denizbank trendyol çekiliş / Akaryakıt Kampanyaları | Shell Türkiye

Denizbank Trendyol Çekiliş

denizbank trendyol çekiliş

Denizbank Trendyol Çekilişi 2021

Bu kampanya DENİZBANK A.Ş .adına MPİ’nin 08.10.2021 tarih ve E-40453693-255.01.02-10010 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından düzenlenmektedir. 15.10.2021 SAAT:00:01- 30.11.2021 SAAT: 23:59 Kampanya tarihleri arasında, Türkiye genelinde, Mobildeniz uygulamasına bireysel kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaptıktan sonra çıkacak kampanyaya hemen katıl butonuna tıklayan ya da uygulama içi ...ndeki kampanyalar alanında yer alan hemen katıl kampanya katılım butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olan katılımcılara, 1 çekiliş hakkı verilecek olup, kampanya 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Talihliler, 08.12.2021 tarihinde Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ. Esentepe Mah. Kore Şehitleri CD. 16/1 K8 Zincirlikuyu/İstanbul (Toplantı Salonu)adresinde saat 11:00’de noter huzurunda halka açık olarak yapılacak çekilişle belirlenecektir. İkramiye olarak, 1 kişi 10.000,00 TL , 10 kişi 1000.00 TL,50 kişi 500.00 TL,100 kişi 100.00 TL değerinde Trendyol Cüzdan hediye kodu (Kodlar www.trendyol.com sitesinde geçerlidir. Kodlar altın, dijital ürün ve cep telefonu butikleri gibi yasaklı kategoriler hariç tüm butiklerde geçerlidir. Kodlar Trendyol süpermarket ve yemek kısmında da geçerlidir. Her kullanıcı kampanyadan bir kez yararlanabilir. Bu kampanya, trendyol.com'da yapılan mevcut tüm kampanyalar ve indirimli ürünlerde geçerlidir. Koda yüklenecek bakiye bölünerek kullanılabilir. Hediye edilen tutarın üstüne cüzdana istenilen miktarda para aktarılabilir. Siparişin iptal veya iade edilmesi durumunda sipariş tutarı tekrar cüzdana yüklenir. Trendyol Cüzdan hediye kodu kodu ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, nakde çevrilemez veya devredilemez. Trendyol Cüzdan Hediye Kodların son kullanım tarihi 15.09.2022’dir.) kazanacaktır. Kazanan talihliler 10.12.2021 tarihli Birgün Gazetesi’nde duyurulacaktır. Kampanya Denizbank AŞ’nin mevcut ya da yeni tüm mobildeniz bireysel kullanıcılarına yöneliktir. Kampanyaya katılım kampanya dönemi boyunca 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.Iphone kullanıcıları için Appstore’dan,Android işletim sistemini destekleyen cihazlar için Google Play marketinden Denizbank AŞ’ye ait mobildeniz uygulamasını indirmek ücretsizdir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Trendyol Cüzdan hediye kodu kodu ikramiyesini talihliden başkası kullanamaz, nakde çevrilemez veya devredilemez. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri, eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Denizbank A.Ş., Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD.ŞTİ. çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.

BANKKART'A ÖZEL
PEŞİN FİYATINA 3 VEYA 6 TAKSİT!

  • 30 Haziran 2023 tarihine kadar Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 500 TL ve alışverişlerinizde vade farksız 3 taksit, 3000 TL ve üzeri alışverişlerinizde vade farksız 6 taksit fırsatından faydalanabilirsiniz.
  • Taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahipleri taksit fırsatından faydalanabilecektir.
  • Kampanyaya ilişkin geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacaktır.
  • Kampanya Bankkart POS’undan yapılan işlemlerde geçerli olacaktır.
  • Bu kampanya T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar. Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.
  • Kampanya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit yasağı kapsamında yer almayan ürünlerde geçerlidir. BDDK tarafından yayınlanan kredi kartları taksit sınırlaması kapsamında, satılan ürünlere göre taksit geçerli olmayabilir veya taksit sayıları değişiklik gösterebilir. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Trendyol uygulaması içerisinde yer alan Dolap'ta yapılan alışverişlerde kampanya geçerlidir.

BONUS'A ÖZEL
PEŞİN FIYATINA 3 VEYA 6 TAKSİT

  • 30 Haziran 2023 tarihine kadar Trendyol'da ve Trendyol uygulaması içerisinde yer alan Dolap'ta yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 3 taksit imkanı sunulacaktır.
  • Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Bonus Business, Shop&Fly, Shop&Fly Business , Miles&Smiles Garanti BBVA , Miles&Smiles Garanti BBVA Business, American Express Card, Bonus American Express Card, Miles&Smiles American Express card, Shop&Fly American Express Card, Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Alternatifbank Bonus, ICBC Turkey Bonus, Deniz Bonus Business, TEB Bonus Business, Şeker Bonus Business, Alternatifbank Bonus Business, ICBC Turkey Bonus Business, Türkiye Finans Happy Business Card dahildir.
  • Paracard dahil değildir.
  • Kampanyaya ek kartlar ve sanal kartlar dahildir.
  • Trendyol ve Garanti BBVA kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Kampanyalardan faydalanmak için ödeme esnasında 3 veya 6 taksit seçeneklerinin seçilmesi gerekmektedir.
  • Trendyol uygulaması içerisinde yer alan Dolap'ta yapılan alışverişlerde kampanya geçerlidir.
  • Kampanya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit yasağı kapsamında yer almayan ürünlerde geçerlidir. BDDK’nın taksit kısıtlamaları gereğince; basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 3 ay, elektronik eşya harcamalarında (video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5.000 TL’nin üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet harcamalarında 6 ay, mobilya, elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) ve fiyatı 5.000 TL’nin altında olan televizyon harcamalarında 9 ay, bilgisayar harcamalarında 12 taksit sınırı bulunmaktadır.

PARAF'A ÖZEL
PEŞİN FİYATINA 3 VEYA 6 TAKSİT!

  • 30 Haziran 2023 tarihine kadar, Trendyol’da tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri işlemlerde peşin fiyatına 3 veya 6 taksit imkanı sunulacaktır.
  • Kampanyadan faydalanmak için ödeme esnasında 500 TL ve üzeri işlemlerde 3 taksit, 3.000 TL ve üzeri işlemlerde 6 taksit seçilmesi gerekmektedir.
  • Kampanyaya ilişkin geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacaktır.
  • Kampanya Paraf POS’undan yapılan işlemlerde geçerli olacaktır.
  • Trendyol uygulaması içerisinde yer alan Dolap'ta yapılan alışverişlerinde kampanya geçerlidir.
  • Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ, sanal ve ek kartlar kampanyadan faydalanabilecektir.
  • BDDK tarafından yayınlanan kredi kartları taksit sınırlaması kapsamında, satılan ürünlere göre taksit geçerli olmayabilir veya taksit sayıları değişiklik gösterebilir. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Bu kampanya TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar. Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

CARDFİNANS'A ÖZEL
PEŞİN FİYATINA 3 VEYA 6 TAKSİT!

  • Kampanya kapsamında, 30 Haziran 2023 tarihine kadar QNB Finansbank POS’undan CardFinans’ınızla yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde peşin fiyatına 3 taksit, 3000 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulacaktır.
  • Vade farksız taksitler, taksit kısıtı olmayan ürünlerde geçerlidir.
  • ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.
  • Kampanyadan faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme, bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme özelliklerinden yararlanılamaz.
  • Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.
  • Trendyol'un sunduğu diğer kampanyalar için detaylı bilgiyi www.trendyol.com sitesinde bulabilirsiniz. QNB Finansbank A.Ş’nin bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Kampanya kapsamında trendyol.com’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler trendyol.com’un müşteri hizmetleri hattına iletilebilir.
  • Bu kampanya QNB Finansbank A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. QNB Finansbank A.Ş. kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar. Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

MAXIMUM'A ÖZEL
PEŞİN FİYATINA 3 VEYA 6 TAKSİT!

  • 30 Haziran 2023 tarihine kadar İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard, Maximum Pati Kart, Maximum Genç Kart) ile yapacağınız 500 TL ve üzeri taksitli alışverişlerinizde peşin fiyatına 3 taksit fırsatı ve 3000 TL ve üzeri alışverişlerinize peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulacaktır.
  • Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil değildir.
  • Kampanya, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit yasağı kapsamında yer almayan ürünlerde geçerlidir. BDDK’nın taksit kısıtlamaları gereğince; basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 3 ay, elektronik eşya harcamalarında (video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5.000 TL’nin üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet harcamalarında 6 ay, mobilya, elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) ve fiyatı 5.000 TL’nin altında olan televizyon harcamalarında 9 ay, bilgisayar harcamalarında 12 taksit sınırı bulunmaktadır.
  • Bu kampanya İş Bankası A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. İş Bankası A.Ş. kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar. Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.
  • Trendyol uygulaması içerisinde yer alan Dolap'ta yapılan alışverişlerinde kampanya geçerlidir.

AXESS'E ÖZEL
PEŞİN FİYATINA 3 VEYA 6 TAKSİT!

  • 30 Haziran 2023 tarihine kadar, Trendyol’dan yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 3 taksit ve 3000 TL ve üzeri alışverişlerde peşin fiyatına 6 taksit sunulmaktadır.
  • Kampanyadan Axess, Wings, Axess Business, Wings Business, Free ve Bank O’Card Axess kartları yararlanabilir.
  • Kampanyaya Trendyol Dolap uygulamasından yapılacak alışverişler dahildir.
  • Trendyol Cüzdan bakiyesiyle ya da ödeme sayfasında Trendyol Cüzdanım ile öde seçenekleriyle yapılan işlemlerde kampanya geçerli değildir.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri, konaklama ile ilgili harcamalarda ve basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 3 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5000 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, yenilenmiş ürün niteliğinde olan fiyatı 5000 Türk Lirasının üzerindeki cep telefonu alımlarında 6 ay, sağlık ürünü alımlarında, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında ve fiyatı 5000 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, bilgisayar alımı, taşımacılık, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda ve yenilenmiş ürün niteliğinde olan fiyatı 5000 Türk Lirası ve altındaki cep telefonu alımlarında 12 ay, yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
  • Bu kampanya Akbank T.A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Akbank T.A.Ş. kampanya koşullarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı tamamen veya geçici olarak durdurma hakkını saklı tutar. Üye marka, taksit ve kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin internet sitemize yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabileceği hususu göz önünde bulundurulmalıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası