instagram hesabımı kapattım açmak istiyorum / Çalınan Instagram Hesabını Geri Alma Yöntemleri

Instagram Hesabımı Kapattım Açmak Istiyorum

instagram hesabımı kapattım açmak istiyorum

Instagram Silinen Hesabı Geri Alma [Linki]

Instagram hesabım kapatıldı ve nasıl a&#;arım? Kapatılan instagram hesabı a&#;ma işlemi ve s&#;resi hakkında bilgi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Bazı Instagram hesapları gerçekleştirmiş oldukları eylemler nedeniyle Instagram politikalarına uygun olmadıkları nedeniyle kapatılabilmektedir. Yanlışlıkla hesabının kapatıldığını düşünen kişiler ise hesaplarını geri aktif etmek için neler yapıldığını öğrenebilirler. İşte, tüm detaylar.

Haberin Devamı

Instagram'da kaldırılan hesapların çoğunun, yüzlerce saat çalışma ve çaba gerektiren işletme hesapları olmuştur. Bu hesaplar aktif olduğu halde Instagram şartlarına ve politikalarına uygun hareket etmemelerinden dolayı kapanmıştır.

Instagram Hesabım Kapatıldı ve Nasıl Açarım?

Instagram'ın hesapları silmesi veya devre dışı bırakmasının birçok nedeni olabilir. Örneğin, uzun süre hareketsiz kalmak, başkaları tarafından bildirilmek veya Instagram hüküm ve koşullarını ihlal etmek. Giriş yaptıktan sonra, "Hesabınız devre dışı bırakıldı" veya "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti" gibi bazı hatalarla veya hatta bu "kullanıcı adı bulunamadı" gibi bir hatayla karşılaşabilirsiniz. Çoğu durumda, hesap sahiplerine, hesaplarının devre dışı bırakılma veya silinme riski altında olduğunu gösteren herhangi bir bildirim gönderilmez. Ancak, Temmuz , Instagram politikaları değiştirdi. şartlarını ve koşullarını ihlal tespit ederlerse, hesabın kapatılması konusunda bilgilendirme yapmaktadırlar.

Haberin Devamı

Oldukça fazla bağlantı, beğeni, yorum, gönderi oluşturmak ve bunların hepsini birden kaybetmek her kullanıcıyı mutsuz eder. Bu hesap sahiplerinin çoğu hesaplarını geri istiyor ve Instagram'ın telefon desteği olmadığı için bu sorun birçok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratabilir. Birçoğunun hesaplarını geri alma ümidi veya yeni bir hesap oluşturma, hatta Instagram'ı başkalarına tavsiye etme arzusu yok. Çünkü sonsuza kadar bir hesaba sahip olmanın garantisi yok ve hesapları üzerinde hiçbir kontrolleri yokmuş gibi görünüyor.

Instagram politikalarını ihlal etmediğini düşünüyorsanız onlar itiraz etme kullanıcıya fırsat vereceğini açıkladı. Bunu yapmak için, yardım merkezinden talepte bulunmanız, bir rapor göndermeniz gerekir; Instagram'ın otomatik yanıt e-postası size hesabınız hakkında bazı ekstra bilgiler soracaktır.

Android'de;

Oturum açma ekranında, Oturum Aç simgesinin altında Oturum açmayla ilgili yardım alın seçeneğini görebilirsiniz. Kullanıcı adını, e-postayı veya telefon numarasını girin, ardından İleri'ye dokunun. Oturum açma bilgilerim çalışmıyor seçeneğine dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.

Haberin Devamı

İOS'ta (iPhone);

Giriş sayfasında Şifremi unuttum'a dokunun

Oturum Açma Bağlantısının altında, oturum açma bilgilerimin çalışmadığını görebilirsiniz, buna dokunun ve ardından talimatları izleyin.

Erişiminiz olan doğru e-posta adresini girdiğinizden emin olun. Raporu gönderdikten sonra Instagram size talebinizle ilgili bir e-posta gönderecek ve sizden biraz daha bilgi vermenizi isteyecektir.

Diğer Doğrulama Şekilleri;

Doğrulama yöntemlerinden biri, Instagram'ın sağlayacağı el yazısıyla yazılmış bir kodun bulunduğu bir kağıt tutan hesap sahibinin bir fotoğrafını göndermektir. Hesabı doğrulamanın diğer yolu, kaydolan kişinin e-posta adresini veya telefon numarasını ve kaydolurken kullandığı aygıt türünü göndermektir. Instagram, hesaba giriş yapabileceğiniz hesap kurtarma talimatlarını içeren bir bağlantıyı değerlendirir ve gönderir. Bu mesaj;

"Merhaba,

Haberin Devamı

Hesabınız yeniden etkinleştirildi ve şimdi ona erişebilmelisiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Başka sorularınız varsa lütfen Yardım Merkezini ziyaret edin." şeklinde olacaktır.

Bu sorunu yaşadıysanız, unutulan şifreyi kullanabilir, Facebook üzerinden giriş yapabilir ve girilen bilgileri dikkatlice kontrol edebilirsiniz. Hala sorununuz çözülmediyse, hesabınızı bildirerek Instagram ile iletişime geçebilirsiniz ve bazı güvenlik kontrollerinden sonra yapabilmek hesabınıza tekrar giriş yapabilirsiniz.

Hesapların Açılma Süresi Nedir?

Hesabınız en başta geçici olarak kapanır. Bu kapanmada size robot olmadığınıza dair bir test yapılır. Telefon numaranızı girip, gelen şifre ile hesabınızı 30 gün içerisinde açabilirsiniz. Fakat diğer yandan tamamen kapatılan hesaplarda bir süre verilmeyebiliyor. Hesabınız 30 gün içerisinde ya da 60 gün içerisinde de açılabilir. Ne kadar fazla bilgi verirseniz ve kendinizi doğrularsanız, o kadar kısa süre içerisinde hesabınız açılacaktır.

Instagram hesabım kapatıldı, nasıl geri alabilirim?

Topluluk kurallarını ihlal eden kullanıcıların hesapları telif, kopya içerik, taciz ve rahatsızlık, çıplaklık ve tehdit dili gibi nedenlerle dönem dönem kapatılabiliyor. Ya da hesaba birden fazla kez yanlış girince hesap askıya alınabiliyor. Yine aynı şekilde hesaba farklı bir cihazdan giriş yapıldığında onay verilmezse Instagram hesabı korumak adına askıya alabiliyor. Peki, böyle durumlarda ne yapmak gerekiyor?

INSTAGRAM HESABIM KAPATILDI, NASIL GERİ ALABİLİRİM?

Telif içerik ya da kopya hesaplar nedeniyle Instagram hesabınız kapatıldıysa bu konuda Instagram telif sahibinin haklarını koruyor. Bu nedenle öncelikle hesabınızın hangi sebepten kapatıldığını tespit edin ve ilgili yanlışlığı ortadan kaldırın.

Hesabınızın neden kapatıldığına dair bir fikriniz yoksa Instagram’a inceleme talebinde bulunabilirsiniz. İlgili formu doldurarak hesabının kapatılma nedenini öğrendikten sonra açılması yönünde talepte bulunabilirsiniz. Formu gönderdikten sonra Instagram size hesabın kapatılma nedeniyle ilgili bilgiler verebileceği gibi açılıp açılmayacağı yönünde açıklamasını da yapabilir.

Formda nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız, e posta adresiniz, ınstagram kullanıcı adınız ve cep telefonu numaranız gibi bilgiler sizden talep edilecek.

İTİRAZ FORMU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ…

Instagram Hesap Silme Linki

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası