kartaldan eyüp sultana nasıl gidilir / Eyüp Sultan hangi durak Metrobüs? - funduszeue.info

Kartaldan Eyüp Sultana Nasıl Gidilir

kartaldan eyüp sultana nasıl gidilir

Yolumuzu bulamiyoruz :(

Hanimlar burasi dogru baslik degil biliyorum cokta ozur dilerim ama ancak burda acarsam belki yardim alirim :KK

Avusturyadan ablam gelecek haftaya ve mutlaka Eyüp Sultan'a gitmek istiyor.

Bizde kirmak istemiyoruz insaAllah gidelim dedik ama yol bilmiyoruz.

Kocaelideniz. Istanbulu hic bilmiyoruz desem yeridir.

Söyle ki harem otobüsleriyle kartala kadar gidelim dedik.

Kartaldan sonra en kisa ve en kolay sekilde nasil ulasabiliriz eyüpe?

Hamile oldugum icin uzun yolculuga cikmadim suana kadar o yüzden biraz tedirginim.

Tuzla Sifaa dan T otobüsleri direk gidiyormus eyüpe ama 2 saat sürüyormus.

Bunun daha kisa süreli olan secenegini bilenler lütfen yardimci olabilirmi.

Allah razi olsun :KK

Eyüp Nerededir ve Nasıl Gidilir?

Eyüp ilçesi, İstanbul’un Avrupa yakasında yer almaktadır.

Şişli, Kağıthane, Arnavutköy, Sultangazi, Beyoğlu, Gaziosmanpaşa ve Sarıyer ilçeleri ile komşu olan Eyüp; şehrin tarihi bölgelerinden ve eski yerleşim yerlerinden biridir.

Haliç’in batısında yer alan Eyüp, Osmanlı devletinin yükselişini simgeleyen ilçelerden biridir.

Eyüp Sultan Cami, Pierre Loti Tepesi, Surlar, Yedikule gibi şehrin turistik cazibe merkezlerinin bulunduğu Eyüp ilçesine ulaşım seçeneği de oldukça fazladır.

Uygun fiyatları ile her bütçeye hitap eden konaklama hizmetleri için Eyüp hotel sayfamıza göz gezdirebilirsiniz.


Denizyolu ile Eyüp’e Ulaşım

Eyüp ilçesi, İstanbul’un sahil kıyısında yer almadığından, denizyolu ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır.

Anadolu yakasından geliyorsanız; Kadıköy, Üsküdar ve Bostancı’dan kalkan vapur seferleri ile Eminönü, Beşiktaş ya da Karaköy’e geldikten sonra Eyüp ilçesine giden otobüs ve minibüsleri kullanarak Eyüp’e aktarma yapabilirsiniz.

Denizyolu ile ulaşım ücreti ortalama TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

İstanbul Kart’ınız yoksa, ortalama 6 TL ödeyerek tek geçiş olanağı sağlayan kartlardan satın alabilirsiniz.

İstanbul'daki günübirlik eğlenceleriniz için rahat konaklama hizmeti veren otelleri İstanbul'daki oteller sayfamızda listeledik.


Karayolu ile Eyüp’e Ulaşım

Eyüp ilçesine karayolu ile ulaşımda tercih edebileceğiniz ulaşım seçenekleri; otobüs ve minibüs hatlarıdır.

Eyüp’e otobüs ile ulaşım sağlayabileceğiniz bölgeler; Gaziosmanpaşa, Eminönü, Taksim, Yeşilpınar, Göktürk, Kazlıçeşme, Taksim, Şişli, Vezneciler, Yenikapı, Bakırköy yer almaktadır.

Eyüp ilçesine ulaşım sağlayan otobüs hatlarından bazıları şöyledir; 99A, 55T, 39O, 39B, 39Y, 47, 48A, 86V, 94Y, 48A, B, C, 36CE,

Eyüp’e otobüs ile ulaşım ücreti ortalama TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

Eyüp’e minibüs ile ulaşım sağlamak isterseniz; Eyüp- Cebeci Mahallesi, Eyüp- Cevatpaşa, Eyüp- Bayrampaşa, Eyüp- İstoç, Eyüp- Otogar- Davutpaşa, Eyüp- Gazi Mahallesi ve Eyüp- Gaziosmanpaşa minibüs hatlarını kullanabilirsiniz.

Eyüp’e minibüs ile ulaşım ücreti ortalama TL’dir ve nakit ödeme kabul edilmektedir.

Eyüp'nun bünyesinde barındırdığı eşsiz güzelliklere şahit olmak ve keyifli tatil için Eyüp'ün gezilecek yerleri yazımıza göz atabilirsiniz.


Eyüp’e En Yakın Havalimanı

Eyüp ilçesine en yakın havalimanı İstanbul Havalimanı’dır ve iki mesafe arası ortalama 40 km’dir.

İstanbul Havalimanı’ndan Eyüp’e ulaşım ortalama 45 dakika sürmektedir.

Eyüp ilçesi, İstanbul Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na ortalama 48 km uzaklıktadır ve iki mesafe arası yolculuk ortalama 50 dakika sürmektedir.

Eyüp'te aileniz ile birlikte güzel bir vakit geçirmek için ekibimizin hazırlamış olduğu Eyüp gezi rehberi sayfasını incelemeyi unutmayın.


Metro ile Eyüp’e Nasıl Gidilir?

Eyüp ilçesine metro ile ulaşım sağlamak isterseniz; M1A Yenikapı- Atatürk Havalimanı Metro hattını ya da M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattını kullanabilirsiniz.

M1A Yenikapı- Atatürk Havalimanı Metro hattını kullanacaksanız; Bayrampaşa metro durağında indikten sonra, Bayrampaşa- Eyüp minibüslerine aktarma yaparak Eyüp’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

M2 Yenikapı- Hacıosman Metro hattını kullanacaksanız; Haliç metro durağında indikten sonra 36CE no’lu Cebeci- Eminönü İETT hattına aktarma yaparak Eyüp’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul’da metro ile ulaşım ücreti ortalama TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

İstanbul Kart’ınız yoksa, metro istasyonlarında bulunan akbil dolum makinelerinden, ortalama 6 TL ödeyerek tek kullanımlık kartlardan satın alabilirsiniz.

İstanbul’a doğru yola çıkmaya karar verdiyseniz, gezilmesi gereken yerleri öğrenmek için İstanbul gezi rehberi sayfasını ziyaret edin.


Tramvay ile Eyüp’e Nasıl Gidilir?

Tramvay bağlantısını kullanarak Eyüp ilçesine ulaşım sağlamak isterseniz; Kabataş ile Bağcılar arası ulaşım sağlayan T1 Tramvay Hattı’nı kullanabilirsiniz.

T1 no’lu tramvay hattını kullanacaksanız; Çapa- Şehremini ya da Aksaray duraklarında indikten sonra 55EY Eyüp Üçşehitler- Aksaray İETT hattına aktarma yaparak Eyüp ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul’da tramvay ile ulaşım ücreti ortalama TL ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

Tatilinizde ailenizle birlikte geçireceğiniz rahat konaklama imkanları sağlayan otelleri ekibimiz sizin için Eyüp aile otelleri sayfasında listeledi.


Marmaray ile Eyüp’e Nasıl Gidilir?

İstanbul’da Kadıköy, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme’de durakları bulunan Marmaray hattı ile Eyüp ilçesine doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır.

Marmaray hattını kullanacaksanız; Sirkeci, Yenikapı ya da Kazlıçeşme duraklarında inerek farklı ulaşım araçlarına aktarma yapmanız gerekmektedir.

Sirkeci durağında inerseniz; buradan T1 Kabataş- Bağcılar tramvay hattına aktarma yapmanız ve Çapa- Şehremini tramvay durağında indikten sonra 55 EY no’lu otobüs hattına aktarma yaparak Eyüp ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kazlıçeşme durağında indikten sonra 48A Göktürk-Kazlıçeşme İETT hattına aktarma yaparak Eyüp ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yenikapı durağında inerseniz; 39D no’lu Yeşilpınar- Yenikapı İETT hattına aktarma yaparak Eyüp’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Eyüp'te bir çok aktiviteyi içerisinde barındıran ihtişamlı otelleri sizin için Eyüp 4 yıldızlı oteller sayfasında listeledik.


Metrobüs ile Eyüp’e Nasıl Gidilir?

Metrobüs ile Eyüp’e ulaşım sağlamak isterseniz; Edirnekapı metrobüs durağında inmeniz gerekmektedir.

Edirnekapı durağında indikten sonra, Şehitlik İETT durağına geçiş yaparak 39Y Vezneciler-Yeşilpınar otobüs hattına aktarma yaparak Eyüp ilçesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

İstanbul’da metrobüs ile ulaşım ücreti ortalama TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

İstanbul Kart’ınız yoksa, metrobüs gişelerindeki akbil dolum makinelerinden tek geçiş kartı satın alabilirsiniz. Fiyatı ortalama 6 TL’dir.


Eyüp Sultan Camii Nerede, Nasıl Gidilir

Eyüp Sultan Camii

Eyüp Sultan Camii İstanbul'un Eyüp İlçesindedir.

Anadolu yakasından gelenler için 

  • Kadıköy Söğütlüçeşme'den Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilrsiniz. 

            marmarayok39/39D/39K


  • Üsküdar'dan Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

            marmarayok39/39D/39K


  • Ümraniye'den Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Üsküdar son durakta inip Marmaray'a aktarma yapınız. Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

            m5okmarmarayok39/39D/39K


  • Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız T ile Ayvansaray durağında indikten sonra Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

            Tokyuruyus

Avrupa yakasından gelenler için

  • Büyükçekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bahçelievler taraflarından geliyorsanız herhangi bir Metrobüs istasyonundan metrobüse binip Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz. 

            metrobusokyuruyus


  • Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu istasyonunda inip Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçitten sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

            t1okmetrobusokyuruyus


  • Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız M1 Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Merter istasyonunda inip Metrobüse aktarma yapıınız. Metrobüs ile Ayvansaray-Eyüp durağında indikten sonra üst geçittin sol taraftan çıkarak Haliç'e inen yoldan aşağıya kadar yürüyüp sol taraftan devam ettiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

            m1aokmetrobusokyuruyus


  • Taksim'den 55ET, 55T numaralı otobüslerden herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilirsiniz.

            55ET/55T

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası