aleyna batuhan / Batuhan Karadeniz’in eşi sessizliğini bozdu! Aleyna Eroğlu’nun iddialarına sert tepki

Aleyna Batuhan

aleyna batuhan

Survivor Batuhan Karacakaya ile yakalanan Aleyna Çalışkan&#;dan yatak odası pozu! Dekoltesine yorum yağdı

Survivor sezonunda ba&#;layan arkada&#;l&#;klar&#;, a&#;ka dönü&#;en Aleyna Çal&#;&#;kan ve Batuhan Karacakaya ikilisi, plajda sarma&#; dola&#; görüntülenmi&#;lerdi. Konu hakk&#;nda sessiz kalmaya özen gösteren Aleyna Çal&#;&#;kan, bu defa gö&#;üs dekolteli yatak odas&#; pozlar&#;yla ad&#;ndan söz ettirdi.

Survivor Batuhan Karacakaya'n&#;n sevgilisi oldu&#;u iddia edilen Aleyna Çal&#;&#;kan'dan yatak odas&#; pozu!

Aleyna Çal&#;&#;kan'&#;n iddial&#; pozlar&#;na ''Güzellik abidesi'', ''Tam bir prenses'' ve ''Ate&#; ediyorsun'' gibi yorumlar yap&#;ld&#;.

Survivor Batuhan Karacakaya'n&#;n sevgilisi oldu&#;u iddia edilen Aleyna Çal&#;&#;kan'dan yatak odas&#; pozu!

y&#;l&#;nda Survivor'a yedeklerden kat&#;lan Aleyna Çal&#;&#;kan, sezonun sonlar&#;na do&#;ru Ünlüler tak&#;m&#;na geçmi&#;ti.

Ünlüler tak&#;m&#;nda Batuhan Karacakaya ile yak&#;nla&#;an Aleyna Çal&#;&#;kan, adadan döndükten sonra Batuhan Karacakaya ile sarma&#; dola&#; yakalanm&#;&#;t&#;.

Survivor Batuhan Karacakaya ile yakalanan Aleyna Çal&#;&#;kan'dan yatak odas&#; pozu! Dekoltesine yorum ya&#;d&#;

Aleyna Çal&#;&#;kan konu hakk&#;nda sessizli&#;ini korurken, Batuhan Karacakaya yap&#;lan yorumlar&#; ti'ye ald&#;.

Survivor Batuhan Karacakaya ile yakalanan Aleyna Çal&#;&#;kan'dan yatak odas&#; pozu! Dekoltesine yorum ya&#;d&#;

''Z&#;HN&#;YET&#;N&#;Z&#; DE&#;&#;&#;T&#;R&#;N''

Batuhan Karacakaya, ''24 ya&#;&#;nday&#;m ve itiraf etmeliyim ki 2 tane çocu&#;um var. 16 y&#;ld&#;r da evliyim. Böyle foto&#;raflar&#;m&#;n ç&#;kmas&#;, beni gerçekten çok büyük bir zarara soktu. Bilmiyorum, bunun içinden nas&#;l ç&#;kaca&#;&#;m bilmiyorum? Bir fikri olan var m&#;? Ya &#;u zihniyetinizi de&#;i&#;tirin Allah a&#;k&#;na! &#;imdi de çocuklar&#;m&#; almaya gidiyorum. Tamam m&#;?'' ifadelerini kullanm&#;&#;t&#;.

Survivor Batuhan Karacakaya ile yakalanan Aleyna Çal&#;&#;kan'dan yatak odas&#; pozu! Dekoltesine yorum ya&#;d&#;

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Aleyna Eroğlu: Batuhan Karadeniz bana şiddet uyguladı!

BATUHAN KARADENİZ’İN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Yaşananların ardından konuyla ilgili sessizliğini bozan Batuhan Karadeniz, avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:

Bugün sosyal medya platformlarında ve ulusal basın yayın organlarında müvekkil Batuhan Karadeniz hakkında çıkan haberler ile ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

günü saat sıralarında soruşturma dosyasında müşteki olarak görünen şahıs, müvekkilin konakladığı otele gelmiş, otel odasının kapısı çalınmıştır. Müvekkil tarafından kapı aralanmış, müşteki olarak görünen şahıs ayağını ve kolunu kapının arasına sokmak suretiyle içeriye girmeye çalışmış, müvekkil tarafından olayın daha fazla büyümemesi adına kapı kapatılmıştır. Kapının kapatılması üzerine tehdit ve hakaretler müvekkile yöneltilmiştir.

Bu sırada bizzat müvekkil tarafından aranarak olay yerine kolluk kuvvetleri davet edilmiş, kolluk kuvvetleri gelene kadar da müşteki olarak görünen şahıs tarafından tekmelenmesine rağmen hiçbir suretle kapı açılmamıştır. Müvekkil tarafından müşteki şahsa karşı herhangi bir müdahalede bulunulmamış olup, bu durum soruşturma safhasında toplanacak deliller ile de sabit hale gelecektir.

Müvekkil hakkında çıkan haberler ile ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatılmış olup, müvekkil de ilgili şahıstan davacı ve şikayetçi olmuştur. Soruşturma halen devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur.

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Batuhan Karacakaya'ya sert cevap

Haberin Devamı

Herkesin hayatında beceremediğini düşündüğü ilişkiler mutlaka yaşanmıştır. “Beceremedin”, benim için çok değerli. Çünkü söz ve müziğin bana ait olduğu, duygularımı fazlasıyla ifade edebildiğim bir parça oldu. Gelen tepkiler çok güzel, çok memnunum. Halkın benimsemesi ve sahiplenmesi benim için çok önemliydi. Bu şarkıyla beraber bunu yakaladığımı düşünüyorum.

“Survivor” yarışması, kitle oluşturmak için nokta atışı bir program. Ancak oradan çıkan yarışmacılar, genellikle oluşturdukları ağı korumakta zorlanıyorlar. Yarışma sonrası üretim ve üretilen işlerden sonra da gündemde kalabilmek oldukça zor. Sen bu kitleyi koruyabildiğini düşünüyor musun?

Evet, düşünüyorum. Fakat amacım kitlemi korumaktan ziyade, sevdiğim işi yaparak üstüne çıkmak. Zaten başarılı olduğum, insanlara dokunabildiğim sürece bu kitle çoğalacak. “Survivor”, benim için müzik kariyerimi aralayan bir kapı oldu diyebilirim. İstanbul finalinde aldığım teklif ile beraber hayatım farklı bir yönde akmaya başladı ve bu durumdan çok mutluyum. Şu an çok daha güzel şarkılar yapıp milyonlara ulaşmak tek hedefim.

"Beceremedin" diyerek kime ya da kimlere ithafta bulunduğun da çok merak ediliyor. Herkesin aklına farklı isimler geliyor. Bu şarkı, birilerine gönderme mi?

Haberin Devamı

Müzik bir terapi, bir beslenme kaynağı, bir arkadaş ve tanımlayamadığımız ruha iyi gelen duyguların toplamı aslında Küçük yaşlarımdan beri bazı şarkıları kendi hikayemi, kendi ruhumu bulduğumu hissederek dinlerdim. Şarkı söylemeye başladığımdan beri hayalim buydu aslında Kendi yazıp söylediğim bir şarkı dinleyen herkesin kendi hikayesini keşfedeceği duygulara yol açsın.

Sen hangi hikayenin duygusuyla yazdın peki?

Usta şair İlhan Berk Poetikasında açıklıyor. Üstad bu şiirde ne anlattınız? diye soruyorlar. "Ben yazdım sen anla" diyor kendisi de. Bu metaforla yorumlayacak olursak, ben söyledim siz anlayın.

Böyle söylersen direkt akla gelen isimler çıkıyor ama

Haberin Devamı

Bu yorumları ben de görüyorum. Özellikle yarışma ve sonrasında ismimi gündeme getiren, gönderme yapmaktan çekinmeyen kişi/lerle ilgili olduğu düşünülüyor ama ben yarışmadan sonra kariyerime üretim yaparak devam etme yolunu seçtim. Kendimle rekabet edip sürekli üzerine koyarak ilerlemekten başka bir hedefim yok açıkçası Fatih Hoca'nın bir sözü vardı ya "Biz adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık. Aynı yoldan yürümedik. Aynı yoldan geçmedik. Benzer başarılarımızda yok"

Aleyna Kalaycıoğlundan Batuhan Karacakayaya sert cevap


Yarışma ve sonrasında çok kaotik gerilimler yaşadın Özellikle bu sene “Survivor All Star”da Batuhan Karacakaya'nın sana sataştığını hatırlıyorum. Bu konu, sosyal medyada da çok gündeme gelmişti. Yarışmada olmamana rağmen sana neden sataşılıyor?

Haberin Devamı

İnsanlar genelde hazmedemediği konuları dile getirdiklerinde rahatlar. Malum kişinin yediremediği konu belli. Ama son zamanlarda saygısızlaştı yeterince. Bunun gibi yaşadığım birçok olay oldu. Yediremeyen herkes konuşuyor. Performansım ve azmimi yeterince yansıttığımı düşünüyorum. Güçlü bir karakter olduğum için de insanlar yorum yapmaktan çekinmiyor.

Aleyna Kalaycıoğlundan Batuhan Karacakayaya sert cevap


Özel hayatını kamuoyu önünde yaşamayı sevmediğini ve bunu tercih etmediğini biliyorum. Fakat takdir edersin ki bugünlerde yazılı ve görsel basında gündemden düşmeyen haberlerin var. Seni merak edenler için sorayım. Mutlu musun?

Özel hayatımın, kariyerimin önüne geçmesini istemem ve mümkün olduğunca gizli yaşamayı tercih ederim. Ama şu an mutluyum, önemli olan da bu.

Haberin Devamı

Yeni şarkılar gelecek mi?

Çok kısa bir süre içerisinde üçüncü şarkımı çıkarmaya hazırlanıyorum. Hatta sol koluma dövmesini bile yaptırdım. Normal şartlarda “Beceremedin” şarkısından önce “Heykel” isimli şarkım çıkacaktı. Fakat ben “Beceremedin” için doğru zamanın şu an olduğunu düşündüm. Çok da iyi oldu. “Heykel” için sabırsızlanıyorum. Alt yapısı ve sözleri çok güçlü bir şarkı. Planlamada bir değişiklik olmazsa ekim ya da kasım gibi o şarkımı da çıkarmayı düşünüyorum.

Yakın gelecekteki projelerin neler?

Yakında yönetmen Emre Bahadır Çırakoğlu ile bir araya geleceğiz. Heyecanlı, güzel bir başlangıç olacak benim için Ayrıca hem takipçilerimden gelen yorumlar hem de daha geniş kitlelere ulaşmak adına Youtube'a gireceğim. Ekip olarak fazlasıyla heyecanlı içerik konseptleri hazırlıyoruz.

Aleyna Kalaycıoğlundan Batuhan Karacakayaya sert cevap

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası