14 ayar 2 gram altın ne kadar / Yapım Aşamasında

14 Ayar 2 Gram Altın Ne Kadar

14 ayar 2 gram altın ne kadar

BIST piyasalarında oluşan tüm verilere ait telif hakları tamamen BIST'e ait olup, bu veriler tekrar yayınlanamaz. Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri BIST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir.

SPK'nın 22 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı:

"Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

Finansal veriler Foreks A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

Mynet, yayınlanan verilerin doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklardan, verinin eksik ve yanlış yayınlanmasından meydana gelebilecek herhangi bir zarardan Mynet sorumlu değildir.

14 Ayar Altın Fiyatı

14 Ayar Altın Hakkında

Tarih boyunca en değerli metaller arasında yer alan altın günümüzde de unvanını korumaktadır. Doğada nadir bulunan altın kolay işlenebilmesi, dayanıklılığı, bozulup kararmaması gibi özellikleriyle pek çok sektörde kendine yer edinmiştir. Kuyumculuk sektörünün ana metalleri arasında yer alır.
Ülkemizde de güvenli liman olarak görülen altın hem yatırım hem de düğün gibi özel merasimlerde takı olarak tercih edilir. Küpe, kolye, yüzük, bileklik, bilezik olarak aksesuar amaçlı da kullanılmaktadır. Altın fiyatlarını belirleyen bazı unsurlar vardır. Bunların başında altının saflık derecesi yer alır. Sıklıkla duyduğumuz 24 ayar, 22 ayar, 18, ayar, 14 ayar ve 8 ayar kavramları altının saflık derecesini ifade eder. 24 ayar altın yüzde , 22 ayar altın yüzde , 18 ayar altın yüzde 75, 14 ayar altın yüzde ve 8 ayar altın ise yüzde saflıktadır. Saflık değeri en yüksek altın ise 24 ayardır. Yumuşak yapısı nedeniyle şeklinin bozulmaması ve dayanıklı olması için kuyumculuk sektöründe nikel, çinko, bakır ve gümüş gibi metallerle karıştırılarak altın alaşımı elde edilir. Şeklinin çabuk bozulabileceğinden dolayı piyasada genellikle 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altınlar bulunur.
Altın fiyatlarını belirleyen faktör sadece saflık derecesi değildir. Bunun dışında politik gelişmeler, dünya üzerindeki altın rezervleri, merkez bankalarının para politikası kararları, enflasyon, döviz piyasası, faiz oranları altın fiyatlarını belirleyen diğer unsurlar arasında yer alır. Altın fiyatlarında iniş ve çıkış bu faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu yükseliş ve düşüşler haftalık, yıllık olabildiği gibi anlık da yaşanabilir. Bu nedenle 14 ayar gram altın fiyatları hakkında kesin bir oran söylemek mümkün değildir. Altın fiyatlarını yakından takip etmek gerekir. Anlık altın grafiği üzerinden 18 ayar gram altın fiyatlarına ulaşılabilir.
BİLEZİKHANE Kalpli Tektaş 2,90 Gram 14 Ayar Altın Yüzük

KARGO BEDAVA

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Bilezikhane Kuyumcusu tarafından gönderilecektir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

BİLEZİKHANE Kalpli Tektaş 2,90 Gram 14 Ayar Altın Yüzük

  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

14 AYAR ALTIN FİYATI

ALTIN ÇEVİRİCİ

MİKTAR

HESAPLA

14 AYAR ALTIN FİYATI VE GRAFİK

14 Ayar Altın Hakkında

Altın hiç şüphesiz tüm dünyada hem yatırım aracı hem de hediye takı amaçlı olarak kullanılan değerli metal cinsi bir emtiadır. Altın değerini yani saflığını ölçmeye yarayan '14 ayar, 18 ayar, 22 ayar, 24 ayar altın' ifadeleri Kapalıçarşı'da sürekli sorulan sorular arasındadır. Kuyumcularda 14 ayar altın fiyatı canlı ve güncel alış ve satış fiyatları sürekli hareketlidir. 14 ayar altın takılar, üstüne işçilik de eklenince, 22 ayar altın fiyatına yaklaşan rakamlara satılabilir. Bununla beraber altın yatırımcıları günlük ve anlık olarak '14 ayar altın fiyatı bugün ne kadar, kaç TL' sorusunu araştırır. 

14 ayar bilezik, bileklik, kolye, yüzük gibi takı fiyatları tasarım yönüne göre de kuyumcularda farklılık gösterir. Tasarımı farklı işçilikli 14 ayar altın gram fiyatı farklılık gösterse ürünlerin fiyatları arasında çok da büyük farklar yoktur.

Türkiye'de öne çıkan 14 ayar altın yüzde 53 oranında altın içerir. Ülkemizde ayar, dünya üzerinde karat olarak bilinen saflık birimi, değerli metalin veya mücevherin ne kadarının saf olduğunu gösterir. Örneğin 18 ayar beyaz altın yüzde 75, 14 ayar beyaz altın ise yüzde 58 oranında saf altın barındırır. Altın üzerinde işlem fazla ise değeri düşebilir. 14 ayar altın ucuz fiyattan satın almak için canlı altın fiyatlarını takip edebilirsiniz. Altın bilezik, kolye, yüzük, bileklik gibi ürünlerin fiyatları hakkında en doğru bilgiye Kapalıçarşı'da veya diğer altın satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Bu tip ürünlere işçilik fiyatı eklenmesi dolayısıyla altın alış fiyatı ile altın bozdurma fiyatı arasında ciddi farklılık söz konusu olabilir.

14 Ayar Altın 24 Haziran Bugün Ne Kadar Oldu?

14 ayar altın fiyatıgüne ,11TL seviyesinden giriş yaparken anlık yüzde1,96 oranında yükselişle,11liradan işlem görüyor. 14 ayar altıniçin bugün güncel verilere göre alış fiyatı ve satış fiyatı sayfamızda yer alıyor. 14 ayar altın fiyatı 24 Haziran günü en son saat içerisinde güncellenmiştir. 14 ayar altın fiyatları bugün en yüksek,29TL, en düşük ise ,28TL seviyesini gördü. 14 ayar altın için haftalık kazançyüzde1,96 ile 22,97TL olarak dikkat çekerken, aylık kazançyüzde1,96 düzeyinde 30,08TL seviyesinde gerçekleşti. 14 ayar altın grafik analizi yapıldığında, fiyatın 20 günlük hareketli ortalamasının altında yer aldığı dikkat çekiyor.

CANLI ALTIN FİYATLARI

ALTIN CİNSİALIŞ (TL)SATIŞ (TL)FARKSON GÜNCELLEME
GRAM ALTIN,79,53 1,86 %
&#;EYREK ALTIN,00,00 1,95 %
YARIM ALTIN,00,00 1,99 %
TAM ALTIN,00,00 1,98 %
CUMHURİYET ALTINI,00,00 -0,11 %
ATA ALTIN,00,00 1,98 %
ONS ALTIN,40,54 0,46 %
HAS ALTIN,16,16 4,04 %
22 AYAR BİLEZİK,71,54 1,96 %
18 AYAR ALTIN,65,11 4,04 %
14 AYAR ALTIN,44,11 1,96 %
GREMSE ALTIN,56,67 4,04 %
İKİBU&#;UK ALTIN,56,72 4,04 %
BEŞLİ ALTIN,58,28 4,04 %
GRAM ALTIN,45,88 1,86 %
GRAM ALTIN,90,76 1,86 %
ALTIN KG (DOLAR),00,00 0,45 %
ALTIN KG (EURO),00,00 0,89 %


YASAL UYARI

BİST Verileri Foreks tarafından 15 dakika gecikmeli sağlanmaktadır. BIST piyasalarında oluşan tüm verilere ait telif hakları tamamen BIST'e ait olup, bu veriler tekrar yayınlanamaz. Foreks tarafından sağlanan Pay Piyasası, Borçlanma Araçları Piyasası, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası verileri BIST kaynaklı en az 15 dakika gecikmeli verilerdir.

SPK'nın 22 Nisan tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan tebliği uyarınca yayımlanması istenen uyarı : "Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir."

VERİ SAĞLAYICI UYARISI

* Finansal veriler Foreks A.Ş. tarafından sağlanmaktadır.

Turkuvaz Media Group, yayınlanan verilerin doğruluğu ve tamlığı konusunda herhangi bir garanti vermez. Veri yayınında oluşabilecek aksaklıklardan, verinin eksik ve yanlış yayınlanmasından meydana gelebilecek herhangi bir zarardan Turkuvaz Media Group sorumlu değildir.

Copyright © Tüm hakları saklıdır. TURKUVAZ HABERLEŞME VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ

Copyright © Tüm hakları saklıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası