htc telefonda ekran görüntüsü nasıl alınır / HTC'de Ekran Görüntüsü Almanın 3 Yolu

Htc Telefonda Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır

htc telefonda ekran görüntüsü nasıl alınır

HTC U12+ cihazınızda ekran görüntüsü nasıl alınır

Ekranınızda görünen bir web sitesini, resmi veya diğer bilgileri resim olarak kaydetmek isterseniz, HTC U12+ cihazınızın ekran görüntüsünü alın.

Bu hiç de zor değil. Aşağıda adım adım açıklıyoruz HTC U12+ cihazınızda nasıl ekran görüntüsü alınır.

Ekran görüntüsü nasıl alınır?

Akıllı telefonunuzun modeline bağlı olarak ekran görüntüsü alma adımları biraz değişebilir. Bu nedenle size HTC U12+ üzerinde ekran görüntüsü almanın birkaç yolunu göstereceğiz.

  • Yöntem 1:

    Ekran görüntüsü almak için menü düğmesine ve başlat düğmesine aynı anda basın. Ekran kısaca yanıp sönene kadar her iki düğmeyi de iki veya üç saniye basılı tutun. Artık ekran görüntüsünü HTC U12+ cihazınızın galerisinde ayrı bir klasörde bulabilirsiniz.

  • Yöntem 2:

    Diğer bir yöntem ise akıllı telefonunuzdaki Ana Sayfa düğmesine ve eksi ses düzeyi ayarlama düğmesine aynı anda basmaktır. Bir ekran görüntüsü (veya ekran görüntüsü) alınır alınmaz, ekran ilk yöntemde olduğu gibi kısa süreliğine yanıp söner.

  • Yöntem 3:

    Bazı modellerde, parmağınızı ekranda bir kenardan diğerine kaydırarak ekran görüntüsü bile alabilirsiniz.

Genişletilmiş ekran görüntüsü nasıl alınır

Daha yeni modellerde, genişletilmiş bir ekran görüntüsü bile alabilirsiniz. akıllı telefonunuzun ekran boyutunu aşan bir ekran görüntüsü.

Bu nedenle, örneğin bir web sitesinin ekran görüntüsünü almak istiyorsanız, birkaç ekran görüntüsü almak yerine basitçe kaydırabilirsiniz. Lütfen bunun yalnızca HTC U12+ cihazınızda açılan sayfa kaydırılabiliyorsa işe yaradığını unutmayın.

Ekran görüntüsü alma prosedürünün bir modelden diğerine farklılık gösterebileceğini bildirmek isteriz.

Aşağıda, HTC U12+ cihazınızda genişletilmiş ekran görüntüsü almanın iki yolunu göstereceğiz.

Yöntem 1:

  • İnternet tarayıcısı gibi kaydırma işlevli bir uygulama açarak başlayın.
  • Güç düğmesine ve ses kısma düğmesine aynı anda basın.
  • HTC U12+ cihazınız bir ekran görüntüsü alana kadar her iki düğmeyi de basılı tutun.
  • Birkaç seçenekli bir mesaj göreceksiniz, “Scroll Shot” öğesini seçin.
  • Artık bölümün en altına sayfanın ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

Yöntem 2:

Bu yöntemle, kaydırmanıza rağmen ekranda görmedikleriniz de dahil olmak üzere eksiksiz bir web sitesinin ekran görüntüsünü bile alabilirsiniz.

  • Bir ekran görüntüsü alın ve aşağıdaki seçeneğe tıklayın.
  • Akıllı telefonunuz artık siz ekrana dokunana kadar ekran görüntünüzü uzatacaktır.

HTC U12+ cihazınızdaki yapılandırma biraz farklı olmalı mı?

HTC U12+ cihazınıza kendi işletim sisteminizi yüklemeyi seçmiş olabilirsiniz veya bilinmeyen bir HTC U12+ sürümünü kullanıyor olabilirsiniz. İşte almak için anahtar çıkarımlar ekran görüntüsü :

Donanım klavyesi olmayan mobil cihazlarda ekran görüntüleri genellikle bir tuş kombinasyonuna ve/veya bir ekran düğmesine basılarak yapılabilir.

HTC U12+ cihazınızda olabilecek Android altındaki özel özellikler

Ana Ekran düğmesi ve güç düğmesi olan cihazlarda, genellikle bu düğmelere aynı anda basıp basılı tutarak bir ekran görüntüsü oluşturulur. Ana Ekran düğmesi olmayan cihazlarda, ekrandaki güç düğmesini basılı tutmak, ekran görüntüsü almak için bir düğme görüntüler.

HTC U12+ üzerine yüklediyseniz, Microsoft Windows altındaki özel özellikler

Windows 8 tablet PC'ler için, Windows düğmesi (ekranın altında) ve Ses Kısma tuşu basılı tutularak bir ekran görüntüsü tetiklenebilir. Windows Phone 8 telefonlar için Windows düğmesini ve açma/kapama tuşunu basılı tutun. Windows Phone 'den itibaren, güç tuşu ve ses açma tuşu basılı tutularak bir ekran görüntüsü tetiklenir.

Ardından HTC U12+ cihazınızdan ekran görüntüsünü kırpma, gönderme, yazdırma veya düzenleme seçeneğine sahipsiniz.

Umarız size bir yol gösterebilmişizdir HTC U12+ cihazınızda ekran görüntüsü alın.

Diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz:


Fazlasına ihtiyacın var? Uzman ve tutkulu ekibimiz size yardımcı olabilir.

HTC Desire Eye Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)

#1


HTC Desire Eye Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
HTC Desire Eye selfie kullanımı için 13 megapixel ön kameraya sahip, yılı sonunda piyasaya sürülen ve özellikle kamerası ile beğeni toplayan oldukça başarılı bir telefon olarak karşımıza çıkıyor. Eğer sizde bu akıllı telefona sahipseniz üst düzey kamera keyfinin yanısıra birkaç saniyede kolaylıkla istediğiniz ekran görüntüsünü 2 farklı method ile alabilmeniz de mümkün. Bunun için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli olacaktır.
İlk methodumuzda klasik Android telefonların sunduğu ekran görüntüsü alma yöntemine bakacağız.

1. Ekran görüntüsünü almak istediğimiz yeri telefonumuzda açıyoruz.
2. Güç (Kilit) ve Ses Kısma düğmelerine aynı anda basıyoruz.
3. Birkaç saniye düğmelere basılı tuttuktan sonra ekran ekranda beyaz bir flaş göreceksiniz. Bunun ardından düğmelere basmayı bırakabilir ve aldığınız ekran görüntüsüne telefonunuzun galerisinden ulaşabilirsiniz

Alınan ekran görüntüleri telefonunuzun galerisinde Ekran Görüntüleri adlı klasör altında olacaktır. Görüntülerinizi SD kartınıza da depolayabilme imkanı sunan HTC Desire Eye ile fotoğrafınızı dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve istediğiniz ortamda paylaşabilirsiniz.



HTC Desire Eye Ekran Görüntüsü Alma (Resimli Anlatım)

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası