anka apart akyaka telefon / Ankakyaka Apart Otel - Muğla Ula Akyaka

Anka Apart Akyaka Telefon

anka apart akyaka telefon

Yorumlar

Kalabalık ortamlara inat anka apart her şey için teşekkürler doğanın içerisinde huzurlu bir ortam, güler yüzlü işletmecileri ile çok güzel bir yer

AnkaAkyaka Apart Hotele Ailemle beraber tatile geldik buraya çalışanlar gayet Güler yüzlüydü Odalar Çok temizdi. geniş ve ferahtı otelin serpme kahvaltisinda bir cok cesit vardi kısaca çok güzel bir yerdi. bir sonraki yıl için eğer korona olmazsa akrablarimla tekrar gelmeyi düşünüyorum verdiğiniz memnuniyetten dolayi teşekkür ederim

Muhteşem yer çok memnun kaldık

Bayıldım, tek kelime ile harika bir otel. Fiyatını görünce ilk başta biraz tereddüt ettik fakat kuzenim ısrar edince gittik. İyi ki de gitmişiz, kuzenimin neden ısrar ettiğini sonradan anladım. Kaliteli bir deneyim elde etmek istiyorsanız gidin görün bence.

Akyaka konaklama Otel çok güzel ayrıca fiyatlar gayet makul temiz ferah rahat müşteri memnuniyeti mi arıyorsunuz tam aradığınız otel burası ailemle birlikte kalmıştık pandemi oncesiydi lakin pandemi biter bitmez inş tekrar gitmek için listeye eklediğimiz yerlerden biri

AnkAkyaka Apart Hotel

Genel Uyarılar

Konum, haritalar ve otelin genel alanlara mesafesi mümkün olduğunca bilgi sunmak içindir. Bu bilgilerin kesinliği konusunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez. En güncel tam yerleşim bilgileri ve yönlendirmelerini temin etmek için doğrudan otel ile iletişime geçilmesi yolcunun kendi sorumluluğundadır. Rezervasyonu yapan kişi otelde konaklayacak tüm kişilerin isimlerini doğru bir şekilde girmekle yükümlüdür. Rezervasyonunuzu yaparken doğru e-posta adresinin ve transferler için doğru cep telefonu numarasının girildiğinden emin olmak kişinin sorumluluğundadır.

Tesislerin konsept dahilinde sunduğu hizmetler ve bazı hizmet alanlarının kullanımı, Covid kapsamında çıkan genelgeler ve yasal düzenlemelere göre konaklama süresince sınırlandırılmış ya da kapatılmış olabilir. Bazı hizmetler ise kısmen veya tamamen sunulamayabilir.

Rezervasyon yapan tüm misafirler; başta tesis, Sağlık Bakanlığı, yerel kurumlar/otoriteler olmak üzere, ilgili kurumların Covid ile ilgili olarak aldığı tüm tedbirlere uymak ve bu tedbirler kapsamında kendilerinden talep edilen tüm bilgileri tesise vermek zorundadır. Tedbirlere uymayan misafirlere sunulacak bazı hizmetler sonlandırılabilir. Misafirlerin Covid kapsamında alınan önlemlere uymaması halinde yaşanacak olumsuz durumlardan tesis ve ya Etstur sorumlu değildir.

Misafirlerin sağlığını korumak amacıyla ilgili kamu kurumları tarafından alınan Covid önlemleri kapsamında; tesis, tanılı - temaslı veya kendisinden talep edilen bilgileri vermeyen müşterileri kabul etmeyebilir, izolasyon odasına alabilir, tesisten çıkışını isteyebilir veya ilgili kamu kurumlarının düzenlemeleri kapsamında gerekli görülen diğer işlemleri yapabilir.

Daha Fazla Göster

Anka Apart Hotel

Anka Apart Hotel, Ege’nin muhteşem koylarından birisi olan Akyaka’da hizmet vermektedir. Misafirlerini sadece oda ve oda kahvaltı konseptleri ile ağırlayan bir tesistir. Otel, Dalaman Havalimanı’na 69 kilometre, Milas-Bodrum Havalimanı’na 89 kilometre ve Muğla Otogarı’na ise 26 kilometre uzaklıktadır. Özel aracıyla gelenlere otopark alanı sunan otelin ayrıca havaalanı ulaşım hizmeti de mevcuttur.

Anka Apart Hotel, farklı konseptlere sahip 12 otel odasıyla hizmet vermektedir. Otelin genel kullanım alanları engelli dostu oluşturulmuştur ve engelli odaları mevcuttur. Ayrıca bu odaların temizliği günlük olarak yapılmaktadır. 

Tesisin Akyaka Plajı’na uzaklığı yaklaşık olarak metredir. Plaja ulaşım için günün belirli saatlerinde servis hareket etmektedir. Ayrıca yaz aylarında sezonluk hizmet veren 1 adet açık yüzme havuzuna sahiptir. Havuz başında yer alan şezlonglar ve şemsiyeler ise tesis tarafından temin edilmektedir.

Anka Apart Hotel’in ana restoranında kahvaltı ve akşam yemeği servis edilmektedir. Bunun yanı sıra apart dairelerin her birisi kendisine ait mutfağa sahiptir. 

Konakladığını süre boyunca eğlenerek vakit geçirebileceğiniz hiking, tekne turu, balıkçılık, rafting, rüzgar sörfü, yamaç paraşütü, kano ve at binme gibi aktivitelere katılım sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra otel bünyesinde haftanın belirli günleri karaoke programları düzenlenmektedir. 

Anka Apart Hotel’de sunulan genel olanaklar arasında tur danışma, kuru temizleme, çamaşırhane, fotoğraf servisi, araba kiralama ve bisiklet kiralama gibi farklı seçenekler yer almaktadır. 

Ege’nin eşsiz doğasına kendinizi bırakarak sevdikleriniz ile birlikte konforlu bir tatil geçirmek isterseniz, tercihlerinizi Anka Apart Hotel’den yana kullanabilirsiniz.

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Toplam Gecelik Ortalama Oda Fiyatları

Etstur

En uygun fiyat: Etstur

Diğer Oda Fiyatlarını Gör

Garanti BBVA Shop Fly
Neredekal Değerlendirme
'Hizmet iyi.'
'Hijyen mükemmel.'
'Sahilde.'

1 değerlendirme

Tüm değerlendirmeleri gör

Popüler Özellikler

Tüm özellikleri gör

Adres

Akyaka Mah. Çatalçam Cad. Gökteniz Sok. No. 7

Örnek Harita Görseli

Lütfen Giriş-Çıkış tarihlerini seçiniz.

Oda Fiyatları

Fiyat bulunamadı

Aradığınız kriterlerde sonuç bulunamadı.

Ankakyaka Apart Otel

hakkında deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Neredekal Değerlendirme

54 yorum / değerlendirme

'Hizmet iyi.'
'Hijyen mükemmel.'
'Sahilde.'

1 değerlendirme

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Sıcak, samimi bir ortam

Rezervasyon yapmadan gittik ve bir hafta konakladık odalar temiz ve hijyen koşullarına uygun sıcak,samimi bir ortamda çok muhteşem bir tatil yapma imkanı bulduk. Ayrıca işletme sahibi ve çalışanlarının güleryüzlü içten ve sevecen yaklaşımları harikaydı emeğinize sağlık seneye buluşmak üzere

4/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Huzurlu ve temiz

Bu bölgede güvenle konaklayacağiz harika bir funduszeue.infou ve temiz ve güler yüzlü çalışanlar :))

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Çok güvenilir

Hijyen acısından cok guvenılır, hos ortamı ıle cok keyıflı vakıt gecırdıfunduszeue.infoe konaklayabılırsınız?

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Çok memnun kaldım

Gökovaya ilk gelişimde nokta atışı bir otel seçebileceğimi tahmin etmiyordum.Çok memnun kaldım,işletme sahiplerinin güleryüzü ve misafirperverlikleri için teşekkür funduszeue.info kısa zamanda yeniden görüşmek üzere :)

5/5 Mükemmel

funduszeue.info

Misafir

Gayet temizdi

Hoş bir otel.Özellikle dikkat ettiğim şey odalardı onlarda gayet funduszeue.info cok iyi bu arada.Köpekleride çok ama çok tatlı.Çalışanların güleryüzlü olmasıda bir artı funduszeue.infoşlarıma tavsiye edeceğim tarzda bir otel.

Otel Hakkında

Ankakyaka Apart Otel, Muğla'nın en sevilen tatil beldelerinden biri olan Ula'nın Akyaka Gökova bölgesinde misafirlerine kapılarını açmaktadır. Tesisin tüm konaklama birimleri deniz ve dağ manzarasına hakimdir. Tüm alanlardan Wi Fi bağlantılı kablosuz internet ağına erişim ücretsizdir. Ankakyaka Apart Otel'in Covid kapsamında aldığı önlemler ise şu şekilde sıralanabilmektedir; • Giriş esnasında resepsiyonda yığılmayı önlemek adına kontrollü kişi sayısı ile misafir kabul edilecektir. • İşletmenin belirli noktalarında el dezenfekte istasyonu kurulmuştur. • Resepsiyonda giriş esnasında misafirlerin ateşlerini ölçmek için ateş ölçer cihazı bulunacaktır. • Açık büfeler hijyen mesafesinden dolayı iptal edilecektir. Kahvaltılar anlaşma yaptığımız Azmak kenarındaki restoranlarda verilecektir. • Odalarda tüm havlular steril şekilde olacaktır. • Misafir ile temas eden tüm personeller hijyenik maske ve eldiven kullanacaktır • Sosyal alanlarda sosyal mesafe korunacak şekilde düzen alınacaktır. • Havuz için giriş çıkış noktalarına yeterli büyüklükte ayak dezenfektanı istasyonları kurulacaktır. • Genel mekanlar ve odalar düzenli olarak dezenfekte edilecektir. Tesis geneli için dezenfektasyon hizmeti alınmaktadır ve tesiste bütün alanlarda dezenfeksiyon makinesi bulunmaktadır. • Resepsiyon dışında bekleme mesafe çizgileri ve bekleme noktası yapılmıştır. Ankakyaka Apart Otel'in konaklama birimlerinin hepsinde klima standart olarak bulunur. Ayrıca birimlerde Amerikan tarzı açık mutfak vardır. Dinlenme alanında rahat bir çekyat ve uydu kanallarının yayınına sahip LCD ekran TV yer alır. Damak zevkinize göre yiyecek ve içecek hazırlayabileceğiniz donanımlı mutfakta buzdolabı, ocak ve mutfak araç gereçleri tesis tarafından temin edilmiştir. Yemek masası birimlerde sunulan diğer olanaklar arasında sayılabilir. Klimalı yatak odalarında temiz nevresimler ve temiz banyo havluları bulunur. Her birimde özel duş ve WC içeren banyo mevcuttur. Ayrıca çamaşır ve bulaşık makinesi gibi ekstra imkanlar da odalarda sağlanmaktadır. Birimlerde mobilyalı balkon vardır. Tesis yetkilileri haftanın her günü misafirlere yardımcı olmaktan mutluluk duymaktadır. Tesisten deniz yürüyerek 15 dakikada ulaşabilirsiniz. *Tesise giriş: Tesisten çıkış:

Otel Bilgileri

Konum

Örnek Harita Görseli

Ankakyaka Apart Otel

Etstur

Sıkça Sorulan Sorular

Ankakyaka Apart Otel için 1 gecelik fiyat ne kadardır?

Ankakyaka Apart Otel için 1 gecelik ortalama fiyat TL.

Ankakyaka Apart Otel için tesisinde bulunan odaların özellikleri nelerdir?

Ankakyaka Apart Otel odalarında Ses Yalıtımı, Aile Odaları, Nevresim, Yatağa Yakın Priz, Askılık bulunmaktadır. Oda özelliklerinde daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Ankakyaka Apart Otel için rezervasyonumu ücretsiz iptal edebilir miyim?

Ankakyaka Apart Otel için ücretsiz rezervasyon iptali isteği tesis politikasına bağlı olarak değişebilmektedir. Daha fazla bilgi almak için otel sayfasını inceleyebilirsiniz.

Ankakyaka Apart Otel için popüler tesis özellikleri nelerdir?

Ankakyaka Apart Otel için popüler tesis özellikleri; Tekerlekli Sandalye Kullanımına Uygun, Engelli Misafirler İçin Olanaklar, Resepsiyon, Şömine, Evcil Hayvan Girebilir olmasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası