ziraat kartı internet bankacılığına açma / One moment, please...

Ziraat Kartı Internet Bankacılığına Açma

ziraat kartı internet bankacılığına açma

İnternet Şubesi

Katılım Anahtar, bankamız dijital kanallarında güvenlik doğrulaması amacıyla kullanılır.
Katılım anahtar sadece size özel ve değiştirebileceğiniz bir bilgidir.
01.01.2021 itibarı ile yasal düzenlemeler doğrultusunda Anne Kızlık Soyadı,vb. kimlik bilgileri güvenlik doğrulamalarında artık kullanılmayacaktır.

  • Katılım Anahtar Nerede Kullanılır?

01.01.2021 itibari ile Internet Şube/Katılım Mobil şifrenizi unuttuysanız Şifremi Unuttum adımında şifrenizi belirlemek için kullanabilirsiniz.
Bankamız müşterisi olup Şifre Al uygulamasından ilk defa İnternet Şube / Katılım Mobil şifrenizi belirlemek  için kullanabilirsiniz. Müşteri İletişim Merkezi’ne bağlanırken güvenlik doğrulaması işlemlerinde kullanılmaktadır.

  • Katılım Anahtar Nasıl Oluşturulur?

Katılım Anahtarı bulunmayan müşterilerimize İnternet Şube / Katılım Mobil ilk giriş sırasında oluşturması istenecektir.
Hem Bireysel hem Kurumsal müşterilerimiz Katılım Anahtar belirlemek zorundadır.
Güvenliğiniz için Katılım Anahtarı banka personeli dahil kimseyle paylaşmayınız.

  • Katılım Anahtar Unuttuğumda Ne Yapmalıyım?

İnternet Şube / Katılım Mobil uygulamamıza giriş yaparak menü içerisinden yeniden belirleyebilirsiniz.
Banka/Kredi Kartı ürününüz varsa Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak yeniden belirleyebilirsiniz.

Ziraat bankası hesap açma online

Ziraat Bankası müşterileri, İnternet ve Mobil Bankacılığa Ziraat Mobil'den kolayca başvurabiliyor.

Online Başvuru 1 KİŞİSEL BİLGİLER 2 SMS ŞİFRE 3 KART BİLGİLERİ T.C. Güvenlik Kodu / Yabancı Kimlik Numaranız Ülke Kodunuz 90 - TR Cep Telefonunuz 5__ ___ __ __ Telefon Bankacılığı İstiyorum Bu başvuru ile İnternet Bankacılığı´na tanımlı olan hesap ve ürünlerimin Telefon Bankacılığı´na tanımlanacağını kabul ediyorum.

Ziraat mobil kamera açma

Güvenliğiniz için internet bankacılığı; sunucu sertifikaları 128/256 bit şifreleme özelliğine sahip, kullanıcılarının sahtecilik amaçlı siteleri güvenli sitelerden daha kolay ayırt etmelerinin yanı sıra phishing ve diğer kimlik hırsızlığı saldırılarından korunmalarını sağlayan "Comodo® Extended Validation (EV SGC) SSL" sertifikalarını kullanmaktadır.

Online hesap bankası açma ziraat

Bu işlemi dilerseniz Şubelerimizden de gerçekleştirebilirsiniz. İnternet Şubemizden Profil ve Ayarlar ->​ Hesap Kısıtı adımlarını izleyerek, hesaptan kısıtsız işlem yapılması için İzleme ve İşlem Yetkisi, hesaptan işlem yapılmaması için Sadece İzleme Yetkisi, hesabın internet şubesinin hiçbir ekranında görüntülenmemesi için Hiç Gösterme seçimlerini yaparak istediğiniz hesaplarınız için hesap kısıtlaması yapabilirsiniz.

​​Müşterilerimiz yurt dışına çıkmadan önce Profil ve Ayarlar -> Erişim Tanımlama ->​ Yurt İçi ve Yurt Dışı Erişim İstiyorum adımlarını tamamlayarak da İnternet Bankacılığınızı yurt dışı IP adresinden giriş için kullanıma açabilirsiniz. Ayrıca 7 gün 24 saat hizmet alabileceğiniz +90 850 220 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezi'miz ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.​

Ziraat bankası hesap nasıl açılır

Gönderilen mesajlar şimdilik ücretlendirilmemektedir. Cep telefonunuzun kapsama alanı dışında olması, kapalı olması gibi durumlarda işlem yapılamayacaktır.

Hesap bankası ziraat online açma

Hesap açma işleminde s... Bunun için nasıl vadesiz mevduat hesabı açabilirsiniz sizlere açıkladım. Ziraat bankası şubesine hiç gitmeden müşterisi olabilirsiniz.

Detaylar için Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Sitemizde size en iyi hizmeti sunabilmek için çerez kullanılmaktadır.

Garanti borsa hesabı açma

Bu itibarla, 2023 yılında zamanaşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklar için hak sahipleri tarafından Bankalara yapılacak olan son başvuru süresi, 15.09.2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bu durumda Nüfus Müdürlüğü'nden yeni PIN talebinde bulunulması gerekmektedir.​ Eğer PIN girilmiş ve sistem tarafından kabul edilmemiş ise, 3 kez hatalı PIN girme hakkı olduğundan PIN' in kilitlenme durumu oluşabilecektir.

Online ziraat açma bankası hesap

Hesap açma işlemleri için herhangi bir ücret kesintisi olmamaktadır.

Online ziraat bankası açma hesap

Ziraat Bankası müşterileri, İnternet ve Mobil Bankacılığa Ziraat Mobil'den kolayca başvurabiliyor.

Online ziraat bankası açma hesap

Bu bilgiler ile giriş yaptığınızda kayıtlı iletişim numaranıza bir onay şifresi gönderilecek ve ekranda yer alan alana bu şifrenin girilmesi istenecektir.

Bankası hesap ziraat açma online

Ziraat Mobil uygulamasına giriş yaparak, hesap hareketleri sayfası üzerinden dilediğiniz işleminizi PDF olarak mail yolu ile gönderebilirsiniz.

28.04.2023 tarihli ve 32174 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan BDDK’nın 27.04.2023 tarihli ve 10585 sayılı kararı ile Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, ilgili Yönetmeliğin 8 inci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca 15.06.2023 olan son başvuru tarihinin, 15.09.2023 olarak uzatılmasına karar verilmiştir.

Ninja 388

Bu itibarla, 2023 yılında zamanaşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklar için hak sahipleri tarafından Bankalara yapılacak olan son başvuru süresi, 15.09.2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Papara hesap açma dolandırıcılığı

Ek olarak Profil ve Ayarlar -> Erişim Tanımlama ->​ Yurt İçi ve Yurt Dışı Erişim İstiyorum adımlarını tamamlayarak da İnternet Bankacılığınızı yurt dışı IP adresinden giriş için kullanıma açabilirsiniz. Ayrıca 7 gün 24 saat hizmet alabileceğiniz +90 850 220 00 00 numaralı Müşteri İletişim Merkezi'miz ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Açmak için lütfen tıklayınız” linkinden gerekli adımları tamamladıktan sonra internet bankacılığı yurt dışı IP adresinden giriş için kullanıma açılacaktır. İnternet bankacılığı Yurt dışı IP erişimi açma işlemleri İnternet Bankacılığından yapılabilmektedir. İnternet bankacılığı giriş ekranındaki “Müşteri numaranız Yurtdışı IP adresinden internet bankacılığı erişimine kapalı konumdadır.

Ziraat bankası hesap açma

Ziraat Bankası müşterileri, İnternet ve Mobil Bankacılığa Ziraat Mobil'den kolayca başvurabiliyor.

Iş bankası gümüş hesabı

Ziraat Onay aktive edilen cihaz dışında, başka bir cihazdan giriş yapılmak istendiğinde aktivasyonun yeniden gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Bankası ziraat online açma hesap

Bununla birlikte bankalarda çeşitli türlerde hesabı olan kişilerin sayısı da aynı oranda artış gösterdi. Ziraat bankası üzerinden hesap açma işlemi online veya şubelerden şahsen yapılabiliyor. Günümüzde bankacılık hizmetlerinin gelişmesiyle birlikte birçok kişinin bankalarla olan ilişkisi giderek arttı. Bu nedenle kişiler, bireysel hesap nasıl açılır gibi soruların cevabını merak etmektedir.

Türkiye'de yurtdışı banka hesabı açmak

Numaranızı değiştirdiyseniz sim kart blokesini kaldırmanız gerekiyor. Giriş yapamama nedeniniz nedir. Şifrenizi unuttuysanız eğer mobil uygulama üzerinden şifre sıfırlama adımlarını takip ederek yeniden şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Ziraat bankası kayıtlı iban silme

İnternet Bankacılığı hakkında Sıkça Sorduklarınız için lütfen İnternet Bankacılığı hakkında Sıkça Sorduklarınız için lütfen tıklayınız.

Papara 2. hesap açma

Hafta sonu ve tatil günlerinde yaptığınız işlemlerin bankacılık sisteme yansıması bir sonraki iş günü olacaktır.

Limitlerinizin Bankamız limitlerinin üzerine çıkarılması talepleriniz için Şubenize başvurabilirsiniz. Kurumsal internet bankacılığı alanından Onay ve Kullanıcı Yönetimi -> Kullanıcı Yönetimi -> İşlemler -> ​İşlem Limiti Belirle ekranı ile kullanıcı limitleri belirlenebilmektedir.

Bankası ziraat açma hesap online

Ana kullanıcılar, tanımladıkları alt kullanıcılar için hesap ve işlem kısıtı tanımlayabileceği gibi işlem özelinde de farklı rol tanımını yapabilmektedirler.

Online bankası hesap açma ziraat

İnternet Bankacılığı hakkında Sıkça Sorduklarınız için lütfen İnternet Bankacılığı hakkında Sıkça Sorduklarınız için lütfen tıklayınız.

Açma bankası online ziraat hesap

​​İnternet Şubemizden Ana Kullanıcılar, kendileri ve alt kullanıcıları için Kullanıcı Yönetimi ekranından dilediği kullanıcıyı seçerek İşlemler -> İzlenecek Hesapları Tanımla adımlarından hesapları kısıtlayabilir.​​

Ziraat bankası online açma hesap

Bankamızda kayıtlı iletişim numarası bulunan müşterilerimiz, kart bilgileri ile ek kontrolleri sağlamaları durumunda, web sitemizden ve Ziraat Mobil uygulamamızdan online başvuru ile dijital kanallarımıza başvurabilecek ve tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Payfix hesabı geri açma

28.04.2023 tarihli ve 32174 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan BDDK’nın 27.04.2023 tarihli ve 10585 sayılı kararı ile Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, ilgili Yönetmeliğin 8 inci maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca 15.06.2023 olan son başvuru tarihinin, 15.09.2023 olarak uzatılmasına karar verilmiştir.

Bankası ziraat hesap online açma

İlk olarak uygulamada belirtilen işlem adımlarını takip ederek T.C. Kimlik Kartınız ile kişisel verileriniz biyometrik olarak doğrulanacaktır.

Hesap online bankası açma ziraat

Akabinde gerekli bilgilerinizi doldurarak Ziraat Bankasından hesap açma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Öncelikle ziraat bankası resmi internet sitesine giriniz. Açılan sayfanın en alt bölümünde yer alan “Dijital Bankacılık müşterimiz olmak için Hemen Başvur.” seçeneğine tıklayınız. Ekranın sağ bölümünden İnternet Şubesi kısmına tıklayıp “Bireysel” seçeneğine giriniz. Ziraat Bankasından ilk defa bir hesap açmak istiyorsanız şu adımları takip ediniz.

Ziraat hesap hareketleri silme

Başvurunuzu tamamladıktan sonra, gerekli kontroller yapılacak ve cep telefonunuza gönderilecek İnternet ve Mobil Bankacılık şifresi ile giriş yaparak tüm bankacılık işlemlerinizi evdeki rahatınızı bozmadan gerçekleştirebileceksiniz.

Ziraat hesabıma bloke koydu

Bireysel İnternet bankacılığından yapılabilecek işlemleri görebilmek için lütfen Bireysel İnternet bankacılığından yapılabilecek işlemleri görebilmek için lütfen tıklayınız.

Görüntülenen listeden ileri tarihli EFT işleminizi iptal edebilirsiniz.​ İnternet Bankacılığında Transfer Talimatlarım başlığı altından yaptığınız ileri tarihli EFT’yi görüntüleyebilirsiniz.

Link bet togel

Bireysel İnternet Bankacılığı müşterilerimiz bir ay içinde en fazla 30, kurumsal müşteriler ise 70 adet fatura ödeyebilirler.

Detaylar için Gizlilik Politikamızı ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Sitemizde size en iyi hizmeti sunabilmek için çerez kullanılmaktadır.

Yurtdışı hesap açma

İnternet Şubemize Ziraat Bankkart ve/veya kredi kartınız ile Online Başvuru için lütfen İnternet Şubemize Ziraat Bankkart ve/veya Kredi Kartınız ile Online Başvuru için lütfen tıklayın.

Pttbank hesap açma

Bu itibarla, 2023 yılında zamanaşımına uğrayan mevduat, katılım fonu, emanet ve alacaklar için hak sahipleri tarafından Bankalara yapılacak olan son başvuru süresi, 15.09.2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Ziraat bankası paris şubesi

Bankamızda kayıtlı iletişim numaranız ve kart bilgileriniz ile ek kontrolleri sağlamanız durumunda, https://bireysel.ziraatbank.com.tr adresinden ve Ziraat Mobil’den “Hemen Başvur” seçeneği ile dijital kanallarımıza başvurabilecek ve tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Bankanın internet bankacılığı hizmetinden yararlanıyorsanız yukarıda ki adımları takip ederek yeni bir hesap açabilirsiniz. Banka müşterisi olmak için Ziraat bankası şubesine gitmeniz gerekiyor.

Ziraat bankası almanyadan para çekme

Başvurunuzu tamamladıktan sonra, gerekli kontroller yapılacak ve cep telefonunuza gönderilecek İnternet ve Mobil Bankacılık şifresi ile giriş yaparak tüm bankacılık işlemlerinizi evdeki rahatınızı bozmadan gerçekleştirebileceksiniz.

czvq.lepanierlocal.fr;

geyd.lepanierlocal.fr;

uljh.lepanierlocal.fr;

htcj.lepanierlocal.fr;

xzpe.lepanierlocal.fr;

rxlg.lepanierlocal.fr;

cnoh.lepanierlocal.fr;

Güvenliğiniz için Sunduklarımız

Bankamız tarafından sağlanan İnternet Bankacılığı'na erişim için kullanıcı, belirli güvenlik adımlarından geçtikten sonra sistem tarafından kontrol edilir.
Bireysel müşterilerimiz ilk adımda müşteri numaralarını ve şifrelerini girerek sonraki adımda tercihlerine göre Ziraat Onay mobil bildirimini veya SMS şifrelerini kullanarak kimlik doğrulamayı gerçekleştirebilirler.
Ziraat Onay mobil bildirimini veya SMS şifresini kullandıkları adımda ekranda mutlaka Ad-Soyad bilgisini, daha önce belirlemiş oldukları güvenlik mesajını ve güvenlik resmini göreceklerdir. Bunlar müşterilerimizin, gerçekten Ziraat Bank Azerbaycanın İnternet Bankacılığı sayfasında olduklarından emin olmalarını sağlayacak güvenlik unsurlarıdır.
Kurumsal müşterilerimiz ise ilk adımda kurumsal müşteri numaralarını (alt kullanıcılar için bireysel müşteri numaralarını) ve şifrelerini girerek; sonraki adımda tercihlerine göre Ziraat Onay mobil bildirimini veya SMS şifrelerini kullanarak kimlik doğrulamayı gerçekleştirebilirler. Ziraat Onay mobil bildirimini veya SMS şifresini kullandıkları adımda ekranda mutlaka ünvan bilgisini, daha önce belirlenmiş güvenlik mesajını ve güvenlik resmini göreceklerdir.
Tarayıcı adres çubuğuna " https://ziraatbank.az/az " yazarak erişim sağlanmalı, İnternet Şube adresinin "https://online.ziraatbank.az/WebApplication.UI/Default.aspx?CustomerType=Retail" veya "https://online.ziraatbank.az/WebApplication.UI/Default.aspx?CustomerType=Corporate " ile başladığından emin olunmalıdır. İnternet Şubesi sayfalarının tümünde, tarayıcınızın sağ alt veya üst köşesinde bir kilit işareti bulunmalıdır. İşaretin üzerine tıklandığında, aşağıda SSL Güvenlik Sertifikası başlığı altındaki açıklamaları görüyor olmalısınız. Ayrıca İnternet Şubesi açılış sayfasında, yapmış olduğunuz son girişlere dair tarih ve saat bilgisini görebilirsiniz.
İnternet Bankacılığı oturumunuz esnasında 10 dakika süreyle işlem yapmadığınız takdirde, bir ikaz penceresi çıkacak ve işlemlere devam etmek isteyip istemediğiniz sorulacaktır. 30 saniye içerisinde bu pencereye de herhangi bir yanıt vermediğiniz veya "Oturumu Kapat" seçeneğini tıkladığınız durumlarda oturumunuz kapatılacaktır. İşlemlere devam etmeyi seçerseniz, oturumunuz kaldığı yerden devam edecektir.

Ziraat Bank Azerbaycan Mobil'de Güvenlik

Ziraat Bank Azerbaycan Mobil uygulamamız, Android ve İOS işletim sistemine sahip akıllı cep telefonlarında desteklenmektedir.
Ziraat Bank Azerbaycan Mobil uygulamasına ilk girişte, internet şubesine benzer şekilde müşteri numarası ve şifre girişleri gerçekleştirilmektedir.
İnternet Şubesinden farklı olarak, tercihe göre giriş yapan müşteriyi hatırlayabilen ve her seferinde müşteri numarası sormadan yalnızca şifre tuşlanarak giriş yapmanızı sağlayan bir özellik bulunmaktadır.
Ayrıca hem Ziraat Bank Azerbaycan Mobil uygulaması hem de İnternet Bankacılığı girişlerinde güvenlik tercihi olarak sunulan Ziraat Onay teknolojisi sayesinde, müşterilerimizin akıllı cep telefonları üzerinden cihaz eşleşmesi yapılarak üst düzey bir güvenlik doğrulaması sağlanmaktadır. 
Ziraat Bank Azerbaycan Mobil uygulamasında güvenlik seçeneğinizi Kolay Mobil giriş olarak değiştirdiğinizde, ikinci adımda sorulan SMS şifresine gerek kalmadan doğrulamanız yapılır ve tek şifre girebilirsiniz. Ziraat Bank Azerbaycan Mobil uygulamasında güvenlik seçeneğinizi Biyometrik Kimlik girişi olarak değiştirdiğinizde, ikinci adımda sorulan SMS ve giriş şifresine gerek kalmadan doğrulamanız gerçekleşir ve sadece biyometrik verilerinizle giriş yapabilirsiniz.

İnternet Şubesi SSL Güvenlik Sertifikası

Ziraat İnternet Şubesi SSL Güvenlik Sertifikası, network üzerindeki bilgi transferi sırasında güvenlik ve gizliliğin sağlanması amacıyla Netscape tarafından geliştirilmiş bir güvenlik protokolüdür. SSL, gönderilen bilginin kesinlikle ve sadece doğru adreste deşifre edilebilmesini sağlar. Bilgi, gönderilmeden önce otomatik olarak şifrelenir ve sadece doğru alıcı tarafından deşifre edilebilir. Her iki tarafta da doğrulama yapılarak işlem ve bilginin gizlilik ve bütünlüğü korunur.
Güvenliğiniz için İnternet Şubesi; sunucu sertifikaları 128/256 bit şifreleme özelliğine sahip, kullanıcılarının sahtecilik amaçlı siteleri güvenli sitelerden daha kolay ayırt etmelerinin yanı sıra phishing ve diğer kimlik hırsızlığı saldırılarından korunmalarını sağlayan "Digicert SSL" sertifikalarını kullanmaktadır. Bu özelliği destekleyen güncel bir tarayıcı kullanıyorsanız, "Digicert SSL" Sertifikası sayesinde, İnternet Şubesi'ne girişinizde tarayıcınızın adres satırı yeşil renkte görünecektir. Ziraatbank.az -ın güvenilir bir site olduğuna ilişkin sertifika detaylarına, adres satırına tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin sahte bir site olduğu daha önceden tespit edilmişse, adres satırı kırmızıya dönüşür. Bazı tarayıcılar bu sertifikayı tanır fakat sunduğu özelliklerden faydalanamazlar, yani bu tarayıcılarda yeşil adres satırı özelliği bulunmaz. Digicert SSL sertifikası %99,3 tarayıcı uyumluluğu vardır.
Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera gibi güncel bir tarayıcı kullanmanızı; eğer kullanmıyorsanız yazılımcı firma resmi sitelerinden tarayıcılarınızı ücretsiz olarak güncellemenizi tavsiye ediyoruz.

Müşteri İletişim Merkezinde Güvenlik

*9229 numaralı Müşteri İletişim Merkezimizi aradığınızda sizden gizli söz ile kendinizi doğrulamanız gerekmektedir. 
Gizli söz size özel bir bilgidir. Bu nedenle kimseyle paylaşmamanız, dijital veya fiziki herhangi bir ortamda kayıt altına almamanız önemlidir. Güvenli gizli söz belirlemek için sizin ya da yakınlarınızın doğum günü, kolay tahmin edilen ya da herkes tarafından bilinen önemli ve özel günlerin olmamasına özen göstermelisiniz.
Ziraat Bank Azerbaycan tarafından yapılan tüm aramalarda, bankada kayıtlı numaranızdan aranırsınız. Bu nedenle, bankada kayıtlı cep telefonu numaranızın güncel olması gerekmektedir.
Müşteri İletişim Merkezimiz ile yaptığınız tüm görüşmeler kayıt altına alınmaktadır.
İş günlerinde size yardımcı olmak için telefonun ucunda olduğumuzu hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.

Müşteri İletişim Merkezinde Güvenlik

• ATM kullanırken tanımadığınız kişilerden yardım talep etmeyiniz veya yardım tekliflerini kabul etmeyiniz.
• PIN kodunuz (4 haneli kod) kişisel bilgilerinizdir. Bu şifre gizlidir ve gizli tutulmalıdır. Şifrenin dışarıdan öğrenildiği konusunda şüpheleriniz varsa bankaya haber vermeniz ve şifrenizi değiştirmeniz önerilir.
• Şifrenizi kartınızın üzerinde, cüzdanınızda ya da çantanızda yazılı olarak taşımayınız.
• Güvenmediğiniz sitelerde kart bilgilerinizi kullanmayınız.
• Kaybolur veya çalınırsa kartınızı hemen bloke edin. Kartı blok etme yöntemleri: 
A) Ziraat Bank Azerbaycan mobil uygulaması üzerinden 7/24 (mobil uygulamayı indirmek için link: https://ziraatbank.az/app-redirect-link
B) *9229 müşteri hizmetlerimizi arayarak (iş günlerinde 9:00 - 18:00 arası);
C) (+994 12) 194, (+994 12) 505 21 51 Azericard (7/24) aranarak.
• Pin kodunuzu ayarlarken kolayca tahmin edilebilecek kişisel bilgiler kullanmayınız. Mümkün olduğunca sık değiştirin.
• Sizi arayıp kart bilgilerinizi, karttaki bilgileri, cep telefonunuza gönderilen kodu okumanızı isteyen kişilere güvenmeyin. Yalnızca kendiniz aradığınızda bilgilerinizi doğrulamanızın istenmesi normaldir.
• ATM’de kartınızın alıkonulması, çalınması ya da kaybolması durumunda vakit geçirmeden  hafta içi günlerde  *9229 Müşteri İletişim Merkezini, mesai dışı günlerde  (+994 12) 194, (+994 12) 505 21 51 Azerikart'ı arayarak durumu bildirin.
 

Gizlilik Politikası

"Ziraat Bank Azerbaycan", yasal düzenlemeler çerçevesinde müşteri verilerinizin gizliliğini ve güvenliğini en üst düzeyde sağlamak için gerekli önlemleri alır ve bu doğrultuda Bankamızın internet sitesinde ve İnternet Bankacılığında aşağıdakı hususları uygular.
"Ziraat Bank Azerbaycan" Genel Müdürlük, Şubeler, ATM'ler, İnternet Bankacılığı, Müşteri İletişim Merkezi gibi kanallardan bankacılık faaliyetlerini yürütmek ve kesintisiz hizmet sağlamak; Veri sorumlusu sıfatıyla sözlü, yazılı veya elektronik ortamda sağlanan kişisel bilgiler hukuka uygun olarak çalışmaktadır.
Müşteri verileri sadece Bankamızın internet sitesinde yer alan ürün ve hizmet talepleri için alınmakta olup, hem ürün ve hizmet talepleri, hem de satış işlemleri Bankamızın İnternet Bankacılığı üzerinden müşteri verileri elde edilerek veya mevcut kayıtlı veriler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.
Bankamız, kişisel verilerin gizliliğinin ve güvenliğinin korunmasına önem vermektedir. Bu doğrultuda kişisel verilerin yetkisiz erişime, hasara, kaybolmaya veya ifşa edilmeye karşı korunması için gerekli teknik ve idari güvenlik önlemleri alınmaktadır. Banka, web sitesinde diğer web sitelerine erişim için verilen bağlantıların güvenliğinden ve gizliliğinden sorumlu değildir. Bu sitelere erişim sonucunda oluşabilecek maddi veya manevi kayıplardan sorumlu tutulamaz.
Ürün ve hizmetlerin satışı/uygulanması için Banka'nın internet sitesinden veya internet şubesinden istenen veya Bankamızın sisteminde bulunan ve internet şubesinden görüntülenebilen müşterilere ait kişisel veriler, müşterinin onayı olmaksızın kesinlikle üçüncü kişilerle paylaşılmaz. Müşteri verileri, yalnızca talep edilmesi halinde müşteri verilerine erişim yetkisi olan tüzel kişiler ve merciler ile paylaşılabilir.
Müşterilerimizin internet sitesi veya internet şubesi aracılığıyla girdikleri bilgilere üçüncü şahısların erişimi engellenir. Müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğini korumak amacıyla Bankamızın sistem ve internet altyapısı en güvenilir seviyede tutulmuş ve gerekli tedbirler alınmıştır.
Bankamız, gerekli gördüğü durumlarda çeşitli kurumlardan destek hizmeti almakta ve ilgili kurumların Banka'nın gizlilik standart ve koşullarına uygun olarak faaliyet göstermesini sağlamaktadır. Bankamız, sözleşme imzaladığı veri işleyenlerin bilgi güvenliğine en az kendisi kadar önem vermelerini ve ortak sorumluluk bilinciyle hareket etmelerini sağlamakta ve bunu sözleşme bazında garanti etmektedir. Veri işleyenler, mevzuatta yer alan tanıma göre, kişisel verileri sadece "Ziraat Bank Azerbaycan"-ın  talimatlarına uygun olarak, "Ziraat Bank Azerbaycan" ile akdedilen sözleşme çerçevesinde ve mevzuata uygun olarak işlemektedir.
Bankamızın internet sitesinde yer alan bilgi, materyal ve organizasyonun telif hakkı "Ziraat Bank Azerbaycan" -a aittir. Bankamız internet sitesinde yer alan bilgi ve materyallere ilişkin tüm telif hakları, tescilli markalar, patentler, fikri ve diğer mülkiyet hakları, üçüncü kişilere ait materyaller dışında Bankamız tarafından korunmaktadır.
Müşterilerimizin/ziyaretçilerimizin Bankamızın internet sitesine girmeleri yukarıdakı koşulları kabul ettikleri anlamına gelir ve Bankamız bu yasal uyarıda yer alan koşulları önceden haber vermeksizin değiştirme ve güncelleme hakkını saklı tutar.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır