en iyi tablet önerileri / Okula Başlayanlara En Uygun Tablet Önerileri - MediaTrend

En Iyi Tablet Önerileri

en iyi tablet önerileri

Tabletler kullanım kolaylığı açısından insanlar arasında her geçen gün daha popüler hale geliyor. Durum böyle olunca birçok insan, bilgisayarda yapabileceği işleri tabletten yapmayı tercih ediyor. Hem telefon rahatlığı hem de bilgisayar donanımı sunan bu cihazlar, kolay kullanımlarıyla da dikkat çekiyor. Eğer siz de bir tablet satın almak istiyorsanız ancak karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz! Son iki yılın ( ve ) çok satan ve en iyi tablet fiyatları, modelleri ve özelliklerini sizler için araştırdık. İşte tablet almak isteyenlere en iyi 7 tablet incelemesi ve önerisi..

1. Apple iPad Pro


Face ID özelliğiyle piyasaya sunulan Apple iPad Pro, çok daha geniş bir ekranla kullanıcılarını karşılıyor. iPhone XR’da olduğu gibi Liquid Retina teknolojisine sahip olan iPad Pro, bugüne kadar yapımış olan en gelişmiş ekran deneyimini sunmaya hazır! Ek olarak bu yeni modelin, eski modellerden çok daha ince olduğunu da söyleyelim. A12X Bionic işlemciyle satışa sunulan iPad Pro, oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Hatta Xbox One S ile eşdeğer bir oyun deneyimi sunduğu da iddialar arasında! Kamera tarafında ise bizleri f/ diyafram açıklığına sahip tekli kamera düzeni bekliyor. 12 megapiksellik sensörü ile dikkat çeken bu kamera; HDR, panorama ve seri çekim modu gibi birçok farklı özelliğe sahip. 30 fps veya 60 fps 4K video kaydı yapabilen iPad Pro, p’de fps, p’de ise fps’lik hızlı çekim yapabiliyor. Yeni iPad Pro ile birlikte duyurulan bir diğer önemli özellik ise photoshop! Adobe Photoshop, iPad Pro ve Apple Pencil desteği ile geliyor. Yani photoshop’un tüm yetenekleri ve özellikleri, Apple Pencil ve iPad Pro için baştan sona optimize edilmiş durumda! Böyle bir cihazın dezavantajı ise elbette yüksek fiyatı! Hatta tablet fiyatları arasında en yüksek fiyatlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

2. Samsung Galaxy Tab S7

Samsung markasının ürün gamındaki tabletler arasındaki en güncel amiral gemisi olan Galaxy Tab S7 her yönüyle üst düzey bir tablet. Samsung’un dünyanın en iyi LCD panel üreticilerilerinden birisi olduğu göz önüne alındığı zaman, firma varolan tecrübesini bu ürün üzerinde cömertçe kullanmış,4 inç büyüklüğündeki WQXGA ekran, x çözünürlüğe sahip. İnç başına piksel yoğunluğu, HDR10+ özelliği ve NTSC renk paleti kullanan bu ekran dijital içerik üreticilerinin iştahını kabartacak bir renk doğruluğu ve yüksek hassasiyete sahip. Üstelik Hz tazeleme hızı ile profesyonel monitörleri aratmıyor. Sasmung&#;un en gelişmiş yonga setini kullanan Galaxy Tab S7 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde en zorlu oyunları ve programları zorlanmadan çalıştırabiliyor. Üzerinde konumlanmış Dolby Atmos özelliğine sahip 4 hoparlörü ile Samsung Galaxy Tab S7’de film izlemek sinema deneyimi yaşayabilecek kadar gerçekçi. 13 MP arka kamerası ile harika fotoğraflar çekebileceğiniz gibi ve UHD 4K ( x ) çözünürlüklü video kaydı da yapabilirsiniz. Buna ek olarak 8 MP ön kamera ile birbirinden kaliteli özçekimler ve online görüşmeler yapılabilir. Cihazla beraber gelen S-PEN düşük gecikme süresi, tepkiselliği ve hızlı kontrol özellikleri ile çok fonksiyonlu ve işlevsel. Yüksek kapasiteli ( mAh) bataryası ise uzun bir kullanım süresi sağlıyor. Samsung Galaxy Tab S7; Android tarafındaki en güçlü, en kaliteli ve en gelişmiş donanım özelliklerini barındıran güncel bir amiral gemisi. Buna mukabil fiyatı birazcık pahalı. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

3. Huawei MatePad Pro


En iyi tablet fiyatları listemizin 6. sırasındaki Huawei MatePad Pro, inç büyüklüğünde AMOLED ekran sunuyor. Ek olarak ekran çerçevelerinin boyutu mm, yani cihazın ekran-kasa oranı %90! Bu ekran, 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya ve dört adet hoparlöre ev sahipliği yapıyor. 6 GB/8 GB RAM ve GB/ GB depolama alanı sunan tablet, Kirin adlı işletim sisteminden güç alıyor. 7nm+ fabrikasyon süreciyle üretilen ve GHz hızında çalışabilen sekiz çekirdekli işlemci Kirin , Mali-G76 MP16 grafik birimine de ev sahipliği yapıyor. Tabletin arka kamerası ise 13 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ek olarak tablet, gram ağırlığında ve dizüstü bilgisayar ya da çoklu ekran moduyla kullanılabiliyor. Süper hızlı şarj desteği sunan MatePad Pro, ne yazık ki diğer Mate serilerinde olduğu gibi Google uygulamaları olmadan geliyor.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

4. Samsung Galaxy Tab S5e

tablet modelleri


büyüklüğünde bir ekranla piyasaya sürülen S5e ile devam edelim. Ne yazık ki cihazın S Pen desteği yok. Dolayısıyla tasarım yapmak isteyenler için pek de ideal bir ürün değil. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ya da 6 GB Ram GB depolama alanıyla piyasaya sürülen cihaz, oldukça başarılı bir ses sistemine sahip. Dolby Atmos desteğiyle satışa sunulan cihaz, hızlı şarj özelliği ile de dikkat çekiyor. Yüz tanıma özelliğine ve parmak izi okuyucuya sahip olan S5e; 13 megapiksel çözünürlüğünde arka, 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Bunun yanı sıra Samsung telefonlar ile senkronize bir şekilde çalışabilen tablet, aramaları yanıtlamanıza ve mesajları cevaplamanıza imkan tanıyor.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

5. Huawei MediaPad T5

en iyi tablet fiyatları


inç boyutunda bir ekrana sahip olan MediaPad T5, ne yazık ki kalın çerçevelere de ev sahipliği yapıyor. Huawei’nin alt-orta segment yonga setlerinden biri olan Kirin ’dan güç alan cihaz, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafızaya sahip. RAM ve depolama alanı miktarı, tabletin dezavantajları arasında yer alıyor. Cihazın arkasında 5 megapiksel ve f/ diyafram açıklığında kamera bulunuyor. Ön tarafındaki kamerasının değerleri ise 2 megapiksel ve f/ şeklinde. Dolayısıyla kameraların rakiplerine göre oldukça düşük bir performans gösterdiğini söylememiz gerek. Tabii ki cihaz, tüm bu olumsuz özelliklerini göz ardı etmenizi sağlayacak uygun bir fiyata sahip.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

6. Lenovo Tab M10

lenovo tablet fiyatları


En iyi tablet fiyatları listesinin 5. sırasında Lenova Tab m10 yer alıyor. inç ekranla satışa sunulan Lenovo Tab M10, en iyi tablet fiyatları listemizdeki uygun fiyatlı tabletlerden bir diğeri. gram ağırlığıyla beğeni toplayan M10, Dolby Atmos teknolojisiyle birlikte geliyor. Yani kullanıcılara yüksek kalite bir ses deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Darbelere karşı dayanıklı olması sayesinde çocuklu aileler tarafından sık sık tercih edilen M10, ne yazık ki teknik özellikler bakımından rakiplerinin gerisinde kalıyor. Tabii bununla doğru orantılı olarak da uygun bir fiyatı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Hatta tablet fiyatları arasında en makul fiyatlardan biri.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

7. Samsung Galaxy Tab S6

samsung tablet fiyatları


Çerçevelerine bakıldığında akıllara iPad Pro’yu getiren Samsung Galaxy Tab S6, inç büyüklüğünde OLED ekran ile satışa sunuluyor. Cihazın harici klavyesi, aynı zamanda bir adet dokunmatik fare alanına sahip. Bu sayede cihaz, klavye ile birleştiğinde adeta bir netbook görünümü elde ediyor. Galaxy Note10 ailesinde olduğu gibi Snapdragon ’ten güç alan cihaz, 6 GB RAM ve GB dahili hafızayla geliyor. Cihazın ön tarafında 8 MP çözünürlükte tek kamera bulunuyor. Arka tarafında ise 13 MP ana sensöre ek olarak 5 MP’lik geniş açılı sensörle, çift kamera kurulumu yapılmış durumda. 15 saatlik batarya ömrüyle dikkat çeken cihaz, bilgisayara yakın bir deneyim sunuyor. Ek olarak S Pen Stylus ile Apple Pencil’a benzer bir deneyim yaşamak mümkün. Tablet fiyatları arasında yüksek fiyatlı ürünler kategorisine girse de tam bir fiyat/performans ürünü olduğunu söylemeliyiz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

8. Hometech ALFATB

Hometech ALFATB giriş ve orta seviye bir tabletten beklenen tüm beklentileri tatminkar bir seviyede karşılayabilen güncel bir model. 10,1 inç büyüklüğe sahip IPS ekranı oldukça canlı renklere sahip. x çözünürlüğe sahip olan bu ekran; film/dizi izlemek, oyun oynamak, içerik üretmek gibi tüm işlemlerde iyi bir deneyime sahip. 4 GB RAM bulunan Hometech ALFATB çoklu işlemlerde de oldukça başarılı. Hometech ALFATB arkada 5 Megapiksel ve önde 2 Megapiksel kameralara sahip. mAh pil kapasitesine sahip olan cihaz son derece uzun bir kullanım süresi sunuyor. 64 GB dahili hafızaya sahip olan Hometech ALFATB aynı zamanda arttırılabilir hafıza desteği ile depolama alanı sorununu asla yaşatmayacak. MTK 4 çekirdekli işlemcisi hem günlük kullanımda hemde yüksek performans isteyen çoklu işlemlerde oldukça tatminkar. Android 10 işletim sistemine sahip olan Hometech ALFATB kendi segmentindeki ürünler arasında uygun fiyatı ve performansı ile öne çıkan iyi bir seçenek. 

9. Lenovo Smart Tab M8

Eğer Samsung Galaxy Tab S7 gibi güncel bir amiral gemisi tablet modeli alabilecek durumunuz yoksa, uygun fiyata üst seviye özellikleri bünyesinde barındıran bir tablet arıyorsanız Lenovo Smart Tab M8 sizi için güzel bir seçim olabilir. 32 GB hafızaya sahip olan Lenovo Smart Tab M8 2 GB RAM’e sahip. Bu sayede çoklu görevler ve hafıza konusunda oldukça iddialı bir model olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda içerisinde bulunan 2 GHz frekansla çalışan MediaTek Helio A22 işlemcisi, cihazın donanım ve işlem yükünü kolayca taşıyabiliyor. 8,0 inç ekran boyutu ve x maksimum ekran çözünürlüğü ile son derece gerçekçi ve canlı renklere sahip bir ekran deneyimi yaşatıyor. 5 megapiksel çözünürlüğe sahip ön ve arka kameraları online görüşme, eğitim ya da güzel fotoğraflar için son derece tatminkar. Android Pie sürümü ile gelen Lenovo Smart Tab M8 kolay kullanıma ve şık bir kullanıcı arayüzüne sahip. Lenovo Smart Tab M8 kullanımı pratik, keyifli ve fiyatına oranla oldukça iyi özelliklere sahip bir tablet modeli. 

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Samsung Galaxy Tab S6 Lite farklı ihtiyaçlara cevap verebilen geniş bir kullanım alanına sahip bir tablet modeli. 64 GB bellek kapasitesi ve 4 GB RAM miktarı oyunlarda, uygulamalarda ve çoklu işlemlerde akıcı bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. İçerisinde bulunan 8 çekirdekli (4 x GHz Cortex-A73 & 4 x GHz Cortex-A53) Exynos işlemci son derece güçlü ve en zorlu işlemlerin altında rahatça kalkabiliyor. Üstelik varolan 64 GB bellek MicroSD hafıza kartları ile 1 TB’a kadar genişletilebilir. Samsung Galaxy Tab S6 Lite bu anlattığımız donanım özellikleri ile hafıza, güç ve hız konusunda amiral gemisi modellerle yarışabilecek niteliklere sahip. uzun bir kullanım süresi sağlayan mAh pile sahip ve bu pil 15W hızlı şarj desteği sayesinde kısa sürede doldurulabilir. 10,4 inç boyutundaki x çözünürlüğe sahip ekran oldukça canlı renklere sahip olması sayesinde son derece gerçekçi bir ekran deneyimine sahip. Samsung Galaxy Tab S6 Lite ile birlikte gelen S-PEN ile çizim yapmak, yazı yazmak ya da oyun oynamak oldukça kolay hale geliyor. Konforlu bir kavramaya, düşük gecikme süresine ve etkileyici bir basınç hassasiyetine sahip olan S-PEN içerik üreticilerin hayallerini süsleyen bir eklenti.  Üstelik cihazın manyetik yuvasına oturması sayesinde asla kaybolmuyor. Düşük çerçeve oranı, hafif ve ince yapısı ve sunduğu üst seviye özellikler ile Samsung Galaxy Tab S6 Lite her seviyeden kullanıcıya hitap edebilen kaliteli bir tablet modeli. 

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Huawei Matepad T10

Huawei Matepad T10 yine amiral gemisi bir tablet modeli alacak durumu bulunmayan kullanıcılar için iyi bir seçenek olarak öne çıkan bir tablet modeli. 32 GB bellek kapasitesine sahip ve bu kapasite sonradan satın alınabilen bellek kartları ile GB&#;a kadar genişletilebiliyor. Huawei firmasının tablet ailesinin en yeni modellerinden birisi olan Huawei Matepad T10 2 GB RAM kapasitesine sahip. Ayrıca içinde bulunan HiSilicon Kirin A işlemci 2,2 GHz frekansa kadar çalışabiliyor. Huawei Matepad T10 sahip olduğu donanım özellikleri sayesinde her kullanım amacına yeterli düzeyde cevap verebilen bir tablet modeli. × Piksel ekran çözünürlüğüne sahip 9,7 inç boyutundaki IPS ekran son derece iyi bir ekran deneyimi sağlıyor. Arkadaki 5 megapiksel ve ön taraftaki 2 megapiksel kameraları ile kaliteli fotoğraflar çekebilir ya da online eğitim ve iş görüşmelerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. mAh pili uzun bir kullanım süresi sağlarken aynı zamanda hızlı şarj desteğine sahip. Oldukça ince ve hafif tasarımı ile gittiğiniz her yere kolayca taşıyabilirsiniz. Huawei Matepad T10 kaliteli bir orta-üst seviye tablet arayışında olanlar için güzel bir seçenek. 

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Samsung Galaxy Tab Active Pro

tabletler


Dayanıklı tasarımıyla dikkat çeken Samsung Galaxy Tab Active Pro, büyük ekranı ve değiştirilebilir piliyle dikkat çekiyor. Bu sayede cihaz, uzun yıllar boyunca zarar görmeden kullanılabiliyor. Her an her yerde tablet deneyimini yaşamak isteyenler için tasarlanan Active Pro, hafifliğiyle de beğeni topluyor. Ek olarak pek çok hava koşulunda da kullanım imkanı sunuyor. Hızlı sarj özelliği sunan cihaz, aynı zamanda 15 saatlik bir batarya ömrüne sahip. S Pen ile desteklendiğinde harika bir tasarım deneyimi yaşatan Active Pro, yoğun bir tempoya sahip olanlar için oldukça ideal. Tabletlerle ilgili diğer yazılarımızı bu linke tıklayarak okuyabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Philips M8

Philips M8 günlük kullanım için tasarlanmış, kolay taşınabilir ve yeterli donanımsal özelliklere sahip orta seviye bir tablet modeli. 32 GB dahili depolama alanına sahip ve bu kapasite bellek kartları ile GB’a kadar yükseltilebilir. Aynı zamanda kendi muadili ürünlere göre yüksek sayılabilecek 3 GB RAM kapasitesi sayesinde çoklu işlemleri donmadan yada takılmadan yapabilirsiniz. İçerisindeki 4 Çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci Ghz frekansta çalışıyor. Bu sayede oyunlarda, filmlerde ya da günlük işlemlerde akıcı bir kullanıcı deneyimine sahip. mAh batarya kağıt üzerinde az bir kapasite gibi görünse de donanımların optimize edilmiş güç tüketim değerleri sayesinde yeterli bir kullanım süresi sağlayabiliyor. x çözünürlüğe sahip Full HD ekran; film izlemek, oyun oynamak ya da belge düzenleme gibi işlemlerde son derece kaliteli bir ekran deneyimi vaat ediyor. Android işletim sistemi sayesinde güncel uygulamaları kolayca çalıştırabileceğiniz Philips M8 kullanışlı ve kolay bir arayüze sahip. Bu sayede her ihtiyaca yeterli derecede cevap verebilen bir tablet modeli.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Samsung Galaxy Tab A7

Dünyanın en başarılı tablet üreticilerinden olan Samsung firmasının Galaxy Tab A7 oldukça başarılı ve çok yönlü bir seçenek. Elektronik kitap okuma, video izleme, oyun oynama ve daha pek çok işlemi kolayca yapabileceğiniz bu model, büyük ekranı ve kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor. 10,4 inçlik WUXGA+ ekran x çözünürlüğe sahip. Aynı zamanda ppi seviyesinde piksel yoğunluğu ve yüksek hassasiyeti sayesinde içerik üreticileri için biçilmiş kaftan! Samsung Galaxy Tab A7, Qualcomm Snapdragon yonga seti üzerine yapılandırılmış. 8 çekirdekli bu işlemciye eşlik eden Adreno grafik işlemci sayesinde oyun ve grafik ağırlıklı uygulamalar başta olmak üzere görüntü hesaplaması gerektiren tüm işlemlerde üst seviye performansa sahip. 3 GB RAM ile gelen Samsung Galaxy Tab A7 çoklu işlemlerde oldukça başarılı. Tam mAh kapasiteye sahip devasa bataryası oldukça uzun bir kullanım süresi vaat ediyor. Üstelik 15W hızlı şarj desteği sayesinde devasa bataryayı doldurmak oldukça kolay. Samsung Galaxy Tab A7 32 GB dahili bellek kapasitesine sahip. Üstelik tam 1 TB’a kadar arttırlabilir bellek desteği ile asla yetersiz hafıza sorunu yaşamayacaksınız. Bunun yanında bellek kapasitesi kaynaklı yavaşlama ve donma gibi sorunlar size yabancı olacak. Dörtlü hoparlör ve Dolby Atmos desteğine sahip olan Samsung Galaxy Tab A7 sinema salonunu evinize getiriyor. Android 10 işletim sistemi ile gelen Samsung Galaxy Tab A7 güncel bir tablet modellerinden beklenen tüm özelliklere sahip. 

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Philips M9 Mtk

Philips M9 Mtk orta seviye tablet modelleri arasında sunduğu özelliklerle tam bir fiyat performans modeli olarak öne çıkıyor. 32 GB dahili belleği bulunan Philips M9 Mtk GB’a kadar harici bellek kartlarını destekliyor. Aynı zamanda 3 GB RAM’i sayesinde oyunlarda, uygulamalarda ve günlük kullanımda akıcı bir deneyim sağlıyor. 8 Çekirdekli ve  Ghz frekansa kadar çalışabilen ARM Cortex-A53 işlemcisi oldukça güçlü ve cihazın işlem yükünü zorlanmadan kaldırabilir. 10,1 inç büyüklüğünde ve x Full HD çözünürlüğe sahip ekranı son derece canlı renklere sahip. Bu sayede film izlemek ya da oyun oynamak bu tablet modeli ile oldukça güzel bir deneyim haline gelebilir. 5 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamerası güzel fotoğraflar ya da online işlemler için oldukça yeterli ve tatminkar bir performansa sahip. mAh pil kapasitesi ile iyi bir kullanım süresi sunan Philips M9 Mtk, Android işletim sistemine sahip. Bu sayede güncel uygulamaları ve oyunları yükleyebilir ve açabilirsiniz. Philips M9 Mtk uygun fiyatlı, şık ve güçlü, orta seviye bir tablet modeli.

Apple iPad 8. Nesil 

Dünyada tablet cihazlarının popüler hale gelmesinde bir mihenk taşı olan iPad modellerinin 8. nesil üyesi olan bu ürün, ailenin en güncel üyesi olmasa da sahip olduğu özellikleri günümüzde hala oldukça güçlü ve üst seviye bir ürün. Oldukça güçlü bir işlemci olan A12 Bionic işlemcisi 64 bitlik masaüstü bir mimariye sahip. Bu; hem en zorlu uygulamaları ve oyunları kolayca çalıştırabilmesi hem de düşük pil tüketimi anlamına geliyor. 10,2 inç büyüklüğündeki Retina ekranı ve stereo hoparlörleri ile hem görüntü hem de ses kalitesi anlamında oldukça iddialı. Arkada bulunan 8 megapiksel kamera ve öndeki FaceTime HD kamerası ile kaliteli fotoğraflar çekebilir, yaratıcı özçekimler yapabilirsiniz. Farklı bellek kapasiteli versiyonları bulunan 8. Nesil iPad ne yazık ki yükseltilebilir hafıza özelliğine sahip değil. Bu yüzden alırken bellek kapasitesini ihtiyaçlarınıza göre kesin olarak belirlemeniz gerekiyor. Harici olarak satılan Apple Pencil ile çizim yapmak, not almak ya da belge hazırlamak oldukça kolay. Apple iPad 8. Nesil sunduğu özellikleri ve donanımı ile günümüzde hala güncelliğini koruyabilen bir tablet modeli. 

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Casper Via S48

Casper Via S48 performanslı, şık ve uygun fiyatlı bir tablet modeli. 32 GB dahili belleği bulunan Casper Via S48 GB’a kadar arttırılabilir bellek desteğine sahip. Aynı zamanda LP DDR4 teknolojisi teknolojisine sahip, Mhz frekansta çalışan 3 GB RAM kapasitesi sayesinde çoklu işlemlerde ya da tüm sistemi zorlayabilecek oyunlarda akıcı ve rahat bir deneyim sağlıyor. 4 çekirdekli ve 2 GHz frekansa kadar çalışabilen işlemci çoklu işlemlerde akıcı bir kullanım deneyimi vaat ediyor. 8 inç boyutundaki en-boy oranına sahip ekranı sayesinde sinematik bir izleme deneyimine sahip. Üstelik nit parlaklığa ve canlı renklere sahip bu ekran IPS teknolojisi sayesinde dereceye kadar kolayca görüntülenebilir. İçerisinde bulunan mAh pili sayesinde uzun bir kullanım süresine sahip. 5 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamerası ile güzel anları kolayca fotoğraflayabilir ya da yaratıcı özçekimler yapabilirsiniz. 9 mm inceliğe ve sadece GR ağırlığı ile Casper Via S48 kolay taşınabilir, güçlü, uygun fiyatlı ve kullanışlı bir tablet modeli. 

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsung Galaxy Tab A7 modelinin küçük kardeşi sayılabilecek olan Samsung Galaxy Tab A7 Lite giriş ve orta seviye bir tablet arayan teknoloji meraklıları için güzel bir seçenek. 8,7 inç büyüklüğündeki TFT ekranı ve &#; piksel iyi bir ekran deneyimine sahip. Bu ekran; film izlemek, oyun oynamak ya da günlük rutin işleri yapmak için oldukça yeterli ve tatminkar. Üstelik Samsung Galaxy Tab A7 Lite kendi rakipleri içerisinde en ince çerçeve oranına sahip model. Bu sayede üst seviye, premium bir tablet görünümüne sahip. Üzerinde yer alan MediaTek Helio P22T işlemcisi ve IMG GE GPU modülü ile fiyatından beklenmeyen bir performansa sahip. mAh kapasiteli bir bataryası uzun bir kullanım süresi sağlıyor. Üstelik 15W hızlı şarj desteği ile kısa sürede tamamen doluyor. 32 GB bellek ve 3 GB RAM ya da 64 GB bellek ve 4 GB RAM olmak üzere iki farklı versiyonu bulunan Samsung Galaxy Tab A7 Lite, Android 10 işletim sistemi ile geliyor. Arkada bulunan 8 Megapiksel ve önde bulunan 2 Megapiksel kameraları ile online görüşmeler ya da online derslerde çok işinize yarayabilir. Samsung Galaxy Tab A7 Lite giriş ya da orta seviye bir tablete ihtiyaç duyanlar için en güncel modellerden birisi. Üstelik sunduğu özellikleri ile tam bir fiyat performans canavarı olarak nitelendirilebilir.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Lenovo Yoga Smart Tab

Lenovo Yoga Smart Tab özellikle iş sektöründe çalışan profesyonellere yönelik bir cihaz olsa da günlük kullanıcılar içinde uygun fiyatlı ve çok işlevli bir seçenek. İçerisinde yer alan Qualcomm Snapdragon işlemci ve Qualcomm Adreno grafik işlemci sayesinde uygulamalar ve oyunlarda akıcı bir deneyim sağlıyor. Bu donanımlara eşlik eden 4 GB RAM sayesinde çoklu işlemleri zorlanmadan gerçekleştirebiliyor. 10,1 inç boyuta sahip Full HD IPS ekranı nit parlaklığı ve canlı renkleri ile gerçekçi bir ekran deneyimi vaat ediyor. Ses konusunda da iddialı olan Lenovo Yoga Smart Tab üzerinde 2 adet 2W çıkış gücüne sahip JBL marka hoparlörlere sahip. Dolby Atmos teknolojisine sahip hoparlörler ile kaliteli ve sinematik bir ses deneyimi sağlıyor. 64 GB dahili belleğe sahip olan Lenovo Yoga Smart Tab GB’a kadar arttırılabilir hafıza desteğine sahip. mAh kapasiteye sahip pili ile oldukça uzun bir kullanım süresi sunmasının yanında hızlı şarj desteği ile kısa sürede doldurulabilir. Cihaza entegre edilmiş yerleşik dayanma desteği sayesinde uzanırken, otururken yada ayaktayken kolayca kullanabilirsiniz. Gelişmiş Google Asistan özelliklerine sahip olan Lenovo Yoga Smart Tab hem iş sektöründe çalışanlar hem de günlük kullanıcılar için son derece kullanışlı ve şık bir tablet modeli. 

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Samsung Galaxy Tab A

Bir tablet modelinden günlük işlemler dışında yüksek beklentilere sahip değilseniz, Samsung Galaxy Tab A uygun fiyatlı ve kullanışlı bir seçenek. 2 Ghz frekansta çalışabilen 4 çekirdekli işlemci ile çoklu işlemlerde tatminkar bir deneyim sunuyor. Aynı zamanda 2 GB RAM kapasitesi ile hızlı ve akıcı bir uygulama ve oyun deneyimine sahip. 32 GB dahili belleği bulunan Samsung Galaxy Tab A GB’a kadar yükseltilebilir hafıza desteği ile depolama alanı konusunda oldukça iddialı bir ürün. 8 inç büyüklüğe sahip ve x çözünürlüğündeki TFT LCD ekranı oldukça canlı renklere sahip. 8 megapiksel arka kamerası ile anlarınızı ölümsüzleştirebilir ve 5 megapiksel ön kamerası sayesinde yaratıcı özçekimler yapabilirsiniz. Aynı zamanda online görüşmelerini veya derslerinizi Samsung Galaxy Tab A ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. mAh kapasiteye sahip pili uzun bir kullanım süresi sağlar. Android 9 işletim sistemi le beraber gelen Samsung Galaxy Tab A Android 11 sürümüne kadar güncelleme desteğine sahip. Bu sayede güncel uygulamaları ve oyunları bu cihazda zahmetsizce çalıştırabilirsiniz. Samsung Galaxy Tab A günlük işlemler ya da uzaktan eğitim için tercih edilebilecek uygun fiyatlı ve kaliteli bir tablet modeli.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Lenovo Tab M7 TBF

Lenovo Tab M7 TBF giriş seviyesi ve uygun fiyatlı tablet modellerinden birisi. MediaTek MT işlemcisi ve ARM Mali grafik birimi sayesinde günlük işlemler ya da oyunlarda tatminkar bir performansa sahip. 1 GB RAM kapasitesi bulunan Lenovo Tab M7 TBF yüksek performanstan ziyade işlevselliğe odaklanmış bir tablet modeli. 16 GB dahili belleğe sahip olan Lenovo Tab M7 TBF GB’a kadar artırılabilir bellek desteğine sahip. 7 inç boyutundaki IPS ekranı canlı renkler sağlıyor. x çözünürlüğe sahip bu ekran ile film izleyebilir, oyun oynayabilir ya da online işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. mAh pili düşük bir kapasite olsa da içerisinde bulunan donanımların giriş seviyesi olmasından mukabil düşük bir enerji tüketimine sahip. Bu sayede pili yeterli bir kullanım süresi sunabiliyor. İnce yapısı, şık metal tasarımı ve görece düşük çerçeve oranı ile Lenovo Tab M7 TBF uygun fiyata alınabilecek kullanışlı, sağlam ve işlevsel bir tablet modeli.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Apple iPad Mini

Apple iPad Mini firmanın tablet ailesi arasındaki küçük boyutlu ve kolay taşınabilir modeli. Ancak boyutu sizi yanıltmasın küçük boyutuna rağmen büyük marifetlere sahip. Neural Engine’a sahip A12 Bionic çip ile oyunlarda, uygulamalarda ve çoklu işlemlerde iyi bir performans sağlıyor. Gerçek zamanlı yapay zeka teknolojisine sahip olan işlemci sayesinde artırılmış gerçeklik deneyimi yaşayabilir, 3 boyutlu tasarımlar yapabilirsiniz. True Tone özellikli inç Retina ekran canlı renklere ve yüksek renk doğruluğuna sahip. 3 milyondan fazla piksel barındıran bu ekran son derece gerçekçi ve keskin bir ekran deneyimi sağlıyor. 8 megapiksel arka kamera ve 7 megapiksel FaceTime HD ön kamera sayesinde mutlu anları kayıt altına alabilir ya da yaratıcı özçekimler yapabilirsiniz. Ayrıca online ders ya da görüşmelerinizi iyi bir görüntü kalitesi ile gerçekleştirebilirsiniz. Ayrı olarak satılan Apple Pencil ile beraber çizimler yapabilir, not alabilir, İpad Mini’yi dijital bir defter olarak kullanabilirsiniz. Sadece ,5 GR ağırlığa ve mm kalınlığa sahip olan İpad Mini; cebinizde, çantanızda ya da bavulunuzda kolayca taşınabilir ve yer kaplamaz. Bu sayede gittiğiniz her yerde güvenilir bir yol arkadaşı olacaktır. 10 saate kadar pil süresine sahip olan İpad Mini tüm günü tek şarj ile geçirebiliyor. Küçük boyutuna rağmen büyük kardeşlerini aratmayan İpad Mini; son derece şık, kullanışlı ve güçlü bir tablet modeli. 

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Samsung Galaxy Tab SM-T

Samsung Galaxy Tab SM-T kullanıcı odaklı, yenilikçi çözümleri bünyesinde barındıran bir tablet modeli. 8 çekirdekli Samsung Exynos yonga setine sahip olan Samsung Galaxy Tab SM-T, işlemci ile son derece optimize çalışan 2 GB RAM kapasitesine sahip. Bu donanımlara eşlik eden Mali-G71 MP2 grafik işlemcisi sayesinde çoklu işlemlerde, oyunlarda ya da uygulamalarda akıcı bir deneyim yaşatıyor. Son derece optimize çalışan bu donanımlar; oyun ve uygulamaları son derece akıcı çalıştırmanın yanında düşük pil tüketimi vaat ediyor. 32 GB dahili belleği bulunan Samsung Galaxy Tab SM-T GB’a kadar yükseltilebilir bellek desteğine sahip. Bu sayede depolama alanı ve performans konusunda kendi kategorisindeki en güçlü tablet modellerinden birisi olarak öne çıkıyor. x çözünürlüğe sahip TFT ekranı 10,1 inç boyuta sahip. Ekran gerçeğe yakın renk doygunluğu ile görsel içeriklerden aldığınız keyfi ikiye katlayacak. 8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası ile kaliteli bir kamera deneyimi vaat ediyor. mAh pile sahip olan Samsung Galaxy Tab SM-T uzun bir çalışma süresine sahip. Sadece 7,5 mm kalınlığa ve GR ağırlığa sahip olan Samsung Galaxy Tab SM-T şık tasarımı ile orta seviye bir tablet modeli arayan kullanıcılar için çok iyi bir tercih seçeneği.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

ASRES Tablet

ASRES Tablet sahip olduğu donanım ve özelliklere oranla uygun bir fiyat etiketine sahip, fiyat performans anlamında başarılı bir tablet modeli. 8 çekirdekli ARM işlemciye ve 4 GB RAM kapasitesine sahip olan ASRES Tablet uygulama ve oyunlarda son derece iyi bir performansa sağlıyor. Aynı zamanda çoklu işlemlerde takılmadan donmadan işlemleri gerçekleştirebilecek donanım yeterliliğine sahip. 64 GB dahili belleğe sahip olan ASRES Tablet 1 TB’a kadar arttırılabilir hafıza desteğine sahip. Bu sayede depolama alanı ve işlem gücü olarak siz hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacak. Dahili olarak G sim kart desteğine sahip olan ASRES Tablet ile kablosuz ağlara ihtiyaç duymadan bağlantı sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda harici olarak satılan klavye ile tabletinizi güçlü bir dizüstü bilgisayara dönüştürmek oldukça kolay. mAh pil kapasitesi ile uzun bir kullanım süresine sahip. x ekran çözünürlüğü sayesinde canlı renklere ve gerçekçi bir görüntü deneyimine sahip. Android 10 işletim sistemi ile gelen ASRES Tablet uzun yıllar boyunca güncelliğini koruyabilir. İnce metal tasarım ile şık bir tablet olan ASRES Tablet aynı zamanda oldukça hafif ve taşınabilir bir tablet modeli. 5 megapiksel arka ve 3 megapiksel ön kamerası ile iyi bir kamera deneyimi vaat ediyor. ASRES Tablet sahip olduğu özellikleri ve işlevselliği sayesinde uzun zaman boyunca sorunsuzca kullanabileceğiniz şık ve sağlam bir ürün.

Alcatel Smart Tab 7

Bir tabletten üst seviye beklentileriniz yoksa, tablet kullanımına dair olan ihtiyaçlarınız temel şeylerle ile sınırlıysa aynı zamanda uygun fiyata işlevsel bir tablet modeli arıyorsanız sizi böyle alalım. Çünkü Alcatel Smart Tab 7 giriş seviyesi tablet modelleri arasında en uygun fiyatlı ve en kullanışlı modellerden. 4 çekirdekli MediaTek MTD işlemci ve GB RAM kapasitesine sahip olan Alcatel Smart Tab 7 uygulama ve oyunları hızı ve verimli bir şekilde çalıştırabiliyor. 7,7 inç boyutundaki ekranı x çözünürlüğe sahip. Bu sayede canlı, net ve gerçekçi renklere sahip bir görüntü deneyimi sunuyor. 16 GB dahili belleğe sahip olan Alcatel Smart Tab 7, GB’a kadar arttırılabilir bellek desteğine sahip. Bu sayede işlem gücü ve depolama alanı konularında yeterli sayılabilecek bir kapasite vaat ediyor. 2 megapiksel arka kamera ve 0,3 megapiksel ön kamera ile görüntülü görüşmeler yapabilmenize, fotoğraflar ve videolar çekebilmenize imkan sağlıyor. Arka kısmında bulunan yerleşik dayanma desteği sayesinde istediğiniz yere konumlandırıp film ya da dizi izleyebilirsiniz. Ön tarafında bulunan 2 adet hoparlörü güçlü bir ses çıkışı sağlıyor. Ancak hoparlörlerin ön kısmında yer alması çerçeve kalınlığını arttırıyor. Android işletim sistemi ile gelen Alcatel Smart Tab 7 bu anlamda günümüzün gerisinde kalmış durumda. Satın alırken bu durumu göz önünde bulundurmanız gerekli. Alcatel Smart Tab 7 temel beklentileri rahatlıkla karşılayabilecek uygun fiyatlı ve kullanışlı bir ürün. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Samsung Galaxy Tab A 8

Samsung tablet denildiği zaman teknoloji severlerin ilk aklına gelen markalardan. Samsung Galaxy Tab A 8; film izlemek, oyun oynamak ya da günlük işlerinizi yapabilmek adına tercih edilebilecek en iyi tablet modellerinden. 8,0 inç, TFT LCD ekran oldukça büyük. Bu ekran &#; çözünürlüğe sahip. Aynı zamanda yüksek hassasiyeti ve canlı renkleriyle iyi bir kullanım  deneyimi sağlıyor. 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip selfie kamerası oldukça iyi ve yeterli. GHz işlemci frekansı ile hem günlük işlerde hemde yüksek performans gerektiren oyunlarda iyi bir geri dönüş sağlıyor. mAh kapasiteye sahip bataryası ile uzun süreler boyunca sizi yarı yolda bırakmaz. Android (Pie) işletim sistemiyle beraber gelen Samsung Galaxy Tab A 8, 32 GB belleğe sahip. Ayrıca üzerinde bulunan MicroSD kart yuvası sayesinde GB’a kadar harici bellek desteği sunuyor. Samsung Galaxy Tab A 8 markanın ürün gamında orta seviye tabletler arasında yer alsa da sunduğu özellikleri ile üst seviye tabletleri aratmayacak bir fiyat performans seçeneği. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Huawei MatePad T10S

Huawei MatePad T10S orta üst seviye tablet modelleri arasında yüksek performanslı ve erişilebilir fiyatlı bir ürün olarak öne çıkıyor. 8 çekirdekli HiSilicon Kirin A işlemcisi güncel ve oldukça güçlü. Buna eşlik eden 3G RAM kapasitesi ile çoklu işlemleri akıcı bir şekilde gerçekleştirebilir, işlemler arasında hızlı geçişler yapabilirsiniz. 32 ve 64 GB bellek kapasitesine sahip 2 farklı versiyonu bulunan Huawei MatePad T10S GB’a kadar arttırılabilir bellek desteğine sahip. Bu sayede hem depolama alanı hem de işlem kapasitesi olarak tüm beklentileri karşılayabilecek donanımlara sahip. 10,1 inç, x çözünürlüğe sahip ekranı ile son derece net, canlı ve gerçekçi bir görüntü deneyimine sahip. Üstelik Huawei markasına özgü ClariVu teknolojisi sayesinde ekran deneyimi üst seviyeye ulaşıyor. Sadece görüntü deneyiminde değil aynı zamanda ses deneyimi konusunda da oldukça iddialı. Cihazın her iki yanına simetrik olarak yerleştirilmiş Harman Kardon tarafından üretilen hoparlörler ile zengin akustik detaylara ve güçlü bir ses deneyimine sahip. Modern donanımlara sahip olan Huawei MatePad T10S oldukça iyi bir optimizasyona sahip. Bu sayede yüksek performansın yanı sıra düşük bir güç tüketimide sağlıyor. Durum böyle olunca üzerinde bulunan mAh bataryası ile bir günü rahatlıkla çıkarabiliyor. 5 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamerası ile canlı görüşmeleri ya da dersleri iyi bir görüntü kalitesi eşliğinde yapabilir, kaliteli fotoğraflar ya da özçekimler gerçekleştirebilirsiniz. GR ağırlığa sahip olan Huawei MatePad T10S tablet gittiğiniz her yerde size eşlik edebilir. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Samsung Galaxy T

Samsung Galaxy T küçük boyutuna rağmen önemli işlevlere sahip, çok fonksiyonlu bir tablet modeli. 2 Ghz frekans çalışabilen Exynos A işlemcisi standart kullanım için oldukça yeterli bir hıza sahip. İşlemciye eşlik eden 2G RAM kapasitesi ile çoklu işlemlerde, oyunlarda ve uygulamalarda yeterli bir performans sağlıyor. 32 GB dahili bellek kapasitesi ile gelen Samsung Galaxy T tam GB’a kadar arttırılabilir bellek desteği sunuyor. 8 inç boyutundaki TFT ekranı x çözünürlüğe sahip. Bu sayede uygulama, oyun, dizi ve filmlerde gerçekçi bir izleme ve görüntüleme olanağı sağlıyor. 8 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamerası sayesinde, online eğitim ve görüşmeler kaliteli bir görüntü deneyimi eşliğinde gerçekleştirilebilir. Cihazın üzerine bulunan çift hoparlör sayesinde de ses kalitesi son derece iyi. Dahili SIM kart desteği bulunan Samsung Galaxy T istenilen her yerde internete bağlanabiliyor. Bu sayede herhangi bir kablosuz ağa bağlı kalmadan dilediğiniz yerde online işlemlerinizi yapabilirsiniz. Şık tasarımı, kendi segmentine kıyasla güçlü donanım özellikleri ve taşınabilirliği ile Samsung Galaxy T oldukça güzel bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilebilir. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Concord C Pie

Concord C Pie orta üst seviye arasında konumlandırılmış güçlü, uygun fiyatlı ve fonksiyonel bir tablet modeli. 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde aynı anda birden fazla işi hızlı ve akıcı bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bu aynı zamanda hızlı veri okuma ve aktarımı gibi avantajlar sağlıyor. 4 GB RAM kapasitesi ve işlemci bir araya geldiğinde en zorlu uygulama ve oyunları donmadan veya kasmadan akıcı bir şekilde çalıştırabilir. 64 GB dahili belleği olan Concord C Pie GB’a kadar arttırılabilir hafıza desteğine sahip. Bu sayede işlem gücü ve depolama alanı konusuna yeterli bir kapasite sağlıyor. 10,1 inç boyutundaki IPS ekranı x çözünürlüğe sahip. Böylelikle canlı, net ve gerçekçi bir izleme ve kullanım deneyimi sağlayabiliyor. Önde bulunan 2 megapiksel ve arkada bulunan 5 megapiksel kameralar ile kaliteli fotoğraflar çekebilir, online görüşmeler yapabilir ya da özçekimler yapabilirsiniz. Hem Wİ-Fİ hem de SIM kart destekleyen Concord C Pie ile dilediğiniz yerden internete bağlanabilir ve işlerinizi yapabilirsiniz. Üstelik mAh pil kapasitesi uzun süreli bir kullanım sağlar. Concord C Pie donanım özellikleri ve şık tasarımı ile teknoloji severlerin tüm beklentilerini tatminkar seviyede karşılayabilecek iyi bir fiyat performans seçeneği. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

Everest DC

Everest DC üst seviye beklentileri olmayan sadece günlük işleri yapabilmek için bir tablet arayışında olan kullanıcılar için tasarlanmış bir ürün. Çift çekirdekli İntel Atom işlemcisi ve 1 GB RAM kapasitesi ile film yada dizi izlemek gibi günlük kullanım beklentileri için yeterli bir donanım seviyesine sahip. x çözünürlüğe sahip 7 inçlik ekranı iyi bir renk kalitesine sahip. 8 GB dahili belleğe sahip olan Everest DC 32 GB’a kadar arttırılabilir bellek desteğine sahip. Android işletim sistemine sahip olan Everest DC güncel uygulamaları ya da oyunları çalıştırmak konusunda sorun yaşayabilecek olsa da temel beklentileri rahatlıkla karşılayabilecek yapıda. 2 megapiksel arka ve VGA ön kamerası ile fotoğraf ya da videolar çekebilir, online görüşmelere katılabilir ya da özçekimler yapabilirsiniz. Sadece GR ağırlığa sahip olan Everest DC gittiğiniz her yere götürebileceğiniz ergonomiye sahip. Everest DC üst seviye beklentileri olmayan kullanıcılar için uygun fiyatlı, işlevsel ve kolay taşınabilir bir tablet modeli. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Amazon&#;da Fiyatını Gör

İlginizi Çekebilir:

En Ucuz Laptop Fiyatları ve Modelleri

Samsung Tablet Fiyatları

Lenovo Tablet Fiyatları

Apple Tablet Fiyatları

Casper Tablet Fiyatları

Alcatel Tablet Fiyatları

Huawei Tablet Fiyatları

Hometech Tablet Fiyatları

Hangi tableti almalıyım diyenler için fiyat performans tablet önerisi listemize hoş geldiniz. Bu sayfada orta segment tablet modellerini inceliyoruz ve TL altı tablet modellerini sıralıyoruz.

Piyasada onlarca tablet markası ve yüzlerce model olunca hangi tableti almalıyım sorusu aklımıza geliyor. İhtiyacımıza ve bütçemize uygun olan kaliteli tableti bulmak için günlerce araştırma yapmak gerekiyor. En iyi tablet hangisi diyenler için bu araştırmayı sizler için yapıyoruz ve alınabilecek en iyi fiyat performans tabletleri sıralıyoruz.

Tabletler telefondan daha büyük ekranı ve laptoptan daha kolay taşınabilir olduğu için popüleritesini artırıyor. Çocuklar, gençler, yetişkinler için farklı tablet modelleri üretiliyor. İş, eğitim, eğlence ihtiyaçlarına cevap veren yeni tabletler ile; dizi film izlemek, oyun indirmek, eba ders dinlemek, not almak, boyama yapmak, çizim yapmak, ürün incelemek ve alışveriş yapmak, haber ve blog okumak, canva ile tasarım yapmak mümkün hale geliyor.

Giriş seviye tabletler çocuklar için, orta seviye tabletler öğrenciler için, üst seviye tabletler iş için kullanılmaktadır. Fp Tablet listemizde orta seviye modeller yer almaktadır. Orta seviye günlük kullanımda eğitim ve eğlence için yeterlidir. Daha yüksek özellikler için kalemli tabletler yazımızı inceleyebilirsiniz.

Tablet alırken nelere dikkat edilmeli?

tablet önerileri hazırlarken işlemci modeline dikkat ettik çünkü; Tablet, telefon, laptop gibi elektronik ürünlerde ilk bakılması gereken işlemci modelidir. Tabletin işlemcisi giriş seviye, orta seviye, üst seviye olarak kategorize edilmiştir.

Piyasada TL altında satılan ve ucuz diye alınan tabletlerin işlemcisi 4 çekirdekli ve Ghz gibi düşük özellikler sunmaktadır. Böyle olunca ne internet gezilimi ne de oyun performansı hızlı olmaktadır. Oysaki günümüz şartlarında bir işlemcinin 8 çekirdekli olması ve Ghz üzerinde hızla çalışması gerekiyor. Bu çekirdeklerin 4 tanesi günlük kullanımda verimlilik amaçlı, diğer 4 tanesi de oyunlarda performans amaçlı çalışınca zorlu işleri yapabiliyor.

Tablet alırken dikkat edilmesi gereken diğer özellik halk arasında sıkça sorulan “kaç GB ram var” konusudur. Ram geçici depolamadır ve açık uygulamaları hafızaya alır, bu sayede her seferinde işlemciyi yormamış olur. Özellikle internet tarayıcıyı hızlı kullanmak ve oyunlarda kasma sorunu yaşanmaması için en az 3 GB ram aramak gerekiyor.

Önemli özelliklerden birisi de batarya kapasitesidir. Pil anlamına gelen batarya, tableti kaç saat kullanabileceğimizi etkiler. Ekran parlaklığı ve yapılan işlerin zorluğuna göre kaç saat kullanacağımız değişmektedir. Örneğin internette gezinirken ve video izlerken az pil tüketir lakin oyun, görüntülü sohbet, navigasyon, kamera kaydı gibi işlerde daha fazla pil tüketir. Bu yüzden bir tabletin bataryası en azından mah olmalıdır ki hemen bitmesin.

Tabletin en önemli özelliklerinden birisi de İşletim sistemi sürümüdür. Popüler işletim sistemleri Android, İOS, HarmonyOS olmuştur. Android işletim sistemi sürümünün güncel olması, indirilen uygulamaların düzgün çalışmasını sağlayacaktır. yılındaki yeni çıkan cihazlarda Android 12 sürümü kullanılmaktadır, öyleyse alacağımız tablette en azından Android 10 bulunmalıdır. Daha eski sürümler ise Eba gibi uygulamaları açamayacaktır. Apple markası İOS kullanmaktadır ve son sürümü İOS 15 olmuştur, en azından sürümü alınmalıdır. HarmonyOS ise Huawei cihazlarında kullanılmaya başlamıştır ve henüz yaygın değildir.

İnternetten tablet almak güvenilir mi?

Yıllardır reklamlarını gördüğümüz pazaryeri siteleri ve alışveriş merkezlerinde mağazasını gördüğümüz markaların internet sitelerinden güvenilir alışveriş yapılmaktadır. Kargoyla gelen ürün içerisinden garanti belgesi ve fatura çıkmaktadır. Yani internetten tablet almak ile fiziksel mağazadan tablet almak arasında fark yoktur. 2 yıl garantilidir, 2 yıl içinde sorun yaşanır ise faturayla birlikte yetkili servise götürebilir ve tamir ettirebilirsiniz. Faturayı kaybettiyseniz mail adresinize gelen faturanın çıktısını alabilirsiniz. Eğer ürünü beğenmezseniz 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

Taksitle tablet alabilir miyim?

Beğendiğiniz fp tableti online satın almak için kredi kartı veya banka kartı kullanılmaktadır. Banka kartınızla ödeme yapacaksanız içerisinde bulunan miktar kadar peşin ödeme yapabilirsiniz. Kredi kartınızla ödeme yapacaksanız kart limitiniz kadar peşin veya taksitle satın alabilirsiniz. E-ticaret siteleri farklı bankaların kredi kartlarına 3, 6, 9, 12 taksit imkanı sunmaktadır. Ayrıca kullandığınız kartın uygulamasını telefona indirip kampanyaları takip ederek alışveriş yaparken hediye puan veya taksit kazanabilirsiniz. Şimdi en iyi fiyat performans tablet listemize geçebiliriz.

Samsung fiyat performans tableti

#Galaxy Tab A7 Lite

Tasarım Kalınlık mm, Ağırlık gr
Ekran İnç, HD+ çözünürlük, TFT panel
İşlemciMediaTek Helio P22T, 8 çekirdekli, GHz
Hafıza3 GB Ram, 32 GB depolama
Batarya mAh, 15W
Kamera8 MP arka, 2 MP ön
Bağlantılar Wifi 5, Bluetooth
İşletim sistemiAndroid 11

En ucuz samsung tablet arayanlara A7 Lite modelini seçtik. Helio P22T işlemcinin 8 çekirdeği de verimlilik odaklı çalışıyor (4 x GHz Cortex A53, 4 x GHz Cortex A53) Gündelik kullanımda yeterli donanıma sahip lakin oyun için aşağıdaki modelleri tercih etmelisiniz.

#Galaxy Tab A8

Tasarım Kalınlık mm, Ağırlık gr
Ekran İnç, FHD+ çözünürlük, TFT panel
İşlemciUnisoc T, 2 GHz, 8 çekirdek
Hafıza3 GB Ram, 32 GB depolama
Batarya mAh
Kamera8 MP arka, 5 MP ön
Bağlantılar Wifi 5 ,Bluetooth 5
İşletim sistemiAndroid 11

Samsung fp tablet önerisi olarak Galaxy Tab A8 modellini seçtik. Gücünü Unisoc T işlemciden alıyor. 8 çekirdekli işlemcinin 2 çekirdeği performans ( Ghz Cortex-A75) diğer 6 çekirdeği verimlilik ( Ghz Cortex-A55) odaklı çalışıyor.

#Galaxy Tab S6 Lite

Tasarım Kalınlık mm, Ağırlık gr
Ekran İnç, FHD+ çözünürlük, TFT panel
İşlemciExynos , GHz, 8 Çekirdek
Hafıza4 GB ram, 64 GB Depolama
Batarya mAh
Kamera8 MP arka, 5 MP ön
Bağlantılar Wifi 5, Bluetooth 5
İşletim sistemiAndroid 10

Samsung fiyat performans tablet olan Galaxy S6 lite, gücünü Exynos işlemciden alıyor. 8 çekirdekli işlemcinin 4 çekirdeği performans ( GHz ARM Cortex-A73) diğer 4 çekirdeği verimlilik ( GHz ARM Cortex-A53) odaklı çalışıyor. Kutudan kalem çıkması artı özellik katıyor. Tam bir öğrenci tableti diyebiliriz.

Huawei fiyat performans tableti

#Matepad

Tasarım Kalınlık mm, Ağırlık gr
Ekran İnç, FHD+ çözünürlük, IPS panel
İşlemciHiSilicon Kirin A, GHz, 8 çekirdek
Hafıza4 GB Ram, 64 GB Depolama
Batarya mAh, 18W hızlı şarj
KameraÖn 8 MP, Arka 13 MP
Bağlantılar Wifi 5, Bluetooth
İşletim sistemiAndroid 10

Huawei fiyat performans tableti olan Matepad , orta seviye Kirin A işlemciye sahip. 8 çekirdekli işlemcinin 4 çekirdeği performans (Cortex-A73 GHz) diğer 4 çekirdeği verimlilik ( Cortex-A53 GHz) odaklı çalışıyor. Böylece günlük kullanım ve Eba için uygun oluyor.

#Matepad T10s

Tasarım mm kalınlık, gr ağırlık, metal gövde
Ekran inç, FHD çözünürlük, IPS panel
İşlemciHuawei Kirin A, 8 çekirdek, Ghz
Hafıza4 GB RAM, 64 GB Depolama
Batarya mah, 10W
KameraArka: 5 MP, Ön: 2 MP
Bağlantılar Wifi 5, Bluetooth
İşletim sistemiAndroid 10

Huawei fiyat performans tablet arayanlara ikinci önerimiz matepad T10s oluyor. Orta seviye Kirin A işlemci işlemcinin 4 çekirdeği performans (Cortex-A73 GHz) diğer 4 çekirdeği verimlilik ( Cortex-A53 GHz) odaklı çalışıyor. Böylece günlük kullanım ve Eba için uygun oluyor.

Apple fiyat performans tableti

#İpad 9

Tasarım Kalınlık mm, Ağırlık gr
Ekran İnç, 2K çözünürlük, IPS panel
İşlemciA13 Bionic, GHz, 6 çekirdek
Hafıza3 GB Ram, 64 GB Depolama
Batarya mAh
Kamera12 MP ön, 8 MP arka
Bağlantılar Wifi 5 ,Bluetooth
İşletim sistemiİOS 15

Apple fiyat performans tablet önerisi olarak İpad 9 modelini seçtik. Gücünü A13 Bionic işlemciden alıyor. 6 çekirdekli işlemcinin 2 çekirdeği performans ( GHz Lightning) diğer 4 çekirdeği verimlilik ( GHz Thunder) odaklı çalışıyor. Öğrencilerin en çok tercih ettiği modellerden birisi oluyor. Apple pencil funduszeue.info destekleyen kalemi kutudan çıkmıyor, ayrıca almalısınız.

Fiyat Performans Tablet Önerisi yazımızın sonuna geldik. Daha yüksek özellikler için Kalemli tabletler yazımızı okuyabilirsiniz.

Utanmasa Bilgisayar Olacak Kadar Yüksek Performanslı 7 Android Tablet Tavsiyesi

Günümüzde tabletler, eskiden dizüstü bilgisayarların yapabildiği her şeyi yapabiliyor. İster toplantılarınızda not alacak olun, isterseniz arkadaşlarınızla oyun oynayın, ihtiyacınıza göre seçeceğiniz bir tablet işinizi görecektir.

Android tabletler söz konusu olduğunda ise piyasada güvenebileceğimiz sayılı marka var. Bütün bu tabletlerin ise farklı boyutları, farklı özellikleri ve fiyatları var. İhtiyaçlarına göre tablet seçimi yapabilmek için öncelikle tablet seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini görmeniz gerekir.

Android tablet seçerken nelere dikkat edilmeli?

samsung s7

Öncelikle ilk dikkat etmeniz gereken unsur, tablette kullanacağınız uygulamaları belirlemek olmalı. Tabletin, kullanacağınız uygulamayı destekleyecek işletim sistemine sahip olması gerekiyor. Ayrıca pil ömrünü kısaltacak uygulamalar kullanacaksanız, pil ömrü diğerlerine göre daha uzun olan bir tablet seçmeniz gerekebilir.

Çoğu tabletin hafızası yükseltilemediği için alacağını tabletin saklama alanının da sizin için yeterli olduğundan emin olmanız gerekiyor. Aksi halde uygulama ve işletim sistemi güncellemeleri için tabletinizden bazı bilgileri silmeniz gerekebilir. 

Eğer yüksek kalitedeki oyunları tabletinizde oynamak ya da tabletinizi yüksek performans gerektiren uygulamalar için kullanacaksanız, bu yönde bir tablet seçmeniz gerekebilir.

Yüksek Teknolojileriyle Yüksek Performans Sunan En İyi Android Tabletler

  • Lenovo Tab M10 Plus
  • Samsung S6 Tab Lite
  • Huawei MatePad Pro
  • Samsung Tab S6
  • Samsung Tab S7 Plus

Listenin fiyat performans ürünü: Lenovo Tab M10 Plus

Lenovo Tab M10 Plus

  • Ağırlık:  gram
  • Tablet boyutu:  x x cm
  • Ekran boyutu: "
  • Çözünürlük: x
  • Saklama alanı: 64 GB
  • İşlemci: Helio P22T GHz
  • İşletim sistemi: Android 8

Lenovo Tab M10 Plus, yenilenmiş kasası ve Dolby Atmos çift hoparlörleri ile kullanıcısına fiyatına göre oldukça etkileyici bir deneyim sunuyor. Lenovo Tab M10 Plus ile tam şarj edilmesinin ardından saate kadar oyun oynayabilir, 9 saate kadar internette gezinebilirsiniz. Aynı zamanda tablet kendiliğinden yüklü Kids Mode uygulaması ile çocuk dostu bir kullanıcı deneyimi de sunuyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hem eğlence hem üretkenlik için Samsung S6 Tab Lite

Samsung S6 Tab Lite

  • Ağırlık: gr
  • Tablet boyutu: ,5 x ,5 x 5,7 mm
  • Ekran boyutu: 10,4”
  • Çözünürlük: x piksel
  • Saklama alanı: 64 GB / GB
  • İşlemci: Samsung Exynos  GHz
  • İşletim sistemi: Android 10

Galaxy Tab S6’nın birkaç özelliği eksik hali olan Samsung Galaxy Tab S6 Lite, standart olarak tablet kalemi ile birlikte geliyor. Oldukça uzun bir pil ömrü olan tablet 11 saat boyunca video oynatabiliyor. Galaxy Tab S6 Lite, kullanıcıların hem eğlence hem de üretkenlik için kullanabilecekleri çok yönlü bir tablet. Her ne kadar Tab S6 gibi dizüstü bir bilgisayarın yerini alabilecek kadar üst düzey özelliklere sahip olmasa da, Samsung Galaxy Tab S6 Lite fiyatına göre oldukça etkileyici özellikler sunuyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

iPad Pro'ya rakip bir Android: Huawei MatePad Pro

Huawei MatePad Pro

  • Ağırlık: gr
  • Tablet boyutu: x x 7,2 mm
  • Ekran boyutu: 10,8”
  • Çözünürlük: x piksel
  • Saklama alanı: GB / GB / GB
  • İşlemci: Kirin  2,86 GHz
  • İşletim sistemi: Android 10

Huawei MatePad Pro, güçlü donanımına rağmen oldukça sağlam ve hafif bir tasarıma sahip. iPad Pro serisine oldukça sağlam bir rakip olan Huawei MatePad Pro, şıki şnce ve hafif tasarımının yanı sıra isteğe bağlı bir kalem ve klavyeye sahip. Birinci sınıf bir kaliteye sahip olan tablet üretkenlik için tasarlanmış. Üst düzey performansa sahip tablet oldukça da uzun bir pil ömrüne sahip. Ürünün Huawei sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kendiliğinden gelen kalemi ile Samsung Tab S6

Samsung Tab S6

  • Ağırlık: gr
  • Tablet boyutu: ,5 x ,3 x 7 mm
  • Ekran boyutu: 10,5”
  • Çözünürlük: x piksel
  • Saklama alanı: GB / GB
  • İşlemci: Snapdragon
  • İşletim sistemi: Android 9

Efsane bir AMOLED ekrana sahip bu tablet, serinin en yeni modeli olmasa da hala çok sayıda güzel özelliğe sahip. Kutusunda not alabileceğiniz, çizim yapabileceğiniz ve tabletin daha birçok özelliğinden yararlanabileceğiniz kalemi ile birlikte geliyor. Samsung Tab S6’yı bir dizüstü bilgisayar deneyimi haline getirmek için ekstra bir klavye de satın alabilirsiniz. Tabletin en öne çıkan özelliği ise etkileyici çözünürlüğü ile ekranı. Ürünün Samsung sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Samsung'un şimdiye kadar en iyi tableti Samsung Tab S7 Plus

  • Ağırlık: gr
  • Tablet boyutu: x x mm
  • Ekran boyutu: 12,4”
  • Çözünürlük: x piksel
  • Saklama alanı: GB / GB
  • İşlemci:  Snapdragon
  • İşletim sistemi: Android 10

Samsung’un şimdiye kadar en iyi tableti olarak nitelendirilen Samsung Galaxy Tab S7 Plus, iPad Pro serisine ciddi bir rakip. Hz yenileme hızına sahip süper AMOLED ekranı, çoğu tableti, hatta dizüstü bilgisayarı geride bırakıyor. Listemizin en pahalı tableti olan Samsung Galaxy Tab S7 Plus, yüksek fiyatına rağmen oldukça tercih edilen bir ürün. Ürünün Samsung sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Emoji İle Tepki Ver

38

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası