biletix sertab erener gaziantep / Sertab Erener biletleri.

Biletix Sertab Erener Gaziantep

biletix sertab erener gaziantep

Sertab Erener

Etkinlik Kuralları

- Etkinlik kapı açılış saati , etkinlik başlangıç saati 'dir. 
- Covid önlemleri gereği ziyaretçilerin alana maskeyle gelmesi zorunludur.
- Katılımcılar/İzleyiciler Covid kapsamında alınan kurallara uymalıdır. Etkinlik gişesi etkinlikten 2 saat önce açılır.
- 6 yaş altı konsere alınmamaktadır. 6 ve 6 yaş üstü her yaştan katılımcı bilete tabidir.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Etkinlik süresince biletinizi ve/ veya bilekliğinizi saklayınız.
- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek ve içecek alınmamaktadır.
- Etkinlik alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girilmemektedir.
- Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girilmemektedir.
- Etkinlik süresince kayıt yapılmasına izin verilmeyecektir. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.
- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm, kolonya vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet, termos, motor kaskı ve lazer imleci ile girilmemektedir.
- Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.
- Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.
- Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.
- Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir.
- Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.
- Etkinlik alanına evcil hayvan ile girilmesine izin verilmeyecektir. Sadece rehber köpek ile girilebilir.
- Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.
- Etkinlik alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde haklarını kaybederler, tekrar alana girebilmeleri için yeni bilet satın almaları gerekmektedir.
- Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır. Satın alınan bilet yazılı izin alınmadığı taktirde; reklam, yarışma, çekiliş, promosyon vb. Kişisel kullanım haricinde ticari ya da ticari olmayan amaçlarda kullanılamaz. Bu amaçla kullanılan biletler iptal edilecektir ve yasal işlem başlatılacaktır.
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
- Profesyonel olmayan cihazlarla, katılımcıları ve sanatçıları rahatsız edecek ve özel hayat gizliliğini ihlal edecek çekim yapılmamasına özen gösterilmelidir.

Müzik dinlemeyi ve eğlenmeyi çok seviyoruz. Bu yüzden en sevilen şarkıcıların konserlerine gidiyor, şehirdeki festivalleri kaçırmıyoruz. Bilet almanın ve satmanın en güvenilir yolu funduszeue.info ile dilediğiniz sanatçı için konser etkinlik biletlerini bulabilirsiniz.

Çalışırken, yürürken, araba kullanırken müzik dinlemek hayatın günlük stresinden uzaklaşmak için harika bir yol. Herkesin hayran olduğu bir sanatçıyı canlı olarak dinlemenin ve izlemenin keyfi de bir başka.

funduszeue.info garantisi ve güvencesi ile dinlemekten keyif aldığınız sanatçılar için konser bileti alabilir veya gidemeyeceğiniz etkinlik için aldığınız konser biletlerini satabilirsiniz.

Konser Biletleri Ne Kadar?

Bilet bulamadığınız için gidemediğiniz etkinliklere, funduszeue.info ile konser etkinlik biletleri almak artık çok kolay. Aradığınız sanatçıların konser biletlerini alıcı ve satıcının bir araya geldiği bu platformda uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Yaklaşan konser etkinliklerinden ve konser bileti fiyatlarından haberdar olmak için sitemize üye olabilir veya sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz. Çeşitli festival ve konser biletlerine Biletalsat güvencesi ile uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Konser Bileti Nereden Alınır?

Konser bileti almanın en iyi ve en kolay yolu funduszeue.info Tarkan, Fazıl Say gibi popüler sanatçıların konser bileti nereden alınır diye düşünenlerin funduszeue.info’a üye olarak güven içinde istedikleri etkinliklere bilet almaları mümkün. Online konser bileti almanın en güvenilir ve başarılı yolu olan bu platform ile etkinlik severlerin memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

Sevdiği sanatçıyı yakından görmek, onu olarak canlı izlemek ve dinlemek isteyenlerin konser bileti nereden alınır diye düşünmeleri funduszeue.info adresi ile son buluyor.

Konser Bileti Nasıl Satılır?

Önceden aldığınız ancak sonra işiniz çıktığı için gidemeyeceğiniz bir bileti nasıl satarsınız? Cevabı çok basit. funduszeue.info ile. Gidemediğiniz herhangi bir etkinliğin biletini funduszeue.info adresine yükleyerek biletinizi satışa sunabilir ve o bileti almak isteyenlere satabilirsiniz.

Elinde gidemeyeceği konser biletleri olanlar ve o konser biletini güvence ile almak isteyenlerin buluştuğu adres funduszeue.info’da alıcının ve satıcının tüm haklarının korunması güvence altına alınmıştır.

Konser Bileti Nasıl Alınır?

Gitmek istediğiniz konser etkinlik biletlerini uygun fiyata Biletalsat adresinde bulmanız çok kolay. funduszeue.info adresine üye olarak istediğiniz etkinlere bakabilirsiniz. Seçtiğiniz etkinlikte açılan listeden istediğiniz konser biletini seçerek bilet satın al butonuna basmanız yeterli.

Konser bileti almanın güvenilir ve en kolay yolu olan funduszeue.info ile biletleri tükenmiş etkinliklere de bilet bulabilirsiniz. Bu yüzden siteye üye olmayı unutmayın.

Konser ve Etkinlik Biletleri Nelerdir?

konser ve etkinlik biletleri neler diye düşünenlerin Biletalsat platformunun sosyal medya hesaplarını takip etmeleri yeterli olacaktır. Hayatın stresinden uzaklaşmak, sevdiği sanatçıyla buluşmak isteyenler için pek çok etkinlik sitemizde. konser biletlerini güven içinde almak veya satmak için funduszeue.info adresini takipte kalın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası