evliyim ama müsaitim / evliyim ama müsaitim çöpçatanlık sitesi - instela

Evliyim Ama Müsaitim

evliyim ama müsaitim

Evliyim ama müsaitim sitesi Türkiye'de

İnsanoğlu şaşmış ve artık ihanetin de bir adresi varmış Avrupa'da büyük ilgi gören "Married But Available" (MBA) adlı site, 40 gün önce  Türk milletinin de hizmetine açıldı. Ve siteye 1 hafta içinde 50 bin kişi üye oldu. Fikrini bozan bu kimseler, ilk randevuyu da Levent Garbo'da 16 Mart Cuma akşamına verdi.

Bekarlar da katılabilecek

Partiye, 'evli ama uygun' kişilerle birlikte olmak isteyen bekarlar da davet edildi. Yine de utananların maske takabileceği, sadece cep telefonuna mesaj gelenlerin içeri girebileceği belirtildi. Fiyat tarifesi ise niyetin belgesiydi: Erkek üyelere 20 YTL, kadınlara beleş

ÜYELERDEN İTİRAFLAR

* Ebru (32 yaşında, bankacı): 3 yıllık evliyim. MBA olduğumu geçen yıl anladım. Sebebi heyecan. Evlenmeden önce sevgililerimi de aldatıyordum. Canım çektikçe aldatırım.

* Berrin (28 yaşında, sigortacı): 5 yıllık evliyim. MBA olduğumu evlendikten 3 ay sonra anladım. Bunun nedeni ise; cinsellik, merak ve macera. Vicdan azabı çekmiyorum.

* Burak (37 yaşında, ithalatihracaatçı): 11 yıllık evliyim. MBA olma nedenim macera. İlk deneyimimi evlendikten 6 ay sonra barda tanıştığım bir kadınla yaşadım. Hiç vicdan azabı çekmiyorum."

* Selçuk (42 yaşında, turizmci): 18 yıllık evliyim. Çalıştığım oteldeki kadınlar evli olmama rağmen ilgi gösterince, MBA olduğumu anladım. Sürekli değişik kişilerle beraberlik yaşıyorum. Evli kadınlar daha heyecanlı oluyor.

  Fesser fes  

Evliyim ama 'm&#;saitim' sitesi ortalığı karıştırdı

BBC Türkçe'nin aktardığı habere göre Aile hukuku avukatları, derneğin hukuki bakımdan başarılı bir sonuç alabileceğine işaret ediyor. Çünkü Fransız yasalarında sadakat kavramı evliliğin bütünleyici unsurlarından biri olarak tanımlanıyor.

Medeni Kanun'un maddesinde "Evli çiftler birbirlerine saygı, sadakat, yardım ve destek vermekle yükümlüdür." deniyor.

Katolik Aileler Derneği'nin başkanı Jean-Marie Andres, "Bireyler arasında cinsel ilişkiyi teşvik eden pek çok internet sitesi var. Ama Gleeden'in farkı, evlilik içinde aldatmayı esas alması. Açıka evli kadınlara evlilik dışı cinsel ilişki fırsatları sunuyor. Ama Fransız halkı ve parlamentosu, evliliğin bir kamusal taahhüt olduğu konusunda birleşmiş durumda. Bu, yasalarda mevcut. Biz bu davayla Medeni Kanun'un bir anlam taşıdığını göstermeyi hedefliyoruz." dedi.

Evliyim ama müsaitim sitesi ortalığı karıştırdı


AVRUPA'DA 2,3 MİLYON "MÜSAİT" EVLİ


Gleeden sitesi, evli kadınları hedef aldığı suçlamasından kaçmak yerine, tam tersine reklamlarda başkasıyla ilişki yaşamaya "müsait" evli kadınlara vurgu yapıyor.

'EŞİNİZİ ALDATMAK YANLIŞ DEĞİL, EĞLENCELİ'

Sitenin reklamlarında açıkça, evli kadınlara, eşlerini aldatmanın "yanlış değil, eğlenceli olduğu" fikri veriliyor.

Otobüs ve metrolarda asılan afişlerden birinde, gelinlik giymiş bir genç kadın görülüyor. Yeni gelinin söz veren parmaklarını arkasında tutmasıyla, "verilen taahhütlerin aptalca olduğu" mesajı aktarılıyor.

yılında kurulan internet sitesinin Fransa'da 1 milyon olmak üzere, Avrupa çapında 2,3 milyon abonesi var. Site ABD ve diğer ülkelerde de, daha küçük çapta faaliyet gösteriyor.

Gleeden sitesinde kadınların abonelik ücreti ödemesine gerek yok. Erkekler kredi satın alıyor ve kayıtlı kadın abonelere erişim olanağı buluyor. Verilen bilgilerin doğru olduğunu kesinleştirmek mümkün olmasa da, Gleeden, siteye abone olan kişilerin % 80'inin gerçekten evli olduklarını söylüyor.

Evliyim ama müsaitim sitesi ortalığı karıştırdı


GLEEDEN: ALDATMA KAVRAMINI BİZ İCAT ETMEDİK

Gleeden sitesi sözcüsü Solene Paillet de, "Pek çok abonemiz, gizli bir bahçe edinmeleri sayesinde evliliklerini sona erdirmemeyi başardıklarını anlatıyor." diyor.

Paillet'in asıl vurguladığı noktaysa, ifade özgürlüğü. "Aldatma kavramını biz icat etmedik. Biz burada olsak da, olmasak da sadakatsizlik devam edecek." diyen Paillet, "Bizim tek yaptığımız bir talebi karşılamak. İnsanlar reklamlarımızı görüp şok geçirebilir, kimse bunu yapmakla yükümlü değil. Bir reklamda güzel bir Otomobil gördüğünüzde onu satın almak zorunda olmuyorsunuz. Kendi kararlarını kendileri versinler." şeklinde konuşuyor.

Aile Hukuku uzmanı Stephane Valory ise, davanın sağlam bir temeli olduğunu ve evli kişiler arasında ilişki kurulmasını örgütlemekle, Gleeden'in çiftleri Medeni Kanun'da yer alan yükümlülüklerini ihlal etmeye yönlendirdiğinin savunulabileceğini belirtiyor.

'MAHKEME DEĞİŞEN DEĞERLERİ DİKKATE ALACAKTIR'

Valory, bununla birlikte mahkemenin, modern toplumun değişen ahlak değerlerini de dikkate alacağını kaydederek sadakat yükümlülüğü kavramının artık hayli esnek bir anlam taşıdığına işaret ediyor ve "Bundan 50 yıl önce, Gleeden sitesi pek çok kişiyi şoka uğratırdı. Ama bugün sadece bir azınlık bunun farkında. Dolayısıyla mahkeme de 50 yıl öncesinde olduğu gibi karar almayacaktır." diyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası