milas görülmesi gereken yerler / Milas'ın Gezilecek Yerleri | Birbirinden Popüler 25 Yer | Fixbilet Blog

Milas Görülmesi Gereken Yerler

milas görülmesi gereken yerler

11 Tarihi Mekan

Kaçırmayın! Bodrum &#; Milas Havalimanı&#;ndan, &#;Bodrum ilçe merkezine nasıl ve ne kadar sürede ulaşabilirim?&#; diye merak ediyorsanız: Milas Bodrum Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım Rehberi

Didim

Didim

Burası Neresi? Aydın’a bağlı bir ilçe olan Didim, Menderes Nehri ile Bafa Gölü arasındaki yarımada üzerinde yer alıyor. Konum itibariyle Aydın şehir merkezinin 98,7 kilometre güneybatısında yer alan ilçenin doğusunda Muğla; batısı ve güneyinde ise Ege denizi bulunuyor. Didim, köklü geçmişi, antik kentleri, doğal güzellikleri, koyları ve plajlarıyla her yıl binlerce turisti evinde ağırlıyor. Dolayısıyla ilçenin, Ege kıyısındaki en meşhur tatil merkezlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

İzmir’e yakın tatil noktalarından biri olması da Didim’in avantajlarından biri. Halihazırda 80 bine yakın nüfusa sahip olan ilçe, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte bu oranı ikiye katlıyor. İzmir gibi Muğla’ya da oldukça yakın olan ilçe, ulaşım açısından birçok tatil beldesine göre daha avantajlı konumda! Milas ile Didim arasında yalnızca 68 kilometre mesafe bulunup; yolculuk ortalama 1 saat sürüyor.

Neden Gitmeliyim? Milas’a yakın tatil yerlerinden biri olan Didim’in; Alaçatı, Kuşadası ve Bodrum gibi yerlerle karşılaştırıldığında, daha bütçe dostu bir tatil imkanı sunduğunu söyleyebiliriz. Roma&#;dan, Bizans&#;a, Giritlilerden, Perslere kadar pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan ilçe, tarihi yapı açısından oldukça zengin! Zira Apollon Tapınağı, Milet Tiyatrosu, Didyma Antik Kenti ve Priene Antik Kenti gibi daha pek çok yer Didim’in tarihi zenginliklerini oluşturuyor. İlçe özellikle mavi bayraklı Altınkum Plajı’yla biliniyor. Ilıman ve sıcak iklime sahip olan Didim’de yılın büyük bir bölümünde denize girilebiliyor.

Ayrıca dalış, yelken ve rüzgar sörfü gibi birçok su sporu gerçekleştirilebiliyor. Didim’de; pansiyon, ultra lüks tatil köyleri ve butik otel gibi her bütçeye uygun, pek çok konaklama seçeneği mevcut. Tatilciler konaklamak için genelde Akbük ve Altınkum beldelerindeki tesisleri tercih ediyor. Gezmek için iki gününüzü ayırmanız gereken Didim’de görmeniz gereken birçok turistik yer bulunuyor. Akbük, Akköy, Akvaryum Koyu, Bafa gölü Milli Parkı, Cennet Adası, Martı Koyu, Yalıköy, Saplı Ada, Sağtura ve Akademi Koyu bunlardan yalnızca birkaçı.

Didim’e ulaşmak için İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nı veya Muğla’nın Milas-Bodrum Havalimanı’nı tercih edebilirsiniz. Muğla üzerinden 1,5 saat; İzmir üzerinden ise ortalama 2 saatlik bir yolculukla Didim’e ulaşabilirsiniz. Son olarak; İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerden de Didim’e direkt otobüs seferlerinin düzenlendiğini belirtmeden geçmeyelim!

Kuşadası

Kuşadası

Burası Neresi?Kuşadası, Aydın’ın kilometre batısında; İzmir’in 97,8 kilometre güneyinde, Ege denizi kıyısında yer alan bir tatil cennetidir. Aydın’da Didim ile birlikte yaz turizminin kalbini oluşturan Kuşadası, yaz aylarında, tatilcilerin uğrak noktalarından biridir. Öyle ki binden fazla olan ilçe nüfusu, yaz sezonunun açılmasıyla birlikte 2 milyonu aşıyor.

Ayrıca Türkiye’nin en büyük üçüncü limanı olan ilçe; doğası, limanı, denizi, körfezi, su altı zenginliği ve mavi bayraklı plajlarıyla harika bir turizm cenneti! Milas ile Kuşadası arasında kilometre mesafe bulunuyor. Dolayısıyla Milas ilçe merkezinden yola çıkıldığında ortalama 1,5 saatte Kuşadası’na ulaşılabiliyor.

Neden Gitmeliyim? Mavi bayraklı plajları, bakir adaları, koyları ve yaz festivalleriyle her yıl binlerce turist tarafından yakın markaja alınan Kuşadası, Milas çevresinde gezilecek yerler arasına mutlaka eklenmeli! Tabiat güzellikleri ve tarihi yapılar kapsamında Kuşadası’nda gezip görülmesi gereken birçok yer bulunuyor. Başta Andız Kulesi olmak üzere; Kadınlar Denizi Plajı, Dilek Yarımadası, Zeus Mağarası, Kuşadası Milli Parkı, Kurşunlu Manastırı, Güvercinada Kalesi, Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı, Eski Doğanbey Köyü, Meryem Ana Evi gibi yerleri mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Kuşadası’nın tamamını gezip dolaşmak için 2 &#; 3 ayırmalısınız. Konaklamak isterseniz Bodrum ve Çeşme gibi pek çok tatil köyüne göre çok daha uygun fiyatlarla; otel, pansiyon, butik otel, bungalov, kamp alanı ve apart otel gibi bir dizi seçeneğiniz mevcut! İlçenin en yoğun dönemi Temmuz ve Ağustos aylarında yaşıyor. Daha sakin bir tatil için Mayıs sonunu veya Eylül başlarını tercih edebilirsiniz. Havayolu ile ulaşımda İzmir’i kullanmalısınız. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan sadece 1 saatlik yolculukla Kuşadası’na ulaşabilirsiniz.

Akyaka

Akyaka

Burası Neresi? Muğla’nın Ula ilçesine bağlı bir mahalle olan Akyaka, masmavi denizi ve yemyeşil doğasıyla sakin, sessiz ve aynı zamanda huzur dolu bir tatil kasabasıdır. Akyaka, Muğla’nın 28 kilometre güneyinde, Gökova Körfezi’nin doğu ucunda konumlanmaktadır. Söz konusu belde, esasında tam bir uçurtma sörfü cennetidir. Bunun dışında kamp, trekking ve piknik gibi çeşitli doğa aktiviteleri için de oldukça uygundur.

Doğası, yeşili ve mavisiyle mükemmel bir kaçış noktası olan Akyaka ile Milas arasında 90,5 kilometre mesafe bulunmaktadır. Milas’a yakın tatil beldelerinden biri olan bu şirin sahil kasabasına yalnızca 1 &#; 1,5 saatlik bir yolculukla ulaşılabilmektedir.

Neden Gitmeliyim? Yaz boyunca dinmeyen rüzgarlarıyla, en bunaltıcı sıcaklarda bile serinletici atmosferini kaybetmeyen Akyaka, el değmemiş koyları, ahşap evleri ve şirin ara sokaklarıyla dikkat çeker. Muğla’nın diğer tatil köylerine göre daha sakin bir yapıya sahip olan belde, dinlendirici bir tatil isteyenler için oldukça idealdir. Tabiatı bozulmadığı ve doğası herhangi bir tahribata uğramadığı için yılından bu yana doğal sit alanı olarak korunmaktadır. Ve ayrıca Türkiye’deki 11 &#;Sakin Kent&#;ten biridir. Akyaka, yılında Türkiye’deki Cittaslow (Sakin kent) zincirinin bir üyesi olarak da koruma altına alınmıştır.

Peki, Sakin Kent nedir? Cittaslow, ilk olarak İtalya’da ortaya çıkmış bir belediye şeklidir ve doğası bozulmamış, sakin, tenha şehirleri, ilçe ve kasabaları kapsamaktadır. Bu özelliklere sahip olan her bir yerleşime &#;Sakin Kent&#; unvanı verilmektedir. Bu unvan sayesinde çoğu yerleşimin turizmi büyük oranda artmaktadır. Dolayısıyla Akyaka’nın dünyada tanınmasına büyük olanak sağlamıştır. Gelmişken Akyaka’da görmenizi istediğim pek çok yer sizleri bekliyor olacak!

Başta Azmak Nehri olmak üzere; Akyaka Plajı, Çınar Plajı, Sedir Adası, Küfre Koyu, Değirmenbükü Koyu, Idyma Antik Kenti, Akbük Koyu, Akçapınar Köyü ve Sakartepe Seyir Terası gibi birbirinden harika yerleri kesinlikle yakından görmelisiniz. Özellikle, Azmak Nehri kıyısı boyunca uzanan hoş, salaş restoranlara, kafelere ve yemyeşil bahçelere bayılacaksınız! Ayrıca, Azmak Nehri’nde tekne ve kano turlarıyla harika bir keşfe çıkabilirsiniz.

Akyaka’da gece hayatı fazla hareketli olmasa da arkadaşlarınızla, ailenizle ve eşinizle içki içip sohbet edebileceğiniz kafeler ve barlar bulunuyor. Birbirinden şahane bu mekanlarda vakit geçirebilirsiniz. Dalaman Havalimanı’ndan 1 saat; Milas Bodrum Havalimanı’ndan ise 1,5 saatlik bir yolculukla Akyaka’ya ulaşabilirsiniz. Bunun dışında Türkiye’nin hemen her şehrinden Akyaka’ya otobüs seferleri düzenlendiğini belirtmeden geçmeyelim!

Marmaris

Marmaris

Burası Neresi? Ege kıyılarındaki en büyük tatil merkezi olan Marmaris, Ege ile Akdeniz’in kesişim noktasında konumlanmaktadır. Marmaris, Muğla’ya bağlı bir ilçe olarak; şehir merkezinin 55 kilometre güneyinde yer almaktadır. Antik bir liman kenti olan ilçe nüfusu 95 binin üzerinde olup; yaz mevsiminde bu oran ikiye ve hatta üçe katlanmaktadır. Zira Marmaris, Türkiye’nin en popüler tatil merkezlerinden biridir.

Marmaris seyahati için en uygun dönem şüphesiz Haziran ile Eylül arasını kapsayan yaz sezonunu tercih etmelisiniz. Milas ile Marmaris arasında kilometre mesafe bulunup; yolculuk ortalama 1,5 saat sürmektedir.

Neden Gitmeliyim? Marmaris’e gitmek için onlarca sebep sıralanabilir. Zira çam ağaçlarıyla bezenmiş ormanlarla çevrili tepeleri, uzun sahil şeridi, el değmemiş koyları, marinaları, plajları ve antik kentleriyle oldukça zengin bir turizm potansiyeline sahiptir. M.Ö. 3 binli yıllarda kurulduğu tahmin edilen Marmaris, hem tarihi yerleri hem doğal güzelliği hem de deniz, kum ve güneş üçlüsü için harika bir destinasyon olmasıyla her yaz, binlerce turisti evinde ağırlamaktadır. Selimiye, Orhaniye, Bozburun ve İçmeler gibi ilçeye bağlı pek çok tatil beldesi özellikle yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görmektedir.

Bunun yanı sıra Marmaris’te görülmesi gereken pek çok yer mevcut. İçmeler Plajı, Kleopatra Adası, Uzunyalı Plajı, Bördübet Koyu, Hafsa Sultan Kervansarayı, Kızkumu Plajı, Boncuk Koyu, Marmaris Kalesi, Turunç Halk Plajı, Baca Mağarası, Halıcı Ahmet Urkay Müzesi Marmaris Müzesi, Amos Antik Kenti ve Eski Çarşı gibi turistik noktaları ziyaret etmeyi unutmayın! Dolayısıyla gelmişken birkaç gün daha kalmak isteyebilirsiniz. Konaklamak için lüks otellerden, bungalovlara kadar pek çok seçeneğinizin olduğunu da belirtmeliyim!

Marmaris mutfağı, Ege ve Akdeniz esintisi taşıyan, dolayısıyla zeytinyağlıların ve deniz ürünlerinin çeşitli olduğu bir mutfak. Yemeklerine bayılacağınızdan eminim! Bunun yanı sıra ilçede, Hindistan, Çin ve İngiliz mutfağı gibi dünyadan lezzetlerin tadına bakabileceğiniz restoranlar da mevcut.

Dalaman Havaalanı, 88 kilometreyle Marmaris’e en yakın havaalanıdır. Ulaşım için tercih edilebilir. Milas’tan Marmaris’e ulaşmak için otobüs, taksi, transfer araçları ve servis gibi vasıtaları kullanabilirsiniz. Ayrıca Datça veya Bodrum’dan Marmaris’e düzenli olarak feribot seferleri düzenlenmektedir.

Kaçırmayın! Marmaris&#;te pek çok tatil beldesinin bulunduğunu yukarıda belirtmiştim. Her birini Milas&#;a yakın tatil yerleri listenize ekleyebilirsiniz, seçim sizin! Tüm bu tatil beldeleri ile detaylı bilgi almak için tıklayın:

Fethiye

fethiye

Burası Neresi? Nüfus açısından Bodrum’dan sonra Muğla’ya bağlı en büyük ilçe olan Fethiye, ülkemizde yaz turizminin kabinin attığı yerlerden biridir. Anadolu’nun güneybatısındaki Teke Yarımadası üzerinde yer alan ilçe, kuzeyinde Burdur ve Denizli, Doğu ve güneydoğusunda Antalya ile sınır komşusudur. Fethiye, her yıl binlerce ve hatta milyonlarca turistin gözde rotalarından biri olarak; plajları, koyları, kumsalları ve turistik yerleriyle oldukça meşhurdur.

Ege Bölgesi’nde bulunmasına karşın Akdeniz kıyısında yer alan ilçe, pek çok şehre yakınlığıyla da ulaşım açısından avantajlı bir konumdadır. Milas ile Fethiye arasında kilometre mesafe bulunmaktadır. Yolculuk ise ortalama 2,5 saat sürmektedir.

Neden Gitmeliyim? Güneş Tanrısı Apollon tarafından kurulduğuna inanılan Fethiye, eskiden, Rumcada &#;Uzak diyar&#; anlamındaki Mağri (Makri) adıyla anılıyordu. Cumhuriyet ilan edildikten 11 yıl sonra Muğla’ya bağlanan ilçe, ilk Türk hava şehidi olan Pilot Fethi Bey’in anısına Fethiye adını almıştır. Söz konusu ilçe, Tarihi Likya Yolu üzerinde bulunması açısından, kurulduğu günden bu yana önemli bir yerleşim olmuştur. Köklü geçmişi Fethiye’yi hem tarihi hem de kültürel anlamda fazlasıyla zengin bir turizm merkezi haline getirmiştir.

Fethiye ve çevresinde; Kaunos, Telmessos, Kadyanda, Tlos, Letoon, Pınara, Sidyma ve Ksantos Antik Kenti gibi gezip, görülmesi gereken pek çok yer bulunmaktadır. Özellikle yılında, yüzde 82 oyla Dünya’nın en güzel kumsalı seçilen Ölüdeniz ile tüm dünyada popüler olan Fethiye’de; Gemiler Adası, Kabak Koyu, Kelebekler Vadisi, Fethiye Kral Mezarları ve Likya Yolu gibi turistik yerler binlerce turistin akınına uğramaktadır.

Ayrıca ilçede yamaç paraşütü, şnorkelle dalış, su kayağı, yelken ve rafting gibi bir dizi aktivite gerçekleştirilebilmektedir. Bunların dışında Fethiye gecelerinde, sabahın ilk ışıklarına kadar dansın ve müziğin keyfini doyasıya çıkaracağınızdan emin olabilirsiniz.

Kaçırmayın! Fethiye’de yaz dönemi boyunca hemen her gün, 12 Adalar’a ve birbirinden güzel koylara tekne turları düzenleniyor. Gelmişken mutlaka katılın! Ayrıca bakınız: Ölüdeniz Gezi Rehberi!

*Milas&#;ta Alışveriş

Milas&#;ta alışveriş başlıklı içeriğimiz sizler için hazırlanıyor. Çok yakında burada olacak, yalnızca beklemede kalın!

*Milas&#;ta Gece Hayatı

&#;Milas&#;ta gece hayatı nasıldır, eğlenceli mekanlar var mıdır?&#; gibi sorularınıza en doğru cevapları Milas gece hayatı başlıklı içeriğimizde bulacaksınız. Sadece biraz daha beklemeniz gerekiyor. Milas&#;ın gece hayatı yakında burada olacak!

*Milas&#;ta Yapılacak Şeyler

Kuşadası Tekne Turları

&#; Konaklamalı turlarla Milas&#;ı keşfedin

&#; Tekne Turlarıyla Deniz Sefası!

*Şehir içi Ulaşım

Milas’ta şehir içi ulaşım genel anlamda dolmuş, minibüs ve halk otobüsleriyle sağlanmaktadır. Dolmuş ve minibüslerde nakit para geçerli olsa da otobüslerde şehir içinde kullanılan ulaşım kartlarını kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Muğla ulaşım kartı ve ulaşım seçenekleriyle ilgili daha fazla bilgiye linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bilindiği üzere Milas-Bodrum Havalimanı, Milas ilçe merkezinin 17 kilometre güneybatısında yer almaktadır.

Dolayısıyla Muğla havayolu ulaşımının önemli bir ayağını oluşturmaktadır. Havalimanından Milas ilçe merkezine nasıl ulaşabileceğinizi linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. Bunun yanı sıra Milas şehir içi ulaşımda, taksi ve özel araç kiralama gibi seçeneklerden de yararlanabilirsiniz. Milas ile Bodrum arasında 50 kilometre mesafe bulunmaktadır. Milas&#;tan Bodrum&#;a ulaşımda genel anlamda otobüsler rağbet görmektedir. Milas-Bodrum otobüs saatlerini öğrenmek için tıklayın!

Milas'ta Gezilecek Yerler


Milas gibi tarihi ve doğal güzellikleri ile ünlü bir beldeye geldiğinizde gezecek pek çok farklı yeriniz var. Öncelikle Kıyıkışlacık diye de bilinen İasos Köyü’nü ziyaret edebilirsiniz. Ünü dünyaca da bilinen İasos Harabeleri bu köyde yer almaktadır. Köy, Güllük Körfezi’nin tam karşısında bulunuyor. Milas merkeze yaklaşık 45 kilometre uzaklıkta yer alan Ören Keramos’u ziyaret edebilirsiniz. Yamaç paraşütü ile de ünlü olan bölgede dağcılık ve doğa yürüyüşü de yapabilirsiniz. Güllük ve Bodrum gibi yakınlardaki beldelere gidebilirsiniz. Bodrum Su Altı Arkeolojisi Müzesi’ni gezebilirsiniz. Bodrum evlerini görebilirsiniz. Eski Karya şehrinin en eski kentlerinden biri olan Labranda Antik Kenti’ni ziyaret edebilirsiniz. Milas’ın her yerine yayılmış eski Milas evlerini görebilir ve fotoğraflayabilirsiniz. Roma döneminde Menandros adına dikilmiş onur sütunu olan Uzunyuva ve Hekatamnos Lahti’ni görebilirsiniz. Yakınlardaki Bafa Gölü’ne gidebilirsiniz. Milas merkezde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Çarşıyı gezebilirsiniz.

Milas Nerede, Nasıl Gidilir? Milas Gezilecek Yerler Nelerdir?

Özellikle de unutulmaz nitelikte geçirilecek olan yaz tatili için Milas Türkiye'nin en çok tercih edilen yerlerinden biri olmaktadır. Akdeniz Bölgesi'nde Bodrum ile birlikte yerli ve yabancı turisti her yıl çok yoğun olarak çeken bir nokta oluşturmaktadır. Farklı yollar üzerinden bu yeryüzü cenneti olan bölgeye ulaşabilir ve eşsiz bir yaz tatili keyfini yaşanması mümkün hale gelebilir.

Milas Nerede?

Milas, Muğla ilinin 13 ilçesinden biri olma özelliğine sahiptir. Konum olarak ise Muğla'dan yaklaşık olarak 65 kilometre kadar uzaklıkta bulunmaktadır. Bu sebeple Milas'a araçla 1 saat içerisinde varmak mümkün olmaktadır. İstanbul'dan yaklaşık olarak 10 saat kadar bir yolculuğun ardından bölgeye ulaşım mümkün olabilmekte olup kilometre mesafede yer almaktadır.

Aydın ili üzerinden ise 95 kilometrelik bir yolun kat edilmesinin ardından Milas’a 1,5 saat içerisinde ulaşılabilmektedir. İzmir ili üzerinden yola çıkıldığında ise kat edilmesi gereken yol mesafesi kilometre olup yaklaşık olarak 2,5 saat içerisinde ulaşım mümkündür. Milas, özellikle bulunduğu coğrafi bölge doğrultusunda hem Akdeniz hem de Ege bölgesinin özelliklerini barındıran özel tatil yöreleri arasında bulunmaktadır.

Milas'a Nasıl Gidilir?

Türkiye'nin uzak olan noktalarından Milas’a bir yolculuk gerçekleştirilmek isteniyorsa bunun için en doğru ulaşım yöntemi havayolu olmaktadır. Milas'a ulaşım noktasında özellikle de Bodrum Havalimanı çok uygun bir konumda bulunmaktadır. Milas ile Bodrum arasında yer alan havalimanı sayesinde oldukça konforlu bir ulaşım sağlanabilir olmaktadır. Yaklaşık olarak Milas’a 15 kilometre uzaklıkta yer alan Havaalanı üzerinden uçak yolculuğu yapılmak suretiyle konforlu bir ulaşım sağlanabilir.

İstanbul ve Ankara illeri başta olmak üzere pek çok havalimanı farklı seferler üzerinden Bodrum havaalanına doğrudan ulaşım imkanı sunmaktadır. Bu sayede havaalanı üzerinden toplu taşıma araçları kullanılarak Milas'a geçiş son derece kolay ve konforlu bir hal almaktadır.

Diğer taraftan Adnan Menderes Havalimanı vasıtasıyla kilometre mesafe üzerinden kolay bir ulaşım sağlanabilir olmaktadır. kilometre uzaklıkta bulunan Dalaman Havalimanı da yine kullanılabilecek olan son derece ideal alternatifler arasında yerini almaktadır.

Ege Bölgesi üzerinden ulaşım sağlanmak istenmesi durumunda İzmir-Aydın arasındaki karayolu kullanabilir. Bu yol bir adıyla Söke yolu olarak da bilinir. Doğu Bölgesi'nden ulaşım sağlanmak istediği durumlarda ise Muğla merkez - Yatağan yolu üzerinden ulaşım sağlanması mümkündür.

Milas Gezilecek Yerler Nelerdir?

Muhteşem güzelliklerle dolu keşfedilesi nitelikteki doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleri ile kültürel bir miras olarak öne çıkan Milas, aynı zamanda ülkemizin en özel sahil kentleri arasında kendisine yer bulmuştur. Sahip olduğu bu niteliklerinden dolayı mutlaka gezilip görülmesi ve keşfedilmesi gereken oldukça fazla bölgeyi kendi sınırları içerisinde barındırdığını ifade etmek mümkün. Bu yerler arasında:

- Gümüşkesen Anıtı,
- Milas Müzesi,
- Milas Ağa Camii,
- Firuzbey (Kurşunlu) Camii,
- Çöllüoğlu Hanı,
- Baltalı kapı ve Su kemerleri,
- Gökçeler Kanyonu,
- Beçin Kalesi,
- Euromos Antik Kenti,
- Labranda Antik Kenti,
- Assos Antik Kenti,
- Herakleia antik kenti ve Milas Athena Tapınağı,
- Bafa Gölü,
- Şeytan Yalısı,
- Yediler Manastırı,
- İncirliin Mağarası,
- Uyku Vadisi,
- Milas Ören,

Yukarıda listelenmiş durumda olan tüm bu bölgeleri özellikle yaz aylarında Milas'ı ziyaret edecek olanların mutlaka keşfetmesi önemli bir yarar ve tatilcilere ayrı bir deneyim yaşatma durumu söz konusudur. Aynı zamanda Milas'ın pek çok farklı bölgesinde her biri bir diğerinden muhteşem olan plaj ve koyları bulunmaktadır. Bu koylar ziyaretçilerin güneş ve kumun yanı sıra denizin keyfini de en iyi şekilde çıkarma şansını yakalamasını mümkün kılmaktadır.

Milas her yıl oldukça yoğun bir şekilde yerli ve yabancı turistleri çeken en önemli sahil potansiyel semtleri arasında bulunuyor. Şehir kalabalığından uzaklaşarak mükemmel bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin vazgeçilmez yerleri arasında yerini alıyor. Destinasyona bağlı olarak bölgeyi ziyarete gelenlere farklı oteller üzerinden konaklama olanağı da söz konusu olan bir tatil beldesidir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası