rivatuner nedir / Bilgisayar Donanımınızı İzlemek İçin RivaTuner İstatistiklerini Kullanma | ITIGIC

Rivatuner Nedir

rivatuner nedir

FPS GÖSTERME + RİVATUNER 2022” konusunu detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

TechWorm

afterburner, cpu, ekran kartı, fps, fps gösterimi, gpu, işlemci, msi, msi afterburner, msi afterburner ayarları, msi afterburner ayarları nasıl yapılır, msi afterburner ayarları nelerdir, msi afterburner ayarları sıfırlama, msi afterburner çalışmıyor, msi afterburner fps gösterme, msi afterburner indir, msi afterburner kullanımı, msi afterburner kurulumu, msi afterburner kurulumu ve kullanımı, msi afterburner nasıl kullanılır, msi afterburner nasıl kullanılır fps gösterme, msi afterburner nedir, oyunlarda fps, pubg, ram, riva tuner statistics server, rivatuner 2022, rivatuner 2022 kurulumu, rivatuner 2023, rivatuner statictics server nasıl indirilir, sıcaklık, sıcaklık gösterimi nasıl yapılır

MSI Afterburner nedir, nasıl kullanılır?

MSI Afterburner Nedir?

MSI Afterburner nedir, nasıl kullanılır?

Bilgisayar sisteminizdeki FPS, fan, ekran kartı, sıcaklık gibi değerlerin gösterildiği göstergedir. Çeşitli sistem ayarlarını rahatlıkla yapabilirsiniz. Afterburner, sistem değerlerinizi oynadığınız oyuna yansıtır ve bunun yanında ekran kartınızı da derinlemesine inceleme fırsatı sunar.

Bunun yanında FPS değerlerinizin oyun içine yansımasını istiyorsanız da ayarlayarak yapabilirsiniz.

MSI Afterburner Ne İşe Yarar?

MSI Afterburner nedir, nasıl kullanılır?

MSI Afterburner, bilgisayarınızın ekran kartının özellik ve donanımsal olarak performansını artırabileceğiniz bir programdır. Oyunlarda yaşanan FPS sorunlarına çözüm olabilir. Ekran kartınızın 64bit sürümüne uyumlu programlardaki hızına uyum sağlamasının ayarlarını da kendi sisteminize göre yapabilirsiniz. Bunun için videolar izlemeniz önerilir.

MSI Afterburner Faydaları Nelerdir?

MSI Afterburner nedir, nasıl kullanılır?

MSI Afterburner’in ekran kartınıza yönelik iyileştirme imkanı sunması oldukça kullanışlı bir özelliğidir. OC ve FPS değerleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Oyun sırasında göreceğiniz aksaklıklardan haberiniz olmuş olur böylece.

Kısacası her anlamda sisteminize iyi bir hız deneyimi sunan bu programda bilmeniz gereken husus varsa o da belli bir hız miktarının üstüne çıkmamaktır. İşi bilen birisi değilseniz önerilen değerlerin üstüne çıkmayın aksi taktirde cihazınızda sorunlar yaratabilirsiniz.

MSI Afterburner Özellikleri Nelerdir?

Sisteminize oldukça kullanışlı hız artışı deneyimi sunan Afterburner programı ile ekran kaydı alma, FPS değerini gösterme, fan ayarlarıyla oynama ve overclock işlemlerini yapabilirsiniz. Hepsi hakkında kısa bilgi verecek olursak;

MSI Afterburner Fan Kontrolü

MSI Afterburner nedir, nasıl kullanılır?

Programdan ayarlar > fan kısmına gelerek ayarları yapabilirsiniz. “Kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolü” kısmını işaretlemeyi unutmayın. Cihazın fan ayarlarını kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.

MSI Afterburner Ekran Görüntüsü ve Video Kaydı Alma

MSI Afterburner nedir, nasıl kullanılır?

Yine ayarlar kısmında ekran görüntüsü almak için ve video kaydı almak için bir seçenek bulunuyor. Video kaydı için çözünürlük, kalite gibi özellikleri de kendiniz belirleyebiliyorsunuz üstelik. Ekran görüntüsünü de bir tuşa taşıyarak alabilirsiniz.

MSI Afterburner Parametreleri

MSI Afterburner nedir, nasıl kullanılır?

Fan, voltaj, frekans, sıcaklık gibi parametlerler bulunur ve bunların ayarlarını kendinize göre değiştirebiliyorsunuz. Sisteminize uygun olan ayarlar için de videolar izleyerek deneyebilirsiniz.

MSI Afterburner Sıcaklık ve Kullanım Göstergeleri

Ayarlar > izleme > aktif donanım izleme seçeneğinden CPU Temperature seçeneğini seçebilirsiniz. Bunu yaparak işlemci sıcaklığınızın değerini görebileceksiniz.

MSI Afterburner Nasıl İndirilir?

MSI Afterburner nedir, nasıl kullanılır?

Orijinal sitesinden Afterburner cihazınıza uygun en son sürümü indirerek kurulumunu yapın. Kurulum sırasında Rivatuner’in de kurulumuna izin verdiğinizden emin olun. Kurulum tamamlandıktan sonra cihazı yeniden başlatıp kullanabilirsiniz.

MSI Afterburner Nasıl Kullanılır?

https://www.youtube.com/embed/XAka3FGbndo

İhtiyacınız olan ayarı panellerde bulabilirsiniz. Eğer oyuncuysanız FPS ve genellikle video kısımları ilgilendiriyor daha çok. Video çözünürlüğünün en iyi ayarlarını da kolaylıkla ayarlamanız için yardımcı bir video bırakıyorum, izleyip deneyebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası