kuru fasulyeyi birde böyle deneyin / Asla Dağılmayan Lokum Kuru Fasulye Tarifi | Renkli Hobi

Kuru Fasulyeyi Birde Böyle Deneyin

kuru fasulyeyi birde böyle deneyin

Kuru Fasulyeli Tarifler Tam Tadında 25 Lezzet

(8 oy, ortalama: / 5)
Kuru Fasulyeli Tarifler Tam Tadında 25 Lezzet Tarifi

Kuru fasulye tarifi yapımı kolay ve bir çok çeşidiyle ana yemek olarak sofralarda yer alan lezzetli mi lezzetli bir yemek! Bizim kültürümüzde hem faydaları hem de doyurucu olmasıyla herkesin çok sevdiği bir besindir. Sevenlerinin ise haftada bir kez yediği bir lezzettedir kuru fasulye yemeği&#;

Yapımı kolay demiştik. Elinizin altında haşlanmış kuru fasulye varsa onu bir çok farklı kuru fasulye yapımı tekniğiyle kullanabilirsiniz. O halde vakit kaybetmeden kuru fasulye nasıl yapılır ve kuru fasulyeden neler yapılır? listesine başlayabiliriz. Herkesi bu güzel tarifleri denemeye bekliyoruz.

 

--

5 milyon'dan fazla kişinin takip ettiği Youtube kanalımızda videolu tariflerimizi bulabilirsiniz.

15 milyondan fazla kişinin indirdiği Nefis Yemek Tarifleri uygulaması ile 'den fazla denenmiş tarif her zaman yanınızda. Hemen siz de indirin.

#1 Etli Kuru Fasulye Yemeği (videolu)

Pınar Kaya
Kuru Fasulye Nasıl Yapılır?

İnternette kuru fasulye tarifi arayan herkes, bu yemeğin hem etli hem etsiz yapılışını merak eder. O halde kuru fasulye tariflerinin bir arada toplandığı bu enfes liste etli kuru fasulye yemeğinin videolu anlatımı ile başlayabilir. Tam kararında tarifine buradan bakabilirsiniz.

Tarif için: Etli Kuru Fasulye Yemeği (videolu)

#2 Şahane Kuru Fasulye Köftesi ( Fazla Haşlanan Yumuşak Fasulyeleri Değerlendirin )

Renkli Mutfak ( ŞULE )
Şahane Kuru Fasulye Köftesi ( Fazla Haşlanan Yumuşak Fasulyeleri Değerlendirin ) Tarifi

Çok pişmiş kuru fasulye ne yapılır, nasıl değerlendirilir? sorusuna yanıt arıyorsanız hiç ziyan etmeden değerlendirebileceğiniz bir tarifi: Kuru fasulye köftesi! Aynen kıyma ile köfte hazırlar gibi hazırladığınız kuru fasulye köftelerini kızgın yağda kızartıp afiyetle yiyebilirsiniz.

Tarif için: Şahane Kuru Fasulye Köftesi ( Fazla Haşlanan Yumuşak Fasulyeleri Değerlendirin )

#3 Kuru Domatesli, Taze Naneli ve Taze Soğanlı Kuru Fasulye

Chef Zeytin
Kuru Domatesli, Taze Naneli ve Taze Soğanlı Kuru Fasulye Tarifi

Kuru domates, nohut ve kuru fasulyeye çok yakışır, bu yemeklerde çok kullanılır. Onun bu lezzetine ek bir de taze nane ve yeşil soğan eklenen bu yemeğini oldukça leziz bulacaksınız. Kuru fasulye ile yapılan yemeklerden suyunun tadı değişik ve bir o kadar da güzel olan bir tarifi güzel bir tavsiye olabilir.

Tarif için: Kuru Domatesli, Taze Naneli ve Taze Soğanlı Kuru Fasulye

#4 Aşure Tarifi (Videolu)

Elif Atalar
Aşure Tarifi (Videolu)

Aşurenin yüz yıllardır pişirilen tarifinde hiç bir zaman eksik olmayan bir tattır, kuru fasulye! İster koca tencere dağıtmak için yapılan isterseniz de bir kaç kase hazırlanan tarifini uygulayın kuru fasulye olmazsa olmaz. Binlerce kişinin defterinde kayıtlı kesin tutan tarifi burada

Tarif için: Aşure Tarifi (Videolu)

#5 Fasulye Piyazı Nasıl Yapılır?

Elif Atalar
Fasulye Piyazı Nasıl Yapılır?

Kuru fasulye ile neler yapılır? listesi devam ederken meşhur piyazın tarifine yer vermemek olmaz. Özellikle köfte pişirilen günlerde bir de buzdolabında önceden haşlanmış kuru fasulye varsa hemencecik hazır edilen tarifiyle fasulye piyazı yapımına buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif için: Fasulye Piyazı Nasıl Yapılır?

#6 Güveçte Etli Kuru Fasulye Yapılışı

Yıldız ÇELİK
Güveçte Etli Kuru Fasulye Yapılışı Tarifi

Güvecin içinde ne pişerse pişsin harika lezzetler sunduğu tariflerine kuru fasulye yemeğine ekliyoruz. Kuru fasulye yapımı oldukça kolay olan yemeklerden bir de pişerken bir kaç püf noktasına dikkat edilince gerçekten enfes oluyor. Güveçte pişmiş tarifine buradan bakabilirsiniz.

Tarif için: Güveçte Etli Kuru Fasulye Yapılışı

#7 Kuru Fasulye Pastası

Nagihan RaNa ❤ Mayalı Mutfak
Kuru Fasulye Pastası Tarifi

Kuru fasulyeden pasta, ismi ve tadıyla epey değişik bir tarif! Un yerine haşlanmış kuru fasulye kullanılan kek harcı piştikten sonra aynen bildiğiniz kek görünümünde oluyor. Hatta tadını kestaneli keke benzetenler bile var. Sonrasında üzeri çikolatalı sos ile kaplanabilir. Tarifine buyur edelim sizleri!

Tarif için: Kuru Fasulye Pastası

#8 Pastırmalı Kuru Fasulye Tarifi

Keriman Diril
Pastırmalı Kuru Fasulye Tarifi

Kuru fasulye yemek çeşitlerinin denenen bir çok lezzetinden biri de pastırmalı kuru fasulye! Yemeğinizin altını kapatmaya yakın eklenen pastırmalar bu lezzetle çok güzel bütünleşiyor. Daha önce denemeyenlere tavsiye edeceğimiz tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif için: Pastırmalı Kuru Fasulye Tarifi

#9 Aşure Nasıl Yapılır?

Emine Ayşe Karataşlı
Aşure Nasıl Yapılır?

Oldukça zengin bir tarifle, aşurenin farklı bir yapımına listede yer açıyoruz. Tüm bakliyatların ne eksik ne fazla olduğu, tadı aradığınız o lezzeti damağınıza taşıyacak tarifiyle aşure nasıl yapılır? anlatımı için tıklayınız!

Tarif için: Aşure Nasıl Yapılır?

#10 Fasulye Piyazı Yapımı

Derya Ersoy
Fasulye Piyazı Yapımı Tarifi

Fasulye piyazı hazırlarken haşlanmış ve soğumuş kuru fasulyeyi sevdiğiniz yeşillikler ve tadına uyum sağlayabilecek sebzelerle harmanlayabilirsiniz. Bu sebepten de her elden farklı bir tarifi çıkabilir. Domatesli soğanlı leziz bir tarifi için buraya göz atabilirsiniz.

Tarif için: Fasulye Piyazı Yapımı

#11 Etli Kuru Fasulye

Sevim Atalar
Etli Kuru Fasulye Tarifi

Koyu kıvamlı enfes bir etli kuru fasulye yapmanın yollarını arıyorsanız çok doğru bir tariftesiniz. Etleri güzel pişen, fasulyeleri dağılmadan tam kıvamında kalan fasulye yemeği tarifi için buraya tıklayınız.

Tarif için: Etli Kuru Fasulye

#12 Aşure Yapımı

Esin Akan Tarifleri
Aşure Yapımı Tarifi

Geleneksel tatlılar arasında yeri ayrı olan aşureyi bir de böyle deneyin! Şık sunumlu, bol malzemeli, tam ölçülü kıvamıyla aşure tarifi kuru fasulyenin şenlendirdiği nadide tatlılardan biri. Resimli, püf noktalı anlatımı için tık tık!

Tarif için: Aşure Yapımı

#13 Kuru Fasulye Salatası Bu Lezzet Bir Harika

Tuğba Gamzeli Melek
Kuru Fasulye Salatası Bu Lezzet Bir Harika Tarifi

Haşlanmış fasulyenin kornişonlu, maydanozlu güzel bir salatası! Tabaktaki sunumu ile enfes gözüküyor. Doyurucu ve besleyici olmasıyla ise baş tacı! Akşam yemeğini hafif bir şeyler ile geçiştirmek istediğiniz günlerde yanına bir çorba yaparak afiyetle yiyebilirsiniz.

Tarif için: Kuru Fasulye Salatası Bu Lezzet Bir Harika

#14 Kuru Fasulye (Islatmadan &#; Haşlamadan)

mehtap Turan ♨
Kuru Fasulye (Islatmadan &#; Haşlamadan) Tarifi

Şimdi sizlere çok kolay eti ve fasulyesi aynı anda pişirilen bir tarif verelim. Fasulyeleri ise önceden ıslamanız gerekmiyor bu tarifte! Düdüklü tencerede etin ve kuru fasulyenin pişme süresi aynı olduğu için de güzelce pişiyor. Denemeniz gereken bu farklı tarife buradan bakabilirsiniz.

Tarif için: Kuru Fasulye (Islatmadan &#; Haşlamadan)

#15 Fasülye Piyazı

Mukadder Can
Fasülye Piyazı Tarifi

Fasulye piyazının bir çok malzemeyle iyi gidecek bir lezzeti olduğundan bahsetmiştik. Köfte yanına, kavurma et yanına yapıldığında kaşık kaşık da yenecek tadı var. Yeşillikler ve bol soğan ile hazırlanan bu tarifini ise leziz bir öneri olarak buraya bırakıyoruz.

Tarif için: Fasülye Piyazı

#16 Güveçte Kuru Fasulye Yemeği

Emine Ayşe Karataşlı
Güveçte Kuru Fasulye Yemeği Tarifi

Güveç kuru fasulye, tencere ve düdüklüde hazırlanan tariflerine göre biraz ağır pişse de güvecin kuru fasulyeye kattığı tat gerçekten buna değer! Bu tarifinde etsiz yapımına yer verilen yemeğinize siz dilerseniz kuşbaşı et ekleyebilirsiniz.

Tarif için: Güveçte Kuru Fasulye Yemeği

#17 Nohut ve Kuru Fasulye Buzlukta Nasıl Saklanır?

Deniz
Nohut ve Kuru Fasulye Buzlukta Nasıl Saklanır? Tarifi

Vakumlama yapmanın pratik bir metodunu öğreten güzel bir saklama tekniği var sırada! Kuru fasulye ve nohut için önerilse de farklı bakliyatlara da uygulanabilir. Kuru fasulye elinizin altında hazır olduğunda onunla yemek yapması ise zaten aşırı pratik oluyor. Tarifi için sizleri böyle alabiliriz.

Tarif için: Nohut ve Kuru Fasulye Buzlukta Nasıl Saklanır?

#18 Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi

Pınar Kaya
Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi

Kuru fasulye çeşitleri tarifinden sucuklu kuru fasulye yapımı! Etli, etsiz, pastırmalı tarifleri kadar tercih edilen sucuklu fasulyenin, sadece ıslanarak ve özellikle belirtelim haşlanmadan yapılan bir tarifi var. Düdüklüde sucuklu kuru fasulye yapımını buradan inceleyebilirsiniz.

Tarif için: Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi

#19 Zeytinyağlı Kuru Fasulye (Meze Salata)

Kevser Comba
Zeytinyağlı Kuru Fasulye (Meze Salata) Tarifi

Kuru fasulye ile yapılan tariflerden biri de kuru fasulye mezesi! Kavrulan soğan, havuç ve kırmızı biberin içine eklenen haşlanmış fasulyelerle sotelenmesiyle yapılıyor. Yemeğine göre daha hızlı hazırlanan ve hafif bir özelliği var. Tarifi ise hemen elinizin altında!

Tarif için: Zeytinyağlı Kuru Fasulye (Meze Salata)

#20 Yalancı Kestane Şekeri

Yeliz&#;in Tatlı Mutfağı
Yalancı Kestane Şekeri Tarifi

Çok haşlanmış kuru fasulye ile ne yapılır? böyle enfes kestane şekeri tadında bir tarif yapılabilir, üstelik yiyenler tadına bayılır. Kuru fasulyeli harcın kek gibi piştikten sonra parçalanarak toplar yapılmasıyla hazırlanan bu tarife çikolata sosu çok yakışıyor!

Tarif için: Yalancı Kestane Şekeri

#21 Kavurmalı Kuru Fasulye

Melekce Lezzetler
Kavurmalı Kuru Fasulye Tarifi

Pamuk gibi yumuşacık dana kuşbaşıyla kuru fasulye pişirmeye ne dersiniz? Kavurma lezzetinde, tadı tuzu yerinde, tam pişmiş kuru fasulye yemeği yanında bir de tane tane pilav hazırlarsanız bugün sizde ziyafet var demektir!

Tarif için: Kavurmalı Kuru Fasulye

#22 Kuru Fasulye Piyazı

Mukadder Meral Öztürk
Kuru Fasulye Piyazı Tarifi

Kuru fasulye piyazının kendisiyle bütünleşen sirkeli tadını sevmeyenler için limon ile tatlandırılan leziz bir tarifi! Tabaktaki görünümü iştah açan tarifi için buraya bakabilirsiniz.

Tarif için: Kuru Fasulye Piyazı

#23 Etli Kuru Fasulye (Tam Kıvamında)

Nesli&#;nin Mutfağı
Etli Kuru Fasulye (Tam Kıvamında) Tarifi

Kuru fasulyeleri buzluğa atarken haşlama işlemi yapmadan, sadece ıslatıp şişmelerini bekledikten sonra poşetlemeyi denediniz mi? Bu haliyle de epey pratik ve haşlanan haline göre hiç farklı olmuyor. Sonrasında etli kuru fasulye yemeği için kullanabileceğiniz fasulyelerin tarifi için buraya tıklayınız.

Tarif için: Etli Kuru Fasulye (Tam Kıvamında)

#24 Kuru Fasulye Salatası (videolu)

Mine Yalcin Budak
Kuru Fasulye Salatası (videolu) Tarifi

Kuru fasulye salatasının sumaklı, iştah açan güzel bir tarifi! Videolu anlatımına bakarak yapması ise gerçekten güzel bir kolaylık oluyor. Bir kaç parça yeşillik ile doya doya yenesi salata yapmak isterseniz, siz de sofralarınıza bu lezzeti taşıyabilirsiniz.

Tarif için: Kuru Fasulye Salatası (videolu)

#25 Etsiz Kuru Fasulye Tarifi

Burcu
Etsiz Kuru Fasulye Tarifi

Kuru fasulyeli yemekler listesi biterken bir de etsiz kuru fasulye tarifinden bahsedebiliriz. Etli tarifine göre daha çabuk pişmesi ve et yemeyenlerin lezzetini seveceği tarifi için tıklayınız.

Tarif için: Etsiz Kuru Fasulye TarifiElinizin altında haşlanmış kuru fasulye yoksa da haşlayarak hazır hale getirmemiz oldukça kolay. Geriye de haşlanmış kuru fasulyelerle lezzetli tarifler ortaya çıkarmak kalıyor. Etli kuru fasulye, pastırmalı kuru fasulye, kuru fasulye salatası, piyaz gibi bir çok tarifin esas malzemesidir. En çok yapılan bu tarifleri dışında denemeyenler için ise kuru fasulye köftesi ve kuru fasulye tatlısı gibi değişik kuru fasulyeli tarifler olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Farklı yapım şekilleri içinde kuru fasulyenin haşlanmadan ve ıslatılmadan yapılan tariflerine de yer verdik. Bu halleriyle de hem pratik hem de aynı lezzette oluyor.

Kuru fasulye ile hazırlanan tariflerin devamı için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Haşlanmış kuru fasulye tarifi içinkuru fasulye nasıl haşlanır linkine tıklayabilirsiniz.

Kırmızı Mercimekli Çok Beğenilen 20 Tarif

İnce Bulgurla Yapılan En Lezzetli 20 Yemek

Yeşil Mercimek Yemekleri En Kolay 30 Tarif

Barbunyalı Yemekler: Doyurucu, Pratik 16 Tarif

Nohut Yemekleri: Bereketli, Doyurucu ve Sağlıklı 10 Tarif

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Son aradıklarımtemizle

  • Yükleniyor..

Üye OlSiz de nefis yemek tariflerinin paylaşıldığı bu ortama katılın

Hemen Kayıt Ol

Haberdar olmak ister misiniz?

Popüler tariflerden ilk siz haberdar olmak ister misiniz?

Evet seçeneğini seçtiğinizde sitede en çok ilgi gören tariflerle ilgili bildirim alacaksınız. Bu bildirimleri istediğiniz zaman buradan katabilirsiniz.

Evet istiyorum

Daha sonra

Asla Dağılmayan Lokum Kuru Fasulye Tarifi

Ana yemek tariflerinden özellikle kışa çok yakışan pastırmalı kuru fasulye tarifi sizlerle. Kuru fasulyeyi sevmeyen yoktur. İşte bu enfes yemeğin dağılmayan en lezzetli fasulye tarifi olan, kuru fasulyeyi birde böyle deneyin şaşıracaksınız tarifini deneyebilirsiniz. Bu yemek tarifinin en büyük özelliği fasulye ne kadar çok pişerse pişsin asla dağılmıyor. Düdüklü ile uğraşmadan kısacık zamanda lokum gibi fasulye pişirebilirsiniz. Dakikalar içinde hazırlanan ve ustaların tarifi olan bu leziz yemeğin BECERİKLİ ANNE kanalından Alıntı videoda yapılışını izleyerek hemen pişirebilirsiniz. Afiyet olsun.

Asla Dağılmayan Lokum Kuru Fasulye Tarifi 2

Kuru Fasulyeyi Böyle Deneyin Şaşıracaksınız 1

Kuru Fasulyeyi Böyle yapmalısınız Malzemeler

  • Kuru soğan
  • Domates
  • Salça
  • Kuru fasulye
  • Sıvı yağ
  • Baharat
  • Tuz

Kaynak: BECERİKLİ ANNE

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası