garanti bankası honda kredi / Honda Garanti Bankası Motosiklet Kredisi Honda Forza özellikleri

Garanti Bankası Honda Kredi

garanti bankası honda kredi

Ziraat Bankası motosiklet kredisi hakkında güncel faiz oranları ile bilgilendirmeler yapıyoruz. Sıfır motosiklet kredisi ve funduszeue.info motosiklet kredisi veren bankalar hangileridir, bilgilendiriyoruz. Honda motosiklet kredisi veren bankaları gelin birlikte inceleyelim.

2. El Taşıt Kredisi
Veren Bankalar
Ana ParaFaizAylık TaksitToplam
Akbank TL %1,89 TL TL
Kuveyt Türk TL %1,88 TL TL
Türkiye İş Bankası TL %2,05 TL TL
Garanti BBVA TL %2,24 TL TL
Vakıfbank TL %1,59 TL TL
Halkbank TL %1,65 TL TL
Ziraat Bankası TL %1,67 TL TL
Vakıf Katılım TL %1,89 TL TL
Yapı Kredi TL %2,49 TL TL
QNB Finansbank TL %2,97 TL TL
HSBC TL %3,90 TL TL
2. El Taşıt Kredisi
Veren Bankalar
Ana ParaFaizAylık TaksitToplam
Akbank TL %1,89,91 TL TL
Kuveyt Türk TL %1,88,00 TL TL
Türkiye İş Bankası TL %2,05,53 TL TL
Garanti BBVA TL %2,24,44 TL TL
Vakıfbank TL %1,59,84 TL TL
Halkbank TL %1,65,68 TL TL
Ziraat Bankası TL %1,67,75 TL TL
Vakıf Katılım TL %1,89,91 TL TL
Yapı Kredi TL %2,49,52 TL TL
QNB Finansbank TL %2,97,38 TL TL
HSBC TL %3,90,28 TL TL

Motosiklet kredisi veren bankalar, taşıt kredisi adı altında müşterilerine taşıt satın almaları için belirli vadeler ile kredi sunan bankalardır. Bankaların müşterilerine yönelik taşıt kredisi imkanları her bankanın kendi özelinde şekillenmektedir. Bu nedenle motosiklet ve binek araç satın alırken taşıt kredisinden faydalanmak istediğiniz bankayı dikkatli seçmelisiniz.

Bankaların taşıt kredisi faiz oranları birbiri ile benzer orandadır. Bu noktada faiz oranları, kredi miktarı, aracın ne kadarı kadarının kredi verileceği, kredi vadesi gibi hususlar göz önünde bulundurulmalıdır.

Ziraat Bankası Motosiklet Kredisi

Ziraat Bankası motosiklet kredisi taşıt kredisi adı altında verilmektedir. Taşıt kredisi alabilecek olan müşteriler bazı koşulları yerine getirmek zorundadır. Ziraat Bankası tarafından müşterilerine sunulan taşıt kredisini almak için sunulan koşullar;

  • Kredi vadesi en fazla 48 aydır.
  • Taşıt kredisi 0 KM ya da en fazla 5 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için kullanılabilmektedir.
  • Kredi teminatı olarak satın alınan araç gösterilmelidir. Kredi ödenememesi halinde araca el konulabilir.
  • Kredi ile birlikte kasko ve bireysel hayat sigortası benzeri olanaklar da sunulmaktadır. Ancak kabul edilmesi zorunlu değildir.

Ziraat Bankası motosiklet almak için taşıt kredisine başvuracak olan müşteriler aşağıda yer alan kanalları kullanarak başvuruda bulunabilirler. Başvuru kabulü sonrasında görüşme ve bazı evrakların teslimi gerekli görülmektedir.

  • Ziraat Bankası çağrı merkezi,
  • Ziraat Bankası ATM’leri,
  • Ziraat Mobil uygulaması,
  • İnternet şubesi,
  • Ziraat Şubeleri.

Halkbank Motosiklet Kredisi

Halkbank Motosiklet Kredisi

Halkbank motosiklet kredisi güncel olarak taşıt kredisi adı altında binek otomobiller ve motosikletler için verilen kredidir. Halkbank’tan alacağınız taşıt kredisi kapsamında yer alan kredi ile motosiklet ya da otomobil alabilirsiniz. Ancak belirli şartları taşıma koşulu bulunmaktadır.

Halkbank motosiklet alınabilen taşıt kredisi imkanını 0 km araçlar için 1,63 aylık faiz oranı ile; funduszeue.info araçlar için ise 1,65 aylık faiz oranı ile sunmaktadır.

Halkbank taşıt kredisi kapsamında mevcut vade süresi 48 ay ile 12 ay arasında değişmektedir. Talep edilen kredi miktarı arttıkça vade süresi kısalmaktadır. Bu nedenle satın alınacak motosikletin ne kadarının karşılandığı ne kadar vade imkanı tanındığı araç ve müşteri özelinde değişebilmektedir.

Motosiklet Kredisi Yamaha

Motosiklet kredisi Yamaha marka motosikletler için ülkemiz bazında Koç Finans ve QNB Finansbank ile anlaşmalıdır. Koç Finans tarafından sunulan taşıt kredisini alarak Yamaha bayilerinden istediğiniz sıfır ya da ikinci el aracı alabilirsiniz.

Motosiklet kredisi alırken kredinin kullanılabileceği araç marka ve modellerini incelemeyi unutmamalısınız. Aksi halde satın almak istediğiniz marka ve model ile taşıt kredisi verilmesi için uygun olan marka ve modeller uyuşmayabilir. Bütün bunların yanı sıra yamaha güncel fiyat listesine gelin bir göz atalım.

Günümüzde motosiklet kredisi veren başlıca bankalar;

  • Garanti Bankası
  • QNB Finansbank
  • Türkiye Finans
  • Odeabank
  • Yapı Kredi
  • Koçfinans.

Honda Motosiklet Kredisi

Honda Motosiklet Kredisi

Honda motosiklet kredisi, taşıt kredisi adı altında birçok banka tarafından verilmektedir. Honda marka motosiklet ürünlerini satın almak için taşıt kredisinden faydalanabilirsiniz.  Taşıt kredisi imkanlarından faydalanabileceğiniz başılca bankalar;

  • Garanti Bankası,
  • Akbank,
  • Koç Finans,
  • QNB Finansbank.

Honda marka motosiklet araçlarının satın alınması sürecinde taşıt kredisinden faydalanılması için bankaların kendine ait bazı kuralları bulunmaktadır. Bazı bankalar motosiklet yaşının 5 yaşını geçmemesini şart koşarken bazıları da motosiklet tutarının belirli bir oranını belirli bir vade ile sunmaktadır. Honda motosiklet satın almak için yukarıda yer alan bankaların taşıt kredilerini değerlendirebilirsiniz.

Faizsiz Motosiklet Kredisi

Faizsiz motosiklet kredisi güncel olarak Türkiye bankaları tarafından sunulan bir hizmet değildir. motosiklet almak üzere kredi çekmeniz halinde belirli bir oranda faiz ödemesi yapmanız zorunlu tutulmaktadır.

Belirli dönemlerde motosiklet kredisi ve otomobil kredisi gibi farklı kredi seçeneklerinde düşük faiz ya da sıfır faiz devlet destekli kredi imkanları belirli kurallara uygun olan kişiler için sunulmaktadır. Güncel olarak faizsiz motosiklet kredisi imkanı bankalar tarafından sunulmamaktadır.

Garanti Bankası Motosiklet Kredisi

Faizsiz Motosiklet Kredisi

Garanti bankası motosiklet kredisi, motosiklet almak isteyen Garanti müşterilerinin başvurabildiği bir kredi türüdür. Ancak bu krediyi almak için de taşınması gereken bazı nitelikler bulunmaktadır. Herhangi bir kasko zorunluluğu bulunmadan alabileceğiniz motosiklet için kredi almanın bazı koşulları;

  • Motosiklet kredisi cc ve üzeri motor hacmine sahip olan daha önceden banka tarafından belirlenmiş olan marka ve model motosiklet araçları için verilmektedir.
  • Motosiklet kredisi aldığınızda satın alacağınız motosiklet aracı için herhangi bir kasko bulunmamaktadır.
  • Motosikletin sahibi tarafından satılabilmesi için alınan motosiklet kredisinin tamamı kapatılmış olmalıdır.
  • Motosiklet kredisi 0 KM ve 2. El araçlar için kullanılabilmektedir.
  • Motosiklet kredisi çekilirken kredinin teminatı satın alınan araçtır.
  • Başvuruları online işlemler, mobil uygulama, şube ve müşteri hizmetleri ( 68 66) ile yapabilirsiniz.
  • TL ve altı olan araçlar için aracın %70 kadarı; TL ile TL arasındaki araçlar için aracın %50 kadarı; TL ile TL arasındaki araçlar için aracın %30 kadarı; TL ile TL arasındaki araçlar için aracın %20 kadarı maksimum oranda kredi verilmektedir.
  • Kredi vade oranı ise 48 ay ile 12 ay arasında araç fiyatına göre değişkenlik göstermektedir.
  • funduszeue.info satın alınacak olan motosiklet araçları için mevcut olan kredi vadesi ile araç yaşının toplamı ayı geçmemelidir.

En Ucuz Motosiklet Fiyatları funduszeue.info (Sahibinden ’lük, 50 CC)

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları açıklandı. döneminde de muhtemel gerçekleşmesi beklenen Garanti Bankası taşıt kredi oranları yüzde 2,27’den başlıyor.

Garanti Bankası taşıt kredisi faiz oranları açıklandı. döneminde de muhtemel gerçekleşmesi beklenen Garanti Bankası taşıt kredi oranları yüzde 2,27’den başlıyor. Bankada bin lira kredi çekildiğinde 48 ayda toplamda bin lira geri ödeme gerçekleşiyor. Faiz oranı ise yüzde 2,27 olarak gerçekleşiyor. 48 ay boyunca aylık taksit ödemesi de 7 bin lira olarak bankanın internet sitesinde görülüyor.

2. EL TAŞIT KREDİSİ

Garanti Bankası 2. El taşıt kredisi oranları da belli oldu. döneminde de muhtemel gerçekleşmesi beklenen Garanti Bankası taşıt kredi oranları yüzde 2,27’den başlıyor. Bankada bin lira kredi çekildiğinde 48 ayda toplamda bin lira geri ödeme gerçekleşiyor. Faiz oranı ise yüzde 2,27 olarak gerçekleşiyor. 48 ay boyunca aylık taksit ödemesi de 7 bin lira olarak bankanın internet sitesinde görülüyor.

TAŞIT KREDİSİ NEDİR?

Taşıt kredisi araç sahibi olmak isteyen kişiler için bankalar tarafından sağlanan finansal destek ürünüdür. Sıfır km ve ikinci el araçlar tüketicinin bütçesine uygun ve belirli vade ödeme seçeneği ile verilebilir. Kredi ile banka faizleri ilişkilidir. Bu nedenle çekilen miktardan fazlası faizlerden dolayı bankaya geri ödenmektedir.

TAŞIT KREDİSİ NASIL ALINIR?

Taşıt kredisi çekmek için bankaların bazı şartları bulunur. Bunlar şu şekildedir;

  • Gelir belgesi
  • En geç iki ay öncesine kadar olmak kaydıyla adınıza düzenlenmiş telefon, elektrik, doğalgaz vb. faturası veya ikametgâh belgesi
  • Sıfır araçlar için proforma fatura
  • İkinci el araçlar için noter tasdikli satış onayı ve araç ruhsatı
  • Başvurunun ardından bankalar gerekli incelemeleri yapar ve olumlu veya olumsuz dönüş yapar. Bankalar, taşıt kredisi başvurularında; gelir seviyesi, çalışma veya sigortalılık süresi, kredi notu ve mevcut borç durumunu dikkate alarak karar vermektedir.

TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Her bankanın faiz oranı değişiklik gösterir. Taşıt kredisi faiz oranları, Merkez Bankası (MB) kararlarına göre belirlenmektedir. Merkez Bankası kararlarına göre bankalar da kendi faiz oranlarını belirlerler. Bankalar, MB’nın açıkladığı alt ve üst (faiz oranı) sınırlara göre faiz oranlarını belirlerken serbesttirler. Kredi hesaplaması ve aylık ödeme planı bu kriterlere göre yapılır.

• Kampanya Aralık tarihleri arasında Forza sıfır km motosikletler için geçerlidir.
• Kampanya kapsamındaki Forza modelimiz için adet stokla ve Forza çantalı versiyonu modelimiz için adet stokla sınırlıdır.
• Kampanya Forza ve Forza çantalı versiyonu için liste fiyatları üzerinden geçerlidir.
• Bu fiyatlara; plaka, ruhsat, trafik sigortası, plaka harçları ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) dahil değildir. Bu bedeller müşteri tarafından karşılanacaktır.
• Honda Türkiye A.Ş. model, teknik özellik, renk, donanım ve fiyatları önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

Garanti Bankası Kredi Koşulları;

• Kampanya kapsamında maksimum motosiklet bedelinin TL'ye kadar olan kısmı için %70, TL üzerindeki kısmı için %50 kredilendirme yapılabilmektedir.
• 0 km araçlarda kredilendirme oranının belirlenmesinde aracın nihai fatura değeri dikkate alınacaktır.
• Bireysel müşterilere kullandırılacak TL, 48 ay vade ve aylık % 2,16 faiz oranlı motosiklet kredisinde tahsis ücreti 78,75 TL, eşit taksitli ödeme planına göre aylık taksit tutarı ise TL’dir.
• Kredinin yıllık maliyet oranı %36,42 olup; toplam geri ödeme tutarı TL olmaktadır.
• Kampanya kapsamında hayat sigortası ve kasko zorunluluğu bulunmamaktadır.
• Teminat olarak krediye konu aracın rehni alınmakta olup, finans kuruluşu gerekli gördüğü durumda ilave teminat isteyebilir.
• Kredi başvuruları, yapılacak nihai değerlendirme sonucu herhangi bir olumsuz duruma rastlanmaması ve finans kuruluşunun gerekli gördüğü şart ve koşulların mevcut olması kaydıyla kesin onaya dönüştürülecektir.
• Finans kuruluşunun; kredi koşullarında, kampanyada ve faiz oranlarında değişiklik hakkı saklıdır.
* Tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i kadar olup, ayrıca %5 oranındaki BSMV tutarı ilave edilmiştir.
** Yıllık maliyet oranı olarak ifade edilen oran efektif yıllık faiz oranı olup, hesaplamasına tüm vergiler dahil edilmiş ancak sigorta masrafları dahil edilmemiştir.
*** Kredinin toplam maliyeti kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir.

Honda Forza özellikleri

Honda ile Garanti Bankası iş birliği kapsamında başlatılan “anında motosiklet kredisi” ile ayda TL’den başlayan taksitlerle Forza sahibi olmak mümkün. Honda Garanti Bankası Motosiklet Kredisi

Honda, Türkiye’de satışa çıktığı günden beri yoğun talep gören Forza modeli için müşterilerine çok cazip bir kredi kampanyası sunuyor. Türkiye’ye özel olarak geliştirilen cc’lik motoru ile iddialı bir çıkış yapan Forza ve ürün gamına yeni katılan akıllı anahtar sistemi ile bağlantılı arka çantalı versiyon için Aralık ayı boyunca Garanti Bankası’nın anında kredi kampanyası ile aylık TL’lik taksit imkanı sunuluyor.

[irp posts=&#;&#; name=&#;Suzuki’nin Efsane Modeli Swift Yeni Nesliyle Türkiye’de!&#;]

Forza ; hafiflik, kompakt tasarım ve sportif form gibi ilkelerinin yanı sıra, ayarlanabilir elektrikli ön cam, tamamen LED ışıklandırma, Honda seçilebilir Tork Kontrolü Sistemi ile dikkat çekerken, yeni anahtar sistemi ile bağlantılı arka çantalı versiyonuyla bir adım daha öne çıkıyor.

Forza ve Forza ’nin yeni çantalı versiyonu için Aralık ayı boyunca devam edecek kampanya, Garanti Bankası iş birliği ile Hondaseverler için sunuluyor. Günlük ulaşımda trafiğe takılmadan motosiklet keyfi yaşamayı tercih edenler, istediği zaman istediği yere en ekonomik taşıtla ulaşabilsin diye başlatılan anında kredi kampanyası kapsamında, Forza için aylık TL’den başlayan taksit seçenekleri bulunuyor.

[irp posts=&#;&#; name=&#;Ferrari’den HP’lik Roadster! Üzgünüm sadece bir tane var&#;]

Araba Habercisi Murat Tosun

Suzuki’nin Efsane Modeli Swift Yeni Nesliyle Türkiye’de!

Forza ; hafiflik, kompakt tasarım ve sportif form gibi ilkelerinin yanı sıra, ayarlanabilir elektrikli ön cam, tamamen LED ışıklandırma, Honda seçilebilir Tork Kontrolü Sistemi ile dikkat çekerken, yeni anahtar sistemi ile bağlantılı arka çantalı versiyonuyla bir adım daha öne çıkıyor.

Forza ve Forza ’nin yeni çantalı versiyonu için Aralık ayı boyunca devam edecek kampanya, Garanti Bankası iş birliği ile Hondaseverler için sunuluyor. Günlük ulaşımda trafiğe takılmadan motosiklet keyfi yaşamayı tercih edenler, istediği zaman istediği yere en ekonomik taşıtla ulaşabilsin diye başlatılan anında kredi kampanyası kapsamında, Forza için aylık TL’den başlayan taksit seçenekleri bulunuyor.

ARABA HABERCİSİ YAZ SAYISI

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Renault Austral Haziran Araba Habercisi

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası