instagram beğenilere bakma / Instagram’da Beğendiğim Gönderileri Nasıl Görebilirim? - JustLeak.IT

Instagram Beğenilere Bakma

instagram beğenilere bakma

Başlıklar

Instagram beğendiğin gönderiler nerede? Instagram’da tüm beğendiklerim nasıl bakılır? Instagram’da beğendiklerimi nasıl görebilirim? Meraklısı için Instagram beğendiklerimi görme sorusunun yanıtı. Buradaki bilgiler ile siz de Instagram’da şimdiye kadar beğendiğiniz bütün gönderileri, postları videoları ve fotoğrafları görebilirsiniz.

Instagram son zamanların en popüler sosyal medya uygulamalarından biri. Peki herkes tarafından merak edilen Instagram eski beğenileri görme geçmişi bulma nereden bakılır? Tüm dünyada en popüler uygulama olan Instagram çeşitli özellikleriyle de çoğu kişinin beğenisini ve takdirini kazanmıştır. Örneğin kimi zaman yapılan sosyal sorumluluk projelerine de katılım sağlanıyor. Bunun dışında uygulamanın özellikleri sayesinde bizi takip etmeyenleri ya da son beğendiklerimizi de görebiliyoruz.

Instagram Beğendiğim Gönderiler Nerede?

Instagram beğendiğim gönderiler, Ekstradan bir uygulama ya da yöntem kullanmadan beğendiğin gönderilere istediğin zaman bakabilirsin. Neleri beğendim, beğenmeler kayboldu mu, beğenmeler listesi nasıl bulabiliri gibi sorular aklınıza geliyorsa, beğenilenleri görme, ilk beğeniden son beğeniye olacak şekilde sıralanmıştır. Yani özetle ilk sırada olan gönderi en son beğendiğiniz gönderidir. Sırası ile daha eskiye göre sıralanmaktadır.

Izgara şeklinde ya da liste şeklinde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca liste görünümüne alarak beğenilerinizi geri çekebilirsiniz. Gönderiyi tekrar görüntülemek için ise üzerine dokunup açmanız yeterli olacaktır.

Instagram Beğenileri Görme 2023

Instagramda beğendiklerimi göremiyorum, Instagram 1 milyardan fazla kullanıcısı ile günde yaklaşık 500 milyon aktif kullanıcı sayısız gönderiye ev sahipliği yapmaktadır. Haliyle platformda bazı gönderileri beğenebiliyoruz. Bu beğeniler bazen “takdir” etmek için bazen de sonra bakarım anlamı taşımaktadır. Örneğin bir gönderiyi beğenip daha sonra tekrar kontrol edebilirsiniz. Bununla beraber yanlışlıkla beğendiğiniz gönderileri de kontrol edebilirsiniz.

Instagram uygulamasına her yeni gelen güncellemeyle beraber yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Instagram’a gelen yeni güncellemeler ile birlikte kullanıcılar uygulamayı daha işlevsel ve pratik bir şekilde kullanabilmektedir.

Instagram’da beğenilen gönderileri görme

instagram beğendiğin gönderiler

Tüm beğenilen gönderi ve postları görüntülemek için ilk olarak Profilinize girmeniz gerekir. Buradan da sağ üst kısımda bulunan Ayarlar sekmesine dokunduktan sonra arama kısmına Beğenilerimi Yönet yazın. Gelen seçeneğe dokunun buradan son beğendiğiniz fotoğraf, video ve reelsleri görebilirsiniz. Platform ilk açıldığında kare şeklinde beğendiğiniz gönderileri buradan her satırda 3 fotoğraf olacak şekilde görebiliyorsunuz. İsterseniz üst kısımdan liste görünümünü değiştirerek, fotoğrafların açıklamalı açıklamalarına da hızlı bir şekilde bakabilirsiniz. Bu sayede geçmiş beğenileri kontrol edebilir, yanlışlıkla ya da beğenileri kaldırmanız gereken fotoğraflardan beğenilerinizi kaldırabilirsiniz.

Getirdiği her güncelleme ile platforma yeni özellikler ekleyen popüler fotoğraf paylaşımı yapılabilen sosyal medya uygulamasının en güncel sürümünü iOS için buradan, Android içinse buradan telefonunuza ya da tabletinize indirebilirsiniz.

Instagram Beğendiğim Gönderiler Nerede Nasıl Görebilirim?

Instagram’da şimdiye kadar beğendiğiniz videoları, fotoğrafları ve gönderileri görüntülemek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. ınstagram’da beğendiğim gönderiler nereden görebilirim? sorusunun yanıtı için aşağıdaki adımlara bakın.

  1. İlk olarak Instagram uygulamasını açarak hesabınıza giriş yapın.
  2. Profilinize gidin. Profil kısmında üst kısımda bulunan sağ köşedeki ayar kısmına gidin ”üst üste 3 çizgi ikonuna benzer ya da dişli çark şeklindedir” dokunun.
  3. Yeni bir pencere açılacaktır bu pencerede bulunan seçeneklerden ”AYARLAR” seçeneğine giriş yapın.
  4. Ayarlar menüsünde arama kısmına Beğenilerimi Yönet yazın.
  5. Gelen seçeneğe dokunun.
  6. Burada bütün beğenileri görebilirsiniz.
  7. Sıralama yeniden eskiye olacak şekildedir.
  8. En üstteki fotoğraf en son beğendiğiniz fotoğraftır.

instagramda beğendiklerimi nasıl görebilirim

İnstagram kendi son beğenilerimi nasıl görürüm diye merak ediyorsanız yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Çoğu kişi son beğendiği gönderileri görmek isteyebiliyor. Bazı zamanlarda ise güzel gönderi ya da fotoğrafları kayıtlı kalsın diye anlık beğenebiliyoruz.

Beğendiğimiz bu gönderilere sonradan ulaşabilmek için beğendiğin gönderiler kısmına giriş yapmanız gerekir. Nasıl gireceğini bilmeyenler yukarıdaki adımları sırası ile takip etmelidir.

Instagram Beğendiklerimi Göremiyorum

Instagram beğenilere bakma ve İnstagram’da beğendiğim bir gönderiyi göremiyorum. Bu problemin nedeni nedir? Muhtemelen aşağıdaki durumlardan birini yaşıyorsunuz.

  • İlgili paylaşım paylaşan kişi tarafından silinmiştir,
  • İlgili gönderinin paylaşıldığı hesap kapanmış ya da silinmiş,
  • Postu gönderen kişi sizi engellemiş olabilir,
  • Paylaşan kişi hesabını gizli hesap haline getirmiş olabilir, (O kişiyi takip etmiyorsanız göremezsiniz.)
  • Paylaşan kişi ilgili gönderiyi hesabında arşivleyerek kaldırmış olabilir.

Instagram Beğendiğin Gönderiler Nerede

Video, fotoğraf gibi bütün paylaşımları görmek için yukarıdaki başlıkta yer alan adımları uygulamanız yeterlidir. Çünkü beğenilen bütün gönderiler Instagram Beğendiğin Gönderiler kısmında listelenmektedir. Eğer bir video hoşunuza gittiyse ve o videoyu beğendiyseniz daha sonra beğendiğim gönderiler menüsünden inceleyebilirsiniz.

Videolar da fotoğraflar yani diğer postlar gibi aynı yerde listelenmektedir. Beğendiğiniz bir müzik ya da komik bir video olursa bunu beğenerek daha sonra tekrar izleyebilirsiniz.

Instagram Bilgisayardan Beğendiğim Gönderileri Fotoğrafları Görme

Çoğu kişi bilgisayardan da bunu kontrol etmek isteyebiliyor. Peki bilgisayardan beğenilenler nerede görmek için ne yapmalıyım, instagram beğendiğin gönderiler kalktı mı? Bilgisayardan bildiğimiz kadarıyla bunu görüntüleyemiyorsunuz.

Fakat ilerleyen sürede gelecek olan güncellemeler ve yenilikler ile bu özellik bilgisayara da gelebilir. Sizler yine aynı adımları izleyerek bilgisayardan da kontrol edebilirsiniz.

Instagram Birinin Beğenilerini Görme

Instagram’da başka birinin beğenilerini nasıl görebilirim? Daha önceleri uygulama içinden arkadaşlarımızın beğenilerini görebiliyorduk. Fakat ınstagram gelen güncellemeler ile bu özelliği tamamen kaldırdı. Instagram arkadaşlarımın beğendiklerini göremiyorum sorusunun yanıtı tam olarak bundan dolayıdır.

Ekstradan çeşitli uygulamalar ya da programlar kullanarak görmek mümkün mü? Böyle bir şey mümkün değildir. Yani sizlere arkadaşlarınızın ya da sevgilimin beğendiklerini görmek istiyorum gibi sorularınızın yanıtı için program ya da uygulama önerenlere güvenmeyiniz.

Instagram’da Beğendiğim Gönderileri Nasıl Görebilirim?

Instagram’da Beğendiğim Gönderileri Nasıl Görebilirim?

Anahtar Noktalar

  • Instagram, kullanıcıların eski beğenilerini görüntülemelerine olanak tanıyan pratik bir özellik sunar. Bu sayede geçmişte beğendiğiniz fotoğrafları, story’leri ve reels’leri tekrar görüntüleyebilirsiniz.
  • Instagram’da beğenilerinizi sıralama ve filtreleme seçeneğiyle kolayca bulabilirsiniz. İstediğiniz zaman aralığına göre beğenilerinizi listeleyebilir ve gönderileri eskiden yeniye sıralayarak inceleyebilirsiniz.
  • Başkasının Instagram beğenilerini görüntülemek mümkün olmadığından, kişisel bilgilerin çalınmasını önlemek ve hesap güvenliğinizi sağlamak adına telefonunuza sadece güvenilir uygulamaları indirmeniz önemlidir.

Instagram günümüzün en popüler ve kullanışlı ağlarından biri. Milyonlarca kullanıcısı ve geniş ağıyla yaygın olarak kullanılan Instagram, her geçen gün özelliklerine bir yenisini daha ekliyor.

Instagram’ın bu kadar popüler olmasının arkasında ise temel olarak yenilenen ve güncellenen araçları bulunuyor. Fotoğraf paylaşımlarından sonra kullanıcılara sağladığı filtreler, story ve reels özellikleri en beğenilen araçların başında geliyor.

Bunun yanı sıra Instagram, pratik şekilde yapılan beğenileri görüntüleme imkanı da sunuyor. Özellikle geniş ağı bulunan kişiler için geçmişteki beğenileri bulmak bir hayli kullanışlı oluyor.

Instagram’daki yüzlerce beğeni arasından en önemlilerini sonradan görüntülemek ve ilham kaynaklarını sık sık hatırlamak güzel olmaz mıydı?

Gelin son derece işlevsel ve pratik bir kullanım sunan eski beğenileri görüntüleme özelliğini daha yakından inceleyelim!

Instagram’da beğenilerimi nasıl görüntülerim?

Bir hayli yoğun olan Instagram akışında bazı gönderileri atlamak veya hızlı geçmek çok olasıdır. Kimi gönderiler anlık olarak beğenimizi kazanırken kimileri sonradan yeniden bakılası özellik taşıyabilir.

Hal böyle olunca eski beğenileri görüntülemek ve ara sıra dönüp bakmak bize pek çok açıdan fayda sağlar. Eski anıları hatırlamak, güzel bir kıyafete bakmak ya da gitmek istediğimiz bir yeri incelemek bu şekilde yapılabileceklerden sadece birkaçı.

Genel olarak bu özellik sayesinde istediğiniz kullanıcıya ait fotoğraf, story, reels gibi paylaşımları tekrar görüntüleme imkanınız olur. Ayrıca bu şekilde eski gönderileri gözden geçirerek silmek de mümkündür.

Instagram beğenilerini görmek için takip etmeniz gereken adımlar ise şu şekilde:

  • Öncelikle uygulamayı açarak profil sayfanıza gidin.
  • Sağ üst köşede yer alan alt alta üç çizgi şeklindeki ikona tıklayın.
  • Açılan menüden “Hareketler” seçeneğini seçin.
  • “Etkileşimler” menüsüne geçiş yapın.
  • Burada karşınıza yorumlar, beğenmeler ve hikaye yanıtları olmak üzere 3 farklı seçenek çıkacak. Bunlardan “Beğenmeler” üzerinden daha önce yaptığınız beğenilerin tümünü kontrol edebilirsiniz.
instagram begendigim gonderileri gorme

Oldukça basit şekilde çalışan beğeni görüntüleme özelliği her türlü Instagram paylaşımı için geçerlidir ve kendi içinde ek ayarları bulunur.

Örneğin; eski bir Instagram kullanıcısıysanız veya fazla gönderi beğenisi yapıyorsanız aradığınız içerikleri bulmanın kolay bir yolu var, o da sıralama ve filtreleme seçeneği.

Bu özellik beğeni sayfasının sağ üst kısmında yer alır ve aynı şekilde yorumlar ile hikayelere verdiğiniz yanıtlarda da kullanılabilir. Özelliğe tıklayarak beğenileri sıralama şeklini değiştirebilirsiniz.

Bunun için belirli bir zaman aralığı girebilir veya listelenen gönderileri eskiden yeniye olacak şekilde sıralamayı tercih edebilirsiniz. Dolayısıyla o güne kadar beğeninizi kazanan bütün paylaşımları dilediğiniz zaman görüntüleme imkanınız vardır.

Bununla birlikte Instagram’ın kaydedilenler kısmını kullanmak da ilham kaynaklarını listelemek adına iyi bir tercih olabilir. Çünkü kaydedilenler kısmında yeni klasör oluşturmanız ve beğendiğiniz gönderileri kendi içinde sınıflandırmanız daha kolaydır.

Tıpkı beğenileri görüntüleme gibi kaydedilenler aracını kullanmak da son derece kolaydır. Ek klasör oluşturma ve kaydedilenleri düzenleme için konuyla ilgili Instagram destek makalesinden yardım alabilirsiniz.

Instagram beğenilerimi nasıl silerim?

Instagram’da uzun süre yaptığınız bir beğeniyi sonradan görüntülediğinizde bu durum hoşunuza gitmeyebilir ve basitçe bu beğeniyi geri almak isteyebilirsiniz.

Bir gönderinin üzerinden ne kadar zaman geçmiş olursa olsun onu beğenme veya beğendiyseniz bu beğeniyi geri alma şansınız bulunur. Dolayısıyla daha önce yaptığınız beğenileri istediğiniz an silebilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken tek şey ise; eski beğeniler sayfasından ilgili gönderiye tıklamak ve altta kırmızı şekilde görünen kalp simgesine dokunmak. Bu simgeye dokunduğunuz anda eski paylaşımdaki beğeniniz silinir ve karşı tarafa herhangi bir bildirim gitmez.

Sonuç olarak eski Instagram story, reels ve postlarının tamamını sonradan gönül rahatlığıyla beğeniden silebilirsiniz. Bazı durumlarda ise yaptığınız eski bir beğeni hareketler kısmına düşmez.

Bunun farklı sebepleri olabilir:

  • Paylaşım sahibi Instagram kapatma işlemi gerçekleştirmiş veya gönderiyi kaldırmış olabilir. Bu durumda beğeniniz de gönderiyle birlikte silinmiş demektir.
  • Bir diğer durum ise daha önce açık olan ve sizi takip etmeyen bir hesabın sonradan kapalı Instagram profili haline gelmiş olmasıdır. Eğer daha önce beğeni yaptığınız hesap sahibi sizin takipçiniz değilse ve hesabını dışarıya kapatmışsa bu gönderileri görüntüleme şansınız olmaz.
  • Son olarak karşı taraf sizi engellemişse beğenileri sonradan görüntüleyemezsiniz.

Instagram’da başka birinin beğendiklerini görmek mümkün mü?

Kendi beğenilerinizin yanına başkalarının beğendiklerini de görüntülemek istiyor olmanız gayet doğal, ancak maalesef mümkün değil.

Instagram’da başka birinin beğenilerini görüntülemenin tek yolu kişinin hesabına giriş yapmak veya Instagram hack uygulamaları kullanmak. Ancak başkasına ait hesap bilgilerini size sunduğunu iddia eden bu yazılımların çoğu aslında yalan söyler.

Karşı tarafın beğenilerini görme, mesajlarını okuma, telefonuna sızma ve benzeri eylemleri gerçekleştirme amacı güden üçüncü parti yazılımların çoğu yetersiz kalır. Genellikle bu yazılımların temel amacı paranızı almak veya kişisel bilgilerinizi çalmaktır.

Kişisel bilgilerin çalınması ise hesap güvenliği başta olmak üzere pek çok açıdan risk teşkil eder. Bu tip kötü amaçlı yazılımlardan korunmanın tek ve kesin yöntemi telefonunuzla uyumlu ve güvenilir bir VPN programından destek almak olabilir.

Instagram için en iyi VPN

ExpressVPN
NordVPN
SurfShark

Aylık 1.96€ ila 11.45€ arasında

Evet (30 günlük)

Evet (30 günlük)

30 gün ücretsiz denenebilir

Sonuç olarak, telefonunuza indirdiğiniz yazılımlar konusunda son derece dikkatli olmanız ve sadece güvenilir olanları tercih etmeniz gerekir. Başkasının hesap hareketlerini takip etmek her ne kadar heyecan verici olsa da kişisel hakların gizliliğine aykırıdır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir