olgun oto kayseri / OLGUN OTO YEDEK PARÇA MELİKGAZİ KAYSERİ + / funduszeue.info

Olgun Oto Kayseri

olgun oto kayseri

Olgun Oto yeni bir yaklaşım için kolları sıvadı

 

D&#;LEK F&#;DAN

KAYSER&#; - Kayseri merkezli Olgun Oto, otomotiv sektöründeki çok yönlü hizmet anlay&#;&#;&#;n&#; yeni ürün ve hizmetlerle daha profesyonel bir noktaya ta&#;&#;mak için kollar&#; s&#;vad&#;. Bu y&#;l yeni markas&#;  EMMEGAS ile Balkan ülkeleri ve Ortado&#;u ülkelerin de  yeni distribütörlükler geli&#;tirip pazar pay&#;n&#; art&#;rmay&#; hedefleyen Olgun &#;irketler Grubu, kurumsalla&#;ma çal&#;&#;malar&#;na da a&#;&#;rl&#;k vermeyi planl&#;yor.

y&#;l&#;nda dedeleri Mustafa Olgun Harputlu’nun Kayseri Eski Sanayi Bölgesi'nde 50 metrekarelik bir atölyede araçlara balata ve conta çakmas&#;yla temelleri at&#;lan Olgun Oto, y&#;ll&#;k 15 bin tak&#;m oto gaz sistemi sat&#;&#;&#;yla sektörünün önde gelen firmalar&#; aras&#;nda yer al&#;yor. Yeni dönemdeki hedefleri konusunda aç&#;klamalar yapan Olgun Oto Proje Yöneticisi Salih Elmaa&#;açl&#;, “Binek araç pazar&#;nda oto gaz ve CNG dönü&#;ümünde tüketicilerin mümkün oldu&#;unca ilk elden garanti alt&#;nda kalmalar&#; ve sat&#;&#; sonras&#;nda en iyi mü&#;teri deneyimini ya&#;amalar&#;n&#; sa&#;l&#;yoruz. Bunu devam ettirmeyi ve yeni ürün ve hizmetlerimizle sektörde yeni bir yakla&#;&#;m geli&#;tirmeyi hedefliyoruz.” dedi. A&#;&#;r vas&#;ta pazar&#;nda da araç filolar&#;n&#;n sadece araçlar&#;n&#;n dönü&#;ümü de&#;il sat&#;&#; öncesinde gaz tedariki, projelendirme, sat&#;&#; sonras&#;nda bak&#;m ve takip hizmetleri gibi tüm ihtiyaçlar&#;na yönelik tam hizmet alabilecekleri proje ortaklar&#;yla birlikte çözüm sunduklar&#;n&#; kaydeden Elmaa&#;açl&#;, “Mü&#;terilerimize “proje” bazl&#; yakla&#;&#;mlar  sunuyoruz. Binek araç a&#;&#;m&#;zdan farkl&#; bir a&#; kurmak ve bu hizmetlerin koordinasyon ve yönetimini yapmay&#; hedefliyoruz.” diye konu&#;tu. 

Olgun Oto A&#; bünyesindeki LPG  bölümünün yurt genelin de  &#;stanbul, Ankara, &#;zmir, Adana, Kayseri, Gaziantep’te olmak üzere 6 &#;ubemiz ve 64 ilde bayimiz le hizmet veriyoruz Merkez ofisimiz ve &#;ubelerimizde toplam ki&#;i ve Olgun Kriko  bünyesinde 44 ki&#;i istihdam&#;m&#;z bulunmaktad&#;r. Ki&#;iye istihdam sa&#;lad&#;klar&#;n&#; söyledi. Bu y&#;lki hedeflerinin cironun yüzde 50 art&#;r&#;lmas&#; oldu&#;unu ifade eden Elmaa&#;açl&#;, "Bu y&#;l montaj bölümümüzde de çal&#;&#;mad&#;&#;&#;m&#;z firmalarla çal&#;&#;arak, yurt içindeki pazar pay&#;m&#;z&#; iki kat&#;na ç&#;karmay&#; hedefliyoruz. Ayr&#;ca &#;irket olarak kurumsalla&#;maya gitme karar&#; ald&#;k. Bu y&#;l bu yönde çal&#;&#;malara da a&#;&#;rl&#;k verece&#;iz" diye konu&#;tu. LPG sektörünün olgunluk evresine gelmi&#; bir yap&#;da oldu&#;una dikkat çeken Elmaa&#;açl&#;, “Art&#;k sektördeki tüm firmalar gerek ürün gerekse hizmetlerde kalitenin önemini kavram&#;&#; durumda. Bu her &#;ey den önce tüketiciler için çok güzel bir haber. Çünkü inan&#;yoruz ki bu y&#;l ve devam eden y&#;llar da tüketicilerin ald&#;&#;&#; ürün ve hizmetlerin kalitesi sürekli artacak. Dolay&#;s&#;yla kalite ihtiyac&#;n&#;n artmas&#; sektörümüzün katma-de&#;eri daha yüksek oldu&#;u bir noktaya gelmesini sa&#;l&#;yor ve sa&#;lamaya devam edecek. Seçim y&#;l&#;n&#;n verdi&#;i ekonomik ini&#; ç&#;k&#;&#;lara ra&#;men orta ve uzun vadede tüm firmalar gibi bizlerde ürün ve hizmetlerimizin katma de&#;erinin yükselmesi ile büyümeye devam edebilecek ve ülkemizin geli&#;mesine çok yönlü katk&#;da bulunman&#;n k&#;vanc&#;n&#; ya&#;ayabilece&#;iz.”diyor. 

Elma a&#;açl&#;, LPG sektöründe hizmet veren firmalara dü&#;en görevin bilinçlendirme ve bilgilendirme yan&#;nda projelerini art&#;rmak oldu&#;unu vurgulayan Elma a&#;açl&#;, sektörün sorunlar&#; aras&#;nda yer alan kapal&#; park problemi konusunda &#;unlar&#; kaydediyor: 

“Sektörümüzdeki önemli bir sorun; kapal&#; otoparklara oto gazl&#; ve CNG’li araçlar&#;n al&#;nmamas&#;. Asl&#;nda Avrupa ve di&#;er geli&#;mi&#; ülkelerde kapal&#; alanlar&#;n havaland&#;rma vakum sistemlerinin tavandan zemine uzanan havaland&#;rma kanallar&#; ile çok önceden çözülmü&#;. Bu konuda ilgili bakanl&#;klar&#;n at&#;lacak ad&#;mlar, geli&#;tirilecek mevzuat ve yönetmeliklerle kolayca çözülebilece&#;i kanaatindeyiz. y&#;l&#;ndan itibaren sektör firmalar&#;n&#;n bir araya gelip att&#;&#;&#; ad&#;mlarla geli&#;me kaydedildi ancak sonuçland&#;r&#;lmas&#; için çal&#;&#;malar&#;n h&#;zland&#;rmas&#; gerekiyor.” LPG sektörünün modern ya&#;am&#;n dünya varl&#;klar&#;na ve do&#;aya etkilerini azaltan ürünler sunan ve tüm dünyada h&#;zla geli&#;en çevre bilincine hizmette pozitif etki eden bir sektör oldu&#;u bilgisini veren Elma a&#;açl&#;, “Sektörümüze ana alg&#; “tasarruf" üzerine olmas&#;na ra&#;men tüm dünyada ve ülkemizde geli&#;en çevre bilincine hizmet etmesi sebebiyle süreklili&#;i öngörülebilen bir sektör.  &#;nan&#;yoruz ki çevre bilincinin geli&#;mesi sektörümüzün devaml&#;l&#;&#;&#;n&#; sa&#;layacak ana kriter olacakt&#;r. Bu dü&#;ünceden yola ç&#;karak çevre bilincinin geli&#;mesi ve tasarruf faktörünün de&#;erlendirilmesi üzerine yap&#;lan her türlü yat&#;r&#;ma ve projenin cevap alaca&#;&#;m&#;zdan eminiz.” &#;eklinde konu&#;uyor. 

Elmaa&#;açl&#;, günümüzde oto gazl&#; ve do&#;algazl&#; araçlar&#;n otomobil endüstrisinin yüksek güvenlik standartlar&#;n&#; sonuna kadar ta&#;&#;d&#;&#;&#;n&#; ifade ederek, “Bu sebeple sektör içerisindeki tüm firmalar bu konuda son derece endi&#;esiz. Ancak bu konuda at&#;lan ad&#;mlar neticesinde gelinen teknolojik ve güvenlik standartlar&#; son kullan&#;c&#;ya daha iyi aktar&#;lmal&#; ve sektör oyuncular&#; gibi tüketicilerde ku&#;kular&#;ndan ar&#;nd&#;r&#;lmal&#; ve geçmi&#;teki önyarg&#;lar yok edilmeli”diyor. 

Olgun Oto’yu sektöründeki firmalardan farkl&#; k&#;lan yönlerine de i&#;aret eden Elma a&#;açl&#;, araç sahiplerini modern ya&#;am&#;n do&#;aya etkisini azaltacak ayn&#; zamanda tasarruf sa&#;layacak oto gaz ve CNG konusunda bilinçlendirecek kampanyalar yürüttükleri bilgisini vererek;  &#;unlar&#; kaydediyor: “Bu bilincin verdi&#;i sorumlulukla ürünlerimizi, her bir motor türü ve ayr&#;ca her marka ve model araç için, hem donan&#;m çözümleri hem de yaz&#;l&#;m çözümleri ile araçlar&#;n ve tüketicilerin farkl&#; ihtiyaçlar&#;na tam çözüm verecek ürünler geli&#;tiriyoruz.  Ayr&#;ca bayi a&#;&#;m&#;za yönelik destekleyici kampanyalar&#;m&#;z bulunuyor. Bunun güzel örneklerinden birisi y&#;l&#;nda tamamlad&#;&#;&#;m&#;z, bayilerimize 75 araç hediye etti&#;imiz kampanyam&#;z bayilerimizden memnuniyet ve sadakat olarak firmam&#;za katk&#; sa&#;lad&#;. Yeni projelerimizle bayi a&#;&#;m&#;z&#; da bizimle birlikte güçlendirecek kampanyalar yap&#;yoruz.” 

Bu konularda ilginizi çekebilir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası