bolu izzet baysal üniversitesi hastanesi doktorları / İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Bolu - funduszeue.info

Bolu Izzet Baysal Üniversitesi Hastanesi Doktorları

bolu izzet baysal üniversitesi hastanesi doktorları

İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

İç hastalıkları uzmanı, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Kardiyolog, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Genel cerrah, Göz doktoru, Dermatolog , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Ürolog, Radyolog, Nörolog , Kulak burun boğaz doktoru, Fizik tedavi uzmanı , Göğüs hastalıkları doktoru , Beyin ve sinir cerrahı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Farmakolog , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Adli tıp doktoru , Pratisyen hekim , Anatomist , Kalp ve damar cerrahı , Çocuk nöroloji uzmanı , Mikrobiyolog , Psikiyatrist , Göğüs hastalıkları ve tüberküloz doktoru , Genetik uzmanı , Nefrolog daha fazla

10 görüş Bolu, Gölköyü Kampüsü

Profilinizin kontrolünü alın

İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi

İç hastalıkları uzmanı, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Kardiyolog, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Genel cerrah, Göz doktoru, Dermatolog , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Ürolog, Radyolog, Nörolog , Kulak burun boğaz doktoru, Fizik tedavi uzmanı , Göğüs hastalıkları doktoru , Beyin ve sinir cerrahı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Farmakolog , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Adli tıp doktoru , Pratisyen hekim , Anatomist , Kalp ve damar cerrahı , Çocuk nöroloji uzmanı , Mikrobiyolog , Psikiyatrist , Göğüs hastalıkları ve tüberküloz doktoru , Genetik uzmanı , Nefrolog daha fazla

10 görüş Bolu, Gölköyü Kampüsü

Profilinizin kontrolünü alın

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Bolu ilinde Gölköyü Kampüsü Bolu adresinde bulunmaktadır. İzzet Baysal Tıp Fakültesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla bilgi

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (10)

    M

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Hüsametin Çakıcı • Diğer

    funduszeue.infoHüsamettin ÇAKICI randevum sol dizimdeki yaşam standartımı kısıtlayan ağrı sebebi ile gittim. Kendisi 1 ay önce çektirdiğim MR baktı ve fiziki muayene ederek problemin menüsküs ve bağlarla alakalı olmadığını kas dejenerasyonu olduğunu bildirdi.( Devlet hastanesinde çekildiğim MR Bakıp direk ameliyat olurum kesin dedim. Sonra araştırdım prp diye bir şey varmış onu enjekte ettirdim dizime meğersem prp denen şey kaz olan hastaları yolmanın bir yokuymuş. :)))) Saygı değer hocam funduszeue.infoHüsamettin çakıcı. Gerekli merhem ve ilaç yazarak bu süreçte neler yapmam gerektiğini söyleyerek 2 hafta sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi. mesleğinde nekadar iyi olduğunu anlatacak yada değerlendirecek bilgi kapasitesine sahip değilim. Mesleki değerlendirme yapmak Haddimde değildir :)yalnız hastaya yaklaşımı ,anlaşılır bir şekilde açıklama yapması , güler yüzlü sakin tavrı ve mütevaziliği gerçekten etkileyici seviyede. Verdiği güveni de şöyle açıklayabilirim bacağını kesmemiz lazım dese 1 sn tereddüt etmem. Kaz olursan ne yaparlar biliyor musun yolarlar diye bir konuda uyarılmam ancak aile bireylerim veya samimi arkadaşlarım tarafından olurdu. Bu samimiyeti gösterdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim hocam. Saygılar.

    Ö

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Özgür Biçer • Diğer

    Merhaba burnum kırık tı nefes alamıyordum ve yamulmaya baslamıs tı bir çok doktor ameliyatımın çok zor gececeğini sölemis ve çok güven vermemişti Yusuf özgür biçer hem nefes alma sorunu nu giderdi hem de burnumun şekli istediğimden daha güzel oldu Yusuf özgür biçer hocaya ve asistanların a çok teşekkür eder basarılarının devamını dilerim

    O

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Işık • Diz Protezleri

    Eşiminsağ diz protez ameliyatı sırasında kendisini tanımak fırsatı buldum. Kendisi işinin ehli bir hoca, Güleryüzlü ve sevecen hastaları ile yakinen ilgilenmesi beni çok onore etti. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Saygılar.

    H

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Işık • Diz Protezleri

    Güler yüzlü, ilgili ve kibar bir insan. Kayınvalidemin dizine protez taktılar. Gayet başarılı. Herkes Cengiz hocam kadar çalışkan ve işini bilen olsa ne güzel olur.

    A

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Işık • Eklem Cerrahisi

    1 ay önce kayak yaparken ters düşme sonucunda ne yazık ki, ön capraz bağlarımı koparttım.
    Cengiz hocam sağolsun sporcu olduğum için bu konuda çok hassas davrandı ve empati kurarak beni dinledi .Bu yaklaşımı zaten başlı başına takdir edilecek bir davranıştı.
    Bütün kaygimi ve endisemi sağduyusu ve tecrübesi ile aldı.
    Operasyonumu başarılı bir şekilde geçirdim .
    Ekibide mükemmel hepsi ayrı ayrı ilgileniyor.
    Başta Cengiz Işık hocam olmak üzere ve ekibinede sonsuz minnetlerimi sunuyorum.
    Aytaç Yıldırım

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Prof. Dr. Fatma Sırmatel • Diğer

    yaklaşık iki buçuk ay önce kardeşimi kene ısırdı ve zehirlendi. Fatma Hocamızın yardımları sayesinde kardeşimin İbni Sina Hastanesine sevki sağlandı ve tedavisi yapıldı. Çok zorlu ve uzun bir tedavi sürecinden sonra şuan kardeşim hayatta ve durumu çok ama çok iyi daha da yavaş yavaş iyi olacak inşallah. Size Çok Minnettarım. Her şey için çok teşekkür ederim.

    B

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Cengiz Işık • Kalça Protezi

    Istanbuldan annem için kalkıp cengiz hocaya geldik 2 senedir yürüyemeyen annemi kalça protez ameliyatı yaptı ve Su an hicbir sıkıntımız kalmadı allah razı olsun kendisi çok iyi kalpli çok güzel bir insan 2 senelik derdimizin dermanı oldu kendileri. ÇOK minnettarız kendisine, asistanlarına ve ekibine. Tüm doktorlarımızın cengiz hoca gibi olması dileği ile ALLAH herkese böyle cengiz hoca gibi merhametli doktorlar çıkarsın derman arayanlara.

    Z

    Doğrulanmış

    Doktor: Prof. Dr. Serap Köybaşı Şanal • Diğer

    İki yılda bir burun polibi ameliyatı oluyordum. yılında funduszeue.infoatımı Abant İzzet Baysal üniversitesinde serap hocam yaptı. Aradan 11 yıl geçti burnumda hiç bir şikayetim yok çok şükür. Geçen yıl düzcede kulak burun boğaz doktoruna kontrol amaçlı gittiğimde doktor kontrolü yaptıktan sonra bana son ameliyatın kusursuz olarak yapılmış olduğunu herhangi ir polip oluşumun olmadığını söyledi. Bu vesileyle kendisine teşekkürlerimi bir borç bilirim.

    N

    Doğrulanmış

    Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Özgür Biçer • Kulak altı kitle

    25 Ocak tarihinde parotis ameliyatinda görev yapan Saygı Değer Hocam Yusuf Özgür BİCER Ve Asistan Arkadaslarina görevinin ALLAHIN izniyle başarili bir şekilde yaptığı için; Kendi adımda ve Ailemin adına Teşekkürü borç bilir , Başarılarının Devamini ALLAHTAN dilerim.
    Neriman ÖZCAN

    Doğrulanmış

    Doktor: Doç. Dr. Mehmet İnanır • Eko(Ekokardiyografi)

    Göğüs ağrısı için gitmişfunduszeue.infoı ekomu Bizzat kendisi yaptı.Verdiği tedavi sayesinde kısa sürede ağrılarım azaldı ve şuan kendimi iyi funduszeue.infoında çok iyi çok ilgili bir doktor ve çok memnunum

    Hata oluştu, tekrar deneyin

İletişim

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tesisleri


Sağda Araştırma ve Uygulama Hastanesi, arka planda Hayvan Laboratuvarı ve Isı Merkezi, solda Morfoloji Binası ve Dekanlık “Külliyeyi gezen uzmanların da dediği gibi ortaya mükemmel bir eser çıkmıştır ”

Bölgenin en büyük kapalı alanına sahip yapılardan biri olan (33 m2) İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesi, yılında hizmete girmiştir. Halen hasta odasında, klinik yatağı ve 50 yoğun bakım yatağı ile toplam yataklı bir üniversite hastanesi olarak hizmet vermektedir. Hastanede çeşitli branşlar tarafından kullanılan 57 adet poliklinik mevcuttur.
Hastanede 3. Basamak sağlık hizmeti veren ve bölgeye de hitabeden Kardiyovasküler cerrahi yoğun bakım, anestezi yoğun bakım ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri ile girişimsel radyoloji bölümü, nükleer tıp merkezi, göz bankası kornea nakli ünitesi, genetik laboratuvarı, lazer ünitesi, ileri radyolojik tetkik bölümleri (US, tomografi, MR üniteleri), taş kırma ünitesi, tüp bebek merkezi ve uyku laboratuvarı hastanenin ayrıcalıklı ve önemli hizmetlerini gerçekleştiren ünitelerdir.
Hastane binasında ayrıca her türlü toplantının yapılabileceği Kişilik bir toplantı salonu, öğrenci okuma salonları, öğretim üyeleri için ayrılmış odalar ile akademik personel, idari personel ve konuklar için ayrı ayrı düzenlenmiş 3 adet yemek salonu mevcuttur. Ayrıca hastane binasından bağımsız olarak, hayvan laboratuvarları ve ısı merkezi de inşa edilmiştir.

Sayın Ahmet Baysal,

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Büyük hayırsever, değerli dostum merhum İzzet Baysal’ın yaptırdığı üniversite ve eser içerisinde birbirinden değerli pek çok tesis bulunmaktadır.
12 Mayıs tarihinde açtığımız hastane, vatandaşlarımıza şifa dağıtacak, büyük bir bilim kurumu olacaktır.
Teçhizatını tamamlayıp biran evvel tümü ile hizmete girmesini takip edeceğim.
Sizleri tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
Sevgi ve saygılarımla.

Süleyman Demirel
Ankara, 21 Mayıs

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası