medical park mr randevu / VM Medical Park bunu da yaptı: Hastayı MR cihazında unuttular! - En Kocaeli

Medical Park Mr Randevu

medical park mr randevu

VM Medical Park bunu da yaptı: Hastayı MR cihazında unuttular!

YİNE BİR SKANDAL

Pandemi sürecinde istenen fazla test ücretleri ve ücretini yüzde devletin karşıladığı ameliyatlarla ilgili hastalardan para istenmesi konularıyla gündeme gelen ve büyük tepki alan VM Medical ParkKocaeli Hastanesi, bu kentin en gözde hastanelerinden biri olmasına rağmen skandallarla anılmaya devam ediyor. Bu kez mağdurun ismi Sedat Karagöz. 40 yaşındaki Karagöz başından geçenleri şöyle anlattı:

CİHAZ DURDU AMA…

“Baş ağrısı şikayetlerim nedeniyle önce hastanenin Nöroloji servisinde muayene oldum. Doktor MR istedi. Pazar günü akşam saatleri için randevu alındı. Tarih 10 Ocak Saat ’te MR cihazına girdim. Cihaz durdu. Ancak beni cihazdan çıkaran olmadı.

DAKİKALARCA BAĞIRDIM

Birkaç dakika bekledim. Kimse gelmedi. Sonrasında seslenmeye başladım. Yine kimse gelmedi. Sonra bağırdım, dakikalarca bağırdım. Ama yine değişen bir şey olmadı. 50 dakika sonra kendi imkanlarımla, zorlanarak ve sürünerek tam ’te MR cihazından çıktım.

ÇOK PANİK YAPTIM

İçerideyken yaşadıklarımı anlatmam mümkün değil. Kafama bağladıkları kaskı elle çıkartamayınca çok panik yaptım. Çıktığımda tansiyonum çıkmış, yarı baygın ve terlemiş vaziyette sedyenin üzerinde 5 dakika oturup yüksek sesle seslendim. Ancak etrafta hiç kimse yoktu.

KORİDORDA DAHİ

Koridora çıktım, seslenmeye devam ettim, yine kimse yoktu. En dış koridora çıktığımda bir hemşirenin beni görmesiyle derdimi anlattım. Beni unutup giden operatörü ve gece yöneticisini aradı. Geldiklerinde beni tekerlekli sandalye ile Acil Servise götürdüler. Orada bir müddet müdahale edip dinlendirdiler.

SAĞ ÇIKAMAZDI

Yaşadıklarım kabul edilebilir şeyler değil. Bu kadar büyük bir hastanede böyle şeylerin olabileceğini hiç tahmin etmezdim. Benim yerimde kalp rahatsızlıkları bulunan biri olsaydı içeriden kesinlikle sağ çıkamazdı. Çok korktum, çok strese girdim, çok zorlandım.

GERİ DÖNÜŞ YAPMADILAR

Bu sorumsuzluğun araştırılması ve tarafıma bilgi verilmesini istedim. Ancak geri dönüş yapmadılar. Sonraki günlerde hastaneye gittim, Hasta Hakları Birimine bizzat şikâyette bulundum. Takip başlattıklarını, MR çalışanı hakkında idari süreç başlattıklarını söylediler.

SUÇ ÇALIŞANDA DEĞİL!

Ama ben yaşanan hadisenin MR çalışanına bağlanmasını kabul etmiyorum. Çalışan acil servisten çağırılmış. İyi de bu kadar önemli bir birimde neden tek kişi çalışıyor? Ortada bireysel değil sistemsel bir sorun var.

CİMER’E DE YAZDIM

Orada mesele bir kişinin hata yapması değil, o kadar önemli bir birimde bir kişinin çalıştırılması. Şikayetçiyim. Aynı sorunla başkalarının da karşı karşıya kalmasını istemiyorum. Bu sebeple şikayetimi CİMER’e de ilettim.”

#kocaeli haber, Kocaeli haberler, kocaeli haberleri, kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberler, kocaeli son dakika haberleri, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, Medical Park, kocaeli, , VM Medical Park, Medical Parkta skandal, medical park şikayet, Medical park şikayet hattı, Medical Park genel müdürlük şikayet, VM medical park şikayet, VM Medical Park Kocaeli şikayet, Şikayetim var, şikayet var

Liv Hospital Vadistanbul

Sağlığın Geleceği Vadistanbul'da


Hasta odaklı yaklaşımı ve tecrübeli hekim kadrosunu multidisipliner çalışma biçimiyle bir araya getirerek sağlık sektörüne yeni ve modern bir soluk getiren Liv Hospital yılında başlayan yolculuğuna şimdi altıncı hastanesi Liv Hospital Vadistanbul ile devam ediyor.
 

Akademik kadro ile bütünleşmiş bir yapı


Liv Hospital Vadİstanbul bilimsel çalışmalardan tanı ve tedavi süreçlerine, teknolojik alt yapıdan alanında uzman tecrübeli hekim kadrosuna kadar sağlık sektörüne üst düzey bir anlayış kazandırmayı hedefliyor. Alanında uzman ve akademik çalışmalar yapmış tecrübeli hekimlerle özellikle bir tedavi yaklaşımı sunan Liv Hospital Vadİstanbul son teknolojiyle donatılmış tıbbi alt yapısı ile ön plana çıkıyor.
 

İleri tanı ve tedavi yöntemleri kullanılıyor


Sağlıktaki tanı ve tedavi süreçlerinde hekim kalitesini üst düzey teknolojiyle birleştiren, misafir hizmetleri ve hasta bakım hizmetlerine sıra dışı ve üst düzey yaklaşımıyla fark yaratan Liv Hospital Ailesi daha da büyüyerek genişliyor.

Fark yaratan referans merkezleri


Alanında uzman ve akademik çalışmalar yapmış olan birçok hekimi bir araya getiren Liv Hospital Vadİstanbul, özellikli robotik ve geleneksel böbrek nakli ve tüm robotik cerrahi uygulamalar, yetişkin ve pediatrik tüm kanser cerrahileri, yetişkin ve pediatrik kalp cerrahileri, üst düzey kalp sağlığı merkezi, ileri endoskopi merkezi, ileri uygulamalar, omurga merkezi ve sporcu sağlığı kliniği, inovatif işlemler yapan rehabilitasyon kliniği, kök hücre başta olmak üzere birçok klinik ve tedavi yöntemleriyle fark yaratmaya hazırlanıyor. 
 

Doğanın içinde sağlığın yaşam merkezi


Vadi İstanbul’un doğa içinde olması, ormanla bütünleşmesi ve bütün ana arterlere yakın olması misafirlere sağlayacağı en önemli değerler arasında yer alıyor. Misafirler sanki evindeymişçesine huzurlu ve sosyal bir ortamda tedavilerini gerçekleştirecekler. Hem hayatın içinde kalacak hem de hastanede tedavilerini olacaklar. 
 
Giriş Banner
Sağlık turizmi
Burun Estetigi
Selim SAğır
mehmet uzun cildiye
Bülent Meşe - Halil İbrahim
ameliyatsiz varis
uyku apnesi
Mide Botoks
tüp mide
sünnet
Giriş Banner
Sağlık turizmi
Burun Estetigi
Selim SAğır
mehmet uzun cildiye
Bülent Meşe - Halil İbrahim
ameliyatsiz varis
uyku apnesi
Mide Botoks
tüp mide
sünnet
Hakkımızda

Megapark Hastanesi, yılında kurulmuş bulunan KMS Kahramanmaraş Sağlık Hizmetleri A.Ş’nin ilk sağlık hizmetleri seafoodplus.infoe binası inşaatı Haziran ayında, cihaz montajları ise EYL tarihinde tamamlanmış ve Kasım’de Ruhsat Başvurusunda bulunmuştur. Ocak tarihi itibarı ile hasta kabule başlanmıştır. Megapark Hastanesi Kahramanmaraş’ın en fazla yatak kapasiteli özel hastanesi olup gelişmiş tıp teknolojisinin yanında üstün bilgi ve yetenekteki uzman kadrosu ile sağlık hizmetleri alanında hizmet sunmaktadır. Megapark Hastanesi sağlık hizmetlerine verdiği önemin yanı sıra, hasta ve hasta yakını memnuniyetini esas

Devamını Oku

RADEVU ALMAK ÇOK KOLAY

Nerede olursanız olun, bir tıkla Özel Megapark Hastanesi ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçin

Hastaninizde özel sağlık sigorta birimi ile ilgilenen Gonca Hanım, Orhan Sümbül ve sekreteri Vildan Hanıma ortapedi Dr Ahmet Kaptanoglu na ve sekreteri Eda hanıma Dr Hacı Kaplankirana ve sekreteri Ayşe Hanıma her daim gösterdikleri ilgi ve güler yüzleri için tsklr. Böyle çalışanların çoğalması ümidi ile tşklr

Hastaninizde özel sağlık sigorta birimi ile ilgilenen Gonca Hanım, üroloji sekreteri Vildan Hanım, ortapedi Dr Ahmet Kaptanoglu nün sekreteri Eda hanıma Dr Hacı Kaplankiranin sekreteri Ayşe Hanıma her daim gösterdikleri ilgi ve güler yüzleri için tsklr. Böyle çalışanların çoğalması ümidi ile tşklr

Uzman Estetisyen Rabia Hanım’a cilt bakımı ve ölçülü kaş alımı yaptırdım ve çok memnun kaldım. Gerek ilgisi, özverili çalışması, bilgi birikimi açısından olsun çok yardımcı oldu. İlgisi ve alakası çok teşekkür ediyorum.

Fizik tedavi bölümünde Ökkeş bey ile tedavi görmekteyim tedavilerime Ayşe hanım ile devam ediyorum kendisi o kadar ilgili ki sizlere yazma ihtiyacı duydum. Hiç bu kadar ilgili , cana yakın, sevecen bi doktor ile karşılaşmadım megapark hastanesi Ayşe hanımın sayesinde çevremdeki insanlara önerdiğim bı hastahane oldu. Megapark hastanesine yakışır birisi. Kendisine teşekkür etmenizi temenni ediyorum.

6 aylık tedavim birkaç gün önce sonlandı hem de çok başarılı bir şekilde. Bu süre boyunca seafoodplus.info Uzun ile birlikte hep iletişim halindeydik. 7/24 telefonu hep açıkti tüm sorularımı detaylıca ve çok ilgili yanıtladı, hem çok ilgili hem de en önemlisi çok güler yüzlü bir doktor kendisi. İlgisinden, alakasından ve hekimliğinden biz çok çok memnun kaldık. Böyle hekimler ile tanışmak ve sorunlarımızın hallolmasi bizi çok mutlu etti tekrardan çok teşekkür ediyoruz. Ve dermatolojide kesinlikle Mehmet Hocayı öneriyoruz.

En zor anımda benimleydiniz, bir melek gibi. ALLAH sizden ebediyen razı olsun. Sizi çok seviyoruz, ömrünüz sağlıklı ve uzun yuvanız mutlu huzurlu olsun insanların size ihtiyaçları var teşekkürler

Tam 10 yıldır kızımı tedavi ettiriyorum. Bu kadar güleryüzlü ve insancıl bir doktor görmedim. Allah razı olsun. Tedavi niçin on yıl diye düşünen olabilir uzun soluklu bir tedavi süreci yaşıyoruz. 10 yıl önce gittiğimde verdiği moral motivasyon bile herşeye değerdi.

Dün gece teyzemi karın ağrısı şikayeti ile götürdük Güler yüzlü acil Doktoru teyzemi muayene etti ve hızlı bir şekilde işlemlerimizi halletti çok teşekkürler.

seafoodplus.infoşta gidilebilecek en güvenli özel hastane. Doktorları gerçekten çok ilgili. Genel Cerrahi Uzmanı'na ayrıca teşekkürler.

1 yıl önce yaptırdığımız tahlili kaybettik 1 yıl sonra gerek oldu istedik ve ertesi gün arşivden çıkarıp buldular üstelik arayıp haber verdiler gelin alın diye. Gerçekten veri saklama ve bulma konusunda çok iyi. Teşekkür ediyorum.

Çoçuk doktoru hocamız sağolsun çok yardımcı oldu ve çoçuğa gereksiz verilen ilaçlar konusunda da gayet dikkatli.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir