balıkesir artemis otel / Artemis Ören Tatil Köyü - Google otelleri

Balıkesir Artemis Otel

balıkesir artemis otel

Artemis Ören Tatil Köyü Hakkında

Balıkesir’in Ören mevkiinde bulunan Artemis Ören Tatil Köyü konuklarına aile sıcaklığı tadında konforlu bir tatil imkanı sunmaktadır. Burhaniye'deki otel seçenekleri arasında yer alan tesis Burhaniye merkezine 6 km, Edremit Körfez Havalimanı’na 10 km ve Balıkesir şehir merkezine 97 km uzaklıkta bulunmaktadır. Dilediğiniz tüm imkanları tesis içerisinde kolaylıkla bulabileceğiniz otel tam pansiyon ve yarım pansiyon konsepti ile hizmet sağlamaktadır.

Aile sıcaklığı ve sağladığı imkanlar ile unutulmaz bir tatil yaşamanıza olanak sağlayan Artemis Ören Tatil Köyü toplamda oda kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesisin 1 adet engelli odası bulunmakla birlikte tesis içerisinde ve tüm alanlarda engelsiz tatil için kolaylıklar sağlamaktadır. Misafirlerinin memnuniyeti için üstün bir hizmet ile çalışan tesiste oda ve kat temizliği günlük olarak yapılmaktadır.

Muhteşem deniz manzarasına nazır kurulu olan Artemis Ören Tatil Köyü denize sıfır konumda yer almaktadır. Tesisin metre uzunluğunda kendine ait özel kum plajı ve iskelesi bulunmaktadır. Dileyen tüm konuklar için sahilde şemsiye, şezlong, minder ve havlu servisi tesis tarafından sağlanmaktadır. Denizde sevdikleriniz ve çocuklarınızla doyasıya eğlenirken oldukça geniş havuz olanakları da sağlayan tatil köyünün 1 adet açık yetişkin ve 1 adet açık çocuk havuzu bulunmaktadır.

Popüler Balıkesir otellerinden biri olan Artemis Ören Tatil Köyü’nde her öğün bir başka kültüre yolculuk yapma fırsatı bulabilirsiniz. Dünya mutfaklarının Türk kültürü ile bir araya getirilerek nefis sunumların ortaya çıkarıldığı tesiste 1 adet açık ana restoran 1 adet kapalı ana restoran, 1 adet a ala carte restoran ve 4 adet bar bulunmaktadır.

Mutlu ve keyifli tatilinizin her anını dolu dolu yaşamanız için büyük uğraş ve çaba içerisinde olan tesisin aktivite programı tüm zevk isteklere uygun olarak düzenlenmiştir. Dilerseniz futbol, basketbol, masa tenisi, dart ve okçuluk ile kıyasıya rekabetin ve takım olmanın tadını çıkartabilir dilerseniz de animasyon ekibinin başarılı şovları eşliğinde doyasıya eğlenebilirsiniz.

Minik misafirlerinin de doyasıya eğlenmesi ve tatilin tadını çıkartması için uygun ve güvenli alanlar inşa eden tesiste çocuk havuzu, çocuk animasyon şovları, oyun parkı ve mini kulüp bulunmaktadır. Güvenle çocuklarınızı emanet edebileceğiniz personeli ile minik misafirler tüm gün keyifli ve öğretici vakitler geçirebilmektedirler.

Artemis Ören Tatil Köyü Odaları

Deluxe Oda

2 Kişilik 19 m2 Daha Fazla Bilgi

Suit Oda

2 Kişilik 40 m2 Daha Fazla Bilgi

Standart Oda

2 Kişilik 20 m2 Daha Fazla Bilgi

Artemis Ören Tatil Köyü Özellikleri

Yemekler ve İçeçekler

Yarım Pansiyon konaklamalarda sabah ve akşam yemekleri dışında alınan yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli.

Tam Pansiyon konaklamalarda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği dışında alınan yiyecekler üseafoodplus.info genelinde alınan tüm içecekler ücretli. A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli.

A la carte restoran saatleri arasında hizmet veriyor.

01/09/ tarihinden itibaren tesis sadece yarım pansiyon hizmet veriyor.

A LA CARTE RESTORANLAR

Hizmet Saatleri

Kahvaltı
Öğle Yemeği ( Tam Pansiyon konaklamalarda)
Akşam Yemeği

Önemli Bilgiler

Artemis Ören Tatil Köyü odalarına giriş saati 'ten itibaren başlar. Odalardan çıkış saati ise en geç 'dir. Evcil hayvan kabul edilmiyor. Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlı. 

Aile odaları veya bazı özel odalar haricindeki odalarda yapılacak 2+2 veya 3+1 konaklamalar, odada sıkışıklık yaratabilir ve verilen ilave yataklar sabit yatak konforunda olmayabilir. 

Tesislerde verilen Tam Pansiyon konaklamalar, akşam yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü öğle yemeği ile son bulur. Yarım Pansiyon konaklamalar akşam yemeği ile başlar, konaklanan gece sayısı kadar akşam yemeğini içerir ve çıkış günü sabah kahvaltısı ile son bulur.

Konaklama yapılacak odanın, aile odası, süit oda (ve benzeri) gibi özel tip odalar olması halinde, konaklama yapacak misafirlerden herhangi birinin otelden erken ayrılması halinde ücret iadesi yapılmamaktadır.

İletişim

Artemis Ören Tatil Köyü’nde yerinizi hemen ayırmak isterseniz aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden de direkt olarak tesise ulaşarak tatilinizi planlayabilirsiniz.

seafoodplus.info

Adres: Artemis Ören Tatil Köyü Burhaniye - Balıkesir / TURKİYE

Telefon: 8

Telefon:() 37 76

Mail: [email protected]

<P>‘Juzdan ile &#;de’ye &#;zel, 30 Haziran'a kadar yapacağınız seafoodplus.info veya Gezinomi mobil uygulaması &#;zerinden TL ve &#;zeri alışverişinize TL'ye varan chip-para fırsatını ka&#;ırmayın! </P>

‘Juzdan ile Öde’ye Özel TL’ye Varan Chip-para!

‘Juzdan ile Öde’ye özel, 30 Haziran'a kadar yapacağınız seafoodplus.info veya Gezinomi mobil uygulaması üzerinden TL ve üzeri alışverişinize TL'ye varan chip-para fırsatını kaçırmayın! Detaylar

Artemis Ören Tatil Köyü Hakkında

Tesis Hakkında Genel Bilgiler

Balıkesir, Ören’de en keyifli tatil seçeneklerini hemen Artemis Ören Tatil Köyü ile değerlendirmelisiniz.

Artemis Ören Tatil Köyü bünyesinde; açık ve kapalı restoran, kablosuz internet, çocuk oyun alanı, mini club, bar, toplantı salonu, araç kiralama hizmetleri, açık havuz, masa tenisi, tenis sahası, tenis ekipmanları, beach bar, çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetleri de sunulmaktadır.

Tesis, Burhaniye merkeze 6 km, Edremit Körfez Havalimanı'na 10 km ve Balıkesir şehir merkezine 97 km mesafede yer almaktadır.

Bebek/Çocuk

Tesiste çocuk misafirler için; çocuk havuzu, oyun parkı ve yaş arası çocuk misafirler için Mini Club bulunmaktadır.

Yeme - İçme

Yarım Pansiyon

Geçerli konsept saatlerinde:Sabah ve akşam açık büfe yemekler tesisin belirlediği alan ve saatlerde hizmet vermektedir.
Belirtilen hizmetler dışındaki tüm hizmetler ücretlidir.

Tam Pansiyon

Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsizdir.
Bunun dışında alınan tüm yiyecek ve içecekler ücretlidir.

Genel Uyarı ve Önemli Bilgiler

Tesis odalarına giriş saati ile başlar, odalardan çıkış saati ise en geç 'dir.
Evcil hayvan kabul edilmemektedir.
Taze sıkılmış meyve suları, Türk kahvesi ve import içecekler ücretlidir.
Tesiste hizmet veren açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.

Plaj - Havuz Özellikleri

Denize sıfır tesisin, m uzunluğunda kum plajı ve iskelesi bulunuyor. Şezlong, şemsiye ve minder ücretsiz.

Otel Özellikleri

(*) ile işaretli hizmetler ücretlidir.

Tesis Kapasitesi

Oda


Otel Özellikleri

  • Araç Kiralama *
  • Bar *
  • Otopark
  • Toplantı Salonu *
  • Çamaşırhane hizmetleri *
  • 24 Saat Oda Servisi *
  • Restaurant *
  • Oda Sayısı

Plaj ve Havuz Özellikleri


Çocuklar İçin

  • Çocuk Havuzu
  • Çocuk Oyun Alanı
  • Mini Club
  • Kredi kartı ile tek çekim ya da taksitle ödeme yapabilirsiniz.
  • EFT & Havale ile ödeme yapabilirsiniz.
  • GeziPara ile ödeme yapabilirsiniz.
  • Birden fazla kredi kartı kullanabilirsiniz.
Kredi Kartı SeçenekleriBirden Fazla Kredi Kartı Kullanımı

Yaptığınız bütün alışverişlerinizde artık, birden fazla kredi kartınızı aynı anda kullanabiliyorsunuz.

Ödemelerinizi dilediğiniz kredi kartı arasında istediğiniz gibi paylaştırarak, kartlarınızın avantajlarını kullanabilir, taksit imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

Üstelik böylece limit sorununu da ortadan kalkıyor. Ödemelerinizde kartınızın limitinin yeterli olmadığı yerde, istediğiniz başka bir kartla kalan kısmını ödeyebiliyorsunuz.

GeziPara ile Ödeme

Gezinomi'ye üye olarak gerçek TL değerli para kazanabilir, kazandığınız paralarla bedava tatil yapabilirsiniz.

Gezinomi'den satın alacağınız her tatil, tur, cruise veya konaklama ücretinin %1'i değerinde hesabınıza GeziPara yüklenir.

Ayrıca Yurtiçi ve yurtdışı tüm uçak bileti satın alımlarınızda 5 TL değerinde GeziPara yüklenir.

Fiyat listeleri konseptlere göre gruplanmıştır. Size uygun konsept ve oda tipini seçerek tüm tarihlere ait fiyat detaylarını görebilirsiniz.

;

GeziPara, Gezinomi'ye üye olarak kazanmaya başladığınız ve sitede yapacağınız her hareketten kazanmaya devam ettiğiniz gerçek TL değerli bir paradır.

Kazandığınız GeziParaları satın alacağınız tatilinizde indirim olarak kullanabilir veya GeziParanızı biriktirerek tüm tatilinizi bedavaya alabilirsiniz.

 

GeziPara Kullanım Koşulları

  • GeziPara biriktirmeye başlaması için üye olması ve hesabını aktif etmesi yeterlidir.
  • Kazanılan GeziPara 2 yıl geçerlidir.
  • İki ayrı hesaptaki GeziPara birleştirilemez.
  • Bir kullanıcıya ait GeziPara başka bir kullanıcıya devredilemez.
  • GeziPara ancak hesap sahibinin katıldığı tatil, tur, cruise veya konaklama alımlarında kullanılabilir.
  • GeziPara TL ve üzeri tatil, tur, cruise veya konaklama alışverişlerinde kullanılır.
  • GeziPara kullanılarak alınan etkinliklerden GeziPara kazanılamaz.
  • Başarılı şekilde sonuçlanan davetler, operatörlerimiz tarafından kontrol edilmektedir. Şüphe duyulan bir durum karşısında, Gezinomi herhangi bir ispat yükümlülüğüne ihtiyaç duymaksızın kullanıcı hesabını dondurma ve yapılan işlemleri iptal etme hakkına sahiptir.
  • Gezinomi, GeziPara kazanım ve kullanım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
Tatil Danışmanı

Size en uygun tatili seçmek için tatil danışmanımızdan destek almak ister misiniz?

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir