san martin pubg mobile / PUBG Mobil Sıralaması Nedir: Sınıflar, Ödüller, Gereksinimler | AndroidYardım

San Martin Pubg Mobile

san martin pubg mobile

Hepimiz biliyoruz PUBG Mobile Dünyanın en popüler ve indirilen oyunlarından biridir. Oynanabilirliği, rekabet gücü veya sürekli iyileştirmeleri nedeniyle bu Battle Royale, kendisini şu ünlü oyunların üzerinde konumlandırdı: Kralların onur o Garena Özgür Ateş. Tabii ki, iyi bir seviyeye ulaşmak için birçok saat ayırmanız gerekiyor, eğer o seviyeye ulaşmak istiyorsanız daha da fazlasını. aralıklar Daha uzun.

Dediğimiz gibi PUBG Mobile konusunda uzman olmak istiyorsanız çok zaman harcamanız gerekiyor. Oynanışı basit olmaktan uzak ve ustalaşmak için çok fazla oyun oynamanız gerekiyor. Daha az basit onun sıralama modu, çünkü oyuncu sayısı çok fazla. Bunlar, oyunun rekabet gücünü artırmak için oluşturulmuş farklı sıralara ayrılmıştır. Oyunların sonuna ne kadar yaklaşırsanız, o kadar kolay seviye atlar ve daha fazla ödül alırsınız. Ayrıca, diğer oyuncular öne geçebileceği için düzenli olarak oynamanız önerilir.

Indeks

PUBG Mobile'da nasıl seviye atlanır

Genel olarak, seviye atlamanın en iyi yöntemi, her oyunda mümkün olduğunca çok puan toplamaktır. Daha ne kadar düşmanları matematik ve daha fazlası zaman Onlarda hayatta kalırsan daha fazla puan alırsın. Aslında oyunların sonuna ulaşmanın düşmanlarınıza ağır bastığı söyleniyor. Bunu başarmak için oynamak en iyisidir. Miramac, daha az deneyimli oyuncular için tercih edilen harita ve Erangel, video oyunundaki en eski. Bunun nedeni her ikisinde de hayatta kalma süresinin daha uzun olması ve düşmanlardan daha uzak yerlere düşebilmenizdir.

Ayrıca, iyileşmek manga arkadaşlarınız da daha hızlı puan kazanmanızı sağlayacaktır. tamamlayın misiones battle pass da bize çok yardımcı olabilir. İki tür vardır, görevler zorlayıcı ve günlük. İlk önce şunu bilmelisiniz ki, tamamlarsanız 10 bir hafta, alabilirsiniz kutuları ile ödülleri özel, bazı durumlarda veya ekleyebilme.

Daha profesyonel bir şekilde yapmak istiyorsanız, oyunlar içinde ilklerden uzak durun. daire fırtınadan, tutun silahlar Oyununuza iyi uyum sağlayan ve zamanla düşmanlarınızı tespit etmek için kendinizi haritanın en yüksek yerlerine konumlandıran. Ayrıca daha yüksek rütbeli oyuncular bulursak ve oyunu kazanmayı başarırsak, çok sayıda puan elde edeceğiz.

Youtube kanalımıza abone olun

PUBG Mobile'daki her rütbenin özellikleri ve elde ettiğiniz şey

Her şeyden önce her rütbe PUBG Mobile şunlardan oluşur: beşseviyelerien yüksek hariç. 1. seviyeden başlıyorsunuz ve göreviniz 5'e ulaşmak. Bunu geçtiğinizde otomatik olarak bir sonraki rütbenin 1. seviyesine geçeceksiniz. Söylenmesi gerekir ki ödülleri bağlı olarak elde edilir sezon kendimizi bulduğumuz ve her birinde yeni aksesuarlar veya giysiler kişiselleştirmek senin karakterine. Oyunlar sırasında aldığımız ödüller şunlardır:

  • Öldürülen her düşman için 20 BP.
  • Bir düşmana hasar vermek için 20 BP'ye kadar.
  • Oyunu kazanmak için BP Bireysel.
  • Oyunu kazanmak için BP Düetler.
  • Oyunu kazanmak için BP Filo.

Artık her oyunda size verdikleri ödüllerin ne olduğunu bildiğinize göre, PUBG Mobile'da bulabileceğimiz tüm rütbeleri açıklayacağız:

bronz

Hepsinden en düşük olanıdır. İlk beş eleme oyununu oynadığımızda, bizi otomatik olarak bu sıralamaya yerleştirecek. Burada tanıştığımız oyuncuların çoğu yeni veya yeni oynamaya başlıyor ve genellikle botlar var. Her durumda, bu aralık bize ilk adımlarımızda daha rahat bir deneyim sunuyor. almalıyız makas oraya varmak ve bir sonraki aralığa geçmek istiyorsak.

gümüş

İlk birkaç oyununuzu oynadıkça ve oyuna daha aşina oldukça, bir sonraki dereceye ulaşacağız. Burada hala bazı botlar görebilirsiniz, ancak oyuncular zaten nasıl oynanacağına dair ufak bir fikre sahipler. Bir öncekinde olduğu gibi, 5'ten 1'e kadar beş seviye bulacağız. puan sonrakine geçmek gerekiyordu.

altın

Bu rütbedeki oyuncular zaten saatlerce oynuyorlar ve bir oyunu kazanmak için yeterli deneyime ve bilgiye sahipler. Oyunda iyi ve oyunun temelleri hakkında bilgi. ile başlayacaksın  puan ve 1. seviyeye ulaştığınızda, üstesinden gelmek zorunda kalacaksınız. yükseltmek.

Platin

Altın seviye 1'i geçtiğinizde, zaten ciddiye alınması gereken bir rütbe olan Platinum'a gideceksiniz. Burada oyuncular oldukça deneyimli ve orta-yüksek seviyede bir oyun seviyesine sahipler, bu yüzden oyunun sonunda seçeneklerle varmak istiyorsanız belirli stratejiler uygulamanız ve çok iyi nişan almanız gerekecek. Bu nedenle, botları unutmaya başlayabilirsiniz ve Çaylaklar. Puanlama sistemi şu andan itibaren başlar:  noktalara ulaşır ve .

Elmas

Bu seri, temel kavramlarda ustalaşmış ve üst düzey kullanıcılarla yüzleşmek için seviyelerini yükseltmeye çalışan oyuncuları içerir. Dolayısıyla burada düşmanlarımızı öldürmek istiyorsak iyi bir seviyeye sahip olmamız gerekiyor. ile başlayacaksın puan ve bir sonraki sıraya geçmek için , zaten oldukça yüksek sayılabilecek bir puan.

Korona

Oyuncular zaten iyi bir rekabet seviyesine sahipler ve amatör turnuvalara bile katılabiliyorlar. İlerlemek ve kendilerini dünyanın en iyileri arasında konumlandırmak isteyen birçok oyuncu bulduğumuzdan, muhtemelen rekabet gücü en yüksek kategoridir, bu nedenle bir düşmanı öldürmek gerçekten zor olacaktır. ile başlayacaksın noktalara ulaşmanız gerekir ve bir sonrakine geçmek için.

As

Bu grupta, yüksek rekabet düzeyine sahip inanılmaz becerilere sahip oyuncular buluyoruz. Bu aralıktan, öncekilerde bulduğumuz puanlama sistemi sona erer. Burada tüm kullanıcılar her durumla başa çıkabilir ve en özel öğelere sahip olabilir. Artık öncekilerde olduğu gibi beş seviye yok, çünkü bu rütbe sadece en iyilerin kaldığı çok az şanslı seviyeden oluşuyor.

Conquistador

Bu, video oyunundaki en yüksek ve en prestij veren sıralamadır. Burada her bölgeden en iyi oyuncuyu buluyoruz ve onlar unvan veya çerçeve gibi farklı hediyelerle ödüllendiriliyorlar. Sınıflandırma sürekli güncellendiğinden, not düşmemek için saatlerce oynamak gerekiyor.


PUBG Mobile En Az Bilinen 5 Air Drop Konumu

Mobil cihazların en çok oynanan Battle Royale oyunu olan PUBG Mobile’da oyunu kazanmanıza yardımcı olacak en az bilinen 5 Air Drop konumu sizler için listeledik. İşte PUBG Mobile en az bilinen 5 Air Drop konumu.

Bilindiği üzere Battle Royale oyun türünde oyuncuların iyi bir silaha sahip olması oyunu kazanmaları yönündeki en önemli etmen. Tıpkı diğer Battle Royale oyun türlerinde olduğu gibi PUBG Mobile oyununda da en nadir silahlar Air Drop’lardan düşüyor. Oyun esnasında rastgele olarak belirlenen bu Air Drop’lardan bazıları tehlikesiz noktalar olsa da bazıları ise tüm oyuncuların ilgi odağı oluyor ve bu noktaları gitmek oyuncular için ölüm anlamı taşıyor.

PUBG Mobile oyununda oyuncuların oyunun tadını çıkartabilmeleri için farklı haritalar bulunuyor. Her haritada sunulan kullanıcı deneyimi ise farklı. Bu anlamda her haritada, oyuncuların üst seviye silahlar bulabileceği lootlar için haritaların çeşitli noktalarına gönderilen droplar bulunuyor. Oyundaki diğer oyuncular da bu droplara ulaşmak istedikleri için bu noktalarda bulunmak oyuncular için büyük bir risk anlamı taşıyor. Rakip oyuncuların da bu alana gelmesiyle birlikte drop noktalarında çatışmaların çıkması neredeyse kesin olarak görülüyor.

Bu yazımızda ise sizlere en az risk içeren ve pek çok kişi tarafından bilinmeyen 5 drop noktasını listeledik.

PUBG Mobile En İyi 5 Drop Konumu

Bu drop noktası Erangel haritasının en bilinmeyen drop konumlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Batı tarafında ve birkaç küçük yapıya sahip olan bu nokta diğer drop noktalarına göre biraz daha güvenli oynamaya ve önemli miktarda loot almaya istekli oyuncular için ideal bir nokta olarak karşımıza çıkıyor.

PUBG Mobile’ın popüler haritalarından birisi olan Miramar’da, Power Grid bölgesi San Martin, Pcado ve Mont Nuevo arasındadır ve bu haritayı oynayanlar için iyi bir loot noktası olabilir. Oyuncular Air Dropların yanı sıra bulundukları yerde bulunan depolardan yeterince loot elde edebilir ve Los Leones’e yakın mağaralarda da loot elde edebilir.

Vikendi haritasının az bilinen yerlerinden birsi olan Port noktası ise yeterli loot için ideal yerlerden birisidir. Air Drop’ların gelmemesi durumunda da bölgedeki depola ve tekneler de oyuncular için iyi bir loot noktası olarak sayılabilir.

Sanhok haritasının güvenli noktalarından birisi olan Quarry noktası da oyuncuların drop bekleyebileceği güvenli noktalardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular yerin geniş yayılımı nedeniyle bu alanda loot bulmak için biraz arama yapmak zorunda kalabilir. Bu noktada dropların düşmemesi durumunda bile oyuncular çevrelerinden pek çok loot toplayabilir.

Bu nokta Erangel haritasında oyuncuların drop bekleyebileceği güvenli noktalardan birisi. Bu noktada oyuncular drop bulmaması durumunda ile çevrelerinde pek çok loot elde edebilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası