sivas ankara tren saatleri / Ankara - Sivas Hızlı Tren Saatleri listesi var mı? Ankara'dan Sivas'a YHT tren saat kaçta kalkıyor?

Sivas Ankara Tren Saatleri

sivas ankara tren saatleri

Sivas - Ankara Hızlı Tren Saatleri

Sivas Ankara Hızlı Tren Bileti Fiyatları

Sivas Ankara Yüksek Hızlı Tren bileti yılı fiyatları; 2+2 Pulman (Ekonomi) bileti TL, 2+1 Pulman (Business) bileti TL'dir. Sivas Ankara hızlı tren bilet fiyatları temel fiyatlar olup yüksek hızlı tren biletlerinde bir çok indirim uygulanmaktadır. Bu indirimler %20 ile %50 oranlarını bulmaktadır. İndirimler; gidiş dönüş biletini aynı istasyondan alan kişiler, 13 ile 26 yaş arası için genç indirimi, öğretmen, akademisyen indirimi, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları indirimleri, 12 kişilik gruplara indirim, 60 yaş ile 65 yaş arası yolculara indirim, 65 yaş üstü olan yolculara indirim, basın mensuplarına indirim, TCDD personelleri ve ailelerine indirim ve yaş arasında olan çocuklara indirimdir.

Sivas Ankara Hızlı Tren Kaç Saat?

Sivas Ankara arasında günde karşılıklı olarak 3 yüksek hızlı tren seferi düzenlenmektedir. Sivas Ankara yüksek hızlı trenlerin yolculuk süresi yaklaşık 2 saat 31 dakikadır. Yolculuk süreleri varış istasyonları ile durulan istasyon sayısına göre farklılık göstermektedir.

Sivas Ankara Yüksek Hızlı Tren Güzergahı

Sivas Ankara seferi için Sivas Gar'dan hareket eden yüksek hızlı trenler sırasıyla Yozgat, Kırıkkale ve Ankara Gar istasyonlarında durmaktadır. Sivas Ankara arasında günde 3 sefer düzenlenmektedir.

Kalkış SaatiVarış SaatiSüreTren
2s 35dkHızlı Tren
2s 35dkYHT
2s 35dkHızlı Tren
11s 6dk4 Eylül Mavi
10s 53dkDoğu Ekspresi
11s 6dkGüney Ekspresi

Sivas > Ankara Tren Seferleri

Güncel Sivas > Ankara Hızlı Tren Saatleri ve Tren Bileti, Bu güzergahta her gün TCDD’ye ait Hızlı ve Anahat trenler ile 6 sefer yapılmaktadır. İlk tren, istasyondan saatinde kalkış yaptıktan 2 saat 35 dakika sonra Ankara Tren İstasyonuna varmaktadır.

Sivas > Ankara Trenle Kaç Saat?

Hızlı Trenler ile yolculuk 2 saat 35 dakika sürmektedir.

Sivas > Ankara Tren Bileti Fiyatları

En ucuz tren bileti TL’dir. Eğer ki yolculuğunuzu yataklı tren ile yapmak isterseniz kompartıman ücreti TL&#;dir. Ayrıca bilet indirimi yolcu türüne göre değişiklik göstermektedir.

Tren Bileti İndirim Oranları

  • Ankara Gidiş Dönüş bileti ve ayrıca öğrenci ve sosyal indirim %15
  • TCDD personeli, ailesi ve emeklilerine % 20
  • Çocuk (), ve 65+ yaş %50
  • Çocuk () bu yüzden Ücretsiz

Sivas > Ankara Treni

TCDD&#;ye ait 4 Eylül Mavi, Güney Ekspresi ve Doğu Ekspresi trenleri ile her gün seferler yapılmaktadır. Trenler genellikle 2+1 koltuklu pulman tip vagonlardan oluşur. Üstelik vagonlarda WC,lavabo, klima ve elektrik prizi vardır. Vangölü Ekspresi treninde ayrıca yemekli ve yataklı vagon tercihi sunulmaktadır. Şehir Garından yapılan en popüler tren seferlerinden bazıları ise;

sivas ankara tren

Tren Bileti Nasıl Alınır?

Sivas Tren Garı genellikle 24 saat açıktır. Telefonu dir. Ayrıca Ankara&#;ya tren bileti satın almak için Tcdd e-bilet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Sivas Tren Bilet FiyatlarıSivas Tren SeferleriSivas trenle kaç saat?

YHT Ankara Sivas hızlı tren biletleri kaç TL ve ne zamana kadar ücretsiz?

Değerli monash.pw okurları.

monash.pw ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak monash.pw yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca monash.pw yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler monash.pw yorum sayfalarında paylaşılamaz.

monash.pw yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve monash.pw bunlardan sorumlu tutulamaz.

monash.pw yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır