücretleri müze ve halka açık alanların ziyaretlerinde alınan ücretlerdir. Giriş ücretleri ise sürekli güncellenmektedir. Müze kartlar ile girilen alanların yanı sıra müze kartların geçerli olmadığı birçok özel alan da bulunuyor. Birçok müze ve çeşitli gezilecek alanın giriş ücreti tarifelerine detayları ile burada ulaşabilirsiniz. 

Abdülmecid Efendi Köşkü Giriş Ücreti

Abdülmecid Efendi Köşkü tarihi mekan sevenlerin ve Osmanlı hayranlarının mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yerdir. Abdülmecid Efendi Köşkü için ziyaret günleri ise pazartesi hariç haftanın her günü olarak bilinmektedir.

Abdülmecid Efendi Köşkü girişleri Pazartesi günleri hariç her gün – saatleri arasında yapılabilmektedir. Girişler ücretsizdir.

Giriş ÜcretiGirişler Ücretsizdir.

Adaland Giriş Ücreti

Adaland Aquapark severlerin mutlaka gitmesi gereken tam bir eğlence mekanıdır. Adaland Aquapark giriş ücreti TL’den başlamaktadır. 4 ile 9 yaş arasında ziyaretçiler için TL giriş ücreti iken 9 yaş üzerindeki herkes için giriş ücreti TL’dir.

Öğrenci Giriş Ücreti TL
Yetişkin Giriş Ücreti TL

Anıtkabir Giriş Ücreti

Anıtkabir girişleri tüm vatandalar tarafından ücretsiz olarak yapılabilmektedir. Anıtkabir’e gidebileceğiniz saatler ile arasındadır. Anıtkabir Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin bulunduğu yer olması nedeniyle büyük küçük herkes tarafından ziyaret edilmektedir. Haftanın her günü açıktır.

Giriş ÜcretiGirişler Ücretsizdir.

Aqua Fantasy Giriş Ücreti

Aqua Fantasy havuz ve macera severler için birebir olan eğlence merkezlerinden biridir. Uzun ve eğlenceli kaydıraklarının yanı sıra çeşitli eğlence öğeleri de yer almaktadır. Aqua Fantasy girişi için sezonluk kart satın alabilirsiniz.

Sezonluk kart ücretleri TL ile TL arasındadır. Aqua Fantasy girişleri TL ile TL arasında değişmektedir.

Yaş Arası Giriş ÜcretiÜcretsiz
Yaş Arası Giriş Ücreti TL
10 yaş ve Üzeri Giriş Ücreti TL

Aqua Park Denizli Giriş Ücreti

Denizli Aqua Park sezonluk olarak açılan bir havuz eğlence parkıdır. Denizli’de Aqua park eğlencesi için günlük TL’den başlayan giriş ücretleri ile eğlenmeye başlayabilirsiniz.

Yaş Arası Giriş ÜcretiÜcretsiz
Yaş Arası Giriş Ücreti TL
10 yaş ve Üzeri Giriş Ücreti TL

Atakule Giriş Ücreti

Atakule Ankara için simge haline gelmiş ve mimarisi ile herkes tarafından sevilen bir alışveriş merkezidir. Atakule’nin Cumhuriyet’in yılında yapıldığı bilinmektedir. Atakule giriş ücreti 40 TL’den başlamaktadır.

Yaş Arası Giriş ÜcretiÜcretsiz
Yetişkin Türk Vatandaşı Giriş Ücreti80 TL
65 Yaş Üzeri Türk Vatandaşı Üzeri Giriş ÜcretiÜcretsiz

Ayasofya Giriş Ücreti

Ayasofya Camisi hem mimarisi hem de dini önemi ile sevilen ve sıkça ziyaret edilen bir mekandır. Ayasofya Camisinin cami olmadan önce girişleri ücretliydi. Ancak artık Ayasofya Camisi girişleri tamamen ücretsizdir.

Giriş ÜcretiGirişler Ücretsizdir.

Balçova Aquapark Giriş Ücreti

Balçova Aquarak alanında oldukça iyi hizmet veren, çeşitli kaydırakları ve havuzları ile tercih edilen bir eğlence merkezidir. Balova Aquapark giriş ücretleri 60 TL’den başlamaktadır. Güncel fiyatlar için tabloyu inceleyebilirsiniz.

Tam Giriş Ücreti90 TL
Öğrenci Giriş Ücreti80 TL
Halk Günü Giriş Ücreti80 TL
60 Yaş ve Üzeri Giriş Ücreti60 TL

Beylerbeyi Sarayı Giriş Ücreti

Beylerbeyi Sarayı tarihi mekanları ziyaret etmekten hoşlananların mutlaka gitmesi gereken yerlerden biridir. Beylerbeyi Sarayı pazartesi günü hariç haftanın diğer her günü ile arasında açıktır. Giriş ücretleri 20 TL’den başlamaktadır.

Tam Giriş Ücreti45 TL
Yabancı Ziyaretçi Giriş Ücreti TL
İndirimli Giriş Ücreti20 TL
Bahçe Giriş Ücreti10 TL

Bulgaristan Giriş Ücreti

Bulgaristan giriş ücreti turistik vize ile gidildiğinde seyahat sigortası ile birlikte Euro kadardır. Seyahat sigortası yaptırmadan ödemeniz gereken giriş ücreti ise Euro’dur. Seyahat sigortası yaptırırsanız sigorta süresi 7 günlüktür.

Bulgaristan ziyaretinizde herhangi bir vize olmaksızın 90 güne kadar bulunma hakkınız vardır. Bulgaristan’a seyahat ettiğinizde vize gerekmese de seyahat sigortası ve giriş ücreti ödemeniz gerekir.

Bursa Hayvanat Bahçesi Giriş Ücreti

Bursa hayvanat bahçesi giriş ücreti yetişkinler için 15 TL iken öğrenciler için 7 TL’dir. 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde girişler tamamen ücretsiz olmaktadır. Hayvanat bahçesinde çeşit çeşit hayvanları onlar için oluşturulmuş doğal ortamlarda görebilirsiniz.

Bursa hayvanat bahçesine girişler sabah ile arasında yapılabilmektedir. Bilet satışları ise ’da son bulmaktadır.

Öğrenci Giriş Ücreti7 TL
Yetişkin Giriş Ücreti15 TL

Cadde bostan Plajı Giriş Ücreti

Cadde Bostan Plajı deniz keyfini güzel kumsalda yaşamak isteyenlerin giriş ücretlerini sorguladığı plajlardan biridir. Cadde Bostan Plajı giriş ücreti yetişkinler için 30 TL iken öğrenciler için 12 TL’dir. 7 yaşa kadar ebeveyn yanında girişler de ücretsizdir.

Yetişkin Giriş Ücreti30 TL
Öğrenci Giriş Ücreti12 TL
Çocuk Giriş ÜcretiÜcretsiz

Çamlıca Kulesi Giriş Ücreti

Çamlıca Kulesi muazzam görüntüsü ve şehir manzarası ile ziyaretçileri mest eden mekanlardan biridir. Çamlıca Kulesi giriş ücreti yetişkinler için TL iken öğrenciler için 40 TL’dir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayanlar için giriş ücreti kişi başına TL’dir.

yetişkin giriş ücreti TL
25 yaş altı giriş ücreti40 TL
65 yaş üstü giriş ücreti40 TL

Çırağan Sarayı Giriş Ücreti

Çırağan Sarayı mükemmel mimarisi ve muazzam görüntüsü ile görenleri büyüleyen bir mekandır. Çırağan Sarayı için girişler herkese ücretsizdir. İster yabancı ister Türk vatandaşı olun giriş için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez.

Deniz Müzesi Giriş Ücreti

Deniz Müzesi mavilikleri kovalayanların ve deniz severlerin mutlaka uğraması gereken müzelerden biridir. Pazartesi günü hariç her gün açık olan Deniz Müzesi giriş saatleri ise ile arasındadır.

Disneyland Giriş Ücreti

Disneyland çocukların ve ruhu çocuk kalanların çok sevdiği eğlence dolu mekanlardan biridir. Birçok prenses ve kahraman çocuklar için Disneyland’da canlanıyor. Disneyland giriş ücreti yetişkinleri çin 57 Euro iken çocuklar için 51 Euro’dur.

yetişkin giriş ücreti57 Euro
öğrenci giriş ücreti51 Euro

Dolmabahçe Sarayı Giriş Ücreti

Dolmabahçe Sarayı tarih sahnesinde önemli yer etmiş mimarisi ve yaşam izleri ile mükemmel bir mekandır. Dolmabahçe Sarayı girişi için TL ödeme ile bilet alınmalıdır. Ayrıca sarayın harem bölümüne girişler de ücretlidir. Normal bilet almanızın yanı sıra haremi görmek için 90 TL ekstra ödeme yapmanız gerekir.

Düden Şelalesi Giriş Ücreti

Düden Şelalesi Antalya’nın doğal mekanları arasında çok bilinen bir yerdir. Muazzam güzellikte akan suyun huzurunu hissedebilir ve güzel anlarınıza Düden Şelalesini dahil edebilirsiniz. ile arasında açık olan girişler için ödemeniz gereken ücret 20 TL’dir.

Efes Antik Kenti Giriş Ücreti

Efes Antik Kenti tarihin tozlu sayfalarını yakından görebileceğiniz hayallerinizi canlandırabileceğiniz tarihi alanlardan biridir. Efes Antik Kenti giriş ücreti ise TL’dir. Ayrıca kent içinde yer alan Yamaç Evleri için de ücret ödemeniz gerekir. Burayı görmek istediğinizde 45 TL ek ödeme yaparak ziyaretinizi genişletebilirsiniz.

Emirgan Korusu Giriş Ücreti

Emirgan Korusu renk renk çiçekleri ve nefes alabileceğiniz doğal hali ile tercih edebileceğiniz güzel mekanlar arasında yer almaktadır. Emirgan Korusu giriş ücretleri ise araçla geldiğiniz takdirde 50 TL’dir. Yaya olarak herhangi bir giriş ücreti alınmamaktadır.

Galata Kulesi Giriş Ücreti Öğrenci

Galata Kulesi İstanbul’u izlemenin belki de en güzel manzaraları için tercih edeceğiniz alanlardan biridir. Galata Kulesi ziyareti için ödenmesi gereken ücret ise TL’dir. Öğrenci ve tam bilet ayrımı yapılmamaktadır. Galata Kulesi girişlerinde İstanbul Müzekart sahiplerinin herhangi bir ödeme yapması gerekmez.

Giriş Ücreti Öğrenci- Tam TL

Galataport Giriş Ücreti

Galataport İstanbul’da boğaz kenarında olan sahil şeridinin bir kısmını kapsayan çeşitli işletmeler olan bir alışveriş merkezidir.

Galataport’ta vaktin geçmesi için özellikle çaba harcamanız gerekmez. Restoranları, mağazaları,  otelleri ve daha fazlasını içinde barındıran bir merkezdir. Galataport girişleri ise her yaştan ziyaretçi için tamamen ücretsizdir.

 Giriş ÜcretiÜcretsiz

Gaziantep Hayvanat Bahçesi Giriş Ücreti

Gaziantep Hayvanat Bahçesi farklı hayvanları görmek isteyenlerin ve özellikle çocukların ilgi odağındadır. Gaziantep Hayvanat Bahçesi giriş ücretleri ise öğrenciler için 8 TL iken yetişkinler için 16 TL’dir. Biletlerinizi girişteki gişeden alabilirsiniz.

Hayvanat Bahçesi özel günler dahil yılın her günü açık olduğu bilinen bir mekandır. Bu nedenle çocuklarınız için istediğiniz zaman hayvanat bahçesi ziyaretleri yapabilirsiniz.

Yetişkin Giriş Ücreti16 TL
Öğrenci Giriş Ücreti8 TL

Göbeklitepe Giriş Ücreti

Göbeklitepe tarihin tozlu topraklarına ayak basmak isteyenler için mutlaka uğranması gereken tarihi alanlardan biridir. Öyle ki adına yapılan filmler ve diziler ile de günden güne daha popüler olmaktadır. Göbeklitepe giriş ücretleri ise TL’dir. Göbeklitepe giriş saatleri ise dönemsel olarak valilik tarafından belirlenmektedir.

Hababam Sınıfı Müzesi Giriş Ücreti

Hababam Sınıfı Müzesi film serilerinde gördüğünüz sahnelerin canlı olarak çekildiği yerleri kapsayan bir müzedir. Hababam Sınıfı üyelerinin mazilerine ve anılarına daha yakından tanık olmak için müzeye 5 TL ücret ödeyerek girebilirsiniz. Araç ile ziyaretlerde ise otopark ücreti 15 TL’dir.

Giriş Ücreti5 TL
Otopark Ücreti15 TL

Harikalar Diyarı Giriş Ücreti

Harikalar Diyarı Ankara’nın eğlence alanları arasında oldukça büyük olan ve hem piknik hem de lunapark için bilinen bir alandır. Harikalar Diyarı girişlerinde yaya olarak herhangi bir ödeme yapmanız gerekmez.

Harikalar Diyarı sabah ile gece yarısına kadar açıktır. Kış aylarında ise lunapark girişi ’da kapanmaktadır. Lunapark kısmına girişler de ücretsizdir. Ancak oyuncaklara binişler için oyuncak bazında ücret ödemeniz gerekir.

Hayvanat Bahçesine Giriş Ücreti

Hayvanat bahçesine giriş ücretleri 10 TL ile özel hayvanat bahçeleri için TL’ye kadar yükselebilmektedir. Hayvanat bahçeleri birçok hayvanın kendileri için oluşturulan alanlarda yaşadığı ve insanların hayvanları görebilmeleri için uygun olan alanlardır.

Çocukların hayvanları yakından tanıyabilmeleri ve güzel vakit geçirebilmeleri için tercih edilen hayvanat bahçelerinin giriş ücretleri de hayvanat bahçesi özelinde değişmektedir.

Ihlamur Kasrı Giriş Ücreti

Ihlamur Kasrı yüzyıl ile yüzyıl arasında içinden dere akan ve ıhlamur ağaçları ile çevrilmişo lan muazzam bir mekandır. Ihlamur kasrı giriş ücreti yetişkinler için 25 TL iken öğrenciler için 10 TL’dir. Yabancı ziyaretçiler için bilet fiyatı ise 60 TL’dir. Bahçe bileti fiyatı ise 10 TL’dir.

Öğrenci Giriş Ücreti10 TL
Yetişkin Giriş Ücreti25 TL
Yabancı Ziyaretçi Giriş Ücreti60 TL
Bahçe Giriş Ücreti10 TL

Kayseri Hayvanat Bahçesi Giriş Ücreti

Kayseri Hayvanat bahçesi diğer adı ile Anadolu Harikalar Diyarı oldukça uygun giriş ücretleri ile ailelerin çocukları için her zaman ziyaret ettiği hayvanat bahçelerinden biridir. Kayseri Hayvanat Bahçesi giriş ücretleri ise yetişkinler için TL iken öğrenciler için 1 TL’dir.

Yetişkin Giriş Ücreti TL
Öğrenci Giriş Ücreti1 TL

Kelebekler Vadisi Giriş Ücreti

Konya Kelebekler Vadisi doğallığı sonuna kadar hissedeceğiniz harika alanlardan biridir. Kelebekler Vadisi giriş ücretleri ise farklı gruplar için çeşitleniyor. Yanında ebeveyni olan ve 6 yaşına kadar olan çocuklar için girişler ise ücretsiz. Aynı zamanda şehit yakınlarına ve gazilere de ücretsizdir.

Öğrenci Bileti7,5 TL
Aile yanında her bir çocuk için+5 TL
Grup Halinde Yetişkin kişi başı15 TL
Yetişkin kişi başı25 TL
Aile paketi (anne+baba)30 TL

Kemerburgaz Kent Ormanı Giriş Ücreti

Kemerburgaz kent ormanı birçok farklı aktivite yapabileceğiniz macera parkı ve atlı karınca bulunan bir alandır. Kemerburgaz Kent Ormanı giriş ücreti ise araçla girişler için 15 TL’dir. Araç otopark için saat sınırı bulunmamaktadır.

Kibrithane Giriş Ücreti

Kibrithane yılından bu yana ayakta olan tarihi yapılardan biridir. Genellikle güzel görüntüsü nedeniyle düğün fotoğrafları için de tercih edilmektedir. Düğün fotoğrafları için çekim amaçlı giriş ücreti TL’dir. Kibrithane aynı zamanda Türkiye’nin en büyük dijital çekim platosudur.

 Giriş Ücreti Çekim İçin TL

Kurşunlu Şelalesi Giriş Ücreti

Kurşunlu Şelalesi doğal mekan sevenlerin sıkça tercih ettiği büyüleyici manzarası ile doğal alanlarda hoş vakit geçirmenizi sağlayan bir şelaledir. Haftanın her günü açık olan şelaleye girişler ise ile arasındadır. Kurşunlu Şelalesi giriş ücretleri öğrenciler için 15 TL iken yetişkinler için 30 TL’dir.

Öğrenci Giriş Ücreti15 TL
Tam Giriş Ücreti30 TL

Kuşadası Adaland Giriş Ücreti

Kuşadası Adaland kaydırakları, rafting benzeri aktiviteleri ve çeşitli eğlenceli oyuncakları ile bilinen bir eğlence merkezidir. Kuşadası Adaland giriş ücreti ise yaş için ebeveyn yanında ücretsiz, 4 ile 9 yaş arasındaki çocuklar için TL, 10 yaş ve üzeri için ise TL’dir.

10+ Yaş Giriş Ücreti TL
Yaş Arası Giriş Ücreti TL
Yaş Arası Giriş ÜcretiÜcretsiz

Legoland Giriş Ücreti

Legoland büyük küçük herkesin hayal gücü ile yeni şeyler üretebildiği çeşitli oyuncak parçaları bulunan bir diyardır. Çocuklar için hayali kurulan birçok eğlence de Legoland kapsamında bulunur.

Yaş Arası Giriş ÜcretiÜcretsiz
3+ Yaş ve Üzeri Giriş ücreti TL

Louvre Müzesi Giriş Ücreti

Louvre müzesi dünyanın bilinen en büyük sanat müzesidir. Hem çok ünlü hem de çok kendine has bir yapı olması nedeniyle birçokları tarafından ziyaret edilmek istenir. Fransa’nın başkenti olan Paris sınırlarında bulunan Louvre müzesi girişleri 18 yaşın altındakiler için ücretsizdir. Ayrıca 25 yaşına kadar olan ve Avrupa’da oturma izni olan kişiler için de ücret talep edilmemektedir.

Louvre Müzesi cuma günleri akşam 6’dan sonra herkese açık olmaktadır. Tek şart 26 yaşın altında olmaktır. Louvre Müzesine girmek için Paris Müze kart talep edilir. Müze kart alındıktan sonra Paris’te bulunan yaklaşık 60 müzeye ekstra ücret ödemeden girilebilmektedir.

Manavgat Müzesi Giriş Ücreti

Manavgat müzesi müze kartın aktif olarak kullanılmadığı gişesinden bilet alma zorunluluğu bulunsa da çok sevilen bir müzedir. Manavgat müzesinde tarihe dokunabilir ve kültürel öğelerin insanların yaşamını nasıl etkilediğini görebilirsiniz.

Manavgat müzesi giriş ücretleri ise yetişkinler için 5 TL’dir. 18 yaş altı herkese Manavgat Müzesi girişleri ücretsizdir.

yetişkin giriş ücreti5 TL
18 yaş altı giriş ücretiÜcretsiz

Masumiyet Müzesi Giriş Ücreti

Masumiyet Müzesi Orhan Pamuk tarafından yüzyıldan kalma bir evin müzeye dönüştürülmesi ile ortaya çıkmıştır. Orhan Pamuk’un aynı isimde bir kitabı da olduğu bilinmektedir. Kitabın hikayesinin geçtiği evin tasviridir.

Masumiyet Müzesi giriş ücreti ise 15 TL’dir. Masumiyet Müzesi’ni gezmek için haftanın her günü saat ile arasında ziyaret edebilirsiniz. Müze kart geçerli değildir.

Meryem Ana Giriş Ücreti

Meryem Ana giriş ücreti , Meryem Ana evi Hz. Meryem’in hayatının son yıllarını geçirdiği ev olduğuna inanılan yerdir. Buranın müze olması ise ’lı yıllarda gerçekleşmiştir. 

Meryem Ana giriş ücreti ; yetişkinler için 40 TL’dir. Öğrenci girişleri ise 15 TL’dir. Meryem Ana evinde müze kart geçerli değildir.

Yetişkin Giriş Ücreti40 TL
Öğrenci Giriş Ücreti15 TL

Miniatürk Giriş Ücreti

Minatürk birçok tarihi ve değerli yapının minyatürlerini ziyaret edebileceğiniz, küçük bir alanda birçok tarihi eserin neredeyse birebir minyatürünü görebileceğiniz bir müzedir. Miniatürk kapsamında tarihi yapıların küçük hallerini görmek ufkunuzu açacaktır.

Miniatürk giriş ücreti ise yetişkinleri için 40 TL, öğrenciler için 20 TL’dir. Öğretmen, polis ve askeri personeller için de giriş ücreti 20 TL’dir. Yabancı ziyaretçiler için ise giriş ücreti 90 TL’dir.

Yetişkin Giriş Ücreti40 TL
Öğrenci Giriş Ücreti20 TL
Öğretmen, Polis ve Askeri Personel Giriş Ücreti20 TL
Yabancı Ziyaretçi Giriş Ücreti90 TL

Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi Giriş Ücreti

Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi doğa ile iç içe olmak isteyenlerin ve pazartesi günleri hariç yılın tüm zamanları açıktır. Bayram ya da tatillerde de ziyaretlere açık olan botanik bahçesinde görmediğiniz birçok farklı doğallıkla karşılaşabilirsiniz.

Nezahat Gökyiğit botanik Bahçesi yılın farklı zamanlarında giriş saatleri değişmektedir. Güncel ziyaret saatleri;

  • Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat aylarında; &#; (Bahçeye son giriş )
  • Mart, Eylül ve Ekim aylarında; &#; (Bahçeye son giriş )
  • Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında; &#; (Bahçeye son giriş )

Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi giriş ücreti de bulunmamaktadır. Her yaştan ziyaretçi için bahçe tamamen ücretsizdir.

Oyuncak Müzesi Giriş Ücreti

Oyuncak Müzesi Ankara’da Yenimahalle’de bulunan ve yılından bu yana çeşitli oyuncaklar ile ziyaretçilerini ağırlayan bir müzedir. Oyuncak Müzesi cumartesi, Pazar ve pazartesi günleri kapalıdır. Haftanın diğer günlerinde ise ile arasında hizmet vermektedir.

Oyuncak Müzesi giriş ücretleri ise 3 yaş ve üzerindeki herkes için 2 TL’dir. Müzeye girişlerde 65 yaş üstü olanlar, engelli olanlar, gazi olanlar, gazi ve şehit yakını olanlar herhangi bir ücret ödememektedir. Müze kart geçerli değildir.

Giriş Ücreti2 TL
65 yaş üstü, gazi ve şehit yakını, engelli giriş ücretiÜcretsiz

Pamukkale Giriş Ücreti

Pamukkale Denizli’de bulunan doğal termal havuzları ile ünlü olan bir yerdir. Pamukkale’de travertenleri ziyaret edebilir, beyaz kireç taşının mucizevi görüntüsüne tanıklık edebilirsiniz.

Aynı zamanda birçok rahatsızlığın da şifa kaynağı olan bu yere doğrudan giriş ücretleri bulunmamaktadır. Ancak Pamukkale Travertenlerine gitmek isterseniz müze kart kullanmalı ya da aşağıda belirtilen tutarda giriş ücretini ödemelisiniz.

Pamukkale Travertenleri Giriş Ücreti

Pamukkale Travertenleri Türkiye’nin beyaz kireç taşı ile çevrilmiş olan doğal termal havuzlarıdır. Doğallığın ne kadar güzel olabileceğini Pamukkale’de tekrar keşfedebilirsiniz. Öyle ki Denizli’de bulunan en ünlü yerlerden biri de Pamukkale’dir.

Pamukkale Travertenleri haftanın her güün ile arasında açıktır. Pamukkale Travertenleri giriş ücretleri kişi başı TL’dir. Müze kart geçerlidir. 18 yaşından küçükler ve öğretmenler için girişler ücretsizdir.

Yetişkin Giriş Ücreti TL
Yaş Arası ve Öğretmen Giriş ÜcretiÜcretsiz

Panorama Giriş Ücreti

Panorama tarih müzesi olarak İstanbul Topkapı’da yer almaktadır. İstanbul’un nasıl fethedildiğini merak ediyorsanız canlandırmalara burada şahit olabilirsiniz.

Müze tamamen panoramik olduğundan çok gerçekçi olduğunu da söyleyelim. Panorama haftanın her günü sabah ile gece ’a kadar açıktır. Panorama giriş ücretleri yetişkinler için 55 TL iken öğrenci ve öğretmenler için 22,50 TL’dir.

Yetişkin Giriş Ücreti55 TL
Öğretmen ve Öğrenci Giriş Ücreti22,50 TL

Park of İstanbul Giriş Ücreti

Park of İstanbul şehrin en büyük ve kapsamlı aile yaşam merkezidir. Macera vadisi, kır düğünü alanları, hayvanat bahçesi, Poi dünyası ve daha başka birçok farklı ziyaret edilebilecek alanı içerisinde barındırır. Aynı zamanda kafe ve restoranları ile de ihtiyaçlara hitap eden bir mekandır.

Park of İstanbul’a doğrudan giriş ücreti talep edilmiyor. Park of İstanbul bünyesinde bulunan hayvanat bahçesi için talep edilen giriş ücreti ise TL’dir. Çocuk ve öğrenciler için giriş ücreti 99 TL’dir. Güncel Park of İstanbul ücretleri;

Pelit Çikolata Müzesi Giriş Ücreti

Pelit Çikolata Müzesi büyük küçük herkesin ilginç bulduğu oldukça farklı bir müzedir. Tarihi alanlar, hatırı sayılır tasvirlerin her birinin çikolatadan yapılmış minik heykellerini burada izleyebilirsiniz. İstanbul’da bulunan Pelit Çikolata Müzesi aynı zamanda Türkiye’deki ilk çikolata müzesidir.

Pelit Çikolata Müzesi giriş ücretleri ise yetişkinlerde kişi başı TL’dir. Grup halinde gelindiğinde ise TL’dir. yaş arasından ücret talep edilmemektedir. Haftanın her günü ile arasında açıktır. Müze Kart geçerli değildir.

Yaş Arası BiletÜcretsiz
Yetişkin Bilet TL
Grup Bilet TL

Pera Müzesi Giriş Ücreti

Pera Müzesi İstanbul Tepebaşı semtinde yer alan ve özel müzeler arasında hatırı sayılan bir müzedir. Öyle ki yılından bu yana sanat severlerin içerde uzun süre vakit geçirdiği anlamlı bir mekandır.

Pera Müzesi ziyaretleri için haftanın pazartesi günü kapalıdır. Cuma günü ziyaret saatleri ile arasındadır. Pazar günleri ise ile arasında açıktır.  Pera Müzesi güncel ziyaret saatleri;

Salı &#; Cumartesi 
Cuma &#;
Pazar
Müze, pazartesi günleri kapalıdır.

Özel Günler: Müze, Ramazan (Şeker) ve Kurban bayramlarının birinci günü ve her yıl 1 Ocak’ta kapalıdır.

Pera Müzesi giriş ücretleri yetişkinler için 80 TL, öğrenciler ve 60 yaş üzeri için 40 TL ve grup halinde tek seferde 10 bilet ve üstü alındığında 60 TL ücret talep edilmektedir.

Tam Bilet80 TL
İndirimli Bilet (12 yaş üzeri öğrenci ve 65+)40 TL
Grup Bilet (10+)60 TL

Phaselis Giriş Ücreti

Phaselis Antalya Kemer’de bulunan ve haftanın her günü açık olan bir örenyeridir. Antik kent olarak bilinen Phaselis yaşamın izlerini görebileceğiniz nadir tarihi alanlardan biridir. 3 ayrı limanı vardır.

Mutlaka görülmesi tavsiye edilen Phaselis haftanın her günü ile arasında açıktır. Gişe kapanış saati ise ’dır. Phaselis giriş ücreti ise kişi başı TL’dir.

Quente Beach Giriş Ücreti

Quente Beach farklı ama eğlenceli bir kumsal arayanların tercih ettiği kumsallardan biridir. Araç parkı için ücretsiz uygun alanlar bulunuyor. Denizin sığ, temiz ve sıcak olduğu kumlu bir kumsal arıyorsanız burası doğru seçim olabilir. Quente Beach kişi başı giriş ücretleri de TL’dir.

Resim Müzesi Giriş Ücreti

Resim Müzesi sanat severlerin hem manzarası hem de müzenin içindeki eserlerin güzelliği ile mest olduğu müzeler arasında yer alıyor. Resim Müzesi’ne gitmek için ödemeniz gereken giriş ücreti ise 40 TL’dir. Müzeye indirimli olarak girecek olan kişiler için bilet ücreti de 15 TL’dir.

Yetişkin Giriş Ücreti40 TL
İndirimli Giriş Ücreti15 TL

Rumeli Hisarı Giriş Ücreti

Rumeli Hisarı ilginç mimarisi ile 15 Nisan ’de yapılmaya başlanmış olan bir tarihi alandır. Fatih Sultan Mehmet’in inşaatı ile birebir ilgilendiği bu yapı tarih severlerin de ilgisini çekmektedir.

Rumeli Hisarı giriş ücreti TL’dir. Pazartesi günleri bakım için kapalı olan hisarı haftanın diğer tüm günleri sabah ’dan itibaren ziyaret edebilirsiniz.

Salt Galata Giriş Ücreti

Salt Galata içerisinde sergi alanı, kafe ve kütüphanesi bulunan bir sanat merkezidir. Burada pazartesi hariç haftanın her günü ’dan itibaren ziyaret gerçekleştirebilirsiniz.

 İstanbul’da bulunan sanat merkezi içinde kafe benzeri alanlar da bulundurması nedeniyle dışarda çalışmayı sevenlerin de uğrak noktalarından biridir. Salt Galata girişleri tamamen ücretsizdir.

Sasalı Hayvanat Bahçesi Giriş Ücreti

Sasalı hayvanat bahçesi diğer adıyla İzmir Doğal Yaşam Parkı İzmir’in gözde hayvanat bahçelerinden biridir. Kar amacı gütmeyen hayvanat bahçesinde birçok farklı hayvanı görebilir ve yaşam maceralarına tanıklık edebilirsiniz.

 Sasalı hayvanat bahçesinde haftanın her günü ile arasında hayvanları ziyaret edebilirsiniz. Bilet satışları ’da bitmektedir. yaş arası minik ziyaretçiler için ebeveynlerinin yanında herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Yetişkin giriş ücreti20 TL
Öğrenci giriş ücreti10 TL

Sümela Manastırı Giriş Ücreti

Sümela Manastırı giriş ücreti , Sümela Manastırı Trabzon ilinin Maçka ilçesinde bulunan ve deniz seviyesinden metre kadar yüksekte yer alan bir kompleks yapıdır. Manastır ve kilise olarak faaliyet göstermiş olan yapı mimarisi ve konumlandığı yer ile ziyaretçilerini büyülemektedir.

Haftanın her günü ile arasında ziyaretçilere açıktır. Sümela Manastırı giriş ücreti ise TL’dir. Manastırı değil de sadece Altındere’yi gezmek isterseniz ödemeniz gereken giriş ücreti de 10 TL’dir.

Şerefiye Sarnıcı Giriş Ücreti

Şerefiye Sarnıcı İstanbul Fatih’te bulunan Bizans Döneminden kalma olan sarnıçlardan biridir. Tarihi mekan gezmeyi sevenlerin uğraması tavsiye edilen oldukça güzel bir yerdir.

Şerefiye Sarnıcı giriş ücretleri ise öğrenciler için 20 TL, yetişkinler için 50 TL ve yabancı ziyaretçiler için TL’dir. Ramazan ayına özel iftardan sonra vatandaşlara girişler ücretsiz olmaktadır. Müze haftanın her günü – saatleri arasında ziyarete açıktır.

İndirimli giriş ücreti20 TL
Yetişkin giriş ücreti50 TL
Yabancı ziyaretçi giriş ücreti TL

Tofaş Araba Müzesi Giriş Ücreti

Tofaş Araba Müzesi bilinen diğer adı ile Tofaş Anadolu Müzesi Bursa’da yer almaktadır. Burada tekerleğin ilk kez kullanılmaya başlamasından bugüne kadar arabanın macerasını kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

yılından bu yana ziyaretçilere açıktır. Pazartesi hariç haftanın kalan günleri ile arasında açıktır. Müzeye girişler ücretsizdir. Müze kart gerekmez.

Vialand Tema Park Giriş Ücreti

Vialand Tema Park içerisinde saray salıncağı, nefes kesen, roller coaster gibi birçok oyuncağın bulunduğu adrenalin dolu bir eğlence parkıdır. Burada çeşitli oyuncaklarda eğlenirken hem yetişkinler hem de çocuklar için olan fantastik eğlence öğeleri ile zaman geçirebilirsiniz. Vialand günlük giriş ücreti ise TL’dir. Bebeklerden ücret talep edilmemektedir.

Xuma Beach Giriş Ücreti

Xuma Beach Muğla Merkez mahallesinde bulunan yılından beri özel kumsallar arasında hatırı sayılan bir yerdir. Plaj ve restoran olarak hizmet vermektedir. Girişler kişi başı TL’dir.

Yerebatan Sarnıcı Giriş Ücreti

Yerebatan Sarnıcı uzun yıllar önce İstanbul’un su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmış olan kapalı bir su sarnıcıdır. Soğukçeşme sokağında bulunan sarnıç haftanın her günü ile arasında ziyaretçilere açıktır.

Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ise yetişkinler için 55 TL, öğrenci ve öğretmenler için 22,5 TL’dir. Yabancı ziyaretçiler için giriş ücreti TL’dir.

Yetişkin Giriş Ücreti55 TL
Öğrenci Giriş Ücreti22,5 TL
Yabancı Ziyaretçi Giriş Ücreti TL

Kibrithane Çekim Ücreti ve Düğün Fotoğrafçısı Ücreti

Kibrithane&#;de fotoğraf çekimi ücretini ve tavsiye edilen düğün fotoğrafçılarını bu haberimizde inceleyebilirsiniz. Son yılların özellikle kapalı düğün çekimi mekânı tercihleri arasında bulunan Kibrithane, kapalı alanı dışında bir de şık bir bahçeye sahip. Böylece düğün fotoğraf çekimleri için Kibrithane&#;yi tercih eden gelin ve damat adayları, kapalı alanda yapılan çekim sonrası mekânın bahçesinde de çekime devam edebiliyor. Kısacası Kibrithane; kapalı bölümdeki çekim alanlarıyla ve bahçesiyle kesinlikle harika bir düğün çekim mekânı diyebiliriz. Bkz. funduszeue.info & Instagram @kibrithane

Kibrithane&#;de çekim ücreti ne kadar sorusunun yanıtı ise yılında 2 saat için türk lirası idi. Ancak Kibrithane&#;de fotoğraf çekimi ücreti ne kadar sorusunun yanıtı yılında güncellenerek haftaiçi türk lirası ve haftasonu türk lirası olmuştur. yılında da aynı fiyatlar geçerli olacak şekilde devam etmektedir.

Kibrithane&#;de dış çekim için Meltem & Selim Wedding Instagram sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

En güzel düğün dış çekimi fotoğraflarına bu mekânda sahip olabilirsiniz, üstelik sonbahar ve kış aylarında dış çekim yaptıracak çiftler kapalı bir çekim mekânı olduğu için Kibrithane&#;yi tercih ediyorlar. Kibrithane düğün fotoğrafçısı arıyorsanız gözünüz kapalı olarak güvenebileceğiniz Meltem & Selim düğün fotoğrafçısıyla görüşebilir, Kibrithane&#;de çekilen düğün fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

Meltem & Selim&#;in Kibrithane&#;de çekmiş olduğu düğün fotoğraflarına BURAYA tıklayarak bakabilirsiniz.

kibrithane çekim fiyatları, kibrithane çekim ücreti, kibrithane düğün çekimi, kibrithane fotoğraf çekimi, kibrithane fotoğrafçısı, kibrithanede dış çekim

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası