kadıköy adalar vapur ücretleri / Şehir Hatları Adalar – Kabataş vapur seferleri - Kartal 24

Kadıköy Adalar Vapur Ücretleri

kadıköy adalar vapur ücretleri

Adalar Ücret Tarifesi

Adalar Ücret Tarifesi

Büyükada, Heybeliada, Kınalıada, Burgazada ve Sedef Adası’na sefer düzenleyen firmaların Adalar ücret tarifesi  yılı için belirlendi.

İDO, Şehir Hatları, Mavi Marmara, Prenstur, Dentur ve Turyol firmaları yolcu taşıma ücretlerini belirledi.

Firmalarının adalar ücret tarifesi

 

İDO Adalar Ücret Tarifesi

Kabataş ve Yenikapı&#;dan Adalar&#;a yaz boyunca her gün karşılıklı sefer düzenleyecek olan İDO&#;nun, yaz tarifesi 1 Temmuz itibariyle başlıyor.  yılında Kabataş ve Yenikapı&#;dan Adalar&#;a tam 23,46 TL, indirimli 12,51 TL, öğrenci 21,90 TL, aktarma ise 16,43 TL olan bilet fiyatlarının 1 Temmuz itibariyle en az %40 oranında zamlanması bekleniyor.

 

Şehir Hatları Adalar Ücret Tarifesi

Beşiktaş, Kadıköy, Kabataş, Eminönü ve Bostancı’dan Adalar’a vapur seferi düzenleyen Şehir Hatları’nın Adalar Ücret Tarifesi  yılı için belirlendi. Buna göre;

Şehir Hatları Beşiktaş, Kadıköy, Eminönü ve Bostancı’dan Adalar

İlk binişAdakartlı YolcularAktarmaAdakart Aktarma
İstanbul Kart (Tam)21,90 TL 13,13 TL21,90 TL8,20 TL
Öğrenci10,95 TL &#;  10,95 TL &#;
İndirimli İstanbul Kart15,33 TL &#;15,33 TL &#;

 

Seferlerde abonman kartlar geçerlidir. İç hatlar için abonman limit miktarı 1, Bostancı-Karaköy hattı için 2, Adalar hatları için 4 olarak belirlendi.

Bahsi geçen ücret tarifelerine ek gece tarifesi () oluşturulan hatlarda mevcut ücretin iki (2) katı tarife uygulanıyor.

İndirimli seyahat kartı, öğretmenler, 60 yaş üzeri vatandaşlar için geçerlidir.

Öğrenci kart sahipleri indirimli seyahat edebiliyor.

Seferlerde yalnızca İstanbulkartlar kabul ediliyor, Ayrıca nakit, kredi kartı, banka kartı vb ile geçiş yapılamıyor.

65 yaş üzeri vatandaşlar, engelliler, şehit ve gazi ailesi ile gaziler ve refakatçi ibaresi bulunan kart sahipleri ÜCRETSİZ seyahat gerçekleştirebilir.


Mavi Marmara Adalar Ücret Tarifesi

İstanbul Kart sahipleri Bostancı ve Kabataş’tan Adalar’a “Mavi Marmara” motorları ile seyahat edebiliyor. Ancak aylık akbil firmanın turnikelerinde geçerli olmuyor. Ayrıca &#;de alınan karara göre akbil kullanan yolcular adalara gidişte aktarma ücretinden yararlanamıyor.

Firmanın, Ocak ayı itibari ile geçerli olan ücret tarifesi şu şekilde;

Bostancı – Adalar

İlk binişAktarma
İstanbul Kart (Tam)21,90 TL&#;
Öğrenci10,95 TL&#;
İndirimli İstanbul Kart15,33 TL&#;

 

Beşiktaş – Adalar 

Eminönü &#; Adalar

Bu hat üzerinden sadece yaz-kış hizmet veren firmanın bilet fiyatları kişi başı tek yön 35 TL olarak belirlendi.

Yeşilköy – Adalar

Sadece yaz döneminde bu hat üzerinden Adalar’a sefer düzenleyen Mavi Marmara, seferlerine başlamadığı için yolcu taşıma ücretine henüz zam yapmadı. Ücret tarifesinin Mayıs &#;de açıklanması bekleniyor.

Yalova – Adalar

Sadece yaz döneminde Yalova’dan Büyükada ve Heybeliada’ya vapur seferleri düzenleyen firma, bu hat üzerinde yolcu taşımacılığında bilet fiyatlarını yaş ücretsiz, gidiş-dönüş 80 TL olarak ücretlendiriyor.

 

Prenstur Adalar Ücret Tarifesi

Kartal’dan Büyükada ve Heybeliada’ya sefer düzenleyen Prenstur,  yılı için bilet fiyatlarını, 6 yaş üzeri kişi başı 32 TL olarak belirledi. Ayrıca seferlerde yolcular İSTANBULKART ya da akbil ile seyahat edebilecekler.

 

Dentur Adalar Ücret Tarifesi

Yalova – Adalar

Dentur, yaz dönemi boyunca geçerli Yalova – Adalar seferlerine Mayıs tarihinde başlıyor. Geçerli olan seyahat ücreti ise kişi başı tek yön ve gidiş – dönüş ise olarak ücretlendiriliyor. yılı ücret tarifesi tek yön 25 TL, gidiş-dönüş ise 35 TL olan firmanın Mayıs itibariyle bilet fiyatları gidiş-dönüş 80 TL olarak belirlendi.

Avcılar – Adalar

Mayıs tarihinde başlayacak Avcılar – Adalar kişi başı bilet fiyatları tek yön ve gidiş – dönüş olarak ücretlendiriliyor.  yılı ücret tarifesi tek yön 25 TL, gidiş-dönüş ise 35 TL olan firmanın Mayıs itibariyle bilet fiyatları gidiş-dönüş 80 TL olarak belirlendi.

Beşiktaş  – Kabataş &#;  Adalar

Beşiktaş ve Kabataş&#;tan Adalar&#;a yolcu taşıyan firma   yılı bilet fiyatlarını tek yön 35 TL, olarak belirledi.

Eminönü &#; Adalar

Beşiktaş, Kabataş ve Eminönü&#;den Adalar&#;a yolcu taşıyan firma   yılı bilet fiyatlarını tek yön 35 TL olarak belirledi.

Sirkeci &#; Adalar

Dentur yılında Sirkeci-Adalar hattına ara verdiğini açıkladı.

 

Turyol Adalar Ücret Tarifesi

Adalar’a İstanbul’dan Eminönü, Karaköy, Kadıköy ve Bakırköy’den hareket eden Turyol henüz zam kararını açıklamadı. Firma ücret tarifesi şu şekilde devam ediyor:

Eminönü – Karaköy – Kadıköy – Kınalıada – Büyükada

Bakırköy’den Büyükada ve Kınalıada

Bakırköy&#;den seferlerine sadece yaz döneminde devam eden Turyol,  bu hatlar üzerinden yolcu taşımacılığını öğrenci 26 TL, tam 32 TL olarak belirlendi. Ayrıca, gemilerde sefer başı 2 bisiklet ise ücretsiz taşınabiliyor.

Büyükçekmece Büyükada

Büyükçekmece Mimar Sinan’dan Büyükada’ya yazın sefer düzenleyen Turyol’un Adalar ücret tarifesi yılı için Büyükçekmece&#;den Büyükada&#;ya öğrenci 35 TL, tam 40 TL iken Büyükada&#;dan Büyükçekmece&#;ye dönüş öğrenci 20 TL tam ise 25 TL idi. bahar ayları ile seferlerine başlayacak olan firmanın bu hat üzerinden en az %40 oranında zam yapması bekleniyor.

 

Kocaeli Belediyesi Adalar Turu Ücret Tarifesi

Pandemi nedeniyle yaz döneminde sefer düzenlenmeyen firmanın, yılı içinde sefer ve ücret bilgisi henüz açıklanmadı.

Firmaların Adalar vapur seferleri saatlerini KOLAY TARİFE ile sorgulayabilirsiniz.

funduszeue.info

Etiketler: Adalar Bilet Fiyatları, Adalar Bilet Fiyatları , Adalar Ücret Tarifesi , Beşiktaş Adalar bilet fiyatları, Bostanbı Adalar Bilet Fiyatları, Büyükada Vapur Ücretleri , Heybeliada vapur ücretleri, İstanbul Adalar Bilet Fiyatları, Kartal Adalar Bilet Fiyatları, Kınalıada Vapur Ücretleri, Şehir Hatları Adalar Ücret Tarifesi

Bilet fiyatları belli oldu. İstanbul'da 7 yere yeni vapur hattı konuldu. Salı günü başlıyor

Patronlardünyası''nın haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından geçen eylül ayında; Kadıköy-Kasımpaşa-Fener-Sütlüce-Eyüp, Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Kasımpaşa-Sütlüce-Eyüp, Maltepe-Büyükada-Heybeliada-Burgazada-Kınalıada, Çengelköy-Kabataş, Bostancı-Caddebostan-Moda-Kadıköy-Kabataş, Avcılar-Bakırköy-Kadıköy, Avcılar-Bostancı arasında yeni vapur hatları oluşturulmasına karar verilmişti. Yeni hatlar 1 Kasım itibariyle seferlerine başlayacak.

AŞİYAN''A 2 HAT

İBB, 28 Ekim''de açılışı yapılan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Fünikülerine entegre olacak 2 hattı da hizmete aldı. “Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu” ve “Üsküdar-Aşiyan” deniz yolu hatları da 28 Ekim itibariyle yolcularını ağırlamaya başladı.

Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu ring hattında günde 36 sefer yapılacak ve toplam sefer süresi 15 dakika olacak. Aşiyan-Üsküdar hattında ise günlük 44 sefer yapılacak ve sefer süresi 25 dakika olacak. Ayrıca 1 Kasım''dan itibaren deniz hatlarına ya da deniz hatlarından yapılan tüm aktarmalar yüzde 50 indirimi olacak.

KADIKÖY-EYÜP ARASI 50 DAKİKA

Kadıköy – Kasımpaşa – Fener – Sütlüce – Eyüp arasında hizmet verecek hattının sefer süresi 50 dakika olarak. Maltepe – Büyükada – Heybeliada – Burgazada – Kınalıada hattı sefer süresi ise 65 dakika olacak. Hatta günlük 24 sefer yapılması planlanıyor.

İki kıta arasında hizmet verecek Bostancı – Moda – Kadıköy – Kabataş Hattının sefer süresi 70 dakika olacak. Sefer süresi 50 dakika olarak öngörülen Avcılar – Bakırköy – Kadıköy Hattı günlük 24 sefer yapılması planlanıyor. Avcılar ve Bostancı arasını 45 dakikaya indirecek hatta ise günde 20 sefer yapılacak.

İŞTE ÜCRET TARİFESİ

1 Kasım''da hizmet vermeye başlayacak deniz hatlarının ücret tarifesi ise şöyle olacak:

Çengelköy – Kabataş Hattı: TL
Beşiktaş – Eyüp Hattı: TL
Kadıköy – Eyüp Hattı: TL
Avcılar – Kadıköy Hattı: TL
Avcılar – Bostancı: TL
Maltepe – Adalar Hattı: TL
Bostancı – Kabataş Hattı: TL

İlgili Haberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası