cemre gümeli tv dizileri / Cemre Gümeli kimdir? | FOX

Cemre Gümeli Tv Dizileri

cemre gümeli tv dizileri

Cemre Gümeli Oynadığı Diziler, Yer Aldığı Son Dizisi

  • Bay Yanlış - Cemre Gümeli - Deniz Koparan Kimdir?

    Dizi:
    Bay Yanlış

    Rolü:
    Deniz Koparan

    Karakter Açıklaması:
    Ezgi'nin çocukluk arkadaşıdır. 30'lu yaşlarının başında olan Deniz, Türkiye'nin önde gelen hukuk firmasında avukat olarak çalışmaktadır. Amacı işinde yükselmektir ve bunun için çok çalışmaktadır. Başından geçen kötü evlilikten dolayı hayal kırıklığına uğramış ve kendini aşka kapamıştır. Akrep burcudur. Hırslı biridir. Yakın çevresi dışındaki insanlara soğuk ve mesafelidir. Özellikle erkeklere karşı ketumdur.

    Detay Sayfası:
    Bay Yanlış - Cemre Gümeli - Deniz Koparan Kimdir?

  • Elimi Bırakma - Cemre Gümeli - Cansu Kara Kimdir?

    Dizi:
    Elimi Bırakma

    Rolü:
    Cansu Kara

    Karakter Açıklaması:
    Sumru Hanım'ın ilk evliliğinden olan kızıdır. Annesini andıran, gücü seven bir kız olmasına rağmen içinde iyilikten beslenen bir damarı olduğunu biliriz. İflas ve ölüm olayıyla Mert ve Azra'dan ayrılsa da onlara değer verir. Ancak annesinin korkusundan geri durur. Cenk'i uzun zamandır sevmektedir. Aşıktır ona. Cenk'in onu büyük bir tutkuyla sevmediğinin farkındadır. Ama aşk gözünü kör etmiştir bir kere. Azra kadar mantıklı, idealist bir kız değildir. Cansu'ya göre dış görünüş çok önemlidir. İnsanın dışarıya verdiği mesajdır o ve bu yüzden sürekli kıyafete yatırım yapar. İşletme mezunudur.

    Detay Sayfası:
    Elimi Bırakma - Cemre Gümeli - Cansu Kara Kimdir?

  • Servet - Cemre Gümeli - Hande Fettah Kimdir?

    Dizi:
    Servet

    Rolü:
    Hande Fettah

    Karakter Açıklaması:
    Kudret Fettah'ın biricik kızı, medarı iftarı, göz bebeği olan Hande; kazanma hırsından uzaktır. Ancak aşkta dominant bir kadındır.

    Detay Sayfası:
    Servet - Cemre Gümeli - Hande Fettah Kimdir?

  • Tatlı İntikam - Cemre Gümeli - Simay Kimdir?

    Dizi:
    Tatlı İntikam

    Rolü:
    Simay

    Karakter Açıklaması:
    Simay, Pelin'in üniversite de tanıştığı ve bu zamana kadar da hayatında olan en yakın arkadaşıdır. Simay, kızlar grubunun beyni ve aşk doktorudur. Okul yıllarında tanıştığı Hakan ile okulu bitince hemen evlenmiş, mesleğini yapmamıştır. Şimdi mutlu bir evliliği vardır; ama ara ara da ilişkinin ilk yıllarını özleyerek Hakan'ı sıkıştırır.

    Detay Sayfası:
    Tatlı İntikam - Cemre Gümeli - Simay Kimdir?

  • Cemre Gümeli

    24 Eylül ’te İstanbul’da doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başladı ve üniversite yılları boyunca da devam etti.


    Bu sürede çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer almasının yanında Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de aldı. yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başladı ve sırayla Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma’da rol aldı. ’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.


    Rol Aldığı Yapımlar:


    Tatlı İntikam


    Servet


    Elimi Bırakma


     

    Gerçek adı: Cemre Gümeli
    Doğum tarihi: 26 Mayıs
    Doğum yeri: İstanbul
    Boyu:  cm
    Kilo:  52 kg
    Burcu: İkizler
    Eğitim durumu: Üniversite
    Medeni hali: Bekar
    Meslek: Oyuncu
    İnstagram hesabı için tıklayın.

    Cemre Gümeli nereli? Kaç yaşında?

    Cemre Gümeli kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Cemre Gümeli sevgilisi? Cemre Gümeli oynadığı diziler, ailesi, annesi ve kimin kızı? Cemre Gümeli hakkında merak edilen tüm detaylar, hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle olacak.

    Cemre Gümeli hayatı ve biyografisi

    Cemre Gümeli Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. yılında Tatlı İntikam dizisi ile başladığı oyunculuk kariyerinde oyuncu Melike İpek Yalova ile benzerlikleri ile bilinmektedir.

    Cemre Gümeli oynadığı diziler

    Cemre Gümeli 26 Mayıs yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  Küçük yaşlarda bale ve piyano eğitimi aldı. Oyunculuk isteği lise sıralarında başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversiteye başladı. Oyunculuk hayatı yılında “Tatlı İntikam” dizisinde canlandırdığı “Simay” karakteri ile başladı. Bu dizileri daha sonra “Servet ve Elimi Bırakma” dizileri takip etti.

    Cemre Gümeli sevgilisi

    Dizi ve medya kariyerinin yanında Murat Ceylan ve Meltem Tüzüner ile Oriflame Türkiye Nisan Kataloğu için yılında bir araya gelmişlerdir. Cemre Gümeli bikini pozları ile de en çok hayranları tarafından aranan isim oldu.  Aynı zamanda yılından itibaren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Melike İpek Yalovaile birbirlerine benzemektedirler. Güzel oyuncu hayranları tarafından Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoraygüzelliği ile de bilinmektedir. Cemre Gümeli Almanca ve İngilizce dillerini çok iyi bilmektedir. Günümüzde İstanbul’da yaşamını sürdüren oyuncu dizi çalışmalarını sürdürmektedir.

    Cemre Gümeli estetik

    Cemre Gümeli estetik oldu mu?Cemre Gümeli estetik olup olmadığına dair bir ibare yoktur. Bilindiği kadarıyla doğal güzelliği ile ön plandadır. Cemre Gümeli bir dönem Emre Taşkıran aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak son dönemlerde özel yaşamında yeni bir ilişkisinden bahsedilmemiştir.

    Cemre Gümeli yılında yeni dizisi olan “Bay Yanlış” dizisinde “Deniz Koparan” rolüne hayat veren isim oldu.

    Cemre Gümeli eğitim kariyeri

    • Etiler Sanat Merkezi – Bale Eğitim
    • – Güzel Sanatlar Oyuncuları Tiyatro Eğitimi
    • Tuğrul Şan Müzik Merkezi – Ses Eğitimi
    • – Ekol Dram Müzikal Tiyatro Eğitimi
    • – İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri
    • – İstanbul Bigi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi (Çift Anadal )

    Cemre Gümeli dizileri ve filmleri

    Cemre Gümeli oynadığı diziler? Cemre Gümeli hangi dizilerde oynadı? Yeni dizisi ve tüm filmleri aşağıda yer almaktadır.

    • Bay Yanlış (Deniz Koparan) (TV Dizisi)
    • Elimi Bırakma (Cansu) (TV Dizisi)
    • Servet (Hande Fettah) (TV Dizisi)
    • Tatlı İntikam (Simay) (TV Dizisi

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası