benzoxin krem ekşi / benzoxin - ekşi sözlük

Benzoxin Krem Ekşi

benzoxin krem ekşi

Benzoxin ne işe yarar? Benzoxin krem nasıl kullanılır? Benzoxin krem fiyatı nedir?

Benzoxin ne işe yarar? Benzoxin krem nasıl kullanılır? Benzoxin krem fiyatı nedir?

Sadece eczanelerde satılan Benzoxin krem, akneli cilde sahip olanların adeta mucizevi ilacı. Hem deri altına hem de cildin yüzeyine etki eden Benzoxin jel hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Kısa sürede sivilceleri tedavi eden Benzoxin jelin etken maddesi Benzoil peroksit ve Klindamisin fosfat' tır. Bu yüzden aknelere sebep olan bakterilerin cilt üzerinde gelişimini engeller. Kullananların memnun kaldığı bu jel cildin dış yüzeyini hafif kurutucu ve soyucu özelliğiyle fazla yağ ve kirin ciltten kolayca temizlenmesini sağlıyor. Aynı zamanda siyah nokta, beyaz nokta ve akneli bölgelerin oluşumunu durdurur ve akne sayısını azaltır.  Uzman doktorların akne vulgaris tedavisinde reçete ettikleri Benzoxin krem sadece eczanelerde satılan 50 miligramlık tüplerde raflarda duruyor. Bu ilacın yardımcı maddeleri Poloksamer 188, gliserin, simetikon, karbomer 974P, sodyum lauril sülfat, disodyum EDTA, sodyum hidroksit ve saf sudur. Bu yüzden içerisinde bulunan maddelere alerjiniz varsa kesinlikle kullanmamalısınız. 

Etrexin Jel nedir? Etrexin Jel nasıl kullanılır? Etrexin Jel ne kadar?İLİŞKİLİ HABEREtrexin Jel nedir? Etrexin Jel nasıl kullanılır? Etrexin Jel ne kadar?

Tedavi süresince güneş ışınlarından ve yapay  UV ışınlarından uzak durulması gerektiği bilinen Benzoxin Topikal Jel, güneş yanıkları ve lekeler oluşabilir. Ağzınıza veya gözünüze temas ettirmeyin. Kullanılmaya başlandığı andan itibaren akneleri azaltan bu jel, renkli kıyafetlere ve çarşaflara teması halinde rengini açma ve saçlara teması halinde  beyazlatıcı etkisi vardır. Kullandıktan sonra dikkat etmelisiniz. 

  • 12 yaşın altındaki çocukların kullanmaması gereken Benzoxin Topikal Jel,  tam etkisini göstermesi 2-5 haftayı  bulabilir. Tedavi süresi 12 haftadan daha uzun sürmemelidir. 

Acnedur merhem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Acnedur merhem kullanım rehberiİLİŞKİLİ HABERAcnedur merhem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Acnedur merhem kullanım rehberi

BENZOXIN KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Eğer bunun dışında kullanacaksanız öncelikle bölgeyi temizleyip ılık su ile durulayın. Kuruladıktan sonra jeli, kutu içinden çıkan spatula ile ince bir tabaka halinde sivilceli bölgeye sürün. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulamanız yeterli olacaktır. 

BENZOXIN KREM NE KADAR?

Normal reçete ile eczanelerde satılan bu kremin fiyatı 60.37 ​TL ​'dir. 

benzoxin

  • steroid akne tedavisi için şahsıma verilmiş topikal jel.

  • aknelerin en büyük düşmanı olan jel.
    gerginlik yaratmadan kurutur, ölü deriyi döker. sivilce oluşumunu engeller.
    diğerleri bir yana, bu bir yanadır. candır, canandır.

  • doktorumun bu yüzünde yanma, kızarıklık yapacak kurutucak yüzünü öyle geçirecek sivilcelerini dedi. bende tık yok. sanırsın nemlendirici sürüyorum. kurutma soyulma falan hiç yok. bir tane sivilceyi de bir haftada zar zor geçiriyor. bende mi sıkıntı var anlamadım ki? anlayan varsa bir aydınlatsa beni fena olmazdı.

  • sterese bağlı çıkan kabarcıklar sonucunda tetradox ve fucidin kreme ek olarak kullandığım krem. ilk kullandığım gündeyim gelişmeleri ekleyeceğim.

    sonuçlar : fucidin bir nebze yardımcı oldu benzoxin de öyle ama benzoxini yaymamak gerekir deri döküyor çünkü. ilginç gelebilir ama aspirin ve limon hepsinden iyi geldi.

  • 1 ay önce akne tedavisi için doktorumun reçetelediği krem. söylenene göre etkisini görebilmek için en az 2 ay kullanmak gerekliymiş. şu an sivilcelerimde pek bir değişiklik yok ayrıca kremin kutusunda yazdığı gibi 2 ay yetebileceğini de düşünmüyorum. kullanmaya devam edeceğim.
    gelişmeleri eklerim.

  • yanağımda aylardır gitmeyen minik beyaz sivilcemsi şeyler için kullandığım krem. kuru ciltli ve pürüzsüz suratım, yaklaşık 6 aydır yanağımda gitmeyen minik beyaz sivilcemsi şeylere sahipti. yüzüme ve yediklerime dikkat etmeme rağmen gitmeyince doktora gittim ve bu kremi verdi, akşamları onların üzerine sür diyerek. iki gün oldu kullanıyorum plasebo etkisidir belki de ama hafif hafif silikleşmeye başladı gibi. ayrıca yanağımdaki şeyler derin ya da büyük değillerdi belki de bundan hemen toplamaya başladı. sürünce gerilme ve hafif kızarma hissettim normal düzeyde. ince bir tabaka halinde sürüp 2 saat falan yüzümde tutuyorum. sonra yıkama jeliyle yüzümü yıkıyorum ve nemlendirici sürüyorum. gündüzleri de güneş kremi sürüyorum ve güneşin tepede olduğu saatlerde dışarı çıkmıyorum ne olur ne olmaz iz yapmasın hiçbir şekilde.

  • oximin istiyorum diye ağladığım halde doktorun yazdığı krem.. 2.gündeyim henüz. minik kızarık sivilcelerden ötürü gitmiştim doktora iyileşmeyip leke olarak kaldıkları için. gündüzleri sürekli güneş kremi kullanmaya ve temiz cilde ince bir tabaka halinde sürmeye dikkat etmek gerekiyormuş. hadi bakalım.

  • doktorun sivilce ve aknelerim için yazdığı krem. etkisini hemen göstermez, şimdilik 3 ay kullan sonra bakacağız dedi. bakalım artık.

  • 30 yaşından sonra cikan sivilcelerle son 2 senedir boğuşuyordum. maske çıktıktan sonra ve şehir değişikliğinden ötürü sivilcelerin çıktığını düşünüyorum ama bence genetik. neyse ilk doktor imex ve sivex yazmıştı. bir boka yaramadilar. sonra 2. doktor tetradox tablet ve benzoxyn yazdı. 3. günde sivilceler yok oldu. inanılmaz bir etki. ama ilk doktorun yazdığı tetradoxu kullanmamistim. velhasil müthiş bir ilaç.

  • benim yüzümün annesini belleyen jeldir. ya böyle bir kuruma, yanma yok. dudak kenarlarımdan alevler fışkırıyor resmen ama etkisine gelecek olursak şu an aknetrentle birlikte kullanıyorum ve sonuç daha 1 hafta olmadan dahi muhteşem diyebilirim. kullanacaksanız aloe veralı bir nemlendirici alın mutlaka. emiciliği yüksek oluyor.

  • benzoxin

    9. Elim kolum rahat durmayıp da sıktığım, oynadığım sivilcelerin izleri, güneş lekeleri, bölgesel renk eşitsizlikleri, siyah noktalar ve regl döneminde çıkardığım sivilceler gibi şikayetlerle cildiye doktoruna gitmemle bana bu merhemi verdi. Bölgesel de uygulayabilirsin ama tüm yüzüne sürmeni öneririm dedi. İlk birkaç gün tüm yüzüme sürdüm, ama özellikle ağız çevremi felaket şekilde kurutup derimi döktü. Dokununca sızlaması normal desem de, kuruyan yerler dokunmasam bile için için sürekli rahatsız edici derecede sızladı. Doktoruma danıştığımda bunun olağan bir durum olduğunu, aslında planladığı şeyin kaba tabiriyle cildimi kurutarak ve dökerek bu kusurlu en üst katmandan kurtulmam olduğunu söyledi. Dayanamazsam gece yine merhemi sürüp, sabah yıkadıktan sonra bol bol nemlendirici sürebileceğimi söyledi. Hatta nemlendirici olarak da ürederm hydro 5% kremi verdi. Yine de dayanamazsam yalnızca sıkıntılı bulduğum bölgelere sürebileceğimi söyledi.

    İlk 8-9 gün tüm yüzüme sürmeye çalıştım, nemlendirici birazcık işe yarasa bile yeteri kadar rahat hissettirmeyince, gün aşırı ve ağız çevrem haricinde sürmeye devam ettim. İlk paketim bitmek üzere. Lekelerimi henüz tam geçiremese de reklerini açtı, siyah noktaları oldukça azaltıp gözeneklerimi küçülttü. Yüzüm mü alıştı yoksa en çok kuruluk olan bölgeye süremediğimden mi bilmiyorum ama ilk günkü kadar acı verici derecede kurutması kalmadı. Şu sıralar kullanmakta çok daha rahatım. Doktorum bir süre daha kullanmaya devam etmemi istedi. Devam edeceğim, sonuç beni ufak ufak tatmin etmeye başladı çünkü.

    28 mart 2022 02:4828 mart 2022 02:49

    nest...

    oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır