hayvan yapboz oyunu / Yapboz Oyna TRT Çocuk

Hayvan Yapboz Oyunu

hayvan yapboz oyunu

Ekran Görüntüleri

Açıklama

'Hayvanlar Yapboz Oyunu' çok küçük çocukların bile gözlemsel becerilerini, görsel hafızalarını, kişisel başarılarını, sabrını, motor becerilerini ve uzayda şekilleri düzenleme becerilerini geliştirmelerini sağlayan sevimli bir hayvan yapboz oyunudur

Üç zorluk derecesi ve her birinde 36 yapboz oyunu ile, bu oyun on sekiz ay ila on yaş arasındaki çocuklar için idealdir. Toplam yapboz oyunu sayesinde çocuklar eğlenceli saatler geçirecek!

Yapboz oyununu tamamladığınızda, içinde beliren hayvanların seslerini duyacak ve canlandığını göreceksiniz.

Oyun, toplam yapbozdan oluşur: kolay seviyede 36 (6 parçalı yapbozlar), orta seviyede 36 (12 parçalı yapbozlar) ve zor seviyede 36 (kılavuz çizgi bulunmayan 12 parçalı yapbozlar).

,'in üzerinde indirme sayısı ile, bu oyun ailenin en genç üyeleri arasında kesinlikle başarılı olacak!

Oylar ve Yorumlar

Çalışmıyor

Birde para ödedim ne yazıkki tüm puzzler açılsın diye

eralapps adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizi İzlemek İçin Kullanılan Veriler

Şu veriler, diğer şirketlere ait uygulamalarda ve web sitelerinde sizi izlemek için kullanılabilir:

  • Konum
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Sizinle İlişkilendiri­len Veriler

Şu veriler toplanabilir ve kimliğinizle ilişkilendirilebilir:

  • Konum
  • Kimlik Tanıtıcılar
  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Eralapps S.L.

Boyut
,5 MB

Kategori
Oyunlar

Uyumluluk
iPhone
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS veya üst sürümünü gerektirir.
Mac
macOS  veya üst sürümünü ve Apple M1 veya üzeri çipe sahip bir Mac gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Arapça, Basitleştirilmiş Çince, Danca, Endonezce, Fince, Fransızca, Geleneksel Çince, Hollandaca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Norveççe Bokmål, Portekizce, Romence, Rusça, Tayca, Vietnamca, Yunanca, Çekçe, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© eralapps

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Reklamları kaldır₺21,99

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

Çoçuk Yapboz Oyunu Oyna

Bu oyun hakkında

Eğer eğitim ve komik hayvan görüntüleri ile bedava çoçuk oyunları indirme istiyor musunuz? Sonra Çoçuk Yapboz Oyunu Oyna bedava Android uygulama sizin için idealdir; bu iç ve vahşi hayvanlar ile en iyi çocuk yapboz uygulaması bedava olduğunu!

Bu bedava oyunlar Android Türkçe çeviri var.

Bu yapboz uygulaması içinde slayt bulmaca veya yapboz seçebilirsiniz!

Sen çiftlik hayvanları ile yapboz oyunları oyna olabilir; gibi at, tavuk veya inek. Yoksa vahşi hayvanlar ile oyun oyna olabilir; orman hayvanları gibi kaplan ve maymun veya afrika hayvanları gibi aslan ve fil. Bunlar Türkçe hayvan isimleri öğrenme için çocuklara yardımcı olacak eğitim hayvan puzzle oyna çocuklar için görüntüleri ve komik görüntüler.

Bu oynamak için parçaları bulmaca farklı boyutu seçebilirsiniz en iyi oyun Android bedava, daha küçük boyut daha fazla adet ve yüksek zorluk seviyesi oyunlar neden olacaktır. Eğer beyninize meydan okumayı istiyorsanız parçaları bulmaca çok sayıda hayvan bulmaca oyna!

Eğer mantık bulmaca ve sevgi sevimli hayvanlar çözmek istiyorsanız, bu sizin içindoğru hayvan oyunları vardır! Hayvanlar hakkında bilgi ya da sadece eğlence çocuk oyunları zevk bilginizi sınayın için cocuklar icin egitici oyunlar oynayın. Bunlar erkek ve kiz oyunlari Android şunlardır; tüm çocuklar bu dinlendirici oyunlar Android oynamak eğlenceli olacak!

Çoğu çocuk genellikle bu çocuklar için bedava yapboz oyunları sen de yaban hayatı adlarını ve hayvanat bahçesi hayvanları öğreneceksiniz, kedi veya köpek gibi, onların doğrudan çevredeki evcil hayvanlar adını öğrenmek. Slayt bulmaca oyunu bir mantık oyunu; bu mantıklı düşünme yapboz da çocuklar için beyin eğitimi mükemmel.

İndir Çoçuk Yapboz Oyunu Oyna bedava Android uygulama, sizin Android telefon veya tablet bugün en iyi çoçuk yapboz oyunlar online oynuyor!

Güncellenme tarihi

29 Mar

Çocuklar için Hayvanlar YapBoz

Bu oyun hakkında

Çocuklar için Hayvanlar YapBoz Oyunu, yaş arası bebekler ve okul öncesi çocuklar için inek, at, keçi, koyun, domuz, köpek, fil ve diğer bir çok hayvan da dahil olmak üzere 26 değişik hayvan ve 30 şekil ve tangram bulmacası içeren eğlenceli bir yap-boz!

Bir yap-boz tamamlandığı zaman çocuklar balon patlatmayı da içeren değişik kutlama ve interaktiviteler ile ödüllendirilir.

Eğlenceli eşleştirme aktiviteleri çocukların görsel algılamalarını geliştirmelerine yardımcı olurken, bulmaca parçalarını deliklerine yerleştirirken temel hareket gelişimlerini sağlamaktadır. Okul öncesi çocuklar için idealdir.

Özellikler
• Hayvan Sesleri! (Deniz hayvanları, zürafa ve kaplumbağa hariç)
• Çocuklar için güvenli, lütfen Gizlilik Politikamızı okuyun.
• Profesyonel çocuk kitapları illustratörü tarafından çizilmiş orijinal kartoon çizimler
• Dört değişik tema: Çiftlik, Orman, Deniz (Denizaltı) ve Savana
• Artan zorluk derecesine sahip üç farklı yap-boz sitili
• Çocuklar için özel tasarlanmış arabirim ve dokunma kontrolleri
• Menü erişimini yetişkinlere sınırlayan dokun & ve bekle düğme
• Kilitli yap-bozların kaza ile satın alınmasını engellemek için gizle/göster opsiyonu.

İlk 4 yap-boz ücretsizdir, kalanların tamamı kolayca tek bir içeriden satın alma ile açılabilir. Bir kez açıldıktan sonra, bir daha içeriden satın alma gerekmemekte ve konu ile ilgili başka bir etkileşim bulunmamaktadır.

GİZLİLİK POLİTİKASI
Gizliliğe çok önem veririz, bu uygulama:
Reklam içermez
Sosyal ağlar ile bağlantılar içermez
İnterner sitelerine link içermez
Analiz ve bilgi toplama araçları içermez
Tam sürümü açmak için sadece tek bir içeriden satın alma içerir.

YORUMLARINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Eğer bu uygulamamızı beğendiyseniz, lütfen bir dakikanızı ayırıp oy ve yorum verin.

Eğer herhangi bir sorunuz ya da yardıma ihtiyacınız varsa bize funduszeue.info adresinden ya da [email protected] adresine bir e-mail göndererek ulaşabilirsiniz.

Güncellenme tarihi

21 Mar

İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac

Size özel tavsiye edilen uygulamalar

HappyMod icon

HappyMod

Uygulamaları ve modifiye edilmiş oyunları indir

Brawl Stars icon

Brawl Stars

Clash Royale ve Clash of Clans'ın yaratıcılarından 3'e 3 savaşlar

Daha fazla bilgi

Paket Adıfunduszeue.infopuzzlegamesforkids
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

HAYVAN YAPBOZ OYUNLARı OYNA benzer

Mariam icon

Mariam

Bulmacalarla dolu korkunç bir macera

Brain Test icon

Brain Test

Bu zeka oyunlarını çözüp çözemeyeceğinizi görün

Tabuu icon

Tabuu

Söylenmesi yasak olanı söylemeden bir şeyi nasıl anlatabileceğinizi bulun

Bu oyunları keşfedin

Jackal Squad icon

Jackal Squad

Bir zırhlı cip arkasındaki düşman kamplarını yok edin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası