yemek sepeti 20. yıl çekilişi / Yemeksepeti Yıl Çekilişi - Kampanya İle Kampanyacının Buluşma Noktası

Yemek Sepeti 20. Yıl Çekilişi

yemek sepeti 20. yıl çekilişi

Takvim Gazetesi AKBANK &#;EKİLİŞ SONU&#;LARI! 21 Haziran Akbank Mobil &#;ekiliş sonu&#;ları asil-yedek kazananlar İSİM LİSTESİ ! iPhone 14, Playstation 5, GoPro Hero 9,

Takvim Gazetesi Akbank &#;ekiliş sonu&#;ları belli oldu. Yapılan a&#;ıklamada, ", tarihinde yapılan &#;ekilişte, ikramiye olarak 10 kişi iPhone 14 GB, 10 kişi Sony Playstation 5, 10 kişi TL değerinde Tatil seti hediye kodu, 10 kişi TL Boyner EGIFT Hediye kodu kazanmıştır. İkramiye kazanan asil ve yedek talihliler belirtilmiştir.'' denildi. İşte Akbank mobil &#;ekiliş SONU&#;LARI ASİL YEDEK İSİM LİSTESİ

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Takvim Gazetesi AKBANK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! 20 Haziran Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazananlar İSİM LİSTESİ ! iPhone 14, Playstation 5, GoPro Hero 9,

Takvim Gazetesi Akbank çekiliş sonuçları açıklandı! Çekiliş sonucunda kazanan talihliler birbirinden güzel ödüllerin sahibi oldular. Kampanya kapsamında kazananlara; iPhone 14, Playstation 5, 20 bin TL değerinde tatil sepeti hediye kodu, 15 bin TL değerinde Boyner EGIFT hediye kodu verilecek. İşte 21 Haziran Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazananlar İSİM LİSTESİ !

GALERİ DEVAM EDİYOR

Takvim Gazetesi AKBANK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! 20 Haziran Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazananlar İSİM LİSTESİ ! iPhone 14, Playstation 5, GoPro Hero 9,

İPHONE 14 GB "HAT VE KART HARİÇTİR" ASİL TALİHLİLER

Takvim Gazetesi AKBANK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! 20 Haziran Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazananlar İSİM LİSTESİ ! iPhone 14, Playstation 5, GoPro Hero 9,

SONY PLAYSTATİON 10 ASİL TALİHLİLER

Takvim Gazetesi AKBANK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! 20 Haziran Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazananlar İSİM LİSTESİ ! iPhone 14, Playstation 5, GoPro Hero 9,

20 BİN TL DEĞERİNDE TATİL SEPETİ HEDİYE KODU ASİL TALİHLİLER

Takvim Gazetesi AKBANK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI! 20 Haziran Akbank Mobil çekiliş sonuçları asil-yedek kazananlar İSİM LİSTESİ ! iPhone 14, Playstation 5, GoPro Hero 9,

15 BİN TL DEĞERİNDE BOYNER EGIFT HEDİYE KODU ASİL TALİHLİLER

Yemeksepeti Yıl Çekiliş Kampanyası

Yemeksepeti üzerinden verilen o ilk siparişin üzerinden tam 20 yıl geçti. 20 yılda Türkiye'nin en büyük yemek sipariş sitesi Yemeksepeti'nin çalmadığımız kapı, içinde olmadığımız anı kalmadı.

funduszeue.info, yılına özel muhteşem bir kampanya başlattı. 15 Mart - 15 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak " Yıl Kampanyası"na katılmak için, kampanya tarihleri arasında funduszeue.info üzerinden vereceğiniz her 20 TL'lik yemek siparişi için çekiliş hakkı kazanacaksınız.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişte 1 kişiye BMW d Gran Coupé - First Edition M Sport Model Otomobil, 20 kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, 20 kişiye iPhone 12 64 GB Cep Telefonu, 20 kişiye Xiaomi mijia pro 2 Elektrikli Scooter,  20 kişiye Airpods Pro, 20 kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki verilecektir.

funduszeue.info Yıl Kampanyası Çekiliş Sonucu

Kampanya Detayı:

  • Bu kampanya Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün tarihli ve E sayılı izni ile (saat)(saat) tarihleri arasında düzenlenmektedir.
  • (saat) - (saat)  tarihleri arasında Yemek Sepeti’nin faaliyet gösterdiği bölgeler genelinde funduszeue.info web sitesinden, mobil sitesinden veya Yemeksepeti uygulaması üzerinden tek seferde 20 TL ve katları tutarında sipariş veren kullanıcılar (her 20 TL için 1 çekiliş hakkı) “Yemek Sepeti Yıl Çekilişi” butonundaki katılım koşullarını tıklayarak çekiliş listesinde yer almak için onay verdiklerinde çekilişe katılmaya hak kazanacaklardır.
  • Katılım Koşulları butonuna tıklanıp çekiliş listesinde yer almak için onay verilmesi zorunludur, onay vermeyenler çekilişe dahil edilmeyeceklerdir.
  • Teslimat tarihinin, en geç tarihinde saat olması, siparişin provizyona dönmesi ve teslimat sırasında sipariş net ödeme tutarının minimum 20 TL olması gerekmektedir.
  • Çekilişe katılmak için kullanıcının çekilişe katılmak için rızası olduğunu ifade eden butonu tıklayarak aktifleştirmesi gerekecektir. Bu işlem akabinde “çekilişe katıldınız” ifadesini görecektir.
    Kampanya tarihleri arasında siparişlerini iptal veya iade edenlerin ilgili siparişlerde kazandığı çekiliş hakları iptal edilecektir.
  • Ad-soyad-telefon-e-posta bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
  • Çekiliş sonucunda; 1 kişi BMW d Gran Coupé - First Edition M Sport Model Otomobil (değeri: ,00), 20 kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, 20 kişi iPhone 12 64 GB Cep Telefonu (birim değeri: ,00), 20 kişi Xiaomi mijia pro 2 Elektrikli Scooter (birim değeri: ,00),  20 kişi Airpods Pro (birim değeri: ,00), 20 kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki, kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çek ikramiyesi kazanacaktır. Yemeksepeti Hediye çeklerinin son kullanım tarihi ’dir.
  • Talihliden başkası tarafından kullanmaz, devredilemez ve nakde çevrilemez.
  • Yemeksepeti Hediye çeki, Yemeksepeti Cüzdan Hesabı Bakiyesi veya Kupon Kodu olarak verilir.
  • Yemeksepeti Kupon Kodu, online kredi kartı ödeme şekli ile verilen siparişlerde kullanılabilen bir indirim fırsatıdır.
  • Talihlinin kazandığı tutar karşılığına denk gelecek şekilde kazanılan kupon kodları ile 50TL’lik indirimler olarak kullanılabilir.
  • Yemeksepeti Cüzdan hesabı bakiyesi yalnızca Yemeksepeti üzerinden verilecek siparişlerde ve Cüzdan ödeme yönteminin geçerli olduğu restoranlarda kullanılan bir ödeme yöntemidir.
  • Yemeksepeti cüzdan hesabı kullanabilmek için funduszeue.info üyesi olmak ve Kullanıcı sözleşmesini onaylayarak Cüzdan özelliğini aktifleştirmek gerekmektedir.
  • Talihli, funduszeue.info üzerinden sipariş verip ödeme aşamasına geldiğinde ödeme seçenekleri arasında yer alan Cüzdan'ı tercih etmesi halinde ilgili bedel, funduszeue.info tarafından sipariş bedeli talihlinin Cüzdan'ından tahsil edilecektir. Talihli, Kupon Kodu veya Cüzdan bakiyesini başkasına devredilemez ve nakde çeviremez.
  • Çekiliş tarihinde saat ’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri funduszeue.infoŞti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. NoA Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
  • Kazanan talihliler tarihinde Birgün Gazetesi’nde duyurulacaktır.
  • Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş. sorumlu tutulamaz.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
  • Asil talihliler, başvuru için en geç ; yedek talihliler ise, en geç tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile [email protected] ’ye veya U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.
  • Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
  • Asil talihlilerin belirtilen tarihe kadar başvuru yapmaması ve kendilerinden istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmemesi durumunda, tarihi itibariyle ikramiye hakkı sırasıyla yedek talihlilere geçecektir.
  • Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda; ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Bu çekilişe Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
  • Yaş konusunda yanıltıcı bilgi vererek katılım sağlayan kullanıcılar bakımından Yemek Sepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda Lojistik A.Ş sorumlu tutulamaz.
  • KDV ve ÖTV dışında tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
  • Çekilişe yurt dışında ikamet edenler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
  • Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan, siparişleri manipüle eden katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacaktır.
    Yemeksepeti çekilişe katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Çekiliş kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Yemeksepeti’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.


  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar
            Yemeksepeti Yıl Çekilişi
            Yemeksepeti yılını kutluyor. Türkiye'de henüz internetin bile günümüzdeki kadar yaygınlaşmadığı günlerde büyük bir ihtiyacı fark ederek yayına başlayan yemeksepeti tam 20 yıldır hayatımızda. Joker fırsatları ile yüzümüzü güldüren, online ödeme yöntemi ile hayatımızı kolaylaştıran, kullanıcı yorumları ile yemeğin en kalitelisini seçmemize yardımcı olan Yemeksepeti yaşını hediyeler ile kutluyor.

            15 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında Yemeksepeti tam kişi hediye kazanacak.

            Kampanyaya katılmak için öncelikle aşağıdaki linkten &#;Yemek Sepeti Yıl Çekilişi&#; butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olmanız gerekiyor. Sonrasında tek seferde vereceğiniz her 20TL ve katlarındaki tutarda yemek siparişi, size çekiliş hakkı kazandıracak.

            27 Nisan'da yapılacak olan çekiliş ile aşağıdaki ödüllerden birini kazanma şansı sizleri bekliyor;

            • 1 kişiye BMW d Gran Coupé - First Edition M Sport Model Otomobil
            • 20 kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki
            • 20 kişiye iPhone 12 64 GB Cep Telefonu
            • 20 kişiye Xiaomi mijia pro 2 Elektrikli Scooter
            • 20 kişiye Airpods Pro 
            • 20 kişiye TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki
            • kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çeki
            • kişi TL değerinde Yemeksepeti Hediye Çek

            funduszeue.info

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası