kayserispor başkanı açıklama / Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan canlı yayında istifa sinyali! - Son Dakika

Kayserispor Başkanı Açıklama

kayserispor başkanı açıklama

Kayserispor'un yeni başkanı Ali Çamlı oldu

Kadir Has Kongre Merkezi'ndeki genel kurulda, yönetim, faaliyet ve denetim raporları oy çokluğuyla ibra ve kabul edildi. Daha sonra tek listeyle gidilen seçimde Ali Çamlı kulüp başkanlığına seçildi.

Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, genel kurulda yaptığı konuşmada, eski başkan Berna Gözbaşı'nın kulübü ayakta tutabilmek için maddi ve manevi birçok fedakarlıkta bulunduğunu söyledi.

Bu fedakarlıkların boyutunun kendi şirketini zor durumda bırakma noktasına kadar ilerlediğini vurgulayan Özhaseki, fabrikayı yaşatacaklarını, çalışanların işini, üretimini devam ettirmesini sağlayacaklarını belirtti.

Kayserispor'un yeni başkanı Ali Çamlı oldu

Özhaseki, yeni başkan Ali Çamlı'nın Kayseri'ye birçok hizmetinin bulunduğunu aktardı.

"Allah kolaylık versin. Böyle bir risk alıyor. Kolay bir iş değil. Aramızdan bir babayiğit bulduk. İşi rast gelsin. Ali Çamlı başkan seçildi ancak bütün şehir olarak ona destek vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Berna Gözbaşı: Bu süreçte çok fazla kaynak aktarmak zorunda kaldık

Berna Gözbaşı ise Türkiye'nin ilk kadın kulüp başkanı olmanın verdiği gururla 2 yıl boyunca Kayserispor için mücadele verdiğini anlattı.

Gözbaşı, görevi boyunca başta salgın süreci olmak üzere birçok olağanüstü durumla karşılaştığını dile getirdi.

"Bu süreçte çok fazla kaynak aktarmak zorunda kaldık. Sürekli artan kur, artan maliyetler Sürekli olmayanı oldurmaya çalıştık. Kulübün bana olan borcu açıklandı. Bu borcun en az 3'te biri kadar da harcama limitlerini artırmak için bağışladım. Ben bunları yaparken de bir beklenti içine girmedim. Kendi firmanın reklamını yapmanın da peşinde değildim. Ben sadece aldığım görevi ve bu kulübü yaşatmayı kendime görev edindim."

Kayserispor'un yeni başkanı Ali Çamlı oldu

"Kayserispor bizim için çok kıymetli"

Başkan Ali Çamlı ise bu zor görevi Kayseri'ye vefa borcu olduğunu düşündüğü için kabul ettiğini söyledi.

Çamlı, Kayserispor'da başkanlığın bir bayrak yarışı olduğunun altını çizdi.

"İşimizin ne kadar zor olduğunu bilmekle birlikte bize tevdi edilen bu görevin bir o kadar da şerefli ve onurlu olduğunu kesinlikle biliyoruz. Dışarıdan gazel okumak çok kolay arkadaşlar. İçine girdiğiniz zaman bu işin önemini, zor bir görev olduğunu bizzat yaşıyorsunuz. Yaklaşık altı aydır ben bu kulübün işi içerisindeyim. Kayserispor bizim için çok kıymetli. Bundan sonra kıymetli olmaya devam edecek."

Kongreye, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Kayserispor'un yeni başkanı Ali Çamlı oldu

Yönetim kurulu belirlendi

Başkan Ali Çamlı'nın yönetim kurulu asil listesinde, şu isimler yer alıyor:

Hüseyin Behyan, Nurettin Açıkalın, Tufan Koç, Batuhan Samet Koç, Yücel Şahin, Erol Çetin, Veysel Serdar, Yusuf Hakan Özdemir, İlyas Yıldırım, Etem Mezgitli.

Yedek liste:

Ahmet Solak, Mehmet Baykan, Mehmet Yay, Cihan Şahin, Onur Gülener, Fatih İşçi, İsmail Eğin, Süleyman Akın, Seyit Mutier, Mustafa Altun, Savaş Balıkkuşu.

Bakan Kasapoğlu Ali Çamlı'yı tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kayserispor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Ali Çamlı'yı kutladı.

"Kayserispor Kulübünün olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Ali Çamlı’yı tebrik ediyorum. Sarı-kırmızılı kulübün başkan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum."

\n

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut'la ilgili, \"Ben niye böyle bir protokolü imzalayayım. 1 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi varmış. Bu saatten sonra kim haklıysa mahkeme karar verecek.\" dedi.

\n

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un Başkanı Ali Çamlı Sporx'e Onur Bulut transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

\n

Onur Bulut'un Beşiktaş'a transfer süreciyle ilgili Ali Çamlı şunları söyledi:

\n

\"Antalya kampında Onur ile prensipte el sıkıştık. Kayseri'ye geldiğimizde Onur'u odama çağırdım. Sorun yok denildi. Menajeri 'Sözleşmeyi uzatmak istemiyoruz. Onur gitmek istiyor.'dedi. İkili konuşmalar oydu, buydu derken mesele uzadı. Sonra Onur'a kız istedim. Yüzükleri takdım. Fenerbahçe kulübü ile de o süreçte Onur'un transferi ile ilgili, 'Onur ben Fenerbahçe'de oynamam.' dedi. Beşiktaş, sözleşmesi devam eden oyuncu ile gizli gizli görüşme yapmış. En son Fenerbahçe ile menajerler görüştü. Menajerler daha sonra Kayserispor ile sözleşme uzatma kararı aldı. Sözleşme uzatmak için kulüpte buluştuk. Neticede Onur'un babası ve menajeri imzalama baskısı yaptı. Bunlar bir protokol hazırlamış, protokolde yok yok. Ne gelirse yazmışlar. Başkan vekili Nurettin Açıkalın imza atmış. Ben niye böyle bir protokolü imzalayayım? 1 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi varmış. Fenerbahçe ile transfer görüşmesi de böylece bitmiş oldu. Beşiktaş, bu maddeye göre 1 milyon Euro Kayserispor hesabına para yatırarak Onur'u transfer etti. Bu saatten sonra kim haklıysa mahkeme karar verecek.\"

\n

Ne olmuştu?

\n

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Onur Bulut için Kayserispor, oyuncunun kontratında çıkış maddesinin olmadığını belirtmişti.

\n

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Beşiktaş'ın ödediği 1 milyon Euro'yu siyah-beyazlı takıma geri gönderdiklerini ve konuyu TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşıdıklarını açıkladı.

\n

Onur Bulut ise sosyla medya hesabından yaptığı açıklamada, Kayserispor'la olan sözleşmesini haksız bir şekilde feshetmediğini ve çıkış bedelinin ödenmesinin ardından Beşiktaş'a transfer olduğunu söyledi.

\n

Onur Bulut, konuyu savcılığa taşıyacağını belirterek, \"Saygıdeğer Kayserispor Camiasını tenzih ederek, Kayserispor yöneticilerinin açıkça beni aldatmak ve mevcut sporcusu üzerinden haksız menfaat elde etmek üzerine planlanan bu eylemlerinin hukuk ve adalet önünde herhangi bir karşılığı olmayacağını temenni ederek, bu eylemlerin içinde bulunan tüm ilgililer hakkında ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı saygıyla belirtmek isterim.\" dedi.

\n\n

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'dan şok çıkış: 'Elimden bir şey gelmiyor'

Süper Lig'in haftasında Yukatel Kayserispor, sahasında seafoodplus.info Konyaspor’a ’lik sonuçla mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, açıklamalarda bulundu.

Gözbaşı, “Herkesin gayretiyle bir yere gelmeye çalıştık. 3 yıl önce başkan olmuştum. Büyük badireleri atlatarak Kayserispor’u layık olduğu yerde tuttuk. Herhalde yaptığım katkıyı Kayserispor tarihinde hiçbir başkan vermemiştir. Bu kulüp yaşasın diye elimden gelen bütün imkanları sundum. Ama artık gelinen bu noktada benim bu kulüp için yapabileceğim çok bir şey kalmadı. Ben artık şehrin önde gelenlerine affımı istediğimi duyurmak istiyorum. Lige verilen 45 günlük arada bu şehrin bu kulübe sahip çıkması gerekiyor. Bu kulübün yaşaması için ne yapılacaksa lige verilen arada buna karar verilmesi gerekiyor. Benim artık elimden bir şey gelmiyor. Herkese teşekkür ediyorum. Kayserispor’un diğer acıklı hikayelere dönmemesi için gerekli çağırıyı yapıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Zaten yeni spor kulüpleri yasası gereği bir genel kurul yapılması gerekiyor. Bununla beraber diğer şeyler de konuşulur” ifadelerini kullandı.

"ŞU AN ALINAN BİR KARAR YOK"

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı ise, “Berna Başkan Kayserispor’u evladı gibi gördüğü için duygulanıyor. Şu an alınan bir karar yok. Bir karar alınırsa bunu duyururuz. Şu an görevinin başında. Şu an bu konuda konuşmak abesle iştigal diye düşünüyorum. Bugün iyi değildik, onu dürüstçe söylemek gerekiyor. Her maç aynı performansı göstereceğiz diye de bir şey yok. İyi olmadığımız zamanlar da olacak. Bu futbol. Biz deplasmanda bile hakemler tarafından bu kadar kötü bir muameleye maruz kalmıyoruz” dedi.


kayserisporBerna GözbaşıAli Çamlı

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir