aykut enişte 2 hangi sinemalarda / aykut-eniste-2 – Avşar Sinemaları

Aykut Enişte 2 Hangi Sinemalarda

aykut enişte 2 hangi sinemalarda

Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Aykut Enişte 2 konusu ve oyuncuları!

Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Aykut Enişte 2 konusu ve oyuncuları!

Aykut Enişte devam filmi, 3 Aralık tarihinde vizyona girdi. Kısa sürede büyük ilgi gördü.

Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, yapımcılığını ise Necati Akpınar'ın üstlendiği filmin, senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali yazdı.

Beyazperde de hayran kitlesi oluşturan Aykut Enişte 2, televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Pandemi döneminde en çok izlenen filmlerden biri olan Aykut Enişte 2'nin konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu.

Konusu

Evlilik hazırlığında olan Aykut ve Gülşah’ın başı beladan kurtulmuyor. Gülşah'ı elinden kaçırmamaya kararlı olan Aykut, sevdiği kadınla evlenip, Atabeyoğlu Ailesi’nin damadı olacağı için oldukça heyecanlı. Ancak beklenmedik bir durum tüm planların alt üst olmasına neden oluyor. Ailenin eski eniştesi olan Talat'ın düğünden birkaç gün önce ortaya çıkması, tüm işleri karıştırıyor. İyi niyeti ve saflığı nedeniyle başına açılan belalardan kurtulmaya çalışan Aykut, Gülşah ile evlenmeyi başarabilecek mi?

Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Aykut Enişte 2 konusu ve oyuncuları!

Aykut Enişte 2 ne zaman yayınlanacak?

Pandemi döneminde sevilerek izlenen komedi filmi Aykut Enişte 2, bu akşam saat 'de Star TV'de yayınlanacak.

Oyuncuları ve karakterleri

  • Cem Gelinoğlu - Aykut Aslan
  • Melis Babadağ - Gülşah Atabeyoğlu Aslan
  • Hakan Yılmaz - Talat
  • Müfit Kayacan - Sadi Atabeyoğlu
  • Lale Başar - Şule Atabeyoğlu
  • Selen Domaç - Dilşah Atabeyoğlu
  • Mekin Sezer - Mithat Atabeyoğlu

Aykut Enişte 2 filmi ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Aykut Enişte 2 konusu ve oyuncuları!

Filmsinemastar tvkomedi

Google News ile Takip Et

Aykut Enişte 2 cuma günü vizyonda

Yalnızlığından şikayetçi olan ve aile özlemi çeken Aykut'un hikayesini anlatan Aykut Enişte filminin ikincisi, 3 Aralık'ta sinema salonlarında gösterime girecek.

-

Haberler - Anadolu Ajans&#x;

Cuma günü itibarıyla sinema salonlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan, yapımını BKM’nin üstlendiği Aykut Enişte 2 için dün özel bir gösterim düzenlendi. Aykut Enişte 2 oyuncuları ve ekibi merakla beklenen filmi ilk kez izledi. 

Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı filme ilişkin açıklama yapan başrol oyuncusu ve filmin senaristlerinden Cem Gelinoğlu, çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini ve ilk filmden bu yana oturmuş bir kadro olduklarını anlattı.

"Birbirini seven de bir ekibiz. Filmin pandemi dönemine gelmesi zordu. Ama bütün önlemleri de almıştık. Bir yandan beklenti çok büyüktü, 'stresimiz, kaygımız var seyirciye yine seveceği bir film yapacak mıyız?' diye. O kaygılarımız da giderildi. İkinci filmimizin seti de gayet güzel geçti diyebilirim" diyen Gelinoğlu, ilk filmin sloganının "iki aile tek enişte" olduğuna söyledi.

Gelinoğlu, "Zaten ilk filmde bir çengel atmıştık. Eniştenin biri Yunanistan'a kaçmıştı. Onun geri dönüşünü filmde görüyoruz. Bu filmde de iki enişte tek aile oluyor" dedi.

Filmde bir Azerbaycanlıyı canlandıran Nezaket Erden'in başarılı bir performans sergilediğini ve herkesin onu gerçek bir Azerbaycanlı sandığını ifade eden Gelinoğlu, "Çok hızlı bir şekilde Azerbaycan Türkü moduna girdi ve rolünü çok da iyi yaptı" dedi.

Aykut Enişte 2 cuma günü vizyonda - 1

"SEYİRCİ AİLE SICAKLIĞI VE AİLE GÜVENİNİ GÖRECEK"

Oyuncu Hakan Yılmaz da filmin çekimlerinin geçen yıl gerçekleştirildiğini belirterek, "Film bizim için kendi içimizde bir nostalji oldu. Pandeminin ortasında çekmiştik. Biz de vizyonu merakla bekliyoruz. Samimi, hoş, insanların evlerine tebessümle dönebileceği sıcak bir aile hikayesi. Seyirci aile sıcaklığı ve aile güvenini görecek. Ama kimlere güvenilmemesi gerektiğini de görecek. Herkesin başına gelebilecek bir hikaye. O yüzden filmi gülümseyerek izleyecekler" diye konuştu.

Oyuncu Melis Babadağ ise "Filmin seti pandemi döneminde tam bizim için eve dönmek gibi bir şey oldu. Zaten ekiple uyumumuz harika olduğu için bunun ilk filme de yansıdığını düşünüyorum. Çekimler çok keyifliydi. Mutlulukla çalıştığım bir set. Hikayeyi çok seviyorum. Bir kere hepimiz Cem'in kurduğu o dünyayı sevdik ve kendimizi o dünyanın bir parçası olarak gördük. O yüzden ne oynadıksa bizim için tamamdı. Oynamak istediğimiz yerlerdi" dedi. 

Filmde "Mithat" rolünü üstlenen oyuncu Mekin Sezer ise karakterine ilişkin, "Mithat, ilk filmde de enişte aşkıyla yanıp tutuşan birisi. İlk filmde tek enişte, iki ayrı ailemiz vardı. Bu filmde 2 eniştemiz var ve Mithat için sanıyorum çılgınca bir şey. Zaten bir tanesine deli divane aşıkken ikincisini de büyük bir özlemle karşılıyor. Yani Mithat çılgın, enişte aşkıyla yanıp tutuşan bir çocuk" ifadelerini kullandı.

Sezer, çekimlerin biraz tehlikeli olduğundan bahsederek, "Çok keyif aldık. Dublörlerimiz, stantlar çok yardımcı oldu. Çok profesyonel bir ekiple çalıştık. Bunda BKM'nin de çok büyük bir payı var. Gayet keyifli, bol aksiyonlu, bol maceralı, bolca dostlukların, arkadaşlıkların kurulduğu bir set geçirdik" dedi.

FİLMİN KONUSU

Filmin senaryosunu Giray Altınok ve Muammer Tali'yle birlikte başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu kaleme aldı. Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara ve Kerim Ertekin yer alıyor.

Gülşah'la evlenmek için gün sayan Aykut, Atabeyoğlu Ailesi'nin hayırsız damadı ve müstakbel bacanağı Talat'ın ortaya çıkmasıyla kendini hiç istemediği bir maceranın ortasında buluyor.

AYKUT ENİŞTE FRAGMANI

 Aykut Enişte 2

FRAGMANI İZLE

Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Aykut Enişte 2, sevdiği kadınla evlilik arifesindeyken kendisini türlü olayların içinde bulan Aykut'un hikayesini konu ediyor. Aykut ile Gülşah evlilik hazırlığındadır. Gülşah'ı elinden kaçırmamaya kararlı olan Aykut, sevdiği kadınla evlenip, Atabeyoğlu Ailesi’nin damadı olacağı için oldukça heyecanlıdır. Ancak beklenmedik bir durum tüm planların alt üst olmasına neden olur. Ailenin eski eniştesi olan Talat'ın düğünden birkaç gün önce ortaya çıkması, tüm işleri karıştırır. İyi niyeti ve saflığı nedeniyle başına açılan belalardan kurtulmaya çalışan Aykut, Gülşah ile evlenmeyi başarabilecek midir?

Fragmanlar

Ekstra Videolar

Aykut Enişte 2 Kamera Arkası

Öneriler

Son Haberler

15 Haber ve Özel Dosya

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

bu adam sanırım sosyal medya fonemeni.. Ama bu film 10 numara bir romantik komedi.. Evlenmeye çalışan adamın başına gelenler.. Sürükleyici. Kurgu on numara. Oyunculuklarda iyi. Herşey tadında. Aşk var komedi var dram var. Ama hepsi tadında. On numara türk romantik komedisi. tebrikler

Cem bir seafoodplus.info her duygu tam kivaminda verilmiş.Çok seafoodplus.info gülmek isteyeni güldürür,ağlamak isteyen de ancak kendince bir sebep arar ve seafoodplus.infomek,izlemeyen için kayıptıseafoodplus.infon olarak,tavsiye ediyorum.

aykut enişte 1 çıktıktan sonra seafoodplus.infoiğim bir filmdi çıkar çıkmaz gittim ve izledim yani iyiki gidip izlemişim tam ayarında tam dozunda hiç sıkmadan küfürsüz çok ta güzel güldürdü teşekkürler cem gelinoğlu 2. filmiylede bizi çok iyi güldürmeyi başardı tavsiyemdir kesin gidin :) :)

İlki filmi izledikten sonra keşke 2. si çekilsede izlesek dedittiren filmin 2. si çıktı. Gerçekten mizah anlayışı olarak Cem Gelinoğlu'nu takdir ediyorum, filmleri ne çok absürt ne de çok düz filmler oluyor. Özellikle ilk filmi izledikten sonra yüzümüzde bir tebessüm oluşturuyor. Aileniz ile bir çok defa izleyebileceğiniz bir komedi filmi. 2. filmin de ilk film kadar komik olacağını düşünüyorum. Bu tarj filmler
Devamını oku

34 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

32 Fotoğraf

Teknik bilgiler

Ülke Türkiye

Dağıtımcı CJ ENM

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar-

Bütçe-

Dil Türkçe

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir