kübana gazinosu ankara / Maks Kübana Eğlence Merkezi - Ulus - WorldPlaces

Kübana Gazinosu Ankara

kübana gazinosu ankara

Gazinoda 250 lira hesabı fazla buldu, 3 kişiyi vurdu

Mustafa TÜRK/ANKARA

Altındağ’da bulunan gazinoya geçen cumartesi gecesi eğlenmek için giden emekli memur H.B., hesabı ödedikten sonra yanına gelen kadınlarla sohbet etti.

İkinci kez 250 lira hesap gelmesine sinirlenen adam, gazino çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Ruhsatsız tabancasıyla rastgele ateş açan alkollü H.B., 2 çalışanı ve bir müşteriyi vurdu.

H.B., olay yerine gelen polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Saldırganın silahından çıkan kurşunların isabet ettiği Sami Ülger (29) hayatını kaybetti.

Gazino çalışanı Turgut Ü. (26) ve müşteri Ramazan D. (24) ise yaralandı. H.B., çıkarıldığı mahkemece “cinayet, adam yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POMPALI TÜFEKLE BASTILAR

Aynı bölgede dün sabaha karşı da sıcak saatler yaşandı. İddiaya göre, pompalı tüfeklerle Çankırı Caddesi’nde bulunan bir eğlenceli merkezine giden 3 kişi, etrafa rastgele ateş açtı.

Eğlence merkezi çalışanları, silahlı saldırganlara müdahale etmek isteyince, zanlılar 2 kişiyi rehin aldı. Bu sırada bir müşterinin saldırganlara müdahale etmesiyle ortalık karıştı. Çok sayıda müşteri ve personel saldırganları darp etmeye başladı.

Dövülen iki saldırgan tedavi edildikten sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Bir gazinonun soyunma odasında en mahrem sahneler

Haberin Devamı

Bir gazinonun soyunma odasında en mahrem sahneler

İBO, HÜLYA’YI KOVMUŞ YERİNE SİBEL’İ GETİRTMİŞ

Çalıştığınız bir diğer isim İbrahim Tatlıses, diğer sanatçılarla arası nasıldı?
İbrahim Tatlıses gibi bir adam bir daha gelmez. Gelmiş geçmiş en güzel okuyan adam. Bana bir sürpriz yaptı ki inanılmaz. Fuar açılacak, Hülya Avşar ile İbrahim Tatlıses bizde çalışacak. Ben hanımla Çeşme’deki evdeyim. O dönem Yeni Asır’a da ilan veriyoruz, sabah gazeteyi alıp ilana baktım, programda İbrahim Tatlıses-Sibel Can yazıyor.

Şok geçirdim, acaba yanlışlık mı oldu diye gazinoyu aramak için telefona gittim.

Bu sırada İbrahim aradı. ‘Baba, sürprizimi beğendin mi?’ dedi. O gece Hülya’yı kovmuş, Sibel Can’ı almış. Halbuki Sibel Can, Fahrettin Aslan’da çıkıyordu. Sibel Can’ı almak için Fahrettin Aslan’a ‘Sen Sibel Can’ı bu gece gönderdin gönderdin. Göndermezsen bir daha senin gazinolarının hiçbirisine çıkmam’ demiş ve onu almış.”

BÜLENT ERSOY 200 BİN LİRA İSTEDİ, YARISINI VERDİM 32 GECE FUL ÇEKTİ

Fuarın bir diğer önemli ismi Bülent Ersoy ile çalıştınız mı?

“Elbette, bir gün Bülent Ersoy’un annesi telefonla aradı, ‘Bülent Ersoy seninle çalışmak istiyor’ dedi. Kaç para istiyor dedim, 200 bin yevmiye 2 milyon avans dediler. Yarısına anlaştık. Onun gelişini hiç unutmam, Menekşe Çay Bahçesi’nde oturuyordum. Birden sandalyeler ayakkabılar havada uçuşmaya başladı. Fuarın açılışına henüz 4 gün var. Ne oluyor diye baktım, gördüm ki Bülent Ersoy gelmiş. Hemen biletleri satışa çıkardık, inanır mısınız 32 günlük biletleri bir günde sattım. Karaborsa yapsak büyük para kaldırırdık.”

Bir gazinonun soyunma odasında en mahrem sahneler

AJDA 750 LİRA ALIRKEN, FATMA GİRİK’E 5 BİN LİRA VERİYORDUM

Lunapark’a ilk kimi çıkardınız?

“İlk çıkardığım sanatçı Fatma Girik idi. Onunla başladık ve aldığı parayla gündeme oturdu. 5 bin lira yevmiye verdim, Türkiye ayağa kalktı.

O dönemde Emel Sayın 750, Ajda Pekkan 750 lira alıyordu. FatmaGirik 5 bin lira aldı ama gazino doldu. Tam 7 bin 300 kişilik salon ful çekti. Kaprisi yok, güzel mi güzel, kabadayı bir kızdı. Onun için ilk çıkmış son çıkmış hiç fark etmez, itiraz da etmezdi. Ancak parasını da alırdı.” 

Bir gazinonun soyunma odasında en mahrem sahneler

FİLİZ AKIN’A ‘SEN GİDERSİN AMA AHMET KALIR’ DEDİM

Lunapark’a ilk kimi çıkardınız?

“İlk çıkardığım sanatçı Fatma Girik idi. Onunla başladık ve aldığı parayla gündeme oturdu. 5 bin lira yevmiye verdim, Türkiye ayağa kalktı.

O dönemde Emel Sayın 750, Ajda Pekkan 750 lira alıyordu. FatmaGirik 5 bin lira aldı ama gazino doldu. Tam 7 bin 300 kişilik salon ful çekti. Kaprisi yok, güzel mi güzel, kabadayı bir kızdı. Onun için ilk çıkmış son çıkmış hiç fark etmez, itiraz da etmezdi. Ancak parasını da alırdı.” 

AJDA BİLEZİĞİNİ VERİNCE SEMRA ÖZAL NE YAPTI

Devlet büyükleri gelir miydi gazinolara?
“Gelirdi tabi, Semra Özal bir gün telefon açtı, ‘Suareye geleceğiz’ dedi. O zaman başbakan eşi ve Ajda Pekkan da bizde sahneye çıkıyor. Gazino hıncahınç dolu, sahneden inen Ajda Pekkan, Semra Hanım’a bir bilezik taktı.

SemraHanım hemen sonrasında bana, ‘Derhal bileziği iade ediyorsun, yanlış anlamaya neden olabilir’ dedi.

Konser sonrası kulise AjdaHanım’a gittim, o da ‘Benim içimden gelmiş verdim, ne var bunda’ diyerek şalını attı ve çıktı gitti.

SemraHanım da kuliste ziyaret etmek istediği Ajda Pekkan’ın gittiğini öğrenince sitem etti.

Bir gazinonun soyunma odasında en mahrem sahneler

MUAZZEZ ABACI HANGİ FOTOĞRAFI GÖRÜNCE ‘BATSIN BU DÜNYA’ DEDİ

BORNOVALI Nuri Yalçuk’un hayat arkadaşı Zühre Yalçuk da o döneme ait çok güzel bir Muazzez Abacı hatırasını anlattı. Onun ağzından dinleyelim: “Muazzez Abacı, evde Orhan Gencebay’dan eserler seslendiriyordu ama sahnede tüm ısrarıma rağmen bunları söylemiyordu. Bir gece Yeni Asır’ın magazin muhabiri Güngör Öcal, ‘Sayın Abacı bir şey söylemek istiyorum’ dedi ve o günlerde birlikte olduğu Atilla Kurtbaş’ın bir başka kadınla olan evlilik fotoğraflarını gösterdi. Bunları gören Muazzez gözyaşına boğuldu, ‘Bu gece sahneye çıkmam’ dedi.

Teselli olsun diye içmeye başladık. İlerleyen saatte, ‘Sahneye çıkmazsam ayıp olur değil mi’ dedi.

Mikrofonu eline alınca salondakilere ‘İlk kez söyleyeceğim’ diyerek ‘Batsın Bu Dünya’yı seslendirdi. O gazino ne oldu biliyor musunuz? Yıkıldı, yıkıldı. Sahneye çıktım yanaklarından öptüm.”

#Yazar#ERTUĞRUL ÖZKÖK#İzmir

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Yazarın Tüm Yazıları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası