alanya yılbaşı etkinlikleri / FMA Travel ile ANTALYA ve ALANYA (YILBAŞI ÖZEL) - Yılbaşı Etkinlik - Yılbaşı Turları

Alanya Yılbaşı Etkinlikleri

alanya yılbaşı etkinlikleri

Etkinlik Programı - Detayları

 

''Salda Gölü Farkı ile’'

 

 * * * ANTALYA ve ALANYA * * *

 

'En Zengin Program ve En Ekonomik Fiyat'

 

'Bu Yılbaşı Sıcak Bir Yer İsteyenler İçin Dopdolu Bir Yılbaşı Özel Antalya Turu'

 

29 Aralık - 01 Ocak  I   3 Gün - 3 Gece

 

 

29 ARALIK CUMA (HAREKET)

Saat ’de Egepark, ’da Bostanlı İskelesi önü, ’de FMA TRAVEL Ofisi önünden, ’da Lozan Atatürk Lisesi önü, ’da Sabancı Kültür Merkezi, ’de Göztepe İskele ve ’de Üçkuyular Shell önünde buluştuktan sonra Antalya ve Alanya’nın güzelliğini görmek için yolculuğumuza başlıyoruz.

 

 

30 ARALIK CUMARTESİ

ALANYA - DAMLATAŞ MAĞARASI - KIZILKULE - MANAVGAT ŞELALESİ - ASPENDOS TİYATROSU – HADRIAN KAPISI ve KALEİÇİ

Yolda sabah kahvaltımızı aldıktan sonra olan Alanya, Manavgat ve Aspendos turumuza başlıyoruz. Muz bahçeleri arasında yaptığımız yolculuğun ardından Akdeniz kıyılarının incisi Alanya’ya ulaşıyoruz. Alanya’da Damlataş Mağarası’nı ve Alaaddin Keykubad’ın adına kurulan bu kentteki Selçuklu varlığının simgesi Kızılkule’yi geziyoruz. Daha sonra Manavgat Şelalesi’nin eşsiz doğasını görmek için yola çıkıyoruz. Manavgat’ta yaptığımız keyifli gezintinin ardından Manavgat Çayı’nın yanı başında öğle yemeğimizi alıyoruz. Öğleden sonra Akdeniz’in en güzel tiyatrosu Aspendos Tiyatrosu’nu geziyoruz. Daha sonra Kaleiçi’nde Hadrian Kapısı ve Kaleiçi Evleri’ni yakından tanıyoruz. Gün sonunda Antalya merkezdeki 4* Grida City Hotel’e yerleşiyor ve açık büfe akşam yemeğimizi alıyoruz.

 

 

31 ARALIK CUMARTESİ

KEMER - PHASELIS - ULUPINAR – OLYMPOS 

Sabah kahvaltısının ardından ilk olarak Daha sonra arzu eden konuklarımızla Akdeniz kıyılarında Kemer’e doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Kemer’e ulaştığımızda rehberimiz bizlere serbest zaman veriyor. Daha sonra üç tarafı limanlarla çevrili Phaselis antik kentini rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Antik kentte yaptığımız gezinin ardından bir yeryüzü cenneti olan Ulupınar’a gidiyoruz. Ulupınar’da şelaleler arasında alabalık menülü öğle yemeğimizi alıyoruz. Öğle yemeğinden sonra Olympos’un ağaç evler ile bezeli sahiline doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Olympos antik kentini rehberimiz eşliğinde yakından tanıyoruz. Gün sonunda otelimize dönüyor ve dinleniyoruz.  Akşam saatlerinde yılbaşı galasına katılmak için FMA TRAVEL'a ayrılan özel bölümde yerlerimizi alıyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik ve limitsiz içki eşliğinde doyasıya eğlenerek 'e merhaba diyoruz.

 

 

01 OCAK PAZAR

DÜDEN ŞELALESİ – SERİNHİSAR - SALDA GÖLÜ – İZMİR  

Sabah kahvaltımızı aldıktan sonra sabah kahvemizi içmek ve yemyeşil doğanın tadını çıkarmak için Düden Şelalesi’ne gidiyoruz. Akdeniz’in en güzel şelalesini yakından tanıdıktan sonra Türkiye’nin en derin ve berrak gölü Anadolu’nun Maldivleri Salda Gölü’ne doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Salda Gölü’nün eşsiz doğasında verdiğimiz mola esnasında öğle yemeğimizi de alıyoruz. Daha sonra Anadolu’nun nerdeyse tüm leblebi ihtiyacını karşılayan Serinhisar’da kısa bir alışveriş molası veriyor ve İzmir’e doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde vardığımız İzmir’de bir başka FMA TRAVEL gezisinde tekrar buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

 

Ek bilgiler

* Turlarımızda, kişi sayısına bağlı olarak 17, 29, 31, 46 ve 54 kişilik araçlar kullanılmaktadır 

* OHAL süresince yurtdışına geçislerde devlet memuru olarak çalışan vatandaşların kurumlarindan "Yurtdışına çıkışına engel yoktur. " yazısı alması gerekmektedir. Diğer vatandaşların ise sosyal güvenlik kurumundan döküm alması gereklidir.

Fiyatlar

Alanya&#;da yılbaşı programları: Alanya&#;da yılbaşı nerede kutlanır?

TÜM dünyada ve Türkiye'de olduğu gibi yeni yıl hazırlıkları Alanya'da da sürüyor. 'e eğlenceli bir şekilde girmek isteyenler ise rezervasyonlarını şimdiden yaptırdı. Peki siz yılbaşına nerede gireceksiniz? Hala karar veremediyseniz bu haberimize bir göz atın. Alanya'nın en seçkin ve keyifli yılbaşı programlarının olduğu bu haberimizde alternatifi bol bir yılbaşı rehberi sizleri bekliyor. İşte sizler için hazırladığımız çok özel yılbaşı programları.

ŞIK VE MANZARALI
Alanya şehir merkezinin en şık restoranlarından olan Keykubat Plajı üzerindeki En Vie Beach, müdavimleri için çok özel bir yılbaşı programı hazırladı. Zengin menülü bir akşam yemeğinin yanı sıra bol eğlencenin de olacağı renkli gecede, İstanbul sahnelerinin büyüleyici sesi Hande Ateş, perküsyon sanatçısı Cenk Sarıkuş ve Dj Suat Ünlü sahne alacak. Çeşitli sürprizlerinde olacağı En Vie Beach yılbaşı özel programının fiyatı ise TL olarak belirlendi.

ÇOK ÖZEL BİR GECE 
Yılbaşı eğlencesi için en gözde yerlerden birisi de Granada Luxury Otel Belek. Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü sanatçı Zeynep Casalini'nin sahne alacağı Granada'da, Mezdeke Grubu, Havana Night Fezer ve Piano & Vidin Concert de sahne alacak. Granada Luxury Belek'teki bu özel eğlencenin 1 gece konaklamalı fiyatı ise TL.

GELENEKSEL YILBAŞI
Kargıcak Mahallesi'nde bulunan First Class Otel'de ise bu yıl yine her yıl olduğu gibi ünlü sanatçı Banu Alkan sahne alacak. Bodrum Prensi Lemi'nin ön program yapacağı First Class'ta, oryantal şov ve gece sonunda sucuk-ekmek ile kokoreç partisi de yapılacak. First Class Otel'deki bu özel yılbaşı eğlencesinin fiyatı ise kişi başı TL olacak.

ABİDİN COŞTURACAK
Alanya'nın sevilen solistlerinden olan Abidin Kaynak ise yılbaşında Öztürk Kolcuoğlu'nda sahne alacak. Muhteşem kale ve iskele manzarasına sahip olan Kolcuoğlu'nda ön programda ise genç sanatçı Mine var. TL olarak belirlenen menü fiyatı, çocuklar için ise 65 TL olacak. Öztürk Kolcuoğlu'ndaki renkli yılbaşı eğlencesinin sonunda ise sucuk partisi var.

SERDAR ONUR OLTA'DA
Kestel'deki Olta Balık Restoran da yılbaşı için müdavimlerine zengin bir menü hazırladı. Keyifli bir akşam yemeğinin yanında sıcak bir atmosfer de sunan Olta Balık, bu özel gece için hazırlıklarını tamamladı. Alanya'nın popüler solisti Serdar Onur'un sahne alacağı gecenin menü fiyatı ise TL. Olta'daki yılbaşı gecesinin ön ve arka programlarında ise gitarist Pelin sizlerle olacak.

EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ 
O Ses Türkiye adlı yarışmada Alanya'yı gururla temsil eden Cüneyt Güzel, yılbaşında Sunstar Beach Resort Otel'de sahne alacak. Eğlenceli geçmesi beklenen gecede sahne alacak olan bir başka sanatçı ise Seçil Hüner Ünsal. Kendilerini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir yılbaşı yaşatacak olan Seçil ve Cüneyt ikilisi, "'e hep birlikte girelim" diyerek herkesi Sunstar Beach Otel'e davet ettiler.

HEM MANZARA HEM EĞLENCE
Alanya'nın manzarası ve mutfağı ile ünlü restoranı Zencefil'de de renkli bir yılbaşı sizleri bekliyor olacak. Ödüllü aşçılarının hazırladığı zengin bir menü ile misafirlerini ağırlayacak olan Zencefil'de, Alanya'nın sevilen seslerinden Ataç sahnede olacak.

#Alanya, program, yeni yıl, alanyada yılbaşı, yılbaşı programları, alanya

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası