maske kimsin sen ağaç / Derya Baykal, 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasına damga vurdu

Maske Kimsin Sen Ağaç

maske kimsin sen ağaç

&#;Maske Kimsin Sen?&#; yarışmasına Derya Baykal damga vurdu! "Annem kolbastı oynayan ağaç"

RTÜK'ün inceleme ba&#;lataca&#;&#;n&#; duyurdu&#;u "Maske Kimsin Sen?" yar&#;&#;mas&#; son bölümüyle gündemde.
Tansel Öngel'in sunuculu&#;unu yapt&#;&#;&#;, jüride ise Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ve Do&#;u Demirkol'un jüri oldu&#;u 'Maske Kimsin Sen?' yar&#;&#;mas&#;n&#;n son bölümüne Derya Baykal damga vurdu.

"Maske Kimsin Sen?" yar&#;&#;mas&#;n&#;n 3. bölümünde, 'a&#;aç' maskesi sosyal medyada çok konu&#;uldu. Sosyal medyan&#;n en çok konu&#;ulanlar listesi TT'de uzun süre konu&#;ulan a&#;aç maskesinin alt&#;ndan çok sevilen bir isim ç&#;kt&#;.

Herkes a&#;aç'&#;n Suzan Karde&#; oldu&#;unu dü&#;ünürken, maskenin alt&#;ndan ünlü tiyatro sanatç&#;s&#; Derya Baykal ç&#;kt&#;.

A&#;AÇ MASKES&#; OLAY OLDU

Derya Baykal maskesini açt&#;ktan sonra sosyal medyada da "A&#;ac&#; sevin! Çok güzel bir yolculuktu, çok e&#;lendim! Çok te&#;ekkür ederim" yorumunda bulundu.

kkmkmkmkmk

Derya Baykal'&#;n k&#;z&#; Ferhan &#;ensoy da annesini payla&#;arak "Benim annem kolbast&#; oynayan bir a&#;aç2 yorumunda bulundu.

1

2

3

4

DERYA BAYKAL K&#;MD&#;R?

Derya Baykal, 1 &#;ubat tarihinde do&#;du. Konservatuvarda ö&#;renciyken TRT Ankara Radyosu'nda çocuk saati ve radyo tiyatrosunda programlar yapt&#;. y&#;l&#;nda Ankara Radyo Televizyon'ndaki e&#;itimini tamamlad&#;, ard&#;ndan Ankara Devlet Tiyatrosu'na girdi. Ertesi y&#;l Levent Baykal ile evlendi ve bu evlilikten o&#;lu Mert Baykal do&#;du. Derya Baykal, Devlet Tiyatrosu'nda yakla&#;&#;k 10 y&#;l görev yapm&#;&#;t&#;r. Tiyatro sanatç&#;s&#; Oya &#;nci'nin karde&#;idir. Derya Baykal, Rita adl&#; oyundaki rolüyle "Sanat Kurumu Y&#;l&#;n Kad&#;n Oyuncusu" seçildi. Televizyonda, Adile Na&#;it'ten sonra "Masalc&#; Abla" olarak çal&#;&#;t&#;. TV sunuculu&#;u ve seslendirme çal&#;&#;malar&#; yapt&#;. Televizyon dizilerinde yer ald&#;. Bu çal&#;&#;malar&#;ndan ötürü, y&#;l&#;n seslendirme sanatç&#;s&#;, y&#;l&#;n sunucusu, y&#;l&#;n en iyi dublaj sanatç&#;s&#; olarak de&#;i&#;ik ödüller ald&#;. Spiker Orhan Ertanhan ile ikinci bir evlilik yapan Derya Baykal, devlet tiyatrosundan ayr&#;larak özel tiyatrolarda çal&#;&#;t&#;; y&#;l&#;nda Ankara Sanat Tiyatrosu'nda Bir &#;ehnaz Oyun adl&#; oyunda rol ald&#;.

Ekran Al&#;nt&#;s&#;

y&#;l&#;nda Muz&#;r Müzikal oyunu ile Ortaoyuncular'a kat&#;ld&#;. Uzun y&#;llar Ortaoyuncular'la çal&#;&#;t&#;. 'de Ferhan &#;ensoy ile evlendi. Bu evlilikten Müjgan Ferhan ve Neriman Derya adl&#; iki k&#;z&#; oldu. y&#;l&#;nda Ferhan &#;ensoy'un yazd&#;&#;&#; tek ki&#;ilik &#;u Gogol Delisi adl&#; oyundaki rolü ile "Avni Dilligil En &#;yi Kad&#;n Oyuncu" ödülünü ald&#;. 'te Frans&#;z televizyonunda Ester ve Sarah adl&#; bir filmde rol ald&#;. y&#;l&#;nda Ortaoyuncular'da Haldun Taner Kabare adl&#; oyunu sahneye koydu. E&#;i Ferhan &#;ensoy ile ayr&#;lmaya karar verince Ortaoyuncular'dan da ayr&#;ld&#;. Daha sonra televizyonculu&#;a yönelen Baykal, el i&#;leri hakk&#;nda yapt&#;&#;&#; televizyon program&#; ile tan&#;nd&#;.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

'Maske'nin altından Derya Baykal çıktı: 'Ağaç olmaktan gurur duydum'

RTÜK'ün hakkında inceleme başlatacağını duyurmasıyla gündeme oturan "Maske Kimsin Sen?" yarışmasının 3. bölümünde, 'ağaç' maskesinin altındaki isim belli oldu.

Sosyal medyanın en çok konuşulanlar listesi TT'de uzun süre kalan programda, maskenin altından ünlü tiyatro sanatçısı Derya Baykal çıktı.

Yarışmanın sonunda maskesini çıkaran ve yüzünü gösteren Baykal, "Ağaç olmaktan gurur duydum. Ağacı sevin. Ağaca sarılın" ifadeleriyle izleyenlere mesaj verdi.

Sunuculuğunu Deniz Tansel Öngel’in yaptığı “Maske: Kimsin Sen?’’ yarışma programında; jürideki Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol 'dedektif olarak maskelerin arkasındakileri tahmin etmeye çalışıyor.

NE OLMUŞTU?

Ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı 'Maske Kimsin Sen' yarışması sosyal medyada eleştirilerin hedefi olmuştu.

Yarışmada maskelerin çok korkutucu olduğu ve pagan figürleri içerdiği öne sürülürken, programda satanizm propagandası yapıldığı iddia edilmişti.  Sosyal medyada birçok troll hesap tarafından, söz konusu yarışmanın yayından kaldırılması istenmişti. Yarışma yandaş medya tarafından da hedef alınmıştı.

RTÜK İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Son olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), FOX TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' isimli program hakkında inceleme başlatacağı duyurulmuştu. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtta, program hakkında inceleme başlatılacağını söylemişti.

Programda ünlü isimler, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri ile seyirciler ise performanslarını değerlendirerek kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor.

Yarışmanın yayınlandığı ülkeler arasında, Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Kamboçya, Brazilya, Şili, Çin, Danımarka, Kolombiya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İsrail, Japonya, Malezya, Litvanya, Meksika, Panama, Filipinler, Romanya, Portekiz, Peru, Rusya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Krallık, Ukrayna, ABD ve Vietnam yer alıyor.


FOX TV'de yayınlanan ve RTÜK'ün inceleme başlatacağını duyurduğu "Maske Kimsin Sen?" yarışmasının 3. bölümünde, 'ağaç' maskesi sosyal medyada çok konuşuldu. Sosyal medyanın en çok konuşulanlar listesi TT'de uzun süre konuşulan ağaç maskesinin altından çok sevilen bir isim çıktı.

Herkes Suzan Kardeş olduğunu düşünürken, maskenin altından ünlü tiyatro sanatçısı Derya Baykal çıktı.

'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında ağaç maskesinin altından bakın kim çıktı - Resim : 1

Derya Baykal maskesini açtıktan sonra sosyal medyada da "Ağacı sevin! Çok güzel bir yolculuktu, çok eğlendim! Çok teşekkür ederim" açıklaması yaptı. 

'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında ağaç maskesinin altından bakın kim çıktı - Resim : 2

 Derya Baykal'ın kızı Ferhan Şensoy da annesini paylaşarak "Benim annem kolbastı oynayan bir ağaç" yorumunda bulundu.

NE OLMUŞTU?

Ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı "Maske Kimsin Sen" yarışması, sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Yarışmada sahne alan isimlerin kostümlerine tepki gösteren bazı sosyal medya kullanıcıları, "Maskekimsensen" ve "Foxtvhaddinibil" etiketi altında binlerce paylaşım yaptı. 

Yarışma bazı kullanıcılar tarafından beğenilirken, bir kesim ise maskelerin paganizmi andırdığını öne sürdü. Yarışmanın ekran başındaki çocukları olumsuz etkilediği de iddia edildi.

RTÜK İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Son olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), FOX TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' isimli program hakkında inceleme başlatacağı duyurdu. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtta, program hakkında inceleme başlatılacağını söylemişti.

Yarışmanın yayınlandığı ülkeler arasında, Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Kamboçya, Brazilya, Şili, Çin, Danımarka, Kolombiya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İsrail, Japonya, Malezya, Litvanya, Meksika, Panama, Filipinler, Romanya, Portekiz, Peru, Rusya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Krallık, Ukrayna, ABD ve Vietnam yer alıyor. 

Kaynak: Haber Global

RTÜKMaske Kimsin Senderya baykalEda Ece

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir