antalya lunapark kazası / Gondolda açılan kemer ölüm getirdi

Antalya Lunapark Kazası

antalya lunapark kazası

Lunaparkta eğlence treni raydan çıktı: Komiser yardımcısı hayatını kaybetti

GİRESUN VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Giresun Valisi Enver Ünlü, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı'ya başsağlığı diledi.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Ünlü, üzücü bir kaza sonucu ikisi emniyet mensubu, 4 kişinin yaralandığını belirterek "Doktor arkadaşlarımızın bütün müdahalelerine rağmen komiser yardımcısı evladımızı maalesef kaybettik. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

Başta Emniyet teşkilatı olmak üzere komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'nin sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileyen Ünlü, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar ama maalesef genç yaşta bir personelimizi kaybettik. Acımız büyük, üzgünüz. Diğer konularla ilgili şu anda bir şey söylemem doğru olmaz. Yaralılarımızın durumu iyi, ikisi hafif yaralı. İlhan Özdemir Devlet Hastanemizde. Rahmetli komiser yardımcımızın eşi de biraz önce taburcu oldu ama maalesef bir personelimizi kaybettik."

Ünlü, idari ve adli tahkikatın devam ettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında üç kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Lunaparkta feci kaza: Salıncak yerinden koptu! "Binmeyin" dedikten saniyeler sonra

Antalya'n&#;n Muratpa&#;a ilçesindeki lunaparkta sal&#;nca&#;&#;n kopmas&#; sonucu 3 çocuk yaraland&#;. Öte yandan arkada&#;lar&#; sal&#;ncakta olan bir çocuk, olay an&#;n&#; kay&#;t alt&#;na ald&#;.

ÇOCUKLARIN B&#;ND&#;&#;&#; SALINCAK KOPTU

Konyaalt&#; Caddesi, Atatürk Park&#;'ndaki lunaparkta 'minimaks' denilen sal&#;ncak, çocuklar&#;n binmesinden k&#;sa bir süre platformdan ç&#;kt&#;.

Çevredekilerin ihbar&#; üzerine lunaparka sa&#;l&#;k, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

W1

3 ÇOCUK YARALANDI

Henüz belirlenemeyen bir nedenle yerinden kopan sal&#;ncaktaki 3 çocuk itfaiye ekiplerinin ve vatanda&#;lar&#;n çal&#;&#;mas&#; sonucu ç&#;kar&#;ld&#;.

Yaral&#; oldu&#;u tespit edilen 3 çocuk ambulanslarla hastaneye kald&#;r&#;ld&#;. Çocuklar&#;n durumunun iyi oldu&#;u ö&#;renildi.

W2

"ÇOK KORKUTUCU, T&#;TRED&#;M"

Öte yandan arkada&#;lar&#; sal&#;ncakta olan bir çocuk, olay an&#;n&#; kay&#;t alt&#;na ald&#;. Görüntülerde, çocu&#;un "Buna bindiler, az önce ben de bindim, &#;imdi ba&#;l&#;yorlar. Çok korkutucu, titredim. Kafam&#;za gelmesin. Çok korkutucu, sak&#;n binmeyin buna. Buna binmeyin, a&#;&#;r&#; korkutucu, kesin binmeyin" dedi&#;i ve sonras&#;nda e&#;lence aletinin platformdan ç&#;kt&#;&#;&#; anlar yer al&#;yor. (&#;HA-AA)

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Antalya'da lunapark kazası, çocukları taşıyan tonlarca ağırlıktaki salıncak yerinden koptu

Antalya Atatürk Parkı'na kurulan lunaparkta dehşet yaşandı. Küçük çocukların bindiği dev eğlence cihazı bakımlarının zamanında yapılmaması ve gereken önlemlerin alınmaması nedeniyle yerinden çıktı.Çocukların içinde olduğu sırada yaşanan dehşet anları sonrasında 3 çocuk yaralandı. Arkadaşlarının cep telefonuyla kaydettiği kaza anlarında çocukların yorumları da “Buna binmeyin, aşırı korkutucu, kesin binmeyin” demesi dikkat çekti.

İTFAİYE YARDIMIYLA ÇIKARILDILAR
Atatürk Parkı’nda yaşanan kazada, lunaparkta bulunan minimaks denilen eğlence aleti, bağlantı yerinden koparak platformdan çıkıp ters döndü. Çocukların bulundukları yerden çıkarılması ise kolay olmadı.Tonlarca ağırlıktaki demirlerin arasında kalan çocukları itfaiye kurtardı.

Arkadaşları eğlence aletinde olan bir çocuk, olay anını kayıt altına aldı. Görüntülerde, çocuğun “Buna bindiler, az önce ben de bindim, şimdi başlıyorlar. Çok korkutucu, titredim. Kafamıza gelmesin. Çok korkutucu, sakın binmeyin buna. Buna binmeyin, aşırı korkutucu, kesin binmeyin” dediği ve sonrasında eğlence aletinin platformdan çıktığı anlar yer alıyor.

ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMU
Çocukların sağlık durumuna ilişkin hastaneden henüz bir açıklama yapılmazken, tedavilerinin sürdüğü öğfunduszeue.info alan acılı aileler hastaneye koşarken, lunaparktan şikayetçi olacaklarını belirtiler.Öte yandan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı.Lunapark işletmecilerinin de gözaltına olduğu belirtiliyor.

Antalya’da korku dolu anlar! Lunaparkta salıncak platformdan çıktı, çocuklar altında kaldı

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Antalya'da Atatürk Parkı'nın içindeki lunaparkta "mini maks" olarak bilinen eğlence aracının bağlantı yerinden koparak platformdan çıkması sonucu korku dolu anlar yaşandı. Meydana gelen kazada 3 çocuk baş aşağı oyuncaktan çıkarılmayı bekledi. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu 3 çocuğu güçlükle kurtarırken, kaza anı ise çocukların cep telefonu kamerasına yansıdı

Antalya’da korku dolu anlar! Lunaparkta salıncak platformdan çıktı, çocuklar altında kaldı
Antalya’da korku dolu anlar! Lunaparkta salıncak platformdan çıktı, çocuklar altında kaldı
Antalya’da korku dolu anlar! Lunaparkta salıncak platformdan çıktı, çocuklar altında kaldı
SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası