cem sultan kastamonu / Kastamonu Açıksöz Gazetesi ||

Cem Sultan Kastamonu

cem sultan kastamonu

Cem Sultan Bedesteni Restaurant

Türk Restoranı

İncelemeler

De

31 month ago

Banduma efsaneydi. Sarma oldukça başarılı. Tiridin de güzel idi. Özellikle de bizle ilgilenen garsonlar oldukça profesyonel ve ilgili idi. Hizmete hayran kaldık.

Ay

31 month ago

Cem sultan çorbası, yaprak sarmasını beğendim. Tirit’i çok beğenemedim. Mekan güzel hoş bir havası var.

Em

33 month ago

Beğendim, lezzetli yemekler güler yüz hizmet. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yu

34 month ago

Mekan eski ve temiz bir han. Müzikler iyi. Yemekler hoşuma gitmedi. Burda çay kahve içilir ama yemek için başka yerlere bakmanızda fayda var.

34 month ago

Ve sultan çorba, pastırmalı ve etli ekmekler , sarma , banduma , şerbet , ev baklavası on numara

RU

34 month ago

Aklım şerbeti ve tatlısında kaldı 👍

Ay

34 month ago

Tarihi bir yerde, güler yüzlü bir hizmetle, lezzetli yemekler için mutlaka uğrayın.

Be

40 month ago

Geçen seneye göre kalite bir tık düşmüş. Tiritteki simitler kayış gibi olmuştu. Banduması fena değil

TC

42 month ago

Çok güzel tavsiye ederim

42 month ago

Kastamonuya gittiğim zaman mutlaka ugrayacagim mekan 👍🏻👏🏻

  • Hepkebirler Mah. Nalburlar Sok. No:4 Kastamonu, Kastamonu , Türkiye, Kastamonu, Türkiye, GPS: ,
  • +90 25 35

People say about this place

Cafes in Barcelona with features

People say about this place

Diğer Şehirlerde daha fazla Restoran

Cem Sultan Kimdir? Hayatı, D&#;nemi Ve &#;l&#;m&#; Hakkında Bilgiler

Haberin Devamı

Cem Sultan Kimdir?

Cem Sultan birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. 22 Aralık senesinde Edirne Sarayında doğan Cem Sultan funduszeue.info'in oğludur. Annesi Çiçek Hatun olan Cem Sultan'ın funduszeue.infod'in de küçük kardeşi olarak bilinir. Dört yaşına geldiği zaman hocalardan dersler almaya başlayan Cem Sultan eğitimine 10 yaşına kadar sarayda devam etmiştir. Rumca ve bazı birkaç dili öğrenen Cem Sultan 10 yaşına geldiğinde Kastamonu Sancak Beyi olmak için saraydan ayrıldı. Yanındaki iki lalası ile şehrin kültürel ve tüm eğitim alanlarını ilerletmek için çalışmalar yaptı. 

Hayatı, Dönemi Ve Ölümü Hakkında Bilgiler

 Cem Sultan kardeşi funduszeue.infod ile girdiği taht kavgası ile tanınan bir sultandır. Annesi Çiçek hatun ve babası da 2. Mehmed olan Cem Sultan funduszeue.infod'in küçük kardeşidir. 10 yaşında Kastamonu Sancak Beyliği için saraydan ayrılmıştır. Babası Fatih Sultan Mehmed doğu seferine giderken yılında yanında Bayezid ve Mustafa'yı götürdü. Cem Sultan ise lalaları ile beraber Edirne'de kaymakam olarak kaldı. Bu esnada Fatih Sultan Mehmed'den 40 gün boyunca haber gelmedi ve bu da Cem Sultan'ın başına gelmiş olan ilk felaket olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

 Fatih Sultan Mehmed geri döndüğünde bu duruma sinirlendi ve Cem Sultan'ın lalalarını idam ettirdi. Fatih Sultan Mehmed öldükten sonra Cem Sultan ve funduszeue.infod'e haber geldi. Cem Sultan'a bazı sebeplerden dolayı haber geç geldiğinden yeniçeriler bu sürede ayaklandı ve Karamani Mehmed Paşa'yı öldürdü. Şehzade Bayezid'in oğlunu tahta çıkardılar ve sonrasında Cem Sultan 25 Şubat senesinde öldü. Cem Sultan'ın kardeşi olan funduszeue.infod Cem Sultan'ın naaşı için para vermek istemedi ve bundan dolayı da Cem Sultan'ın naaşı uzun bir süre alıkonuldu. yılında funduszeue.infod tarafından Cem Sultan'ın naaşı için Napoli'ya savaş açıldı ve sultanın naaşı da Bursa'ya büyükbabasının yaptırdığı Şehzade Mustafa'nın yanına gömüldü. Cem Sultan adına para bastırmış olan kardeşi funduszeue.infod ile girdiği taht kavgaları ile tanınmıştır. Cem Sultan bu nedenle birçok kişi tarafından hayatı merak edilen ve sürekli araştırılan bir sultan olmuştur.

Cem Sultan

Başlığın diğer anlamları için Cem Sultan (anlam ayrımı) sayfasına bakınız.

Cem Sultan ya da Şehzade Cem (22 Aralık , Edirne - 25 Şubat ,[1]Napoli), II. Mehmed'in Çiçek Hatun'dan olma en küçük oğlu ve II. Bayezid'in küçük kardeşi. Ağabeyi II. Bayezid ile girdiği taht mücadelesiyle bilinir.

Yaşamı[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası