müge anlı fatma demir olayı / Müge Anlı'da Fatma Demir cinayetinde beklenen itiraf geldi

Müge Anlı Fatma Demir Olayı

müge anlı fatma demir olayı

Müge Anlı programında Fatma Demir'in ölümü hakkında şoke eden rapora uzman yorumu!

Müge Anlı'nın 10 Mayıs Perşembe günü yayınlanan programı Tatlı Sert'te 22 Ağustos'ta ölen 55 yaşındaki Havva Demir hakkındaki gelişmeler masaya yatırıldı. Daha önce iki gelinin şüpheli olduğu ölüm için hem kendileri hem de bazı aile bireylerinin ifadeleri alınmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmışlardı. Fatma Demir'i kim öldürdü sorusunun cevabı hala binlerce kişi tarafından merak edilirken son çıkan rapor 'cinayeti' işaret etti. Özellikle boyun tarafındaki baskı her şeyi ortaya çıkardı.

Fatma Demir nasıl öldürüldü
Otopsi raporu ilk çıktığında da boğularak öldürüldüğü belirtilen Fatma Demir'in sürekli intihar edeceği yönünde gelinleri tarafından öne sürülen iddialar bir türlü inandırıcı bulunmamıştı. Aylarca ekran karşısına çıkan iki gelin ve ailelerinin arasında zaman zaman tartışmalar da çıkmıştı. Özellikle de Necla'nın kardeşi Hidayet de bu ölümde yine ablası gibi şüpheli olarak görünen kişiler arasında yer almıştı. Rapora göre katil sol elini kullanarak boyuna yaptığı baskı ile kırıdağı kırarak Demir'i öldürdü.


Programda uzun süredir yorumlarıyla izleyicileri bilgilendiren Profesör Doktor Şevki Sözen konu hakkında açıklamalarda bulundu. Sözen Fatma Demir gibi küçük ve zayıf bir kadının öldürülebilmesi için erkek gücüne ihtiyaç olmadığını, kadın gücü ile de bunun gerçekleşebileceğini anlattı. Olayın hep Demir'in sağ tarafında gerçekleştiğini ifade eden Sözen; "Bulunan bulgular başka bir bulgu yoksa anlamlıdır ve suda boğulmaya bağlayabiliriz. Ayrıca bir kişini suda boğulduğunu söyleyebilirim. Kafasını suya da sokabilirim, suda da boğabilirim. Bu bir kaza değil. Rapor bize olayın nasıl gerçekleştiğini anlatmıyor" dedi.


Programda davanın devamlılığını sağlayan ve sonuca gitmesinde katkıda bulunması konusunda savcıya teşekkür eden Müge Anlı; 'Kadın mı erkek mi bilmiyorum ama babayiğit derler ya aynı ondan. Detaylı sorular ve cevaplar istemiş. Denetimle serbest bıraktı: Rapor konusunda da kolaylık gösterdi." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Fatma Demir cinayeti son yeni gelişme! Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV'de

Fatma Demir katili kim sorusu merakla araştırılıyor. Müge Anlı canlı yayınında Fatma Demir olayı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün yeni sezon bölümleri ile saat ve arasında yayınlanmaya devam ediyor. Programda deneyimli gazeteci Müge Anlı'nın sunumu oldukça beğeniliyor. Uzman kişilerin yorumları ve görgü tanıklarının görüşleri alınarak polis ile işbirliği içerisinde olaylar çözülmeye çalışılıyor. Programda en çok konuşulan konulardan biri de Fatma Demir Cinayeti olmuştu.  55 yaşındaki Fatma Demir'in gizemli ölümünün ardından katil veya katillerinin kim olduğu araştırılmaya başlanmıştı. Necla Demir, Güladiye Demir ve Necla'nın kardeşi Hidayet üzerinde en çok durulan kişiler olmuştu. Hatta bu kişiler gözaltına alınmışlar ve uzun bir süre ifade vermişlerdi. Necla Demir, Hidayet'in ve Fatma Demir olay günü beraber olduğuna dair bir şeyi ağzından kaçırmıştı. Güladiye'ye "biz de bunu yapmazdık" diye bir cümle kullanmıştı. Müge Anlı 13 Eylül canlı yayınında olayla ilgili yeni gelişmeler meydana geldi. Havva Erkol programa katıldı. Fatma Demir'in katili kim, Müge Anlı 17 Eylül son yeni bölümde neler oldu sorularının cevabı ile ilgili yaşanan gelişmeler haberimiz içerisinde sizlerle.

MÜGE ANLI 17 EYLÜL NELER OLDU?

Müge Anlı 13 Eylül programında Havva Erkol canlı yayına katıldı. Güladiye ve eşi Ali Ankara'ya taşınmışlar. Havva, "Ali neden annesi için avukat tutmadı da Güladiye için tuttu" dedi. Müge Anlı Ali'nin tutarım tutmam kime ne dediğini aktardı. Havva annesinin davasını araştırdığı için kardeşleri onunla konuşmuyorlarmış. Necla baba evine geri dönmüş. Havva, "Anamın sonuna kadar arkasındayım. Öyle kardeşlerim yok benim. Ben Allah'ıma ve devletime güveniyorum" dedi. Mustafa Demir'in konuşması yayınlandı. Mustafa Demir, "Ben şimdi tek başıma yaşıyorum. Gelinler benimle konuşmuyorlar. Bizi katil ettin diyorlar" dedi. Müge Anlı dosya yeni açılmaya başlandı. Çünkü önce intihar ettiği söylendi. Bu bir zaman kaybına neden oldu. Daha sonra da adli tatil oldu. O neden tutuklama olmadı" dedi. Program şu anda devam ediyor. Yaşanan gelişmeleri haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

MÜGE ANLI 16 HAZİRAN NELER OLDU?

Havva Erkol, "Her şey ortada, artık katillerin cezalarını almalarını istiyorum" dedi. Erkol, "Herkesin annesi geliyor, sarılıyorlar. Benim boynum bükük kalıyor. Annemin resmini çıkarttırdım. Bakıp bakıp konuşuyorum ama bana bir cevap vermiyor. Şimdi çıkıp gelse, dünyaları bana verseler anamı vermem kimseye. Yirmi sene de geçse elli sene de geçse anamın katilini bulacağız. Devletime de Müge ablaya da güveniyorum" dedi. Havva Güladiye, Hidayet ve Necla'nın gülerek çıkmasına çok sinirlendiğini belirtti. Fatma Demir'in eşi Mustafa Demir, " katiller bulunmadığı için eşimin mezarına rahat gelemiyorum. Ümidimi kesmedim, katiller bulunacak. Davacıyım yine onlardan. Benim karımı gelip de köyün adamı öldürecek değil. Gelinler yaptılar. Ali karısına üzülüyor annesine üzülmüyor" dedi. Anlı, Ali'nin yanlış anlaşıldığını, annesi için de üzüldüğünü söyledi. Güladiye tutuklanırken Ali'nin çocukları için üzüldüğünü düşündüğünü aktardı. Gelinler avukat tutmuşlar ve avukat onlara konuşma demiş. Bu nedenle ikisi de şu an konuşmuyorlar. Müge Anlı, "Benim aklımda her şey oturdu. Adli kontrol şartı da küçümsenmesin. Üzerlerinde bulunan şüpheler devam ediyor. Dosya tamamlanıyor şu anda. Bence tamamlandıktan sonra bir dava açılacak. İnşallah dosyadaki eksikler tamamlanır. Gerçek ortaya çıkar. Fatma ablam da orada rahat uyur." dedi. 



MÜGE ANLI 14 HAZİRAN NELER OLDU?

14,13  ve 12 Haziran'da yayınlanan programda da Fatma Demir Cinayeti ile ilgili bir gelişme yaşanmadı. İzmir Ödemiş'te kaçırılan 10 yaşındaki Ceylin Atik ölü olarak bulundu.

6 Haziran, 7 Haziran ve 9 Haziran'da yayınlanan programda Fatma Demir Cinayeti ile ilgili bir gelişme olmadı. ton altın olayındaki Bilal Türkaslan itirafta bulundu.

MÜGE ANLI 5 HAZİRAN NELER OLDU?

Fatma Demir'in kızı Havva Erkol telefon ile bağlandı. Üzüntülerini dile getirdi. Müge Anlı, "Havva sen hiç merak etme o dava açılacak ve adalet yerini bulacak" dedi. Güladiye ve Necla kendilerine avukat tuttular. İsa bu karar itiraz edecek ve yeniden mahkemeye başvuracaklar. Müge Anlı sözlerine şunları ekledi, "mahkeme suçludur da demedi suçsuzdur da demedi. Dosyayı oluşturalım ondan sonra davada konuyu inceleyelim." Necla, kızı ile beraber babasının evine geri döndü. Anlı, Necla'nın babam bana bakar ama ev çok küçük ve kalabalık dediğini aktardı. 

MÜGE ANLI 2 HAZİRAN NELER OLDU?

Necla, Güladiye ve Hidayet adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fatma Demir'in kızı Güladiye, Necla ve Hidayet'in gülerek çıkmasına çok sinirlendiler. Müge Anlı "burada kanaatimizi açıklamak zorunda değiliz. Bu bir futbol maçı değil. Ona niye şunu sormadın diye mesaj alıyorum. Kimin çelişkisi varsa ona soru sorulur. Burada taraf tutmak mümkün değil. Hidayet kaçarcasına gitti, Ahmet incirlerin olmadığı zaman Fatma Demir'in bulunduğu yere incir toplamaya gittim dedi. Hidayet Necla'nın  kardeşi, Ahmet Güladiye'nin babası. Durum böyle olunca da iki gelinden şüphelenildi" dedi. Müge Anlı Mustafa Demir'e "siz iyi ki o gün köyde değilmişsiniz. Yoksa bu iş sizin başınıza kalırdı" dedi.

MÜGE ANLI 1 HAZİRAN NELER OLDU?

Necla, Hidayet, Şöhret, Ali Akyol, Kani, Güladiye,  Ali Demir, Ahmet Akyol, Mustafa Akyol ve Güladiye'nin dedesi jandarmaya ifade vermeye gittiler. Bunun ardından üç kişi gözaltına alındı. Hidayet'in ifadesi dört saat sürdü ve gözaltına alındı! Güladiye gözaltına alındı! İfadesi 4 buçuk saat sürdü. Necla'nın ifade alımı 6 saat sürdü. 10 sayfalık ifade verdi. Necla Demir gözaltına alındı! Program şu anda devam ediyor.

MÜGE ANLI 31 MAYIS NELER OLDU?

Herkes tek tek jandarmaya gidip ifade verdi. Müge Anlı'nın ekibi Samsun'a gidip oradan yayın yaptılar. Hidayet ekip arabası ile gelmek istemedi, tepki gösterdi. Ardından babasının telkini ile gelmek istedi. Hidayet herkese oranla daha tedirgin görünüyordu. Hidayet Necla ve babası ile ayrı konuşamadığı için mi sinirlendi? Hidayet ifade vermek için çağrıldığını duyunca mutlu olmuş. Hidayet "Her şey ortaya çıkacağı için mutluyum" dedi. Hidayet ifadede ne anlatacak? Hidayet Güladiye ve eşini suçlarken, Güladiye'nin eşi Hidayet ve ailesini suçladı. İfadelerin sonucunun ne olacağı ise merak konusu.



MÜGE ANLI 30 MAYIS NELER OLDU?

Necla ve Güladiye artık jandarmaya gidecekler ve yine ifade verecekler. Müge Anlı, "bu sefer her şeyi doğru bir şekilde anlatacaksınız umarım" dedi. Mustafa Demir, Necla'nın bilerek onların evinin penceresini açık bıraktığını ve camdan herkesin girip çıkabileceğini bu nedenle şikayetçi olacağını söyledi. Müge Anlı tahtaya olayı bir daha yazdı. Niye ırmak kenarına atıldı yazıp altına Fatma Demir'in intihar ederim dediğini duyanların adlarını yazdı. Atışmanın ardından neden Fatma Demir ağladı ve bütün çocuklar telaş edip aradılar? Güladiye ve Necla niye gece 'da mesajlaştılar? Necla neden kırıkta Fatma Demir'i görmediği halde gördüm dedi? Neden iki gelin öğle yemeğine gelmeyen kayınvalidelerine seslenmediler? Lütfiye geldiğinde Muhammet neden babaannem mala gitti dedi? Katibe geldiğinde neden içeride uyuyor dendi? Tüm bunlar olurken Fatma Demir'in telefonu ve kesesi neden evde?  Necla umursamadım ondan bakmadım demiştim. Peki o zaman neden bayıldın? Bütün köy aramaya başladığında Necla neden ırmak kenarına gidin demedi? Neden Hidayet kaçarcasına köyden ayrıldı? Neden görgü şahidi "Hidayet'le babasını sabah motosikletle Ayvacık'a doğru giderken gördüm" dedi. Neden Hidayet mezarlığa giderken aynı zaman mezarlığı gitmek isteyen Necla'yı götürmedi? Hidayet neden "Necla öldürdü babam da götürdü" diye bir açıklama yaptı? Güladiye'nin babası Ahmet bey neden köylünün olmadı dediği inciri toplamaya gitti? 

MÜGE ANLI 29 MAYIS NELER OLDU?

Fatma Demir öldürüldüğü gün yatağının üstüne olan pembe örtü nerede? "Havva hanım biz akşam gittiğimiz örtü yatağın üzerindeydi" dedi. Müge Anlı, "o örtünün üstünde ne iz vardı da yok oldu?" sorusunu sordu. Cinayet olduğu ortaya çıkınca örtü ortadan yok oldu! Anlı, "Necla'ya siz örtüleri yakar mısınız ne yaparsınız" dedi. Şevki Bey, "örtüde parmak izi çıkabileceğinden endişe edildiği için mi o örtü ortadan kaldırıldı diye düşünüyorum" dedi. Necla hafta sonu köyüne gitmiş. Oradan yapılmış bir çekim yayınlandı. Köye giden Necla olay gününü bir daha anlattı. Müge Anlı "o gün neden bu kadar çok çocuklar devreye girdi? Bu kadar büyütülecek bir tartışma mıydı" diye sordu. Havva'nın eşi Fatma Demir'i aradığında Demir, yatakta yatarak ağladığını söylemiş. Daha sonra Fatma Demir'in telefonu kapanmış. Necla Demir, o çekimde "ne olduysa o sırada oldu" diye bir cümle söylemiş! Şevki Bey, "Güladiye akıllı ol artık konuşma der gibi bir şey söylüyorsun ve ondan sonra ikiniz daha sakin konuşmaya başlıyorsunuz. Sen orda Necla'ya gözdağı mı veriyorsun" dedi. Program şu anda devam ediyor.

MÜGE ANLI 26 MAYIS

"Bütün köy ayaktayken Güladiye içerde? Bu soruları bir tek Necla'ya soramam. Güladiye'de gitmemiş aramaya" dedi. Ali Akyol, "Necla'ya inanmıyorum. Buradan çıkışta doğru savcılığa gidiyorum" dedi. Müge Anlı, Herkes aramaya çıktığında neden erkek arkadaşınla mesajlaştınız? Herkes Fatma Demir'i ararken neden ırmak kenarına bakın demediniz? Herkes ararken siz neden çıkıp da seslenmediniz? Güladiye'ye ithafen en son Pazar günü 6'da gördüm fındık topluyordum daha sonra görmedim dedin. Bunu neden söyledin" dedi. Güladiye "Muhtar bize öyle söylettirdi" dedi. Anlı "Peki Necla neden sabah çıktığını söylüyor? Madem muhtar söylettirdi, neden ayrı ayrı şeyler söylüyorsunuz" dedi.  Madem annenize ulaşamadınız telefon ile 10 saniye ve 40 saniye nasıl siz konuştunuz? Gece saat 1'inde neden mesajlaştınız, siz ayrı yerlerde miydiniz? Sana akşam intihar edeceğini söyleyen kayınvalideni saatlerdir ortada yok neden aramıyorsun? Madem intihar edeceğini biliyorsun neden gidip ırmak kenarına gidip kurtarmadınız? Gibi kilit sorular soruldu. Bu sorulara verdiğiniz cevaba akla mantığa sığmıyor dedi ve Fatma Demir'in oğlu ve Necla Demir'in babasına inanıp inanmadığını sordu. Onlar da inanmıyoruz dediler. Yayın sonrası Güladiye ve Necla bir araya gelerek konuştular. Konuşmaları baya tartışmalı geçti. Müge Anlı, "Sana turşuyu koy sen yapamazsan ben yaparım dediyse neden bir daha gidip sarımsak alıyor? Hani sana suyu koy deyip sarımsak ve biber almaya gitmişti?" sorusunu yöneltti. Necla ağzından yine bir şey kaçırdı! "Hidayet'i buluştuğunu şey yaparsın peşinden gidersin, takip edersin" dedi. Yani Hidayet ve Fatma Demir berabermiş. Arif Verimli o gün ne demek istediğini sordu. Necla Demir yine tutarlı bir cevap veremedi. 

Samsun'daki Fatma Demir'in &#;l&#;m&#;n&#;n sebebi belli oldu: Boğulma değil cinayet &#;ıktı!

Samsun’un Ayvacık ilçesine bağlı Başalan Köyü’nde oturan 55 yaşındaki Fatma Demir, 22 Ağustos yılında derede ölü bulundu. Tek kolu olmayan kadının çenesi bağlanmıştı. Fatma Demir’e ilk otopsi Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapıldı. Otopsi raporunda ‘boyunda troid kemiğinde kırık ve yumuşak dokuda ekimoz’a rastlandığı belirtildi.


GELİNLERİ VE ABİSİ GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI


Olayla ilgili olarak Fatma Demir’in gelinleri Güladiye Demir, Necla Demir ve ağabeyi Hidayet Akyol, gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen üç kişi ‘adli kontrol şartıyla’ serbest bırakıldı. Olaya bakan savcılık, Fatma Demir’in bir cinayete kurban gidip gitmediğinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda detaylı bir rapor istedi. İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. Adli İhtisas Kurulu hazırladığı raporda Fatma Demir’in ‘derede doğal şartlarda boğularak öldüğü kabul edilmelidir’ şeklinde rapor verdi. Demir Ailesi rapora isyan etti. Kız kardeşi Havva Erkol ile birlikte Müge Anlı’nın programına katılan İsa Demir, raporun olayla ilgili dosyanın incelenmeden düzenlendiğini öne sürdü. İki kardeşin itirazı üzerine savcılık, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden yeni bir otopsi raporu istedi. Fakültenin Adli Tıp Anabilim Dalı’nda adli tıp uzmanlarının yaptığı otopside bu kez çok çarpıcı bir sonuç çıktı. Rapora göre, Fatma Demir, ‘elle boğularak’ öldürülmüştü. Yeni rapordaki bu tespit, Fatma Demir davasına yeni bir boyut kazandırdı. Fatma Demir’in oğlu İsa Demir ve kızı Havva Erkol, “Başından beri olayın cinayet olduğunu biliyorduk. Şimdi katil veya katillerin bulunmasını istiyoruz” dedi.

‘BASKI OLMADAN KIRIK OLUŞMAZ'


Olayı gündeme getiren Müge Anlı, programda Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen’in görüşlerine yer vermişti. Prof. Dr. Sözen ilk otopside açıklanan boyundaki kırığın normal şartlarda oluşamayacağını belirterek şunları söyledi: Suda normal boğulma vakalarında ağızda ve burunda mantar köpüğü dediğimiz bir köpük görülür. Ancak bu vakada kadının boğazında triod dediğimiz bölgede kırık ve kanama var. Bu kırık ve kanama boyuna baskı olmadan oluşmaz. Adli Tıp Kurumu’nda bu ayrıntının değerlendirilmediğini görüyoruz.


İKİ KARDEŞ RAPORA İSYAN ETMİŞLERDİ


Derede ölü bulunan Fatma Demir’in oğlu İsa Demir ve kızı Havva Erkol, Müge Anlı’nın programında, "Annem metre derinliğindeki derede yüzüstü ölü bulunuyor. Çenesi ise bir eşarpla bağlı bulunmuş. Annemin tek kolu yok. Diğer kolu ile kendi çenesini bağlaması mümkün değil. Ayrıca ilk otopside annemin boynunda kırık olduğu açıkça yazılı. Boynunda troid denilen yerde hem kırık hem de kanama var. Annemin boynundaki kırığın kendi kendine oluşması imkansız. Çünkü annemin vücudunda herhangi bir iz yok. Yani sürüklenmiş, bir kayaya çarpmış ve boynu öyle kırılmış diyemeyiz. Böyle bir rapor verilmesi bizi şoke etti" demişti.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası