bodrum nüfusu kaç / Her gün daha fazla insan geliyor! Bodrum'un nüfusu 1 milyona yaklaştı - Son Dakika Haberler

Bodrum Nüfusu Kaç

bodrum nüfusu kaç

Her gün daha fazla insan geliyor! Bodrum&#;un nüfusu 1 milyona yaklaştı

1 Haziran'dan bu yana tatilcilerin u&#;rak yeri olmaya devam eden Bodrum, 1 Temmuz'da ba&#;layan yeni normalle&#;me süreciyle daha fazla turist almaya ba&#;lad&#;. &#;lçenin nüfusu dün itibar&#;yla 1 milyona yakla&#;t&#;.

TATİLCİLER BODRUM&#;A AKIN EDİYOR, NÜFUS HER GEÇEN GÜR ARTIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni normalleşme sürecinde seyahat kısıtlaması, sokağa çıkma kısıtlaması ve restoranların çalışma saatlerinin normale döndüğünün açıklamasının ardından Bodrum turist akınına uğradı.

Pandemi sürecinde başlayan nüfus artışı nedeniyle ilçe nüfusu bini aşmıştı. Yasakların tamamen kalkmasıyla birlikte Bodrum’un nüfusu 1 milyona yaklaştı.

TRAFİK KİLİTLENDİ

1 Temmuzda araçlarıyla yola çıkan yerli turistlerinde Bodruma ulaşmasıyla birlikte İlçe girişinde kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. 4 kilometrelik yolu 1 saatte geçe bilen vatandaşlar çileden çıktı.

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu Üyesi Alişir Şahin, 1 Temmuz itibariyle akın akın turistlerin Bodrum’a geldiğini ifade ederek, “Yeni normalleşme süreciyle birlikte insanlar Bodrum’a gelmeye başladı. Özellikle trafik çok fazla yoğun oluyor. Adım adım ilerleniyoruz trafikte bunun için Bodrum’a gelecek olan yerli turistler özellikle havayollarını ya da otobüsleri kullansınlar. Stresten kaçan turistler trafikte büyük bir stres yaşıyor. Yetkililer bir an önce umarım buna bir çözüm bulur. 1 Temmuz’dan itibaren ise trafik iyice yoğunlaştı, sahiller doldu oteller dolmaya başladı” dedi.

25 yıllık turizmci Geylani Dursunoğlu ise otel doluluklarının yavaş yavaş arttığını ifade ederek, “Bodrum’da ciddi bir yoğunluk oluştu. Hem iç pazar, hem dış pazar 1 Temmuz itibariyle yoğunluk oldukça arttı. Rezervasyonlar oldukça hızlı gelmeye başladı. Şimdiden bayram hazırlıklarına başladı. Dolu dolu bir bayram geçireceğiz" dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

kaynağı değiştir]

İklim itibarıyla Ege ve Akdeniz iklimlerinin sentezinden oluşan bir özelliğe sahiptir. Yarımada olarak mikro klima alan özelliği gösterir. Yaz aylarında neredeyse hiç nem bulunmaz. Kış aylarında ise nem oranı oldukça düşüktür. Yaz ayları sıcak ve kurak, kış ayları oldukça ılık ve yağışlıdır. yılından günümüze kadar yalnızca yılı şubat ayında kar yağışı görülmüş ve kar kalınlığı ortalama 5&#;cm'yi bulmuştur.

Yarımada bitki örtüsü olarak çok belirgin bir şekilde ikiye ayrılmıştır. Bodrum-Milas kara yolunun batısında yer alan kısımda bitki örtüsü yer yer çalılık ve fundalıklar ile yörede "çeti" tabir edilen dikenli otlarla kaplıdır. Karayolunun doğusunda yer alan kısım iğne yapraklı kızıl çam, yabani çilek, mersin ve sandal ağaçlarıyla kaplıdır. İlçe arazisinin&#;% 61,3’ü orman sayılan alanlardandır. Ancak son yıllarda çıkan orman yangınları sonucunda orman örtüsünde belirgin bir azalma gözlenmiştir. İlçede düzenli akarsu yoktur. Mumcular Mahallesinde bulunan Sulama Göleti ise sulama ve içme suyu amaçlı kullanılmaktadır.

Nüfus[değiştir kaynağı değiştir]

Ulaşım[değiştir

BODRUM NÜFUSU, MUĞLA

MUĞLA BODRUM NÜFUSU: 

nüfus artışı

ÖNCEKİ YILA GÖRE

ARTIŞ ORANI

%3,03

ARTIŞ MİKTARI

BODRUM NÜFUSU, MUĞLA - BODRUM nüfusu ne kadar, BODRUM bağlı köy ve mahalleler ve nüfus bilgileri

MUĞLA ili BODRUM ilçesinin ilçe toplam nüfusu . MUĞLA ili BODRUM ilçesinin ilçe toplam erkek nüfusu , MUĞLA ili BODRUM ilçesinin ilçe toplam kadın nüfusu . İlçe Merkez nüfusu , bu Merkez nüfusun 'si Erkek, 'si kadın nüfustüseafoodplus.infoçe Belde/Köy Toplam nüfusu 0'tür. İlçe Belde/Köy Toplam Erkek nüfusu 0, İlçe Belde/Köy Toplam Kadın nüfusu 0'tur.

BODRUM NÜFUSU, MUĞLA - MUĞLA BODRUM nüfusu ne kadar, MUĞLA BODRUM bağlı köy ve mahalleler ve nüfus bilgileri

MUĞLA BODRUM NÜFUSU DETAY

  • Bağlı Olunan İl AdıMUĞLA
  • Toplam Nüfus
  • Toplam Erkek Nüfusu
  • Toplam Kadın Nüfusu
  • İlçe Merkez Nüfusu
  • İlçe Merkez ErkekNüfusu
  • İlçe Merkez Kadın Nüfusu
  • Belde ve Köyler Toplam Nüfusu0
  • Belde ve Köyler Erkek Nüfusu0
  • Belde ve Köyler Kadın Nüfusu0
  • İlçeye bağlı Köy Sayısı0
  • İlçeye bağlı Mahalle Sayısı56

MUĞLA BODRUM NÜFUSU YILLARA VE CİNSİYETE GÖRE DAĞILIM GRAFİKLERİ

MAHALLELERE GÖRE MUĞLA BODRUM NÜFUSU

MAHALLE ADITOPLAM NÜFUSERKEK NÜFUSKADIN NÜFUS

Büyükşehir Yasası Nedeniyle Köyler Mahalle Statüsüne geçirilmiştir.

HARİTALARDA BODRUM NÜFUSU MUĞLA

Site yer alan veriler çevrimiçi TUİK nüfus veritabanından alınmıştır. Bu sitede elde ettiğiniz bilgileri TÜİK'in resmi nüfus portalından doğruluğunu kontrol ediniz. Sitede yer alan bilgilerin doğruluğunu taahhüt etmiyoruz. Bu site bilgi ve eğlence sitesidir. Burada yer alan bilgiler Resmi amaçla kullanılamaz, delil olarak gösterilemez. İletişim

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir