mert ramazan demir kimdir / Mert Ramazan Demir kimdir? | FOX

Mert Ramazan Demir Kimdir

mert ramazan demir kimdir

STAR TV ekranlarının yeni sezon dizisi, başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, daha ilk bölümüyle tüm seyircilerin ilgi ve beğenisini kazandı. Gaziantepli bir ailenin oğullarına uygun gelin adayı aramasıyla başlayan dizinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir de arama motorlarında en sık aratılan isimler listesinde ilk sıralara yükseldi. Peki Yalı Çapkını Ferit kimdir? Mert Ramazan Demir kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Burcu, boyu, kilosu kaç? İşte detaylar

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NE?

yılında İstanbul Bakırköy'de doğan 24 yaşındaki Mert Ramazan Demir, aslen Kocaelilidir. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio'da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole'ün yaptığı "I Am You"da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 'de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol'un yaptığı "Çıplak" isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, "Yalı Çapkını" dizisinde rol almaktadır.

MERT RAMAZAN DEMİR BURCU, BOYU, KİLOSU KAÇ?

Boyu m olan Demir'in kilosu 74 kg, burcu ise Yaydır.

YALI ÇAPKINI FERİT KİMDİR?

Halis Ağa'nın torunu, Orhan ve Gülgün'ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evetdenilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

Oyuncu Mert Ramazan Demir, Eylül 'de Yalıcapkını dizisi ile izleyici ile buluştuktan sonra yeni oyuncunun kim olduğu, babasının adı, ailesi, kardeşleri nereli olduğu merak konusu oldu. Genç oyuncu dizide Ferit karakterini canlandırıyor. Gerçek bir hayat hikayesi olan dizinin yazarı Gülseren Budaıcıoğlu'na ait olan Yalıçapkını'nda Gaziantepli Korhan ailesinin yaşadıkları anlatıyor. Dizide yurtdışında üniversiteye giden Ferit, ailesinin kurallarına uymak istemez. Yakışıklı olduğu kadar çapkın da olan Ferit, daha önce hiç aşık olmamıştır. Ferit dizide ilk kez aşık olur.

Afra Saraçoğlu'nun yanı sıra Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir de dizinin başrollerinde yer alıyor. Bu yazıda Mert Ramazan Demir kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Hangi dizide rol aldı? Sık sorulan soruların ve haberlerin yanıtlarını bulun. Seyran'ın aksine rahat bir hayat süren Ferit, Halis Ağa'nın torunudur. Şeker hastası olan Ferit, çocukluğundan beri annesi Gülgün ve babası Orhan tarafından şımartılmaktadır.

Mert Ramazan Demir anne babası ailesi kardeşi kimdir?

Mert Ramazan Demir, 25 Kasım yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mert Ramazan Demir, İstanbul'un Şile ilçesine bağlı bir köyde aslen Van'lı olan bir ailenin 5 erkek kardeşin en küçüğü olarak doğup büyüdü. Annesi ev hanımı, babası ise iş adamıdır. Lisenin sonuna kadar Şile'de yaşadı.

Boyu: m. Kilosu: 74 kilo, Burcu: Yay, Göz Rengi: Kahverengi, Kardeşleri: Dört erkek kardeşi var

Instagram: funduszeue.info

TELEVİZYON DİZİLERİ

Şahmaran Netflix

Yalı Çapkını/ Ferit

Ölüm Zamanı/ Ayhan

Öğretmen/ Ateş

Çıplak/ Cem

SİNEMA FİLMLERİ

Ufo/ Ese

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası